- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.441
canım benim üzme kendini boşver bizimkiler de aynı kzını arar günde elli kez beni aramaz bende arasa arıyorum fazlası yok!!!! bu zamana kadar bi yararları dokunmadı üstüne biz onların borcunu ödedik nasıl insanlar anlamıyorum benimde içimde gram sevgi yok eşim de biliyo sırf onun ailesi diye saygı gösteriyorum eşimi sevdiğim için...
Ne anlayışsız insanlar yawwww
CANIM BENimm kıyamam sana sen koularında haklısın ama işte bunlarda böyleler.. zaten şu birşey alma konusu var ya o derin yaradır içimde tek kelime edemiyorum
Kızlar işte kaynana gözüyle de durum böyle
Kaynana Gözüyle
İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar;
- Kızınız nasıl, iyi mi?
- Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki. Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor. Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor. Avrupa gezileri,
altınlar, mücevherler. Para bol, durumları çok iyi.
- Çok iyi, maşallah! Peki oğlunuz nasıl?
- Ah, ah! Hiç sorma! Öyle pasaklı bir kadına düştü ki, kahvaltıyı oğlum hazırlıyor. Üstelik gelinin yatağına götürüyor. Daha neler canım, Avrupa gezileri, altınlar, mücevherler. Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!
Kızlar bugünki konu tam bana göre sanırım, dün akşam eşimle annesi yüzünden tartıştık ben ağladım falan çok kötü oldum sinirimi bozdu...
Ben alış veriş listesi yapmıştım bebek için kv bebeğin ihtiyaçlarını ben alıcam dedi kaç ay önce ama şimdi kp çalışmıyo (ztn emekli) oyüzden eşim alamazlar ben güvenmiyorum dedi işimi sağlama alıyım para ayırıyım dedi, listeden ona göre gereksiz bulduklarını silmeye kalktı bende sinirlendim hayır onların hepsi alıncak dedim, ne demek torununa bişe almamak ne yaptılar bu güne kadar ztn dedim bunu yapsınlar bari, e yoksa paraları yakalarına yapışıyım diyo sence yok mu dedim kira ödemiyolar altların araba var 2 dükkandan kira geliyo yine geçinemiyolar biz napalım dedim.. Sonra laf sen annemi sevmiyosuna geldi hiç aramıyosun ben her hafta arıyorum ve cuma günleri gidiyorum bir kere onlar beni aradı mı dedim hamileyim bir kere ya bişeyin ihtiyacın var mı diye sordu mu dedim o yapmıyosa sen yap dedi bende kimseye yalanamam dedim bana nasıl davranışırsa öyle davranırım annemle olduğum gibi olamam o da kızıyla olduğu gibi benimle olamaz ztn öyle bi çabası da yok kızını günde 10 kez arar beni hiç aramaz abartmıyorum 1 kere benim telefonumda adını göremezsin yani..
Ben senin ailene nasıl davranıyorum sen nasıl davranıypsun dedi, benim ailen seni el üstünde tutuyo dedim gittin mi havada kapıyo seviyolar dedim sende onun karşılığını veriyosun dedim bende bana nasıl davranılıyosa onun karşılığını veriyorum dedim... İlk defa bu kadar açık konuş hiç laf demezdim. bana doğumdan sonra çalış demişti kv geçinemezsiniz hem boşuna mı okudun okadar fln demişti, kendi kızı da peşpeşe 2 doğum yaptı diye yardımcı tutsun çok yoruluyor dayanamıyor yavrum dedi, sinirlendim ozaman bili demedim dün laf arasında onu da söyledim ohh rahatladım!!
Sonra sinirimden ağladım , anladı hatasını geldi özür diledi ben seni ailemden üstün tutmuyorum onların yapmadığı fedakarlığı sen yıllardır yapıyosun fln dedi önemli değil dedim ama birilerinin lafıyla bana böyle konuşma dedim sende görüyosun herşeyi ama benim ailem çok iyi davranıyor her türlü ihtitacımıza koşuyolar daha biz demeden onu kıskandın dedim bizdeki samimiyeti dedim, niye ben sizinkilerle böyle değilim diye kıskandın dedim ama ben kötü de değilim iyi değilim çok aevmiyorum nefrette etmiyorum dedim sustu anladı sanırım ama çok sinirlendim hala kızgınım, istemiyorum yapmasınlar bişi beklemiyorumda ztn maaşımla bak nasıl alıyprum ben herşeyi...
Kızlar bugünki konu tam bana göre sanırım, dün akşam eşimle annesi yüzünden tartıştık ben ağladım falan çok kötü oldum sinirimi bozdu...
Ben alış veriş listesi yapmıştım bebek için kv bebeğin ihtiyaçlarını ben alıcam dedi kaç ay önce ama şimdi kp çalışmıyo (ztn emekli) oyüzden eşim alamazlar ben güvenmiyorum dedi işimi sağlama alıyım para ayırıyım dedi, listeden ona göre gereksiz bulduklarını silmeye kalktı bende sinirlendim hayır onların hepsi alıncak dedim, ne demek torununa bişe almamak ne yaptılar bu güne kadar ztn dedim bunu yapsınlar bari, e yoksa paraları yakalarına yapışıyım diyo sence yok mu dedim kira ödemiyolar altların araba var 2 dükkandan kira geliyo yine geçinemiyolar biz napalım dedim.. Sonra laf sen annemi sevmiyosuna geldi hiç aramıyosun ben her hafta arıyorum ve cuma günleri gidiyorum bir kere onlar beni aradı mı dedim hamileyim bir kere ya bişeyin ihtiyacın var mı diye sordu mu dedim o yapmıyosa sen yap dedi bende kimseye yalanamam dedim bana nasıl davranışırsa öyle davranırım annemle olduğum gibi olamam o da kızıyla olduğu gibi benimle olamaz ztn öyle bi çabası da yok kızını günde 10 kez arar beni hiç aramaz abartmıyorum 1 kere benim telefonumda adını göremezsin yani..
Ben senin ailene nasıl davranıyorum sen nasıl davranıypsun dedi, benim ailen seni el üstünde tutuyo dedim gittin mi havada kapıyo seviyolar dedim sende onun karşılığını veriyosun dedim bende bana nasıl davranılıyosa onun karşılığını veriyorum dedim... İlk defa bu kadar açık konuş hiç laf demezdim. bana doğumdan sonra çalış demişti kv geçinemezsiniz hem boşuna mı okudun okadar fln demişti, kendi kızı da peşpeşe 2 doğum yaptı diye yardımcı tutsun çok yoruluyor dayanamıyor yavrum dedi, sinirlendim ozaman bili demedim dün laf arasında onu da söyledim ohh rahatladım!!
Sonra sinirimden ağladım , anladı hatasını geldi özür diledi ben seni ailemden üstün tutmuyorum onların yapmadığı fedakarlığı sen yıllardır yapıyosun fln dedi önemli değil dedim ama birilerinin lafıyla bana böyle konuşma dedim sende görüyosun herşeyi ama benim ailem çok iyi davranıyor her türlü ihtitacımıza koşuyolar daha biz demeden onu kıskandın dedim bizdeki samimiyeti dedim, niye ben sizinkilerle böyle değilim diye kıskandın dedim ama ben kötü de değilim iyi değilim çok aevmiyorum nefrette etmiyorum dedim sustu anladı sanırım ama çok sinirlendim hala kızgınım, istemiyorum yapmasınlar bişi beklemiyorumda ztn maaşımla bak nasıl alıyprum ben herşeyi...
Hemde ne borç düğünümüzü evimizi herşeyimizi biz yaptık üstüne dara düştük herşeyi bızdurduk hala çalışıyorum bu halimle yine ben mi kötüyüm!! Bunun öbür tarafıda var bana gelinlik mi yaşattılar da ben 4+4 lük gelin olucam onlarla Allah görüyo bunun yaşlıluğı da var o zaman kim bakıcak merak ediyorum...
Benimde içimde yara valla bedriye ı kadar bırcu ödeyen biziz yine de düğün yaptık borcunuz var mı diye sormadınız diye geçen eşime kızıyolardı saf benim kocam ya bişi diyemiyo ..
Biz el kızıyız ya!!!
Hemde ne borç düğünümüzü evimizi herşeyimizi biz yaptık üstüne dara düştük herşeyi bızdurduk hala çalışıyorum bu halimle yine ben mi kötüyüm!! Bunun öbür tarafıda var bana gelinlik mi yaşattılar da ben 4+4 lük gelin olucam onlarla Allah görüyo bunun yaşlıluğı da var o zaman kim bakıcak merak ediyorum...
Benimde içimde yara valla bedriye ı kadar bırcu ödeyen biziz yine de düğün yaptık borcunuz var mı diye sormadınız diye geçen eşime kızıyolardı saf benim kocam ya bişi diyemiyo ..
bizimkilerde hem yardım etmediler ne ev alırken ne düğünde eşimin kardeşine yardım edin diye başımızın etini yedi ve en zoruma giden yardım etmeyebilir canı istemez, parası yoktur, dara girmek istemez.. ama diğer çocuğuna bankadn para çekti ya yardım olsun diye gözümdeki değeri o an sadece o çektiği kredi miktarı kadar oldu.. zaten belki mesafe almamın sebebi de o oldu ama dilede getirdim kv değilde görümcemlere ve eşime hepside haklısın dediler de ne deseler boş.. deseydi ya keşke o zaman dara giremezdim ama şimdi tüümm koşullarım aynıyken dara da girerim zorada sana ne diye.. ayyyyyyyyyyyy gcık oluyorumm..
benimkide aramaz bei bırak oglu aramasa 1 ay hiç aramazlar öldünmü kaldınmı benim babam arar günde kaç kez eşimi beni ben mutluyum böyle mesafeli daha iyi gerek yok öyle mıç mıçcanım benim üzme kendini boşver bizimkiler de aynı kzını arar günde elli kez beni aramaz bende arasa arıyorum fazlası yok!!!! bu zamana kadar bi yararları dokunmadı üstüne biz onların borcunu ödedik nasıl insanlar anlamıyorum benimde içimde gram sevgi yok eşim de biliyo sırf onun ailesi diye saygı gösteriyorum eşimi sevdiğim için...
Ne anlayışsız insanlar yawwww
benimkide aramaz bei bırak oglu aramasa 1 ay hiç aramazlar öldünmü kaldınmı benim babam arar günde kaç kez eşimi beni ben mutluyum böyle mesafeli daha iyi gerek yok öyle mıç mıç
Çiğdemcim bizde de durum aynı herşeyimizi kendimiz yaptık tuttular düğün günü altınlarımla salonun parasını ödediler ki biz düğün istemedik nikah istedik madem yapamıcaksınız nie düğün işine kalkışıyosunuz bi dolu borçla evlendik üstüne bu insanlara kredi çektim ödemediler biz ödedikk !!! daha neler neler bende çok çektim senin dediğin gibi onlar bana ne yaptıki ben onlara ne göstereyim....ama konuşurlar önce altınlarım için boynumuzun borcu yapacaz dediler sonra sizin düğününüzdü dediler en komiği düğün salonundaki düğünü de biz istemişiz düşün yani böyle insanlar....
Herkese iyi günler...
Ahhhh ahhhh benim yarama parmak basmışınızz..Benim kaynana beni işten çıkarttı çalışan kadın kocasını aldatırmış diye burnumdan getirdi.İşim rahattı şimdi eşimin tek maaşıyla hem kendimiz geçinmeye çalışıyoruz hemde kaynananın borçlarını ödüyoruz.Geçen eşim anne ben yetişemiyorum artık tümay 'da işe girecek dedi. Kıyameti kopardı o kadar parayı napıyormusuz kendisi hem emekli hem kira alıyor tek başına bide biz ne yapıyormuşuz parayı....
Herkese iyi günler...
Ahhhh ahhhh benim yarama parmak basmışınızz..Benim kaynana beni işten çıkarttı çalışan kadın kocasını aldatırmış diye burnumdan getirdi.İşim rahattı şimdi eşimin tek maaşıyla hem kendimiz geçinmeye çalışıyoruz hemde kaynananın borçlarını ödüyoruz.Geçen eşim anne ben yetişemiyorum artık tümay 'da işe girecek dedi. Kıyameti kopardı o kadar parayı napıyormusuz kendisi hem emekli hem kira alıyor tek başına bide biz ne yapıyormuşuz parayı....
Muhabbetiniz bol olsun güzeller...
memleketten anacımı aldım da geldimçok mutluyum...
Çiğdemcim dünürcüm üzme tatlı canını sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran eşin için ezdirme kendini eşine karşı da soğursun yoksa açık olmak en doğrusu bence...
Serapcım duanı okudum canım...
Sağdan soldan bişeyler duyuyor aman bizimkide yapar diye eşime konuşuyorda konuşuyor.. :))yok artık seninkide çokmu dizi izliyo ne tümay :))))))))
ahh be güzelim..denleme sende boşver..önemli olan kendi hayatınız..çalış katkıda bulun..hem kafan dağılır:))
alakasız olcak ama yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 26 haftalık hamileyim kontrolümde baş çevresi 25+2 karın 25+1 boyumuz 5 gün önde ama baş ve karın geride çıktı dr. 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğin hareketlerini ii takip etmemi söyledi. moralim çok bozuldu.bu haftaya kadar böyle bişey yoktu sebebi ne bunun bütün tarama testlerimi yaptırdım. bu konuda bigisi olanlardan yardım bekliyorum. napmalıyım ve bebeğimde sorunmu var?
alakasız olcak ama yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 26 haftalık hamileyim kontrolümde baş çevresi 25+2 karın 25+1 boyumuz 5 gün önde ama baş ve karın geride çıktı dr. 1 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğin hareketlerini ii takip etmemi söyledi. moralim çok bozuldu.bu haftaya kadar böyle bişey yoktu sebebi ne bunun bütün tarama testlerimi yaptırdım. bu konuda bigisi olanlardan yardım bekliyorum. napmalıyım ve bebeğimde sorunmu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?