- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.801
canım benimm bende aynen senin gibi düşünüyorum.. eşime diyorum ki seninkiler çıktı yola büyük buluşma için koşa koşa gidiyorlar..ayyy bide ertesi gün falan olunca naaptılar diye merak da ediyorum.. adetim gelincede hiç bişey yapamadı yine bunlar diye kızdığımda oluyor
bende kapalıyım ya o yüzden tepeden toplayabileceğim kadar bi uzunluğu olsun istiyorum azıcıkta olsa, onun için şöyle düşündüm, ilk önce bugün gideyim ilk bir başlangıç ılarak şu ilk kahverengi kızın saçından yaptırayım dümdüz, o bana bi değişiklik olsun, sonra ondan sıkılayım gidip ikinci sarı saçlı kız gibi kestireyim :) sonra o azıcık uzayıncada üçüncü kız gibi katlı kestireyim diyorum bu nasıl olurşimciikk senin yerinde ben olsam 2 veya 3 noyu tercih ederdim hatta düzse saçım 3 ü daha da çok tercih ederdim :) 2 noyu yanları biraz daha uzun arkaları daha kısa katlı yaptırır çok güzel olurdumbenim saçlarım epey uzun.. belimde.. kıyamam kestirmeye ama kıysam sana dediklerimi yapardım
benim karnım çok ağrıyo yarına teşrif edicek benimkiler galiba(((((((
yaseminciğim bende 2 yada 3 nolu resim diyorum hatta 3 diyorum ama tabi kapalı olunca o saçı nasıl kullanırsın bilemiyorum çok iyi bağlanamayabilir, bazen bende saçımı kestirmek istiyorum hamile değilken kestirmek istedim ama nasip olmadı bir türlü hamileyken saç kesilmez derler gerçi sadece batıl inanç sanırım ama yinede cesaret edemiyorum
sağol canım fikrin için herkes 2 ve 3 numara dediğine göre onlara doğru kaymam gerekiyor sanki
hamileyken saç boyanmadığını biliyordum ama kesilmediğini sende duydum kız özlem, batıldır bencede, hem bence şahsi fikrim saçını kestir ki vitaminlerin saçlarına değil bebeğine gitsin
slm kızlar nasılsınız yaseminciğim eğer saçın dalgalısı ise 3 numuramı oluyor o sarı katlı kesim her neyse işte onu dene derim benim saçom dalgalı öyle kestirdim inan föne bile gerek kalmıyor fönlü gibi çok hoş duruyor
kendi adıma ben iyim sen nasılsın canım ne var ne yok
canım özledik seni yaa hayırlısıyla en kısa zmanda görüşürüz inşallah Allah kabul etsin dualarını.kızlar uzun süredir giremedim.geçmiş bayramınız mübarek olsun...
gül, bedriye,özlem ve ipek için dualarımı okudum.allah kabul etsin inşallah...
annemlerdeyim sık giremiyorum kusura bakmayın.giremesemde dualarımı okuyorum...
kendinize iyi bakın....
sevgilerle...
canım benim saçlarım dümdüz onun için katlıda kestirsem pek belli olmuyor. sabahtan beri kafayı yedim bi türlü seçemedim, artık akşam kuaföre gidim bakim ne diyecek onun ellerinemi bıraksam kendimi acabaslm kızlar nasılsınız yaseminciğim eğer saçın dalgalısı ise 3 numuramı oluyor o sarı katlı kesim her neyse işte onu dene derim benim saçom dalgalı öyle kestirdim inan föne bile gerek kalmıyor fönlü gibi çok hoş duruyor
hiç sorma canım ya kendimi toparlamaya çalışıyorum gözüm ağrıyor iyice şişti falan regl stresi hala olmadım rüyamda bile test yapıyorum tam 5 çizgi çıkıyor gülmekten öldüm işte öyle
canım özledik seni yaa hayırlısıyla en kısa zmanda görüşürüz inşallah Allah kabul etsin dualarını.
canım benim saçlarım dümdüz onun için katlıda kestirsem pek belli olmuyor. sabahtan beri kafayı yedim bi türlü seçemedim, artık akşam kuaföre gidim bakim ne diyecek onun ellerinemi bıraksam kendimi acaba
ayy alemsin kızzz, biz daha 2 çizgiyi göremedik sen toptan 5 çizgi görmüşsün, beşiz filan mı yapıcan yoksa
hiç sorma canım ya kendimi toparlamaya çalışıyorum gözüm ağrıyor iyice şişti falan regl stresi hala olmadım rüyamda bile test yapıyorum tam 5 çizgi çıkıyor gülmekten öldüm işte öyle
beş çizgi mi ilahi ya çok güldüm valla allah ta seni güldürsün belki hamilesindir kaç gün geçti ?
beş çizgi mi ilahi ya çok güldüm valla allah ta seni güldürsün belki hamilesindir kaç gün geçti ?
4 gün geçti canım ama ben xaten düzensiz olurum pko var
rabiacım sen hayıt suyu almayı unutma kesinlikle hemen başla bak nasıl düzeliyor pco filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?