- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.221
Günaydınnnnn kızlarrrr ,hayırlı cumalarrrr Allahım edilen duaları boş çevirmesin inşallahhhhhh
Yaseminnnnn '' ya evvel '' 1.000 tane çekmeyi unutma
Nazannnnn canımmmm naberrr karşılaşamıyoruz uzun zamandır?herşey yolunda mı?
ayyy ne güzellll bizim de mart 24 te 12. yılımız bitiyoo Buketttt bende hep düşünürrüm ilk tanıştığımızda olsaydı çocuğumuz şimdi ilk okula giderdi die....günaydın herkese..yaseminciğim duanı okudum.Allah kabul etsin..inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın.
bu arada bugün ayın 22 si... 24 ü de bizim tanışma yıldönümümüz..gerçi hiç bi zaman eşim hatırlamamıştır ama olsun..ben bu sefer ona hatırlatacam..:))tamm14 sene olmuş..an ne çok ya..bi çocuğumuz olsaymış o zaman şimdi liseye gidiyor olurmuş..gerçi o zaman bizde çocuktuk..daha17 17 17 onyediydik.:))
anaamm bak şimdi duygusallaştım..
günaydın canım hayırlı cumara iyi canım ya ne olsun bi yaramazlık yok sen napıyosun sigarasızlık nasıl gidiyo?
ayyy ne güzellll bizim de mart 24 te 12. yılımız bitiyoo Buketttt bende hep düşünürrüm ilk tanıştığımızda olsaydı çocuğumuz şimdi ilk okula giderdi die....
napıyım canım herşey aynıııı sigarasızlık mı? o nasıl bişeyyyyyoksa bıraktın mı sen???
ayyy ne güzellll bizim de mart 24 te 12. yılımız bitiyoo Buketttt bende hep düşünürrüm ilk tanıştığımızda olsaydı çocuğumuz şimdi ilk okula giderdi die....
napıyım canım herşey aynıııı sigarasızlık mı? o nasıl bişeyyyyyoksa bıraktın mı sen???
eşşek kafalı aslı..bırakmadın mı sen daha sigarayı:???
:18::18::18::18: YAAAAA 15 gn bırakım sonra tekrar başladm şimdi yine bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo napimmmmbaşaramıyorum bi türlüüüü
:)))))) yok canım bırakmadım ama günde 5 ten fazla içmiyorum gündüz zaten hiç içmiyorumm
kaç kız aslııı dayak yemiyelim durduk yere :)))))))))
ohhh ne güzel ben 15 gün hiçççç hiçmedim sonra bi gün çok sinirli bi anıma geldi yaktım ve gerisi geldi abi ağzına aldığın an gerisi geliyo offf bu aralar psikolojimi yine ayarlamaya çalışıyorum bırakmak içinnn bakalımm kararlıyım bırakıcam ama olmuyo Nazan yaaa içmeyince çok mutsuz oluyorum bennn sende de oluyomu?
oluyo canım yaa şaşkın şaşkın oluyosun amaçsızmışın gibi geliyo bunları söylüyorumya tepeme binerler ha ben sana sölimm
:))))))))))
kaçalımmmm Nazann canımızı kurtaralım şimdi çok pis saracak bize görürsün bakk acaba çıksamda bi 15 gün falan gelmesemmi ki unuturmu o zamana
ohhh ne güzel ben 15 gün hiçççç hiçmedim sonra bi gün çok sinirli bi anıma geldi yaktım ve gerisi geldi abi ağzına aldığın an gerisi geliyo offf bu aralar psikolojimi yine ayarlamaya çalışıyorum bırakmak içinnn bakalımm kararlıyım bırakıcam ama olmuyo Nazan yaaa içmeyince çok mutsuz oluyorum bennn sende de oluyomu?
merhaba arkadaşlar düşük yaptığımdan beri girmiyordum siteye...
umarım hepiniz iyisinizdir.. beni sorarsanız toparlanmaya çalışıyorum..
araştırma yaparken bişey buldum.. PGT testi diye bir şey varmış.. ve bunu ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİ VOLKAN BALTACI veya İSTANBUL MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİNDE yapıyorlarmış... tekrarlayan düşüklerde bu test uygulanıyormuş..
PGT TESTİ.. tüp bebekte oluşam embriyodan hücre alıp biyopsi yapıyorlarmış ve böylece embriyonun genetiğine cinsiyetine kadar tespit ediyorlarmış.. sağlıklı olup olmadığını görüyorlarmış.. genetik bir rahatsızlığı varmı vs... ben bunu denicem arkadaşlar ANKARA ya gidicem büyük ihtimal ..
aranızda bu testi duyan veya yaptıran varmı.. birde ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİNİ bilen varmı..
kızlar birde bu yöntemi denicem...
canım gen art duydum yerini de biliyorum ama hiç gitmedim orayamerhaba arkadaşlar düşük yaptığımdan beri girmiyordum siteye...
umarım hepiniz iyisinizdir.. beni sorarsanız toparlanmaya çalışıyorum..
araştırma yaparken bişey buldum.. PGT testi diye bir şey varmış.. ve bunu ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİ VOLKAN BALTACI veya İSTANBUL MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİNDE yapıyorlarmış... tekrarlayan düşüklerde bu test uygulanıyormuş..
PGT TESTİ.. tüp bebekte oluşam embriyodan hücre alıp biyopsi yapıyorlarmış ve böylece embriyonun genetiğine cinsiyetine kadar tespit ediyorlarmış.. sağlıklı olup olmadığını görüyorlarmış.. genetik bir rahatsızlığı varmı vs... ben bunu denicem arkadaşlar ANKARA ya gidicem büyük ihtimal ..
aranızda bu testi duyan veya yaptıran varmı.. birde ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİNİ bilen varmı..
kızlar birde bu yöntemi denicem...
heee unutur unutur..filler unutmaz aslı hanım:))
yaa tabi tabi..sigara içince öyle mutlusunki oohh herşey yolunda miss..akmam bi gün sigara içmesen, eşinle tartışıyosun ixşinle tartışıyosun, kaynananla tartışıyosun..keramet sigarada lyani sende değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?