- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.821
evet canım ilk işim onu almak olacak yan etkisi falan yoktur değilmi benim bünye biraz zayıfta
4 gün geçti canım ama ben xaten düzensiz olurum pko var
evet canım ilk işim onu almak olacak yan etkisi falan yoktur değilmi benim bünye biraz zayıfta
4 gün geçti canım ama ben xaten düzensiz olurum pko var
yasemin bence de üç numara güzel olur..saçların cılızsa hacimli görünür..
asit olayı ise sende de var..bütün kadınlarda var..spermler vajinaya ilk girdiğinde oradaki ortam onlara göre daha asidik yada bazik..girer girmez milyon tanesi olüyor..sonra geriye bir kaç bin kalıyor..onlarda gücüü kaybedene kadaş koşmaya devam ediyor..engelleri aşmaya çalışıyor..kistleri geçiyor.. tüplere giriyor..bu arada malum bizim hanıefendi yumoşların bir çekim gücü var spermler bu yoolla ilerliyorlar..sonra yumoşa ilerleyip yanına kadar gelebilenlerden hangisini ymoş kabul ederse o içeri girebiliyor..son gücünü kullanıp kafayı içeri sokuyo kuyruğunu dışarda bırakıyo..tabi hepside başarılı olamıyo..çoğu ölüyo..birkaçı içeriye girebilmişse üç gün yaşıyo..
bizimkiler öldüler hep şimdiye kadar..
bu arada bedriye ve ipek dualarınızı okudum Allah kabul etsin..
yasemin bence de üç numara güzel olur..saçların cılızsa hacimli görünür..
asit olayı ise sende de var..bütün kadınlarda var..spermler vajinaya ilk girdiğinde oradaki ortam onlara göre daha asidik yada bazik..girer girmez milyon tanesi olüyor..sonra geriye bir kaç bin kalıyor..onlarda gücüü kaybedene kadaş koşmaya devam ediyor..engelleri aşmaya çalışıyor..kistleri geçiyor.. tüplere giriyor..bu arada malum bizim hanıefendi yumoşların bir çekim gücü var spermler bu yoolla ilerliyorlar..sonra yumoşa ilerleyip yanına kadar gelebilenlerden hangisini ymoş kabul ederse o içeri girebiliyor..son gücünü kullanıp kafayı içeri sokuyo kuyruğunu dışarda bırakıyo..tabi hepside başarılı olamıyo..çoğu ölüyo..birkaçı içeriye girebilmişse üç gün yaşıyo..
bizimkiler öldüler hep şimdiye kadar..
bu arada bedriye ve ipek dualarınızı okudum Allah kabul etsin..
ayy masal gibi anlatmışsın çok duygulandımm.. ee sonra ne oluyor.. içeri girenler bebek olarak mı geliyorlar bize yoksa içerdekilerde bi yerlere koşuyorlar mı?
buketcim benim paylaştığım bi video vardı orda bunlardan bahsediyordu canım, yasemin izlemediysen izle o video yu
bedriyecim bende sana katılıyorum merve için dediklerine. aslında mervecim keşke yakınlarında biyerlerde eaczaneden filan ovulasyon testi alıp hemen bi baksaydın kanıtlanmış olurdu durum
kızlar geceniz hayır olsun.canlarımmmmmmmmmmmmm miyde bulantılaırm gittikce kötüleşiyor,tüm gün çok kötü oluyorum,leptopu görünce elime alınca miydem bulanıyro,çok garip bi rşey gerçekten.umarım ben anlıyorsunuz,sizleri çok özlüyorum ama,üzr dilerim gerçekten umarım beni anlıyorsunuz tontişlerim.özlem,rose ne oluyor leeeeeeeeeeeeeen???siz çocukları everdiniz peki benimkiler ne olucak yaaaaaaa ,evdemi kalıcaklar,lüfen birinin ikiz doğurun,ya da olsun siz dünür olun, ben de ya yaseminimle,ya buketimle ya da ne bileyim kim daha erken hamiş kalrısa ,bak burdan açık ilan ediyorum ha benimki erkek olursa ben de sonra kim kız doğurursa kızıznı oluma alıcam aaaaaaaaaaaa, burdan duyururum bakalım azeri gelini kim olucak, bakalım kızım olursa onu kime kakalıycam ya:44::44::44:
Selamun aleykum hayırlı sabahlar huzurlu hafta sonları ALLAH c.c mağfireti H.z Muhammed s.a.v şefaati üzerimize olsun.
hAnımlaaar mesajlarınızı yeni okudummm :)) bılmıyorumkıııay acaba olabılırmıkıı?? o zaman bensıze ayrıntılı anlatıyım sız yorum yapın bakalım?? sımdıden hakkınızı helal edın :) kafanızı şişirmiş olucm..
şimcik ben 29 nısanda adet gormustum sonradan 3 ay adet gormedım. en son yanı 7 agustosta adet gordum. ve 22 agustosta peceteye mınnacıkkkk bır kahverengı akıntı geldı ertesı gunu yanı 23 agustostada bır peti doldurmuycak kadar kahve rengi akıntı geldii ertesı gunu cok cok Z PECETEYE kırmızı sıyaha yakın bır akıntı geldı durum bundan ıbaret ben ADET gordugumu dusundum. acaba ustunr gorme olabılırımıı? yanı yerlesme kanaması nasıl oluyor onuda bılmıyorum? birde yerlesme kanaması ne zaman olur? ben adetımın 16. gununden sonra bu belırtıler basladı boyle erken yerlesme kanaması olurmukıı?? birde o dedıgınız ovulasyon testi ne işe yarıyor hiç kullanmadım..?? bır ayrıntıtlı bılgı verırmısını? mesela suan ovlasyon testını kullansam eger adet gormussem ovulasyon testınde yumurtlama olmadıgı ıcın cızgımı gosterıyor? adet gorup gormedgnı ayrt etmek ıcınmı? dogrumu anlamısım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?