- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.501
kız hiç gülesim yoktu bugün silkeletenlerden birisinin hamiş olduğunu öğrendik naber
ay canım..canını sıkıp sakın stres yapma...yat dinlen bol bol dua et..kalbinle inan...bence artacak değerin...
kızlar beta değerim 625.3 çıktı gebelik ne durumda sizce 7gün geçtiii
hamilesin işte daha nasıl olsnu..5 in üstü pozitif:)))
hadi hayırlısı
canım daha minnacık o 3000i geçsin değerin görürüsün ama vajinal baktırırsan 5000den sonra göbüşten görünür büüyük bir ihtimal..haftaya dediği gibi doktorunun anca görünür..benim battan 5 gün sonra göründü ama benim değerim 12binlerdeydi...kızlar beta değerim 625.3 çıktı gebelik ne durumda sizce 7gün geçtiii
hee anam hee silkeleyin
burcuuuuuuuuuuuuu...şeyk it ap şekerim..kızlar bol bol şeykittirin:))
burcu yarın sabaha hatırlatma kuracam ilk iş çişine bak:))))
burcuuuuuu, sayın ingilizce hocam bu şarkı senin için gelsin..
şeyk it ap şekerim ay now vant yu link eeennn:)))
canım daha minnacık o 3000i geçsin değerin görürüsün ama vajinal baktırırsan 5000den sonra göbüşten görünür büüyük bir ihtimal..haftaya dediği gibi doktorunun anca görünür..benim battan 5 gün sonra göründü ama benim değerim 12binlerdeydi...
kız sus nolur zaten midem bulanir...buket sen bilirsin yavrum ne geçirir bu bulantıyı...babannenden öğrenmişsindir sen...
bol bol şeykittirin
hemşoooo durumlar nasıl....nasıl oldun sen...giremiyorum iki gündür ben...
bak şiir yazar gibi oldu...senden anca bu kadar bulaşmış bana...
Kızlar adetim 2 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım 2. Cizgiyi cok silik olsada gördüm, az önca acile gittim beta hcg 2,4 cıktı, doktor ne gebesin ne degilsin, 2 gün sonra tekrar yaptir dedi, suan Allah'a sığınıp beklemekten ve O'na güvenmekten başka carem yok, ayrıca hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarım ağriyo, hayırlısı, perşembe akşam tekrar gidecegim inşallah
cnm bende dün test yaptım 2.4 çıktı ama doktor hamilelik yok dedi bende zayıflama hapına başladım nasıl olsa yok diye zaten umudum da yok inşallah senin güzel haberlerini alırız
ben ama bu ay çatlatma iğnesi vurmuştum benım buyuk ihtimalle ondan dolayı yüksek çıkmıştır cnm başka bir sebebi yok yanekııız o nasıl oluyo..ne yiyonuzda b-hcg niz artıyo..bizede söyleyin...hiç değil sahtede osa testte bi kez sıfırdan başka bi rakam görelim:)))
ben ama bu ay çatlatma iğnesi vurmuştum benım buyuk ihtimalle ondan dolayı yüksek çıkmıştır cnm başka bir sebebi yok yane
ben çatlatma iğnesinden 13 gün sonra yaptım valla 2.4 çıktı büyük ihtimalle onun etkisi halen geçmemiştirhaaa o yapar..ama ben aşılamada iki tane vurulmuştum, yinede beşin altında eksi binbeşyüz çıkmıştı benim değerim..o derece ümitsiz vakayım yani:))
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH değerin yükselir..Kızlar adetim 2 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım 2. Cizgiyi cok silik olsada gördüm, az önca acile gittim beta hcg 2,4 cıktı, doktor ne gebesin ne degilsin, 2 gün sonra tekrar yaptir dedi, suan Allah'a sığınıp beklemekten ve O'na güvenmekten başka carem yok, ayrıca hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarım ağriyo, hayırlısı, perşembe akşam tekrar gidecegim inşallah
canım değerine göre hamilelik var 3-4 haftalık hamile olman lazım..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..kızlar beta değerim 625.3 çıktı gebelik ne durumda sizce 7gün geçtiii
bebiş var canım ama doktorlar keseyi görmeden daha doğrusu bebeği görmeden kesin birşey demiyorlar...ama hamilesin gerisini zamana bırakyani bebiş var demii
iyi diyelim iyi olsun..bu aralar herifle birbirimize trip yapıyoruz hiç bi icraat yok..dolayısıyla şeykittiremiyomda..zaten olti ye getti:))
neysem..
mide bulantısına tuzlu helva yapta ye:)))
şaaka şaka)
valla un haşılı biliyomusun..peluze mi bişey diyolar bizim eskiler..hamilelere yediriyodular.onun dışında tuzlu patates haşlaması, tuzlu ayran bunlar mide bulantısına iyi gelir..ama fazla tuzu kaçırmamak lazım malum hamilesin:))
değerine göre var canım değerini dr a göstermedin mi o açıklama yapardı sana..benim 113 tü hamilesin dedi lekelenmem vardı progestan verdi..3-4 hafta arasındaki kan değerimde 790 dı..yani bebiş var demii
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yandım allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allaaaaaaaaaaaaaaaaaah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
kııııııııııııııııızz çok helecanlandımmmmmmmmmmmmmmmm..ayyyy bekle bakalım hadi hayırlısı anaammmmmmmmmm..
sende mi silkelettin yoksa:))))))))))))))))))))
ayyy burcuuu hadi inşAllah.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. ayyy çok heyecanlıı.. belirtilere takmıyoruz..
2,5 değeri olan kanında idrar testinin bun göstermesi garip değil mi?Bence kan değerin daha yüksek olupta o yaptırdığın yerdeki değerlerde ööle çıkmış olabilir ? Biliyorsundur labaratuardan labaratuara değişiyor kan değerleri ölçümleri.. yani 2,5 olduğuna inanmıyorum gerçek değerinin.. daha yüksektir idrarda gösterdiğine göre 50 de tam gösteriyor 25 ti benimm inanılmaz silikti
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu
İnanmıyoruuuuuuuuummmmm
Hiç beklemiyodum senden kızzzzz okadar da gezmelere gittin bak Allah'ın işine sen ayyyy inşallah hamilesindir çoookkkkkk sevindiiimmmmm :)))))))))))
tüylerim diken diken oldu cnm hadi hayırlısıı ...inş güzel haberler duyarsın dualarımız seninlee..... inş sende
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmm inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Burcu ins. canim idrar testini de sabah bi tekrarla bakalim :))))
cnm bende dün test yaptım 2.4 çıktı ama doktor hamilelik yok dedi bende zayıflama hapına başladım nasıl olsa yok diye zaten umudum da yok inşallah senin güzel haberlerini alırız
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH değerin yükselir..
canım değerine göre hamilelik var 3-4 haftalık hamile olman lazım..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..
iyiyim iyiyim canım bir de işyerinde yoğunluğu atlatsam çok kitap var daha kayda alınacak ben bitiririm diyordum aşılamaya kadar ama erken regl oldum bir de başka işler çıkıyor mesela dönem başladı dün tüm gün kitap dağıttım bugğn yarım gün daha dağıtırım heralde öğrenci işçiler ben yukardayken de maşallah hiç birşey yapmamışlar bugün uyarıcam ama. Bacaklarım ağrıyor dün tüm gün ayakta hocalara kitap vermekten. Bugün öğlen dr gidicem ve akşam ilk iğnemi de vururum bir sorun yoksa ama yoktu yani c.tesi gittiğimde kist falan hiçbirşey tertemizdi. Reglimde iyi geliyor hayırlısı bakalım ama gerçekten Allah biliyor ya umudum yok aşılama da benim sırf aklımda kalmasın diye yaptırıyorum 2. defa tabii belli de olmaz.
değilimmmmmmmçünkü normal bööle kendi halinde biri değil her yeri temizlemeye karışıyor kullandığım tabaklarımı kaldırmış onları kullanma daha küçük olanları kullan diyor karşı komşuyu çağırmış mutfağı dolapları indirmeye ne alaka yani ama sınandığımı düşünüyorum ve sessiz kalıyorum sabah dedim ki eşime çok üşüdüm bu geceşu cama bi bakacam bi baktım açık inanmıyorum bu soğukta cam açık kalmış dedim kurduğum cümle bu aldığım cevap iftira atıyorsunuz cam açık değildir bizde dedik yoo açık o zaman ben açmadım dedi bende sen açmamışsındır tamam bişey yok dedim.. ama belim falan ağrıyor.. eşimde diyor ki o kokrtu sen belim ağrıyor diye kalkınca o yüzden ben açmadım diye konuştu etti dedi..ammaaann diyorm ki enim ki çok girişken kendi halinde değill..
kız yok biz maratona dahil olmuyoruz biz şaşkın bakışlarla onu izliyoruz o koşucaz sanıyorayy inanın günaha giriyorum amma gözünün önüne getirsene bi bir koltukta oturuyoruz telefon çalıyor biz kalkıcak gibi yapıp oturuyoruz o çarpa çarpa koşuyor.. ayy inanın şu an kahkahalarla gülüyorum
Resimler ekledim bi bakında sonra silemm..
deli manyak..adama bi tarafını açamıyo kasılıyo ama neler söylüyo...
valla benim uzak durmak gibi bi derdim yok..sabırlıyom ben
kız ne lafı vermesi..buradaki ortam başka..ben insanlara ağzının payını verip rahatlayan taraftan değilim..genelde susar sabrederim.. ama acısı benden çıkar o da iyi değil..
eşimde çoğu zaman farkındadır olanların..annesiylede konuşur..benim eşime davrandığın gibi kızlarına konuşamıyorsun demiş bir keresinde..hemde ablalarının yanında..onlarda hak vermişler..
ben aslında insanlar arasında salt kötülüğün oldUĞUNU yani salt kötü insan olduğunu hiç bir zaman düşünmedim..sadece yanlış yada yanlış şeylere yol açan davranışlar var...uyarılınca halledilebilir gibime geliyo ama bi yaştan sonrada ne yapılabilir..bende susmayı tercih ettim hep..ama dediğim gibi acısı benden çıkıyo buda iyi olmuyo...susuncada insanlar seni istedikleri gibi anlıyor istedikleri yorumu yapıyorlar..misal tayinimiz ankaraya çıktı annesinin nerede kalacağı mevzusu oldu haliyle..önceden karşıydı ankaraya ben gelmem diyordu sonra oğlu ikna etti, ve bende kaldığı zamanda ben aldım karşıma konuştum, bak biz evde hep bi büyükle büyüdük(babaannem) başımızın üstünde yerin var, oğlun sensiz yapamaz sende gel ankaraya ev alalım sanada orada,,bilmediğin yerller deığil(senelerce ankarada yaşamış)
ama sonra bizim tayin çcıktı iki günde fikir değişti, memleketten alacakken erzurumdan almaya karar vermişler..ablası geldi fikirlerini değiştirdi.. erzurumda bir ablası daha var, bende akşam işten geldimki konuşmuş fikir değiştirmişler, niye ankaradan bakmıyosunuz felan dedim,onlar hiç dinlemediler tamam karar verildi tamam tamam böyle kestirip attılar.. sonra şakayla karışık annesi bi bana bi erzurumdaki eniştesine çattı, enişte kalmasını istemiyo gelin geldemiyo felan diye:))ben aynen şöyle oldumsanki onca lafı döken ben değildim:)) sonra yalnız kaldığımız bi zaman eşime sordum niye ankaradan vazgeçti diye, eşim dediki, annem diyoki buket hiç gel demiyo:))ben dumura uğradım..anlayacağınız onlar zaten erzuruma karar vermiştiler jet hızıyla, benim hiç bişeyden haberim yok bir günde karar değiştiriliyo,bir gün yaa şaka gibi bir günde karar değiştiriliyo ve adıda gelin gel demedi oluy..ee gelin kötü tabi..istemiyo kv yi..eşimde şimdi öyle biliyo haliyle...haa burada yanlış nedir, yanlış tavırda ve düşüncede,..bunu düşünmek yanlış demiyorum insanın aklına gelebilir ama yanlış yorumlanıyor çünkü yanlı bakılıyor objektif değil..birgünde fikir değişmiş, buket işten gelmiş saat 8..hiç bi halttan haberi yok ama adıda söylemiyo almuş..çünkü ben gelmeden önce öyle konuşulmuş ve karar verilmiş, gel demediğime, dediklerimde unuttulmuş,,
kızlar beni de listeye eklerseniz sevirim her gün okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?