Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım hayırlı cumara iyi canım ya ne olsun bi yaramazlık yok sen napıyosun sigarasızlık nasıl gidiyo?

kevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarınız okudum rabbim kabul etsin inş.

ayyy ne güzellll bizim de mart 24 te 12. yılımız bitiyoo Buketttt bende hep düşünürrüm ilk tanıştığımızda olsaydı çocuğumuz şimdi ilk okula giderdi die....

günaydın canım hayırlı cumara iyi canım ya ne olsun bi yaramazlık yok sen napıyosun sigarasızlık nasıl gidiyo?

napıyım canım herşey aynıııı sigarasızlık mı? o nasıl bişeyyyy yoksa bıraktın mı sen???

eşşek kafalı aslı..bırakmadın mı sen daha sigarayı:???

:)))))) yok canım bırakmadım ama günde 5 ten fazla içmiyorum gündüz zaten hiç içmiyorumm

:)))))) yok canım bırakmadım ama günde 5 ten fazla içmiyorum gündüz zaten hiç içmiyorumm

ohhh ne güzel ben 15 gün hiçççç hiçmedim sonra bi gün çok sinirli bi anıma geldi yaktım ve gerisi geldi abi ağzına aldığın an gerisi geliyo offf bu aralar psikolojimi yine ayarlamaya çalışıyorum bırakmak içinnn bakalımm kararlıyım bırakıcam ama olmuyo Nazan yaaa içmeyince çok mutsuz oluyorum bennn sende de oluyomu?

oluyo canım yaa şaşkın şaşkın oluyosun amaçsızmışın gibi geliyo bunları söylüyorumya tepeme binerler ha ben sana sölimm
:))))))))))

merhaba arkadaşlar düşük yaptığımdan beri girmiyordum siteye...

umarım hepiniz iyisinizdir.. beni sorarsanız toparlanmaya çalışıyorum..

araştırma yaparken bişey buldum.. PGT testi diye bir şey varmış.. ve bunu ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİ VOLKAN BALTACI veya İSTANBUL MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİNDE yapıyorlarmış... tekrarlayan düşüklerde bu test uygulanıyormuş..

PGT TESTİ.. tüp bebekte oluşam embriyodan hücre alıp biyopsi yapıyorlarmış ve böylece embriyonun genetiğine cinsiyetine kadar tespit ediyorlarmış.. sağlıklı olup olmadığını görüyorlarmış.. genetik bir rahatsızlığı varmı vs... ben bunu denicem arkadaşlar ANKARA ya gidicem büyük ihtimal ..

aranızda bu testi duyan veya yaptıran varmı.. birde ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİNİ bilen varmı..

kızlar birde bu yöntemi denicem...

kaçalımmmm Nazann canımızı kurtaralım şimdi çok pis saracak bize görürsün bakk acaba çıksamda bi 15 gün falan gelmesemmi ki unuturmu o zamana

heee unutur unutur..filler unutmaz aslı hanım:))

yaa tabi tabi..sigara içince öyle mutlusunki oohh herşey yolunda miss..akmam bi gün sigara içmesen, eşinle tartışıyosun ixşinle tartışıyosun, kaynananla tartışıyosun..keramet sigarada lyani sende değil..

canım benim ben ade ankadrada bir tüp bebek merkeçzinde tedavi oluyorum..genartıda biliyorum..ben tüp bebek merkezi için araştırma yaparken öğrenmiştim.. iyi biyer evet pgt yapıyolar..ama senin geçmişini bi araştırmaları gerek önce..bu senin kaçıncı düşüğün..sen genetik testi yaptırdın mı, histeraskopi yaptırdınmı?? onlardan sonra tüp bebek ve pgt düşün..inan bana tüp bebek süreci daha zor:))inan bana..

canım gen art duydum yerini de biliyorum ama hiç gitmedim oraya ama aklında kalmasın yaptır tabiii

yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amannnnnn üzerime gelme yaaa benim kadar kimse isteyemez sigarayı bırakmayı ama kötü olduğum anda içmek istiyorum bunu değiştirmem gerekiyo kendime terapi uyguluyorummmm az kaldı olacakkkkkk

günaydın kızlar HAYIRLI CUMALAR herkese sela ile ezan arasında CUMA DUASINI okumayı unutmayalım.....

günaydın ve hayırlı cumalar :)

dün öğleden sonra sancım biraz arttığı için işten izin aldım ve bugünde evde yatıştayım :) sancım yatınca iyi ayakta iki dolanayım azıyor

graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013
kevok08 / AYLİN 23.02.2013
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin..Haftasonu internete bakamam büyük ihtimalle çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…