Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Nazan bizde şöle bişe yaşadık eşimin burnu problemli bazı geceler burnu tıkanınca horluyo bigün annesi babası oturuyoruz konu açıldı horluyo dedim hayır olamaz horlamaz ya bu damanın yatağında 5 yıldır yatan benim nie yalan söleyimmm hayır horlamaz ben çok inat biriyimdir naaptım gece horlarken telefona çektim bakın horluyo dedim napim sinir oldummm morardılarrr yaaa ne ilginç insanlar sanki kocamı kötülemeye çalışıyorum ben hep öyle algılıyolarr yazık yawwww üzülüyorum da

deli manyak..adama bi tarafını açamıyo kasılıyo ama neler söylüyo...

bak işte sende hep yanlış yapıyorsun gelin:)) en iyisi uzak olmak valla ayda yılda bir gelirler karışırlarsada cok zoruna gitmez
valla benim uzak durmak gibi bi derdim yok..sabırlıyom ben

buketçimm sen iyi sabırlısın kuzucugum halbuki lafını veren gibi duruyosun dilin burda bizemi çıkıyo sölesee iki kaynananada :))) sen hepmi kayınvalidenle kalıyosun yoksaa
kız ne lafı vermesi..buradaki ortam başka..ben insanlara ağzının payını verip rahatlayan taraftan değilim..genelde susar sabrederim.. ama acısı benden çıkar o da iyi değil..
eşimde çoğu zaman farkındadır olanların..annesiylede konuşur..benim eşime davrandığın gibi kızlarına konuşamıyorsun demiş bir keresinde..hemde ablalarının yanında..onlarda hak vermişler..

ben aslında insanlar arasında salt kötülüğün oldUĞUNU yani salt kötü insan olduğunu hiç bir zaman düşünmedim..sadece yanlış yada yanlış şeylere yol açan davranışlar var...uyarılınca halledilebilir gibime geliyo ama bi yaştan sonrada ne yapılabilir..bende susmayı tercih ettim hep..ama dediğim gibi acısı benden çıkıyo buda iyi olmuyo...susuncada insanlar seni istedikleri gibi anlıyor istedikleri yorumu yapıyorlar..misal tayinimiz ankaraya çıktı annesinin nerede kalacağı mevzusu oldu haliyle..önceden karşıydı ankaraya ben gelmem diyordu sonra oğlu ikna etti, ve bende kaldığı zamanda ben aldım karşıma konuştum, bak biz evde hep bi büyükle büyüdük(babaannem) başımızın üstünde yerin var, oğlun sensiz yapamaz sende gel ankaraya ev alalım sanada orada,,bilmediğin yerller deığil(senelerce ankarada yaşamış)

ama sonra bizim tayin çcıktı iki günde fikir değişti, memleketten alacakken erzurumdan almaya karar vermişler..ablası geldi fikirlerini değiştirdi.. erzurumda bir ablası daha var, bende akşam işten geldimki konuşmuş fikir değiştirmişler, niye ankaradan bakmıyosunuz felan dedim,onlar hiç dinlemediler tamam karar verildi tamam tamam böyle kestirip attılar.. sonra şakayla karışık annesi bi bana bi erzurumdaki eniştesine çattı, enişte kalmasını istemiyo gelin geldemiyo felan diye:))ben aynen şöyle oldumsanki onca lafı döken ben değildim:)) sonra yalnız kaldığımız bi zaman eşime sordum niye ankaradan vazgeçti diye, eşim dediki, annem diyoki buket hiç gel demiyo:))ben dumura uğradım..anlayacağınız onlar zaten erzuruma karar vermiştiler jet hızıyla, benim hiç bişeyden haberim yok bir günde karar değiştiriliyo,bir gün yaa şaka gibi bir günde karar değiştiriliyo ve adıda gelin gel demedi oluy..ee gelin kötü tabi..istemiyo kv yi..eşimde şimdi öyle biliyo haliyle...haa burada yanlış nedir, yanlış tavırda ve düşüncede,..bunu düşünmek yanlış demiyorum insanın aklına gelebilir ama yanlış yorumlanıyor çünkü yanlı bakılıyor objektif değil..birgünde fikir değişmiş, buket işten gelmiş saat 8..hiç bi halttan haberi yok ama adıda söylemiyo almuş..çünkü ben gelmeden önce öyle konuşulmuş ve karar verilmiş, gel demediğime, dediklerimde unuttulmuş,,

Son düzenleme:

ben senin gibi olamam söylerim yani içimde rahat etmez belkide bazı problemlere yol açan senin dogruları eşine anlatmamandır canım içine atmaya anlat cık cık cık

ben senin gibi olamam söylerim yani içimde rahat etmez belkide bazı problemlere yol açan senin dogruları eşine anlatmamandır canım içine atmaya anlat cık cık cık

belkide böyle..o zamanda bana o söylediğinden sonra kendimi yeterince savunamadım , niye o kadar konuştum gel dedim ya,, dedim, sonrada eşim neyse boşver dedi..ama yarın bi gün annesiyle ilgili bi problem olsa, ankaradan eli ulaşmasa bana senin yüzünden diye bakacak biliyorum..ama konuşarak bunu değiştiremem kendisinin anlaması gerek..benim yaptığım yada yapmadığım bişey yok ortada..onların algılarını değiştirmesi gerek..

Kızlar bugünki konu tam bana göre sanırım, dün akşam eşimle annesi yüzünden tartıştık ben ağladım falan çok kötü oldum sinirimi bozdu...
Ben alış veriş listesi yapmıştım bebek için kv bebeğin ihtiyaçlarını ben alıcam dedi kaç ay önce ama şimdi kp çalışmıyo (ztn emekli) oyüzden eşim alamazlar ben güvenmiyorum dedi işimi sağlama alıyım para ayırıyım dedi, listeden ona göre gereksiz bulduklarını silmeye kalktı bende sinirlendim hayır onların hepsi alıncak dedim, ne demek torununa bişe almamak ne yaptılar bu güne kadar ztn dedim bunu yapsınlar bari, e yoksa paraları yakalarına yapışıyım diyo sence yok mu dedim kira ödemiyolar altların araba var 2 dükkandan kira geliyo yine geçinemiyolar biz napalım dedim.. Sonra laf sen annemi sevmiyosuna geldi hiç aramıyosun ben her hafta arıyorum ve cuma günleri gidiyorum bir kere onlar beni aradı mı dedim hamileyim bir kere ya bişeyin ihtiyacın var mı diye sordu mu dedim o yapmıyosa sen yap dedi bende kimseye yalanamam dedim bana nasıl davranışırsa öyle davranırım annemle olduğum gibi olamam o da kızıyla olduğu gibi benimle olamaz ztn öyle bi çabası da yok kızını günde 10 kez arar beni hiç aramaz abartmıyorum 1 kere benim telefonumda adını göremezsin yani..
Ben senin ailene nasıl davranıyorum sen nasıl davranıypsun dedi, benim ailen seni el üstünde tutuyo dedim gittin mi havada kapıyo seviyolar dedim sende onun karşılığını veriyosun dedim bende bana nasıl davranılıyosa onun karşılığını veriyorum dedim... İlk defa bu kadar açık konuş hiç laf demezdim. bana doğumdan sonra çalış demişti kv geçinemezsiniz hem boşuna mı okudun okadar fln demişti, kendi kızı da peşpeşe 2 doğum yaptı diye yardımcı tutsun çok yoruluyor dayanamıyor yavrum dedi, sinirlendim ozaman bili demedim dün laf arasında onu da söyledim ohh rahatladım!!
Sonra sinirimden ağladım , anladı hatasını geldi özür diledi ben seni ailemden üstün tutmuyorum onların yapmadığı fedakarlığı sen yıllardır yapıyosun fln dedi önemli değil dedim ama birilerinin lafıyla bana böyle konuşma dedim sende görüyosun herşeyi ama benim ailem çok iyi davranıyor her türlü ihtitacımıza koşuyolar daha biz demeden onu kıskandın dedim bizdeki samimiyeti dedim, niye ben sizinkilerle böyle değilim diye kıskandın dedim ama ben kötü de değilim iyi değilim çok aevmiyorum nefrette etmiyorum dedim sustu anladı sanırım ama çok sinirlendim hala kızgınım, istemiyorum yapmasınlar bişi beklemiyorumda ztn maaşımla bak nasıl alıyprum ben herşeyi...

canım benim üzme kendini boşver bizimkiler de aynı kzını arar günde elli kez beni aramaz bende arasa arıyorum fazlası yok!!!! bu zamana kadar bi yararları dokunmadı üstüne biz onların borcunu ödedik nasıl insanlar anlamıyorum benimde içimde gram sevgi yok eşim de biliyo sırf onun ailesi diye saygı gösteriyorum eşimi sevdiğim için...
Ne anlayışsız insanlar yawwww

CANIM BENimm kıyamam sana sen koularında haklısın ama işte bunlarda böyleler.. zaten şu birşey alma konusu var ya o derin yaradır içimde tek kelime edemiyorum

o zaman okuyun :)))))

gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar

kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

gelinde ;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım

ooohhh ne ala.. nee alaaa.. ideal gelin.. :)) ammaaaann kızlar aramasın kv ler bee boşverin benim ki araar ve benimde aramamı ister aramazsammm bir sürü laf trip

Kızlar işte kaynana gözüyle de durum böyle

Kaynana Gözüyle

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar;
- Kızınız nasıl, iyi mi?
- Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki. Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor. Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor. Avrupa gezileri,
altınlar, mücevherler. Para bol, durumları çok iyi.
- Çok iyi, maşallah! Peki oğlunuz nasıl?
- Ah, ah! Hiç sorma! Öyle pasaklı bir kadına düştü ki, kahvaltıyı oğlum hazırlıyor. Üstelik gelinin yatağına götürüyor. Daha neler canım, Avrupa gezileri, altınlar, mücevherler. Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…