Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen varya kendi kendime söyleniyorum, "beceriksiz bunlar yaa, ne var milyonlarca kişisiniz, bitaneniz bile yolu bulamadımı be" diyorum kafayı yedik toplucana kızlar

bende kapalıyım ya o yüzden tepeden toplayabileceğim kadar bi uzunluğu olsun istiyorum azıcıkta olsa, onun için şöyle düşündüm, ilk önce bugün gideyim ilk bir başlangıç ılarak şu ilk kahverengi kızın saçından yaptırayım dümdüz, o bana bi değişiklik olsun, sonra ondan sıkılayım gidip ikinci sarı saçlı kız gibi kestireyim :) sonra o azıcık uzayıncada üçüncü kız gibi katlı kestireyim diyorum bu nasıl olur
benim karnım çok ağrıyo yarına teşrif edicek benimkiler galiba (((((((

tatlım dur daha senin vaktin geldimi ki, erken mi olacaksın yoksa?

yaseminciğim bende 2 yada 3 nolu resim diyorum hatta 3 diyorum ama tabi kapalı olunca o saçı nasıl kullanırsın bilemiyorum çok iyi bağlanamayabilir, bazen bende saçımı kestirmek istiyorum hamile değilken kestirmek istedim ama nasip olmadı bir türlü hamileyken saç kesilmez derler gerçi sadece batıl inanç sanırım ama yinede cesaret edemiyorum

sağol canım fikrin için herkes 2 ve 3 numara dediğine göre onlara doğru kaymam gerekiyor sanki
hamileyken saç boyanmadığını biliyordum ama kesilmediğini sende duydum kız özlem, batıldır bencede, hem bence şahsi fikrim saçını kestir ki vitaminlerin saçlarına değil bebeğine gitsin

dimi yaa bugün bende aynen böyle düşündüm vitaminler bebişime gitsin

kızlar uzun süredir giremedim.geçmiş bayramınız mübarek olsun...
gül, bedriye,özlem ve ipek için dualarımı okudum.allah kabul etsin inşallah...
annemlerdeyim sık giremiyorum kusura bakmayın.giremesemde dualarımı okuyorum...
kendinize iyi bakın....
sevgilerle...

slm kızlar nasılsınız yaseminciğim eğer saçın dalgalısı ise 3 numuramı oluyor o sarı katlı kesim her neyse işte onu dene derim benim saçom dalgalı öyle kestirdim inan föne bile gerek kalmıyor fönlü gibi çok hoş duruyor

canım özledik seni yaa hayırlısıyla en kısa zmanda görüşürüz inşallah Allah kabul etsin dualarını.
canım benim saçlarım dümdüz onun için katlıda kestirsem pek belli olmuyor. sabahtan beri kafayı yedim bi türlü seçemedim, artık akşam kuaföre gidim bakim ne diyecek onun ellerinemi bıraksam kendimi acaba

ayy alemsin kızzz, biz daha 2 çizgiyi göremedik sen toptan 5 çizgi görmüşsün, beşiz filan mı yapıcan yoksa

eşimde aynını söylüyor beşimizimiz mi olacak acaba diye yarın bir test alayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…