Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy tümay seninki daha fenaymış valla :)) nasıl bir hayal gücü o...
Bizimkide yeterki çalışıyım ona zorluyor, ben babamın evinde bu kadar çalışıp destek olmadım valla..

çook saol canım allah razı olsun...

hoşgeldin canımmm (dualarını tamamladınmı :))))
Yasemiin ekler seni listeye canımmm

kaldırmıştır canım kaçırdınmı yoksa :)

yarına dualar tamamdır yasemine şimdiden teşkkürler nasıl olsa evdeyim diğer topiklerde de okuyam barii

Son düzenleme:
benimde yarama parmak bastınız kızlar,bizde düğünden sonra mobilya borcumuzu ödedik düğünde takılan para ile düğün salonu masrafının yarısı ödendi yarısınıda kayınpederim kendisi ödemiş neyse bunlarda değilim biz ev alırken kv bize gelmişti kayınpeder paranı geri dönerken çocuklara ver geri getirme demiş ama kv burda hastaneye gitti paranın bi kısmı oraya gitti birde bizden daha önce babası bi makina istemişti kalanda zaten tam onun parasını karşılıyordu anlayacağınız aslında ortada para diye bişey yok (makinayı aldırdılar parasını sonra veririz muhabbeti de yok azda değil 700 tl) kardeşi habire kontör ister kocamın cebinde para yok fazla kullanmayım diye kendine almaz ama kardeşi isteyince anında alır yollar hatta bana aldırır,bunun içinde çok kavga ettim onunla sonra çok paragöz oldum,ev aldık bazı şeylere paramız yetmedi para istedik yok dediler istereniz kredi çekelim dediler bizde gerek yok dedik biizm için girmeyin borsa harca sadece 1000 tl aldık (benim ailem daha fazla yardım etti evimin camlarını kapısını yaptırdılar, evime eşya aldılar onlrdan görmedim) şimdi kaynıma ev alacaklarmış bize niye almadılar, sözde bizim arabamızı değiştireceklerdi oda kaldı hiç bişey yapmadılar, en kızdığım şeyde kaynım bizi aradı ev almak istiyoruz bize ev bakın dedi abisi de nasıl alacaksın evi paranmı var dedi dediği laf "siz nasıl aldıysanız bizde öyle alacağız" çok sinir olmuştum, kaynım da eşide çalışmıyor daha önce hiç çalışma hayatları olmamış köyde yaşıyorlar,nasıl kredi çekecekse kayınpederim alacak işte, eşime söyledim madem alıyorlar bize niye almadılar oda neymiş efendim imkanları yok o zamanki koşullar öyleymiş şimdi böyleymiş bizim evimiz var ihtiyacımız mı var, birde kaynıma kız istemeye gidecekleri zaman sinir olmuştum ilk defa evlerine gittim onların umrunda değilim varsa yoksa eltimin adı, sıkıldım daraldım

Son düzenleme:
kızlar kızlar okudunuz mu oukudunuz mu, kıvançla azra bebek yüzünden ayrılmışlar..yaya yya yaya ya..
azra bebek istemiş kıvanç istememiş bu yüzden ayrılmışlar.ya ya ya yaaa..:)))

yaa bu kadar yazdım ama belkide benim beklentilerim farklı ne biliyim kötü insanlar değiller bi problemimiz olmadı sadece benim kırıldığım şeyler var,şimdiye kadar birinden kötü bir söz duymuşluğum yok

kızlar kızlar okudunuz mu oukudunuz mu, kıvançla azra bebek yüzünden ayrılmışlar..yaya yya yaya ya..
azra bebek istemiş kıvanç istememiş bu yüzden ayrılmışlar.ya ya ya yaaa..:)))

hımm yazık o zaman kıvanç bilse ilerde isteyipte olamaycagı ihtimalini hemen yapardı çocuk yokta azra doguracak kıvaça nnoluyo acaba vucudu deformemi olur acep recep

Ayy tümay seninki daha fenaymış valla :)) nasıl bir hayal gücü o...
Bizimkide yeterki çalışıyım ona zorluyor, ben babamın evinde bu kadar çalışıp destek olmadım valla..

Canım dah bu neki kaynım evden para çaldı kaynanam beni eşimi suçladı bizim borcumuz vardı biz yapmışızdır diye ben altınlarımı vermedim eşim daha öncede bi araba almış satmıştı onun borcunu ödedik hala başıma kalkar evimde tek bir iğnesi yok fırınımı babam aldı maddi manevi herşeyime babam koştu.O ise hep kendine istedi.Benim evimden daha iyi döşeli onun evi şuanda çünkü benimkileride toplayıp götürdü bunları eşime söyleyince paragöz oldum daha kurban bayramından önce bana bir sürü küfür edip evden çıktı gitti sonrada gelin beni evden kovdu dedi...

evet benimde yüzüme karsı kötü söz söylemişlikleri yok ama gıyabımda söyledikleri bi kaç bişe duydum hoş deil tabi dogru olmayada bilir artık art niyet kimde ise günahı boynuna

hımm yazık o zaman kıvanç bilse ilerde isteyipte olamaycagı ihtimalini hemen yapardı çocuk yokta azra doguracak kıvaça nnoluyo acaba vucudu deformemi olur acep recep
kıvancın vücuduna ne oluyo anacım ..ona giren çıkan bişey yokm:=)))

ama kıvanç daha 25 yaşında ..istemeyebilir..yaşı daha genç..belkim otuzundan sonra ister..

evet benimde yüzüme karsı kötü söz söylemişlikleri yok ama gıyabımda söyledikleri bi kaç bişe duydum hoş deil tabi dogru olmayada bilir artık art niyet kimde ise günahı boynuna

yok vallahi başkasından da bişey duymadım söyleseler mutlaka kulağıma gelirdi çünkü akrabayız bizimkilerin ağzında bakla ıslanmaz bi şekilde gelirdi kulağıma.

benimde arkamdan eve bakamıyo yemek yapamıyo felan demişler:)))aayy çok komik..bilmeyen beceremeyen biri olsam yanmayacam:))x

yok canıım o çocuk daha 25 yaşındamı ne kadar küçükmüş

hee 87 doğumlu dünya ahiret gardaşım olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…