- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.841
kızlar geceniz hayır olsun.canlarımmmmmmmmmmmmm miyde bulantılaırm gittikce kötüleşiyor,tüm gün çok kötü oluyorum,leptopu görünce elime alınca miydem bulanıyro,çok garip bi rşey gerçekten.umarım ben anlıyorsunuz,sizleri çok özlüyorum ama,üzr dilerim gerçekten umarım beni anlıyorsunuz tontişlerim.özlem,rose ne oluyor leeeeeeeeeeeeeen???siz çocukları everdiniz peki benimkiler ne olucak yaaaaaaa ,evdemi kalıcaklar,lüfen birinin ikiz doğurun,ya da olsun siz dünür olun, ben de ya yaseminimle,ya buketimle ya da ne bileyim kim daha erken hamiş kalrısa ,bak burdan açık ilan ediyorum ha benimki erkek olursa ben de sonra kim kız doğurursa kızıznı oluma alıcam aaaaaaaaaaaa, burdan duyururum bakalım azeri gelini kim olucak, bakalım kızım olursa onu kime kakalıycam ya:44::44::44:
tatlım,yerleşme kanaması,pembe ya da kahverengi oluyor,erken yumurtlama olmuşsa eğer yeleşme kanaması da ola bilir.ama yerleşme kanaması asla kan renginde olmuyor ben ce,ya da bazı kadınlarda adet gibi de oluyor,ama sen bekle bakalım,eyer adet olmazsan test falan yaparsın,hatta yapsana ya ne olucak ki....hAnımlaaar mesajlarınızı yeni okudummm :)) bılmıyorumkıııay acaba olabılırmıkıı?? o zaman bensıze ayrıntılı anlatıyım sız yorum yapın bakalım?? sımdıden hakkınızı helal edın :) kafanızı şişirmiş olucm..
şimcik ben 29 nısanda adet gormustum sonradan 3 ay adet gormedım. en son yanı 7 agustosta adet gordum. ve 22 agustosta peceteye mınnacıkkkk bır kahverengı akıntı geldı ertesı gunu yanı 23 agustostada bır peti doldurmuycak kadar kahve rengi akıntı geldii ertesı gunu cok cok Z PECETEYE kırmızı sıyaha yakın bır akıntı geldı durum bundan ıbaret ben ADET gordugumu dusundum. acaba ustunr gorme olabılırımıı? yanı yerlesme kanaması nasıl oluyor onuda bılmıyorum? birde yerlesme kanaması ne zaman olur? ben adetımın 16. gununden sonra bu belırtıler basladı boyle erken yerlesme kanaması olurmukıı?? birde o dedıgınız ovulasyon testi ne işe yarıyor hiç kullanmadım..?? bır ayrıntıtlı bılgı verırmısını? mesela suan ovlasyon testını kullansam eger adet gormussem ovulasyon testınde yumurtlama olmadıgı ıcın cızgımı gosterıyor? adet gorup gormedgnı ayrt etmek ıcınmı? dogrumu anlamısım??
evet ya ben de Erkek olacağını düşünüyorum ya,acaba neden böyle.kızzzzzzz,kakalamak ne ki?yine yamuk anlayışımne yazdım acaba????aaaa ne ayıp kakalıycam demişsiiin, valla hrkes erkek olucak diyo baksana kızım olursa kime vericem diyenimiz pek yok bu gidişle kimse kimseyle dünür olamayacak
ben burdayım meleeeeeeeekcim,evet tatlım ya biz de inşallllah bir-birimizle dünür oluruz ne yapalım yaniiii....tabi önce sağlıklı olsunda senin oğlun olsun benimde kızım ben sana kızımı veririm :))))) rabbim nasip ederse inş..
yasemin ve kadercim sizlerinde tesbihlerini okudum yarın pazar karışıklığa gelmesin diye rabbim gönül muradınızı versin inş.
günaydın canlarım,nasılsınız bakalım,inşallah her kes iyidir.ben de aynı durumlar,hiç normal hayat yaşayamıyorum,ah bir mutfak olmasa iyi olucam ya....yasemincim dün yorum yapmamaışım ama eğer kapalıysan saçlarının uzun olması daha güzel diyilmi ya,zaten türbendin altından topluyorsun ya,hele anlatmışsın küçük kız gibi toka takıyomuşsun bayıldım yani,benim saçların küt kesim ama bakması çok zor,fön kullanmasam dışıarı çakaıyorum,toplayınca da hiç güzel durmuyor.ben de hep keşke uzun saçlarım olsa da yukarldan topuz yapıb toplasam ama saçlaırm hiç öyle uzanmıyor yani....
tatlım,yerleşme kanaması,pembe ya da kahverengi oluyor,erken yumurtlama olmuşsa eğer yeleşme kanaması da ola bilir.ama yerleşme kanaması asla kan renginde olmuyor ben ce,ya da bazı kadınlarda adet gibi de oluyor,ama sen bekle bakalım,eyer adet olmazsan test falan yaparsın,hatta yapsana ya ne olucak ki....
evet ya ben de Erkek olacağını düşünüyorum ya,acaba neden böyle.kızzzzzzz,kakalamak ne ki?yine yamuk anlayışımne yazdım acaba????
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben mide bulantısından duramıyorum bile çok kötü
kızlar geceniz hayır olsun.canlarımmmmmmmmmmmmm miyde bulantılaırm gittikce kötüleşiyor,tüm gün çok kötü oluyorum,leptopu görünce elime alınca miydem bulanıyro,çok garip bi rşey gerçekten.umarım ben anlıyorsunuz,sizleri çok özlüyorum ama,üzr dilerim gerçekten umarım beni anlıyorsunuz tontişlerim.özlem,rose ne oluyor leeeeeeeeeeeeeen???siz çocukları everdiniz peki benimkiler ne olucak yaaaaaaa ,evdemi kalıcaklar,lüfen birinin ikiz doğurun,ya da olsun siz dünür olun, ben de ya yaseminimle,ya buketimle ya da ne bileyim kim daha erken hamiş kalrısa ,bak burdan açık ilan ediyorum ha benimki erkek olursa ben de sonra kim kız doğurursa kızıznı oluma alıcam aaaaaaaaaaaa, burdan duyururum bakalım azeri gelini kim olucak, bakalım kızım olursa onu kime kakalıycam ya:44::44::44:
hAnımlaaar mesajlarınızı yeni okudummm :)) bılmıyorumkıııay acaba olabılırmıkıı?? o zaman bensıze ayrıntılı anlatıyım sız yorum yapın bakalım?? sımdıden hakkınızı helal edın :) kafanızı şişirmiş olucm..
şimcik ben 29 nısanda adet gormustum sonradan 3 ay adet gormedım. en son yanı 7 agustosta adet gordum. ve 22 agustosta peceteye mınnacıkkkk bır kahverengı akıntı geldı ertesı gunu yanı 23 agustostada bır peti doldurmuycak kadar kahve rengi akıntı geldii ertesı gunu cok cok Z PECETEYE kırmızı sıyaha yakın bır akıntı geldı durum bundan ıbaret ben ADET gordugumu dusundum. acaba ustunr gorme olabılırımıı? yanı yerlesme kanaması nasıl oluyor onuda bılmıyorum? birde yerlesme kanaması ne zaman olur? ben adetımın 16. gununden sonra bu belırtıler basladı boyle erken yerlesme kanaması olurmukıı?? birde o dedıgınız ovulasyon testi ne işe yarıyor hiç kullanmadım..?? bır ayrıntıtlı bılgı verırmısını? mesela suan ovlasyon testını kullansam eger adet gormussem ovulasyon testınde yumurtlama olmadıgı ıcın cızgımı gosterıyor? adet gorup gormedgnı ayrt etmek ıcınmı? dogrumu anlamısım??
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun canım yaa zordur mide bulantısı bende bulantı yok çok şükür arada bir başım dönüyor, birde arada kasıklarım ağırıyor o kadar
ben geldim ama kimse yok dertleşmeye ihtiyacım var test yaptım negatif dokunsalar ağlaycağım ya moralim çok bozuldu her dafasında bu umut yıkıntısı bitirdi beni asi olmayacağım rabbimin bir bildiği vardır muhakkak ama neden demekten alıkoyamıyorum kendimi
Canım bazen isyan ediyoruz elimizde olmadan neden diyoruz neden ben. Benim durumum inan senden daha kötüdür fiiziksel olarak bir sorunum yok bebek yapabilecek durumdayım ama eşimle alakalı başka sorunlar var. Geçenlerde ağır bir bunalım geçirdim eşimle de kavga edince tek istediğim tek düşüncem Allah'ın canımı almasıydı. Öbür gün işyerine istifa etmek için gittim herşey bitmişti sanki benim için. Ama orada bir arkadaşım benimle öyle güzel konuştu ki ve kendi drtlerinden bahsetti ben o an kendimi şanslı bile hissettim. Hep düşündüm. Aslında bizden çok çok kötü durumda olanlar var onlar sabrediyorsa bizde sabredebiliriz Allah nasip ettiyse elbet olacak etmezse de bir hayır vardır Rabbim bunda da diyeceğiz. Kendimi bu topikte buldum o akşam buradan bir arkadaşa dua ettim başka dualarda ettim ve öyle iyi geldi ki. Rabbim ben kendimi sana teslim ediyorum sen hakkımda en hayırlısını bilirsin bana da hayırlısını ver dedim. Unutma belki de çok istediğimiz birşey bizin için hayırsız olabilir. Artık herşeyin çaresi var. Regl olduğumuz sürece ve rahmimizde yerinde oldukça herzaman umut var canım.
canım karamsar olmana ne gerek var sonuçta tedavisi olan birşey.Allaha şükret canım ya neler duyuyoruz yüpleri olmayan rahiminde sorun olan eşinde sorun olaan neler neler .Onların bile çözümü oluyo ki sen umudunu kaybetme biz hepberaber burda birbirimize dua ediyoruz sen de öle yap İnşallah beraber güzel haberlr alacaz....mrb arkadaşlar.dün doktora gidecem demiştim ya gittim.çok moralim bozuk yumurta rezervim azmış.direk tedaviye başladı.dünden beri ağlıyorum.menopur diye bir iğnne vuruluyorum şu an.zor ve uzun bi süreç bizi bekliyor.ne olur destek olun bana
canım karamsar olmana ne gerek var sonuçta tedavisi olan birşey.Allaha şükret canım ya neler duyuyoruz yüpleri olmayan rahiminde sorun olan eşinde sorun olaan neler neler .Onların bile çözümü oluyo ki sen umudunu kaybetme biz hepberaber burda birbirimize dua ediyoruz sen de öle yap İnşallah beraber güzel haberlr alacaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?