- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.461
CANIM benimm şimdi senin topiğini okudum da inşAllah anlık bir gerilemedir bu gönlünü ferah tut lutfen.. Benim bir kaç arkadaşıma hep dediler ki beyninde şöyle sıkıntı var böyle konu var Allah a şükürler olsun ki sağlıklıca aldılar kucaklarına inşAllah senin de olur.. sana kuran okuduğumda şifa diliyeceğim Allah tan.. sende kendine bol ayetel kürsi, izacae (yanlış mı yazdım) oku lutfen
hoşgeldin canımmm (dualarını tamamladınmı :))))
Yasemiin ekler seni listeye canımmm
kaldırmıştır canım kaçırdınmı yoksa :)
yarına dualar tamamdıryasemine şimdiden teşkkürler nasıl olsa evdeyim diğer topiklerde de okuyam barii
kızlar kızlar okudunuz mu oukudunuz mu, kıvançla azra bebek yüzünden ayrılmışlar..yaya yya yaya ya..
azra bebek istemiş kıvanç istememiş bu yüzden ayrılmışlar.ya ya ya yaaa..:)))
Ayy tümay seninki daha fenaymış valla :)) nasıl bir hayal gücü o...
Bizimkide yeterki çalışıyım ona zorluyor, ben babamın evinde bu kadar çalışıp destek olmadım valla..
yaa bu kadar yazdım ama belkide benim beklentilerim farklı ne biliyim kötü insanlar değiller bi problemimiz olmadı sadece benim kırıldığım şeyler var,şimdiye kadar birinden kötü bir söz duymuşluğum yok
kıvancın vücuduna ne oluyo anacım ..ona giren çıkan bişey yokm:=)))hımm yazık o zaman kıvanç bilse ilerde isteyipte olamaycagı ihtimalini hemen yapardı çocuk yokta azra doguracak kıvaça nnoluyo acaba vucudu deformemi olur acep recep
evet benimde yüzüme karsı kötü söz söylemişlikleri yok ama gıyabımda söyledikleri bi kaç bişe duydum hoş deil tabi dogru olmayada bilir artık art niyet kimde ise günahı boynuna
kıvancın vücuduna ne oluyo anacım ..ona giren çıkan bişey yokm:=)))
ama kıvanç daha 25 yaşında ..istemeyebilir..yaşı daha genç..belkim otuzundan sonra ister..
evet benimde yüzüme karsı kötü söz söylemişlikleri yok ama gıyabımda söyledikleri bi kaç bişe duydum hoş deil tabi dogru olmayada bilir artık art niyet kimde ise günahı boynuna
yok canıım o çocuk daha 25 yaşındamı ne kadar küçükmüş
benimde arkamdan eve bakamıyo yemek yapamıyo felan demişler:)))aayy çok komik..bilmeyen beceremeyen biri olsam yanmayacam:))x
hee 87 doğumlu dünya ahiret gardaşım olsun:))
kızlarrrr hehe :) hayatımda ilk defa patik ördüm Eki Görüntüle 642439 hatta örgü ördüm :)bakın nasıl olmuşş..
teşekkür ederim canımm :)) nasıl becerdim bende şaşırdım :)) heheÇOK GÜZEL olmuş ellerine sağlık güzel anne..
sağol canım İNŞALLAH :)serap cım duanı okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
güll çok güzel olmuş gülegüle kullansın oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?