- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.481
arkadaşlar dün gittim doktora bebişim ayaklarını oynatıyodu ellerini çok şükür rabbim bunuda görmeyi nasip etti bana ..haftasına göre çok iyi dedi şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür. ama o bant gibi şeyler war hala bebekten uzaktaymış.doktor bişe olacağını sanmıyorum dedi bebek korur kendini dedi.. çükünü gösterdi :))) erkek gibi dedi ama daha net sölemek için 1 kaç hafta daha geçsin dedi.. burnunu gösterdi karadeniz erkeği dedi :))) ben orda diyorumki inş eşime benzer oda diyoki aynı senin burnun büyük hehe :)) güzel olmamasıyla birlikte eşim burnumu çok sewer en çok öptüğü yer :)) inş hep böle güzel dewam eder..kan tahlillerimde iiyi çıktı çok şükür.. ikili test istiyomusun dedi istiyosan pazartesi gel dedi ama karar weremedim ben yaptırsam mı die bakalım hayırlısı inş.allah hepinizden razı olsun dualarınız için gerçekten hakkınızı helal edin .. aama dualarınızıda eksik etmeyin
bedriyecim inş hep güzel şeyler duyacaksın bana doktor kalp atışını geç dinletti oda inan 3 sn ekranda gördük attığını .. darlanmayın kızlar kaynana konusunda gerçekten öbür tarafıda war bu işin sabır sabır sabır en çok yapmamız gereken şey..
kıvancın vücuduna ne oluyo anacım ..ona giren çıkan bişey yokm:=)))
ama kıvanç daha 25 yaşında ..istemeyebilir..yaşı daha genç..belkim otuzundan sonra ister..
benimde arkamdan eve bakamıyo yemek yapamıyo felan demişler:)))aayy çok komik..bilmeyen beceremeyen biri olsam yanmayacam:))x
hee 87 doğumlu dünya ahiret gardaşım olsun:))
benimde yarama parmak bastınız kızlar,bizde düğünden sonra mobilya borcumuzu ödedik düğünde takılan para ile düğün salonu masrafının yarısı ödendi yarısınıda kayınpederim kendisi ödemiş neyse bunlarda değilim biz ev alırken kv bize gelmişti kayınpeder paranı geri dönerken çocuklara ver geri getirme demiş ama kv burda hastaneye gitti paranın bi kısmı oraya gitti birde bizden daha önce babası bi makina istemişti kalanda zaten tam onun parasını karşılıyordu anlayacağınız aslında ortada para diye bişey yok (makinayı aldırdılar parasını sonra veririz muhabbeti de yok azda değil 700 tl) kardeşi habire kontör ister kocamın cebinde para yok fazla kullanmayım diye kendine almaz ama kardeşi isteyince anında alır yollar hatta bana aldırır,bunun içinde çok kavga ettim onunla sonra çok paragöz oldum,ev aldık bazı şeylere paramız yetmedi para istedik yok dediler istereniz kredi çekelim dediler bizde gerek yok dedik biizm için girmeyin borsa harca sadece 1000 tl aldık (benim ailem daha fazla yardım etti evimin camlarını kapısını yaptırdılar, evime eşya aldılar onlrdan görmedim) şimdi kaynıma ev alacaklarmış bize niye almadılar, sözde bizim arabamızı değiştireceklerdi oda kaldı hiç bişey yapmadılar, en kızdığım şeyde kaynım bizi aradı ev almak istiyoruz bize ev bakın dedi abisi de nasıl alacaksın evi paranmı var dedi dediği laf "siz nasıl aldıysanız bizde öyle alacağız" çok sinir olmuştum, kaynım da eşide çalışmıyor daha önce hiç çalışma hayatları olmamış köyde yaşıyorlar,nasıl kredi çekecekse kayınpederim alacak işte, eşime söyledim madem alıyorlar bize niye almadılar oda neymiş efendim imkanları yok o zamanki koşullar öyleymiş şimdi böyleymiş bizim evimiz var ihtiyacımız mı var, birde kaynıma kız istemeye gidecekleri zaman sinir olmuştum ilk defa evlerine gittim onların umrunda değilim varsa yoksa eltimin adı, sıkıldım daraldım
Canım dah bu neki kaynım evden para çaldı kaynanam beni eşimi suçladı bizim borcumuz vardı biz yapmışızdır diye ben altınlarımı vermedim eşim daha öncede bi araba almış satmıştı onun borcunu ödedik hala başıma kalkar evimde tek bir iğnesi yok fırınımı babam aldı maddi manevi herşeyime babam koştu.O ise hep kendine istedi.Benim evimden daha iyi döşeli onun evi şuanda çünkü benimkileride toplayıp götürdü bunları eşime söyleyince paragöz oldum daha kurban bayramından önce bana bir sürü küfür edip evden çıktı gitti sonrada gelin beni evden kovdu dedi...
bende ararım ama..o hiç aramaz..arada bir işte..hep benden bekleniyor bazı şeyler ama..benim de beklediklerim var..kırıldığım şeyler var..ben hiç söylemem..amam onlar söylerler geçen ablası demişki ben erz ye geldim giderken aramadı güle güle demeye..benimde haberim yok ne zaman gidiyo nedir..işin arasında unuttum da zaten..bizimkide hemen tavır tabi..yani ben abla olarak kardeşime dememki karın böyle yaptı..yani ne diye onların arasını bozayım..enteresan yanibb
arkadaşlar dün gittim doktora bebişim ayaklarını oynatıyodu ellerini çok şükür rabbim bunuda görmeyi nasip etti bana ..haftasına göre çok iyi dedi şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür. ama o bant gibi şeyler war hala bebekten uzaktaymış.doktor bişe olacağını sanmıyorum dedi bebek korur kendini dedi.. çükünü gösterdi :))) erkek gibi dedi ama daha net sölemek için 1 kaç hafta daha geçsin dedi.. burnunu gösterdi karadeniz erkeği dedi :))) ben orda diyorumki inş eşime benzer oda diyoki aynı senin burnun büyük hehe :)) güzel olmamasıyla birlikte eşim burnumu çok sewer en çok öptüğü yer :)) inş hep böle güzel dewam eder..kan tahlillerimde iiyi çıktı çok şükür.. ikili test istiyomusun dedi istiyosan pazartesi gel dedi ama karar weremedim ben yaptırsam mı die bakalım hayırlısı inş.allah hepinizden razı olsun dualarınız için gerçekten hakkınızı helal edin .. aama dualarınızıda eksik etmeyin
bedriyecim inş hep güzel şeyler duyacaksın bana doktor kalp atışını geç dinletti oda inan 3 sn ekranda gördük attığını .. darlanmayın kızlar kaynana konusunda gerçekten öbür tarafıda war bu işin sabır sabır sabır en çok yapmamız gereken şey..
ikili test hani down sendromlu die bakılıyo galiba ama % 100 garantiliği yok cnm .. allah korusun öle bişe olursada aldıramam gibime geliyo o zamanki psikolojim ne olur bilemem ama şimdi böle düşünüyorum o yüzden yaptırmıyim diyorum o testi die düşünüyorm ama eşim annem yaptır diyo.. inş bişe çıkmıcak içimiz rahat etsin diyo..aynı şekilde bende senin gibi beklemek zor gelecek die tedirginim.. allah razı olsun inş senden de güzel haberler duyacağız rabbimin izniyle..Canımm benim gözün aydınn ya ben yapı olarak heyecanlıyım, inanır mısın seni okurken nefes nefese kaldım resmen.. nasıl bir bööle kendimi kastım ne yazdın diye.. çok şükürler olsun iyi haberlerle geldinn inşAllah bizlerede böyle güzel haberler duymak nasip olur.. çok heyecanlı o kan tahlili falan diyorsun ya onu beklemek bile zulüm geliyor bana korkuyorumm.. 2 li testi neye karar vericeksin bakalım ben yaptırmazdım belkide hani doktor sıkıntı yok diyor ya güvenirdim diye düşünüyorum, ama ben o test yapılıp da bekleme stresine girmemek için de ööle düşünüyor olabilirim inşAllah hep güzel güzel haberler vermeyi, almayı nasip etsin mevlam bize.
cnmm inş güzel geçer aşılamanm rabbim ol derde olur inşallah.. benim riskli dönelerim 9 ay boyunca olacak galiba amniyotik banttan dolayı bebeğe zarar gelecek mi gelmicek mi die tedirginim ama dualarınızla rabbimin izniyle bişe olmayacak inş.. bu ay senin yasemin we bütün arkadaşlarımız için uğurlu ayı olsun inş ... kawuşalım inşallah tosunlarımıza :))Kızlsr regl oldum yaa dr gittim bugün muayene etti rahim kalınlığım çok iyiymiş şimdiden ve kist falan yok tertemiz. 2. aşılamaya başlamak için hiçbir sorun yok hatta daha öncekinden daha şanslı görüyrum seni dedi rahmin daha iyi zamanında da regl olduğun için dedi. Kalınlık geçen seferkine göre de daha iyiymiş. Hayırlısı olsun dedi. Bu akşam ilk iğnemi vurucam c.tesi kontorle gidicem sonra iki günde bir giderim iki hafta sonra yine haftasonuna denk gelebilir pazara falan en geç pazartesi yapılır diye düşünüyorum daha öncekine dayanarak. Benim umudum gerçekten yok hiç yaptırmayacak gibiyim ama aklımda kalmasın istedim tüpe kadar bir kere daha olsun dedim Rabbim ol dediyse olur. Dualarınızı eksik etmeyinn canlarım..
Ben regyliyim ya okumuyorum duaları en son bitirmiştim zaten pazar günü akşamı okumuştum. Zaten yarın öbür gün biter reglim toptan okurum canlarım ki içime sinsinn..
Kızlsr regl oldum yaa dr gittim bugün muayene etti rahim kalınlığım çok iyiymiş şimdiden ve kist falan yok tertemiz. 2. aşılamaya başlamak için hiçbir sorun yok hatta daha öncekinden daha şanslı görüyrum seni dedi rahmin daha iyi zamanında da regl olduğun için dedi. Kalınlık geçen seferkine göre de daha iyiymiş. Hayırlısı olsun dedi. Bu akşam ilk iğnemi vurucam c.tesi kontorle gidicem sonra iki günde bir giderim iki hafta sonra yine haftasonuna denk gelebilir pazara falan en geç pazartesi yapılır diye düşünüyorum daha öncekine dayanarak. Benim umudum gerçekten yok hiç yaptırmayacak gibiyim ama aklımda kalmasın istedim tüpe kadar bir kere daha olsun dedim Rabbim ol dediyse olur. Dualarınızı eksik etmeyinn canlarım..
Ben regyliyim ya okumuyorum duaları en son bitirmiştim zaten pazar günü akşamı okumuştum. Zaten yarın öbür gün biter reglim toptan okurum canlarım ki içime sinsinn..
ikili test hani down sendromlu die bakılıyo galiba ama % 100 garantiliği yok cnm .. allah korusun öle bişe olursada aldıramam gibime geliyo o zamanki psikolojim ne olur bilemem ama şimdi böle düşünüyorum o yüzden yaptırmıyim diyorum o testi die düşünüyorm ama eşim annem yaptır diyo.. inş bişe çıkmıcak içimiz rahat etsin diyo..aynı şekilde bende senin gibi beklemek zor gelecek die tedirginim.. allah razı olsun inş senden de güzel haberler duyacağız rabbimin izniyle..
cnmm inş güzel geçer aşılamanm rabbim ol derde olur inşallah.. benim riskli dönelerim 9 ay boyunca olacak galiba amniyotik banttan dolayı bebeğe zarar gelecek mi gelmicek mi die tedirginim ama dualarınızla rabbimin izniyle bişe olmayacak inş.. bu ay senin yasemin we bütün arkadaşlarımız için uğurlu ayı olsun inş ... kawuşalım inşallah tosunlarımıza :))
ya niye öyle diyosun ..sanki aşılamayla hamile kalan yokmuş gibi konuşuyoun..tamam tüpe de gidersin..ama böyle konuşma..ümitsiz konuşuyosun:))olacağı var belkim:))
canım amniyotik bant ne demek ilk defa duyuyorum neler var yaa.. Ama dr birşey olmaz derse birşey biliyordur canım yaa içini ferah tut senn sağlıkla alacaksın inşallah kucağınaa. Amin canım inşallah cümlemiz kavuşalımm tevekkül ve sabır..
ya var tabi ki ama öyle çokta değil çok kişinin 2. aşılamada oluyor zaten ama biliyorsun geçen sefer çok belirtim vardı ve çok umutlanmıştım ben bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum oranın düşük olduğunu aklımdan çıkarmak istemiyorum. İnşallah Rabbim ol der ve olur bu sefer. Rabbim kullarının kaderini kendi çabasına bağlamıştır bende çaba gösteriorum o nasip etsin inşallahh. Ama çok byük umutlar beslemiyorum. Tevekkül içindeyim tamamen. Çok dualar ettiniz geçen sefer ve aşılamam çok güzel geçti bu seferde umarım hem iğnelerde hem aşılama da sorun yaşamam bir çırpıda biter.
Kızlar adetim 2 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım 2. Cizgiyi cok silik olsada gördüm, az önca acile gittim beta hcg 2,4 cıktı, doktor ne gebesin ne degilsin, 2 gün sonra tekrar yaptir dedi, suan Allah'a sığınıp beklemekten ve O'na güvenmekten başka carem yok, ayrıca hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarım ağriyo, hayırlısı, perşembe akşam tekrar gidecegim inşallah
Kızlar adetim 2 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım 2. Cizgiyi cok silik olsada gördüm, az önca acile gittim beta hcg 2,4 cıktı, doktor ne gebesin ne degilsin, 2 gün sonra tekrar yaptir dedi, suan Allah'a sığınıp beklemekten ve O'na güvenmekten başka carem yok, ayrıca hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarım ağriyo, hayırlısı, perşembe akşam tekrar gidecegim inşallah
kız hiç gülesim yoktu bugün silkeletenlerden birisinin hamiş olduğunu öğrendik naberanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yandım allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allaaaaaaaaaaaaaaaaaah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
kııııııııııııııııızz çok helecanlandımmmmmmmmmmmmmmmm..ayyyy bekle bakalım hadi hayırlısı anaammmmmmmmmm..
sende mi silkelettin yoksa:))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?