Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hemde ne borç düğünümüzü evimizi herşeyimizi biz yaptık üstüne dara düştük herşeyi bızdurduk hala çalışıyorum bu halimle yine ben mi kötüyüm!! Bunun öbür tarafıda var bana gelinlik mi yaşattılar da ben 4+4 lük gelin olucam onlarla Allah görüyo bunun yaşlıluğı da var o zaman kim bakıcak merak ediyorum...

CANIM BENimm kıyamam sana sen koularında haklısın ama işte bunlarda böyleler.. zaten şu birşey alma konusu var ya o derin yaradır içimde tek kelime edemiyorum

Benimde içimde yara valla bedriye ı kadar bırcu ödeyen biziz yine de düğün yaptık borcunuz var mı diye sormadınız diye geçen eşime kızıyolardı saf benim kocam ya bişi diyemiyo ..

Biz el kızıyız ya!!!

ay kıyamam nasıl kızmış..zaten hep bi mevzu vardır kendilerinikini sevdiğin gibi sevmiyosun diye..sevmiyoruz demiyoruz ama olamazki aynı..ama yok onun annesi beni kızlarından ayırmıyormuş..hep beni düşünüyomuş..tamam düşünüyo amennah hakkını yiyemem haramdır ama bazende bakıyorum olamaz yani onlar gibi..o yapmıyo bikere, kızlarına davrandığı gibi bana davranmıyo..ama ben seni kızlarımdan ayırmıyorum sen bizi benimsemedin diyo..yani komik hem öyle değilsin hem öyle olduğunu iddia ediyosun hemde ben öyleyim diye tavır yapıyosun..olacak işmi..komik sadece gülüyorum..kızının iki tane arabası var enişte kızından önce gittimi niye kızımı yanlız ,yolluyosun diyo oğlu 6 aydır ankaradaydı beni hiç düşünen yok..apaçık ortada olamaz aynı zaten..ha ben sırf eşimin hatrına öyleymiş gibi kabul edip elimden geldiğinin bin kat üstünde çaba gösteriyordum ama baktımki yok..

az önce bahsettiğimiz o kap kacak tartışması kızının evinde hiç olmaz..beraber görüyorum evinde yemek yapacak oluyo, ona mı koyayım, ondamı yapayım , burayamı koyayım herşeyi danışır, her şeyi sorar izin alır, benimse her bulduğu hatamı yüzüme vurur..basit şeyler bunlar..anlatırken bile unatnıyo insan....ama erkekler görmüyo göremiyo,..ben kayınvalidemin çok iyiliğini görmüşüm düşünür beni yapar eder, ama asla kızlarına davrandığı gibi bana davranmaz, çünkü davranamaz..bu öncedende böyleydi ama eşim ısrarla yok seni ayırtetmiyo derdi..aynı olmasını beklemiyorum zaten..zihniyeti değiştirmek gerek..

sıkma sen o güzzel canıı bebegimm senden uzak olsunlar boşverrrrr

Çiğdemcim bizde de durum aynı herşeyimizi kendimiz yaptık tuttular düğün günü altınlarımla salonun parasını ödediler ki biz düğün istemedik nikah istedik madem yapamıcaksınız nie düğün işine kalkışıyosunuz bi dolu borçla evlendik üstüne bu insanlara kredi çektim ödemediler biz ödedikk !!! daha neler neler bende çok çektim senin dediğin gibi onlar bana ne yaptıki ben onlara ne göstereyim....ama konuşurlar önce altınlarım için boynumuzun borcu yapacaz dediler sonra sizin düğününüzdü dediler en komiği düğün salonundaki düğünü de biz istemişiz düşün yani böyle insanlar....

benimkide aramaz bei bırak oglu aramasa 1 ay hiç aramazlar öldünmü kaldınmı benim babam arar günde kaç kez eşimi beni ben mutluyum böyle mesafeli daha iyi gerek yok öyle mıç mıç

benimkide aramaz bei bırak oglu aramasa 1 ay hiç aramazlar öldünmü kaldınmı benim babam arar günde kaç kez eşimi beni ben mutluyum böyle mesafeli daha iyi gerek yok öyle mıç mıç

evveettt bende senin gibi düşünüyorum amaaaaann aramasınlar beni ki aramadım diye de tavır yapmasınlar.. eltimm oohh hiç aramaz aramalarına da gerek bırakmaz böylelikle ben böyle konuşurum kızarım ama kıyamam üzülmesin bişeye ihtiyacı var mı bişeye diye ararımm.. hatta oğlum aramaz sen ararsın diye sağol falan der bazen

Herkese iyi günler...
Ahhhh ahhhh benim yarama parmak basmışınızz..Benim kaynana beni işten çıkarttı çalışan kadın kocasını aldatırmış diye burnumdan getirdi.İşim rahattı şimdi eşimin tek maaşıyla hem kendimiz geçinmeye çalışıyoruz hemde kaynananın borçlarını ödüyoruz.Geçen eşim anne ben yetişemiyorum artık tümay 'da işe girecek dedi. Kıyameti kopardı o kadar parayı napıyormusuz kendisi hem emekli hem kira alıyor tek başına bide biz ne yapıyormuşuz parayı....

benimde altılarımı almışlardı evlendimizin geceni sabahında kapıya geldi kayınpeder eşim aşağı indi bakıyorum pencereden gitmiyolar allah allah diyorum bi baktım eşim yukarı geldi çok mahçup tabi altınları istiyo dedi birsürü söylendi dedimki hiç önemli deil dedim sen sıkma canını dedim çok üzülmüştü garibim daha ben o adamdan birsey istmedim istememde rabbim muhtaç etmesin

bende ararım ama..o hiç aramaz..arada bir işte..hep benden bekleniyor bazı şeyler ama..benim de beklediklerim var..kırıldığım şeyler var..ben hiç söylemem..amam onlar söylerler geçen ablası demişki ben erz ye geldim giderken aramadı güle güle demeye..benimde haberim yok ne zaman gidiyo nedir..işin arasında unuttum da zaten..bizimkide hemen tavır tabi..yani ben abla olarak kardeşime dememki karın böyle yaptı..yani ne diye onların arasını bozayım..enteresan yanibb

yok artık seninkide çokmu dizi izliyo ne tümay :))))))))

alakasız olcak ama yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 26 haftalık hamileyim kontrolümde baş çevresi 25+2 karın 25+1 boyumuz 5 gün önde ama baş ve karın geride çıktı dr. 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğin hareketlerini ii takip etmemi söyledi. moralim çok bozuldu.bu haftaya kadar böyle bişey yoktu sebebi ne bunun bütün tarama testlerimi yaptırdım. bu konuda bigisi olanlardan yardım bekliyorum. napmalıyım ve bebeğimde sorunmu var?

Muhabbetiniz bol olsun güzeller...
memleketten anacımı aldım da geldim çok mutluyum...
Çiğdemcim dünürcüm üzme tatlı canını sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran eşin için ezdirme kendini eşine karşı da soğursun yoksa açık olmak en doğrusu bence...
Serapcım duanı okudum canım...

ahh be güzelim..denleme sende boşver..önemli olan kendi hayatınız..çalış katkıda bulun..hem kafan dağılır:))

çok haklısın aylin..sessz kalmak sorunları çözmüyo aksine içindeki sorunları büyütüyo, içten içe eşine karşıda doluyosun, haksizlığa uğradığını düşünüp ondanda soğuyosun..yaptım bunu ben ne yazıkki..iyi etmemişim:))

yok artık seninkide çokmu dizi izliyo ne tümay :))))))))
Sağdan soldan bişeyler duyuyor aman bizimkide yapar diye eşime konuşuyorda konuşuyor.. :))

ahh be güzelim..denleme sende boşver..önemli olan kendi hayatınız..çalış katkıda bulun..hem kafan dağılır:))

Dinlemem zaten canım önceden beraberdik şimdi kendi evinde :))) ben onu Allah'a havale ettim zaten

Canım inan bu konuda hiç bilgim yok hamile topiklerine sor....

Kızlar ne kadar iyi olursa olsun adı kaynana bir kere sıcak gelmiyor :))
Benimde oğlum olcak bende kaynana olcam ayy bilmiyorum bende mi böyle olacağım cık olamam ben haksızlığa gelemiyorum ya.. Aman ne bilim ailem çok destek oluyo ya onu kendine yediremiyor eşim. Annem babam odasını aldılar, kız kardeşim hastane odasını süslemelerini şekerlemelerini alcak, yatak odası yeni doğan beşiğini erkek kardeşim aldı, annem her çıktığında torununa bişi alır:zıbındı, cam rendeydi, yelekti, vs.. Abim rahat ediyim diye spor ayakkabı almış sağolsunlar ben istemiyorum kendileri düşünüp yapıyolar allah razı olsun daha çok versin inşaallah ..

CANIM benimm şimdi senin topiğini okudum da inşAllah anlık bir gerilemedir bu gönlünü ferah tut lutfen.. Benim bir kaç arkadaşıma hep dediler ki beyninde şöyle sıkıntı var böyle konu var Allah a şükürler olsun ki sağlıklıca aldılar kucaklarına inşAllah senin de olur.. sana kuran okuduğumda şifa diliyeceğim Allah tan.. sende kendine bol ayetel kürsi, izacae (yanlış mı yazdım) oku lutfen

Çiğdem bende bazen senin gibi diyorum bende kaynana olsam böylemi olurum acaba Allah nasip ederse görücez o zaman datopik açariz bizim gelin yada damat şöyle yaptı böyle yaptı diye :)))):

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…