Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşlar dün gittim doktora bebişim ayaklarını oynatıyodu ellerini çok şükür rabbim bunuda görmeyi nasip etti bana ..haftasına göre çok iyi dedi şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür. ama o bant gibi şeyler war hala bebekten uzaktaymış.doktor bişe olacağını sanmıyorum dedi bebek korur kendini dedi.. çükünü gösterdi :))) erkek gibi dedi ama daha net sölemek için 1 kaç hafta daha geçsin dedi.. burnunu gösterdi karadeniz erkeği dedi :))) ben orda diyorumki inş eşime benzer oda diyoki aynı senin burnun büyük hehe :)) güzel olmamasıyla birlikte eşim burnumu çok sewer en çok öptüğü yer :)) inş hep böle güzel dewam eder..kan tahlillerimde iiyi çıktı çok şükür.. ikili test istiyomusun dedi istiyosan pazartesi gel dedi ama karar weremedim ben yaptırsam mı die bakalım hayırlısı inş.allah hepinizden razı olsun dualarınız için gerçekten hakkınızı helal edin .. aama dualarınızıda eksik etmeyin

bedriyecim inş hep güzel şeyler duyacaksın bana doktor kalp atışını geç dinletti oda inan 3 sn ekranda gördük attığını .. darlanmayın kızlar kaynana konusunda gerçekten öbür tarafıda war bu işin sabır sabır sabır en çok yapmamız gereken şey..

canımm ne güzel bir haber çok şükür zaten riskli zamanların geçiyor artık tadını çıkar hamileliğin en güzel aylarına giriyorsun demek erkek geliyor tam belli olmasa da hadi hayırlısı. Bence ikili testi yaptır ne olur ne olmaz onda birşey çıkmazsa üçlüyü yaptırmazsın.

kıvancın vücuduna ne oluyo anacım ..ona giren çıkan bişey yokm:=)))

ama kıvanç daha 25 yaşında ..istemeyebilir..yaşı daha genç..belkim otuzundan sonra ister..

bence de grnç daha diye istemiyor sanırım. Ayyy Kıvanç 25 yaşında mı daha anam kardeşim yaşında yaa ama o kadar zamana ne çok şey başarı sığdırmış maşallah valla kelebeğin rüyası filmi vizyonda ona gitmek istiyorum aşmış kendini Kıvanç diyorlar. Azra iyi kızdı yaa ne var sanki bebek istiyorsa genç yaşta çocuk sahibi olur ama hazır değil demek ki. Daha planları vardır.

benimde arkamdan eve bakamıyo yemek yapamıyo felan demişler:)))aayy çok komik..bilmeyen beceremeyen biri olsam yanmayacam:))x

hee 87 doğumlu dünya ahiret gardaşım olsun:))

onara neymiş eşin memnun olduktan sonraa eve bakamıyorsan eşin laf der ancak onlar değil eşinde demediğine göre demek ki pekte güzel bakıyorsun.

Yuhh yanii gerçekten parası olmayan ailenin birden nasıl parası oluyormuş siz ev alın bile dememişsniz sadece az yardım istemişsiniz ne var yanii. Borç olsaydı yine de verselerdi. İkisi de çalışmıyorsa nasıl ev alıyorlar dimi ama resmen kayırmak işte. Boşverr siz kendi çabanızla almışsınız evinizi en azından hak iddia edemezler gerisini boşverin Allah'a havale edin canım sen eşinle geçinmeye bak azğnı açma er ya da geç o da görür gerçekleri aslında görüyordur da sana karşı savunuyordur işte

bir de para çaldı demek ha sende çaldıklarıyla ev düzdü pess doğrusu hiç utanma yok mu bunlarda yaa.. Herşey beklenir öyle insanlardan öbür dünyada nasıl hesap verecek merak ediyorum böyle kötü kalpli düzenbaz yalancı insanlar sanki kazık kakacaklar dünyaya öyle sanıyorlar ama ya bu dünyada ya öbür dünyada elbet çıkar sen eşinle anlaş gerisi hiç önemli değil daha da ezdirme kendini ne derlerse desinler kolay mı yapılıyor onlar sen yapacaksın onlar çalacak hey Allah'ım yaa..

benim kaynanam da aramıyorsunuz falan der ben her hafta mutlaka çok kötü hasta olmadıkça giderim, yemeklerini yaparım ama bende çalışıyorum evimin işleri var hiçbirşeyimi eksik etmem evimde temizzliğimi, yemeğimi, ütümü ve tüm günde nasıl çalışıyorum arayamayabilirim o tüm gün evde. Arıyoruz ya yemek yiyorum diyor ya dzii izliyoru dizisi bizden daha değerli oğlu arar dizi izliyorum sonra arabu denecek laf mı gideriz arka sokakların bilmem kaçıncı tekrarını seyreder eşim zorla sesini kıstırır sonra aramıyorsunuz. Geçen gittik laf açtı bir yerden bana diyor ki kendi kızım olsa haftada bir gün gelmez haftaiçi başka günlerde uğrar eşini getirtir sık sık arar. Oğlu var Amerika'da düşünün evlendi oradan bir kızla geldi yemek verdik burada 3 gün kalıp gittiler geçen yaz gelmedi bile kızmış annesine. Onunla bizi bir tutuyor o uzaktaymış ama daha çok arıyormuş arayacak tabii. Birşey olsa onlara oğlu bakacak sanki ben bakıcam yinee ama öyle oturdu ki içime. Bende doğrudur ben kzınız gibi olamam çalışıyorum işim gücüm var eve de yetişiyrum elimden geleni yaptığımı düşünüyorum dedim. Ne yapsan yaranamazsın..

Canımm benim gözün aydınn ya ben yapı olarak heyecanlıyım, inanır mısın seni okurken nefes nefese kaldım resmen.. nasıl bir bööle kendimi kastım ne yazdın diye.. çok şükürler olsun iyi haberlerle geldinn inşAllah bizlerede böyle güzel haberler duymak nasip olur.. çok heyecanlı o kan tahlili falan diyorsun ya onu beklemek bile zulüm geliyor bana korkuyorumm.. 2 li testi neye karar vericeksin bakalım ben yaptırmazdım belkide hani doktor sıkıntı yok diyor ya güvenirdim diye düşünüyorum, ama ben o test yapılıp da bekleme stresine girmemek için de ööle düşünüyor olabilirim inşAllah hep güzel güzel haberler vermeyi, almayı nasip etsin mevlam bize.

Kızlsr regl oldum yaa dr gittim bugün muayene etti rahim kalınlığım çok iyiymiş şimdiden ve kist falan yok tertemiz. 2. aşılamaya başlamak için hiçbir sorun yok hatta daha öncekinden daha şanslı görüyrum seni dedi rahmin daha iyi zamanında da regl olduğun için dedi. Kalınlık geçen seferkine göre de daha iyiymiş. Hayırlısı olsun dedi. Bu akşam ilk iğnemi vurucam c.tesi kontorle gidicem sonra iki günde bir giderim iki hafta sonra yine haftasonuna denk gelebilir pazara falan en geç pazartesi yapılır diye düşünüyorum daha öncekine dayanarak. Benim umudum gerçekten yok hiç yaptırmayacak gibiyim ama aklımda kalmasın istedim tüpe kadar bir kere daha olsun dedim Rabbim ol dediyse olur. Dualarınızı eksik etmeyinn canlarım..

Ben regyliyim ya okumuyorum duaları en son bitirmiştim zaten pazar günü akşamı okumuştum. Zaten yarın öbür gün biter reglim toptan okurum canlarım ki içime sinsinn..

Son düzenleme:
ikili test hani down sendromlu die bakılıyo galiba ama % 100 garantiliği yok cnm .. allah korusun öle bişe olursada aldıramam gibime geliyo o zamanki psikolojim ne olur bilemem ama şimdi böle düşünüyorum o yüzden yaptırmıyim diyorum o testi die düşünüyorm ama eşim annem yaptır diyo.. inş bişe çıkmıcak içimiz rahat etsin diyo..aynı şekilde bende senin gibi beklemek zor gelecek die tedirginim.. allah razı olsun inş senden de güzel haberler duyacağız rabbimin izniyle..
cnmm inş güzel geçer aşılamanm rabbim ol derde olur inşallah.. benim riskli dönelerim 9 ay boyunca olacak galiba amniyotik banttan dolayı bebeğe zarar gelecek mi gelmicek mi die tedirginim ama dualarınızla rabbimin izniyle bişe olmayacak inş.. bu ay senin yasemin we bütün arkadaşlarımız için uğurlu ayı olsun inş ... kawuşalım inşallah tosunlarımıza :))

akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
serap_serap / SERAP 26.02.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
mavera49 / MERVE 27.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

dualarınızı okudum inşallah her şey çok güzel olsun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım .. merveye we tüm bebek isteyen arkaşlarımızın da rabbim dualarımızı kabul etsin inşş..

ya niye öyle diyosun ..sanki aşılamayla hamile kalan yokmuş gibi konuşuyoun..tamam tüpe de gidersin..ama böyle konuşma..ümitsiz konuşuyosun:))olacağı var belkim:))

canım amniyotik bant ne demek ilk defa duyuyorum neler var yaa.. Ama dr birşey olmaz derse birşey biliyordur canım yaa içini ferah tut senn sağlıkla alacaksın inşallah kucağınaa. Amin canım inşallah cümlemiz kavuşalımm tevekkül ve sabır..

ya niye öyle diyosun ..sanki aşılamayla hamile kalan yokmuş gibi konuşuyoun..tamam tüpe de gidersin..ama böyle konuşma..ümitsiz konuşuyosun:))olacağı var belkim:))

ya var tabi ki ama öyle çokta değil çok kişinin 2. aşılamada oluyor zaten ama biliyorsun geçen sefer çok belirtim vardı ve çok umutlanmıştım ben bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum oranın düşük olduğunu aklımdan çıkarmak istemiyorum. İnşallah Rabbim ol der ve olur bu sefer. Rabbim kullarının kaderini kendi çabasına bağlamıştır bende çaba gösteriorum o nasip etsin inşallahh. Ama çok byük umutlar beslemiyorum. Tevekkül içindeyim tamamen. Çok dualar ettiniz geçen sefer ve aşılamam çok güzel geçti bu seferde umarım hem iğnelerde hem aşılama da sorun yaşamam bir çırpıda biter.

ssedacım amniyotik bant ip gibi bişelermiş bebeğe dolanabilirmiş ..dolandığı zamanda allah korusun boynuna dolanırsa ölebilir.koluna dolansa kolu gelişmeyebilir.ayağına dolansa ayağı.. kangren gibi bişe yapıyomuş. ama doktor bbeekten uzak dedi böle bi durumda bebeğe bişede olabilir olmayabilirde. allah bilir hayırlı kılsın inş cnm ... yasemincimde ilk sayfaya da yazmıştı benim için isteyende dua edebilir die allah razı olsun bu sebepten dolayı cnm ..

Kızlar adetim 2 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım 2. Cizgiyi cok silik olsada gördüm, az önca acile gittim beta hcg 2,4 cıktı, doktor ne gebesin ne degilsin, 2 gün sonra tekrar yaptir dedi, suan Allah'a sığınıp beklemekten ve O'na güvenmekten başka carem yok, ayrıca hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarım ağriyo, hayırlısı, perşembe akşam tekrar gidecegim inşallah

inşallah canım benim..sende benim sürceimi biliyorsun..aşılama için erzurumdan ankaraya kan gönderdim uçakla:))
öyle tabi çabalıyoruz ama umutlanıyoruzda çabaladıkça..ben mesela yumurtlarımın çatlamadığını bildiğim halde kendimi silkelettiriyrdim birkere..kimden ne duysam onu yapyıyorum..oysaki imkansız b halde hamile kalmam..:))tüpden başka çarem yok oda belli.. amaaaannn ooff inşallah seninki iyi geçer.. hastanede açılır ilk hamile sen olursun..

bu arada doçent doktor buket saraçoğlu olarak bir açıklama yapayım. amniyotik şilt yada bank, amniyon kesesinin üzerinde oluşan bezecikler.. olabilir muhtemel şeyler, takip edilmesi gerekli:))

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yandım allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allaaaaaaaaaaaaaaaaaah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh

kııııııııııııııııızz çok helecanlandımmmmmmmmmmmmmmmm..ayyyy bekle bakalım hadi hayırlısı anaammmmmmmmmm..

sende mi silkelettin yoksa:))))))))))))))))))))

ayyy burcuuu hadi inşAllah.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. ayyy çok heyecanlıı.. belirtilere takmıyoruz..

2,5 değeri olan kanında idrar testinin bun göstermesi garip değil mi?Bence kan değerin daha yüksek olupta o yaptırdığın yerdeki değerlerde ööle çıkmış olabilir ? Biliyorsundur labaratuardan labaratuara değişiyor kan değerleri ölçümleri.. yani 2,5 olduğuna inanmıyorum gerçek değerinin.. daha yüksektir idrarda gösterdiğine göre 50 de tam gösteriyor 25 ti benimm inanılmaz silikti

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu
İnanmıyoruuuuuuuuummmmm
Hiç beklemiyodum senden kızzzzz okadar da gezmelere gittin bak Allah'ın işine sen ayyyy inşallah hamilesindir çoookkkkkk sevindiiimmmmm :)))))))))))

tüylerim diken diken oldu cnm hadi hayırlısıı ...inş güzel haberler duyarsın dualarımız seninlee..... inş sende

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmm inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız hiç gülesim yoktu bugün silkeletenlerden birisinin hamiş olduğunu öğrendik naber

ay canım..canını sıkıp sakın stres yapma...yat dinlen bol bol dua et..kalbinle inan...bence artacak değerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…