Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

4 gün geçti canım ama ben xaten düzensiz olurum pko var

test yapsana kuzum ben adet olcağım günün akşamı test yaptım (aceleye bak) çift çizgi çıkmıştı pco dediğin kist mi oluyor ben bilmiyorum ama bu hamile kalmaya engel değil eğer kistse bende de varmış hamile kalınca öğrendim ilk defa yaklaşık 4 mm sol yumurtalıkta o bana acayip ağrı sancı yapıyor ama

Son düzenleme:
yasemin bence de üç numara güzel olur..saçların cılızsa hacimli görünür..
asit olayı ise sende de var..bütün kadınlarda var..spermler vajinaya ilk girdiğinde oradaki ortam onlara göre daha asidik yada bazik..girer girmez milyon tanesi olüyor..sonra geriye bir kaç bin kalıyor..onlarda gücüü kaybedene kadaş koşmaya devam ediyor..engelleri aşmaya çalışıyor..kistleri geçiyor.. tüplere giriyor..bu arada malum bizim hanıefendi yumoşların bir çekim gücü var spermler bu yoolla ilerliyorlar..sonra yumoşa ilerleyip yanına kadar gelebilenlerden hangisini ymoş kabul ederse o içeri girebiliyor..son gücünü kullanıp kafayı içeri sokuyo kuyruğunu dışarda bırakıyo..tabi hepside başarılı olamıyo..çoğu ölüyo..birkaçı içeriye girebilmişse üç gün yaşıyo..
bizimkiler öldüler hep şimdiye kadar..
bu arada bedriye ve ipek dualarınızı okudum Allah kabul etsin..

selam arkadaşlar giremiyordum çoktandır geçmişi okuyamadım çeneniz düşmüş maşaallah bu arada tesbihlerinizi okudum inş Allah kabul eder görüşürüüzz

4 gün geçti canım ama ben xaten düzensiz olurum pko var

inşAllah gönlüne göre olur,, hayırlısıyla gebesindir inşAllah Yarabbim. bu arada gebeliğin net olmadan hayıt suyu içmek isteyen sendin diye okudum sanırım sakınn içmeee.. gebelik varsa içmiicezz.. bende dün akşam xxx rüyamda aynen bööle x ler gördüm kocaman 3 tane.. ama ben uyumadan önce ışık işaret istemiştim Rabbim den.. hayırlısı bakalım

ayy masal gibi anlatmışsın çok duygulandımm.. ee sonra ne oluyor.. içeri girenler bebek olarak mı geliyorlar bize yoksa içerdekilerde bi yerlere koşuyorlar mı?

buketcim benim paylaştığım bi video vardı orda bunlardan bahsediyordu canım, yasemin izlemediysen izle o video yu

ayy masal gibi anlatmışsın çok duygulandımm.. ee sonra ne oluyor.. içeri girenler bebek olarak mı geliyorlar bize yoksa içerdekilerde bi yerlere koşuyorlar mı?

buketcim benim paylaştığım bi video vardı orda bunlardan bahsediyordu canım, yasemin izlemediysen izle o video yu

evet canım videoları var..çok etkileyici..ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım... yumurtalık hücresinini sperm hücresinin bin katı büyüklüğünde olması..bu nedenle çekim gücü olması(aynı dünyanın ayı çektiği gibi) sperm hücrelerinin bünyelerinde motora bencez yapılar taiıması ve bu vcesileyle çeperi delip içeriye girmesi muhteşem..

helebebek oluşumunu anlatan videolar süper... briirirnini aynısı olan hücreler nasıl bir araya gelince farklı şeyler yapabiliyorlar..hepsi aynı..ama bir kaçı bir araya gelimkalbi böbreği eli ayağı oluşturması mükemmel..hele parmak aralarının oluşması için hücrelerin kendini öldürmesi olayı aklıma geldikçe aklım kalkacak gibi oluyor...bebeğin elleri öncebir bütün..hücreler bir araya geliyor..zrdek ayağı gibi oluşturuyorlar önce elleri..sonra bir kaç hüzre intihar ediyor kendini yok ediyor ve parmak araları oluşuyor..Allahım sen ne büyüksün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nutkum tutuluyor..

Ohh sonunda gelebildim bir yanlışlık oldu sanırım üyeliğim iptal edilmişte düzeldi neyse ki.

Ben bugün regl oldum arkadaşlar o yüzden birkaç gün tesbih çekemicem arkadaşlarıma bitince kaldığım yerden devam ederim. Ara ara çok sancılanıyorum tatile gitmiştim denize falan girdim üşüttüm sanırım ondan bu ay ağrılı geçer artık. Şimdi benim aslında yarın dr gitmem lazım klomen isticektim ama hesapladım yumurtanın muhtemel çatlama zamanlarında eşim iş nedeniyle şehir dışında olacak ne yapsam bilemedim. Yarına da hemen randevu bulmam zor hiç gidesimde yok yaa o masaya yatmaktan bıktım hele yarın evde pineklemek istiyorum hiç muayene sorasına girecek halim yok sabah karar vericem bakalım..

kızlar geceniz hayır olsun.canlarımmmmmmmmmmmmm miyde bulantılaırm gittikce kötüleşiyor,tüm gün çok kötü oluyorum,leptopu görünce elime alınca miydem bulanıyro,çok garip bi rşey gerçekten.umarım ben anlıyorsunuz,sizleri çok özlüyorum ama,üzr dilerim gerçekten umarım beni anlıyorsunuz tontişlerim.özlem,rose ne oluyor leeeeeeeeeeeeeen???siz çocukları everdiniz peki benimkiler ne olucak yaaaaaaa,evdemi kalıcaklar,lüfen birinin ikiz doğurun,ya da olsun siz dünür olun,ben de ya yaseminimle,ya buketimle ya da ne bileyim kim daha erken hamiş kalrısa,bak burdan açık ilan ediyorum ha benimki erkek olursa ben de sonra kim kız doğurursa kızıznı oluma alıcam aaaaaaaaaaaa,burdan duyururum bakalım azeri gelini kim olucak,bakalım kızım olursa onu kime kakalıycam ya:44::44::44:

selamunaleyküm hanımlarrr :)) ben uzun zamandır yazamadım uzun zaman derken bır kac gun yani =) eşim izne ayrıldı tatile cıktık kayınvalıdemlerın yanına :) buranın havası cok guzel yesıllık fln ıyı geldi. Hani ben size demiştim yaa kucuk kırmızı bır akıntı geldı o devamlı geldı bende cok az ama hep gelıyor 2 gundur hasta olmusum anlıyacagınız. erken oldumm. en son 7 agustosta olmustum. 23 agustosta yıne hasta olmus oldum. Rabbım ne yüce :)) doktor bana ömürboyu daha sen adet olmazsın demişti benseee :) değil adet olmamayıı erkenden adet görüyorumm 3 ay aradan sonra :))) cok şükür rabbim. kızlar size neden erken adet gordum acaba 3 Aydır adet gormuyorum o yuzdenmı hormonlar yavas yavas kendınemı gelıyorlar :)???

bedriyecim bende sana katılıyorum merve için dediklerine. aslında mervecim keşke yakınlarında biyerlerde eaczaneden filan ovulasyon testi alıp hemen bi baksaydın kanıtlanmış olurdu durum

hAnımlaaar mesajlarınızı yeni okudummm :)) bılmıyorumkııı ay acaba olabılırmıkıı?? o zaman bensıze ayrıntılı anlatıyım sız yorum yapın bakalım?? sımdıden hakkınızı helal edın :) kafanızı şişirmiş olucm..

şimcik ben 29 nısanda adet gormustum sonradan 3 ay adet gormedım. en son yanı 7 agustosta adet gordum. ve 22 agustosta peceteye mınnacıkkkk bır kahverengı akıntı geldı ertesı gunu yanı 23 agustostada bır peti doldurmuycak kadar kahve rengi akıntı geldii ertesı gunu cok cok Z PECETEYE kırmızı sıyaha yakın bır akıntı geldı durum bundan ıbaret ben ADET gordugumu dusundum. acaba ustunr gorme olabılırımıı? yanı yerlesme kanaması nasıl oluyor onuda bılmıyorum? birde yerlesme kanaması ne zaman olur? ben adetımın 16. gununden sonra bu belırtıler basladı boyle erken yerlesme kanaması olurmukıı?? birde o dedıgınız ovulasyon testi ne işe yarıyor hiç kullanmadım..?? bır ayrıntıtlı bılgı verırmısını? mesela suan ovlasyon testını kullansam eger adet gormussem ovulasyon testınde yumurtlama olmadıgı ıcın cızgımı gosterıyor? adet gorup gormedgnı ayrt etmek ıcınmı? dogrumu anlamısım??

aaaa ne ayıp kakalıycam demişsiiin, valla hrkes erkek olucak diyo baksana kızım olursa kime vericem diyenimiz pek yok bu gidişle kimse kimseyle dünür olamayacak

canım yerleşme kanaması demek memelğinin sana tutunmaya çalışsırken rahimde bulunan damarları kanatması anlamına gelir ama adet kanaması kadar yogun ve sürekli deildir. söylede bişey var kimisi şakır şakır oldugu halde hamile olabiliyo kimisinde azcık olabiliyo mesela benim eltimde senin gibi kanaması olmuş meger hamileymiş o dönemde hamile olup normal adet görenlerde olabiliyo rahim şeklindende kaynaklanıyo bu durum geç döllenmedende rabbimin mucizelerine alışığız ama nedense yok canım benim başıma gelmez diye düşünürüz inş. rabbim sağlık hayırlı vicdanlı merhametli evlatlar nasip eder canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…