Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tabi önce sağlıklı olsunda senin oğlun olsun benimde kızım ben sana kızımı veririm :))))) rabbim nasip ederse inş..

günaydın canlarım,nasılsınız bakalım,inşallah her kes iyidir.ben de aynı durumlar,hiç normal hayat yaşayamıyorum,ah bir mutfak olmasa iyi olucam ya....yasemincim dün yorum yapmamaışım ama eğer kapalıysan saçlarının uzun olması daha güzel diyilmi ya,zaten türbendin altından topluyorsun ya,hele anlatmışsın küçük kız gibi toka takıyomuşsun bayıldım yani,benim saçların küt kesim ama bakması çok zor,fön kullanmasam dışıarı çakaıyorum,toplayınca da hiç güzel durmuyor.ben de hep keşke uzun saçlarım olsa da yukarldan topuz yapıb toplasam ama saçlaırm hiç öyle uzanmıyor yani....
tatlım,yerleşme kanaması,pembe ya da kahverengi oluyor,erken yumurtlama olmuşsa eğer yeleşme kanaması da ola bilir.ama yerleşme kanaması asla kan renginde olmuyor ben ce,ya da bazı kadınlarda adet gibi de oluyor,ama sen bekle bakalım,eyer adet olmazsan test falan yaparsın,hatta yapsana ya ne olucak ki....
aaaa ne ayıp kakalıycam demişsiiin, valla hrkes erkek olucak diyo baksana kızım olursa kime vericem diyenimiz pek yok bu gidişle kimse kimseyle dünür olamayacak
evet ya ben de Erkek olacağını düşünüyorum ya,acaba neden böyle.kızzzzzzz,kakalamak ne ki?yine yamuk anlayışımne yazdım acaba????

zorla vermek, kandırmak gibi bişey kötü mal satmak gibi

HAYIRLI SABAHLAR RABBIM INSALLAH EYLUL AYINDA YUZLERIMIZI,VE GBUŞLERIMIZI DOLDURUR BAKALIM BU AY ILK MÜCDEYI KIM VERECEK.BEN KIM OLURSA OLSUN COK SEVINIYORUM LISTEE OYLE BI GUZEL DUYGU BAKIP HEP TAKIP EDIYORUM INSALLAH RABBIM O DUYGUYU TATIRIR.COK GUZEL BI DUYGU BENIM 12 YASINDA KIZIM VAR VE COK GUZEL DUYGU rabbım hepınıze yasatsın.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben mide bulantısından duramıyorum bile çok kötü

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun canım yaa zordur mide bulantısı bende bulantı yok çok şükür arada bir başım dönüyor, birde arada kasıklarım ağırıyor o kadar

Maalesef ilk aylar böyle yoğun mide bulantıları olur neyden bulanacağı da hiç belli olmaz. Merak etme açıkta kalmaz canım seninki de baksana kaç kişiyiz burada hamilelik bekleyen elbet biriyle kertilir yani canımm..

canım bir doktora gitsen 3 ay adet görmediğiinde doktora gitmedin mi. Yerleşme kanaması da olabilir, yumurtlama zamanında da öyle az kanama olabiliyor yumurtlama kanaması deniyor, ama yerleşme kanaması için erken diye düşünüyorum 15. günün oluyor zaten ancak ancak yumurtlama zamanı oluyor ya da daha yeni bitmiş oluyor yumurtlama hemen yerleşme kanaması olmaz zaten bir beş gün dölleniyor ancak. Rahime yerleşirken o kanama olur. Ovulasyon testini kesinlikle öneririm. Ama öncelikle bir doktora görünmelisin bence. Düzensizliklerinin nedenine bakılsın hormon testi yapılır iyi olur.

Kızlar benim dün 23. günümdü ara kanamadan sayınca nornal mi bilmiyıorum ama noral regl görüyorum yani kanama çok normal hiç kahverengimsi değil ayrıca zaten birkaç gün önceki belirtilerim de regl gibiydi ara kanama falan gibi değil zaten ara kanama dediğimde regl aslında sadece erken regl oluyor işte yumurtlama bile olmadan regl oluyor ama 23 günde normal günler arasında oluyor erkende değil aslında. Dün çok sancılandım bir ara kıvrandım resmen üşüttüm sanırım tatilde falan ondan. Sonra geçti neyse ki yoksa asla uyuyamazdım. Doktora gitmedim vazgeçtim çünkü klomen alsam bile eşim şehir dışında olacak muhtemel çatlama zamanlarında bu ayda böyle gitsin bakalım bir daha ki ay giderim belki direk rahim filmi çektiririm. Dularınızı okuyamıyorum regl olduğumdan dolayı ama bitince okuyamadıklarımı okucam.

Son düzenleme:
Ben şimdi çıkıyorum kalktık kahvaltı ettik pazara gittik. Kaynanamlara fasulye yapıcam götürücem bir kayınbiraderim var o da yurtdışında yaşıyor başka kimseleri yok burada bizden baika yaşlılarda eve kadın falan geliyor ama bende yemek yapıp götürüyorum. Sonra da az evi temizlerim otururm görüşürüz

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? geçmiş olsun canım yaa zordur mide bulantısı bende bulantı yok çok şükür arada bir başım dönüyor, birde arada kasıklarım ağırıyor o kadar

bende iyi olmaya çalışıyorum canım daha önce mide bulantıları yoktu şükrediyordum o da başladı tabi hiç bişey eksik kalmasın :)
kasık ağrısı, mide bulantısı ,göğüslerde şişlik ağrı ooooohhhh maşallah olmayan kalmasın var mı arttıran ?

ben geldim ama kimse yok dertleşmeye ihtiyacım var test yaptım negatif dokunsalar ağlaycağım ya moralim çok bozuldu her dafasında bu umut yıkıntısı bitirdi beni asi olmayacağım rabbimin bir bildiği vardır muhakkak ama neden demekten alıkoyamıyorum kendimi

Canım bazen isyan ediyoruz elimizde olmadan neden diyoruz neden ben. Benim durumum inan senden daha kötüdür fiiziksel olarak bir sorunum yok bebek yapabilecek durumdayım ama eşimle alakalı başka sorunlar var. Geçenlerde ağır bir bunalım geçirdim eşimle de kavga edince tek istediğim tek düşüncem Allah'ın canımı almasıydı. Öbür gün işyerine istifa etmek için gittim herşey bitmişti sanki benim için. Ama orada bir arkadaşım benimle öyle güzel konuştu ki ve kendi drtlerinden bahsetti ben o an kendimi şanslı bile hissettim. Hep düşündüm. Aslında bizden çok çok kötü durumda olanlar var onlar sabrediyorsa bizde sabredebiliriz Allah nasip ettiyse elbet olacak etmezse de bir hayır vardır Rabbim bunda da diyeceğiz. Kendimi bu topikte buldum o akşam buradan bir arkadaşa dua ettim başka dualarda ettim ve öyle iyi geldi ki. Rabbim ben kendimi sana teslim ediyorum sen hakkımda en hayırlısını bilirsin bana da hayırlısını ver dedim. Unutma belki de çok istediğimiz birşey bizin için hayırsız olabilir. Artık herşeyin çaresi var. Regl olduğumuz sürece ve rahmimizde yerinde oldukça herzaman umut var canım.

mrb arkadaşlar.dün doktora gidecem demiştim ya gittim.çok moralim bozuk yumurta rezervim azmış.direk tedaviye başladı.dünden beri ağlıyorum.menopur diye bir iğnne vuruluyorum şu an.zor ve uzun bi süreç bizi bekliyor.ne olur destek olun bana

canım yorumun için teşekkürler çok sağol insan kendine geliyor biraz

canım karamsar olmana ne gerek var sonuçta tedavisi olan birşey.Allaha şükret canım ya neler duyuyoruz yüpleri olmayan rahiminde sorun olan eşinde sorun olaan neler neler .Onların bile çözümü oluyo ki sen umudunu kaybetme biz hepberaber burda birbirimize dua ediyoruz sen de öle yap İnşallah beraber güzel haberlr alacaz....

inşallah canım rabbime sığınıyorum zaten test sonrası bir anlık karamsarlık benimkisi umut herzaman vardır toparladım biraz kendimi çok zor şeyler yaşadı artık tahammülüm kalmamış gibiyim pardon başka toğiğe yazıyorum sandım kafa bir milyon özür mesajlar karıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…