Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız hiç gülesim yoktu bugün silkeletenlerden birisinin hamiş olduğunu öğrendik naber

ay canım..canını sıkıp sakın stres yapma...yat dinlen bol bol dua et..kalbinle inan...bence artacak değerin...

hee anam hee silkeleyin

burcuuuuuuuuuuuuu...şeyk it ap şekerim..kızlar bol bol şeykittirin:))

burcu yarın sabaha hatırlatma kuracam ilk iş çişine bak:))))

burcuuuuuu, sayın ingilizce hocam bu şarkı senin için gelsin..

şeyk it ap şekerim ay now vant yu link eeennn:)))

kızlar beta değerim 625.3 çıktı gebelik ne durumda sizce 7gün geçtiii
canım daha minnacık o 3000i geçsin değerin görürüsün ama vajinal baktırırsan 5000den sonra göbüşten görünür büüyük bir ihtimal..haftaya dediği gibi doktorunun anca görünür..benim battan 5 gün sonra göründü ama benim değerim 12binlerdeydi...

kız sus nolur zaten midem bulanir...buket sen bilirsin yavrum ne geçirir bu bulantıyı...babannenden öğrenmişsindir sen...
bol bol şeykittirin

hemşoooo durumlar nasıl....nasıl oldun sen...giremiyorum iki gündür ben...

bak şiir yazar gibi oldu...senden anca bu kadar bulaşmış bana...

yani bebiş var demii

hemşoooo durumlar nasıl....nasıl oldun sen...giremiyorum iki gündür ben...

bak şiir yazar gibi oldu...senden anca bu kadar bulaşmış bana...

iyi diyelim iyi olsun..bu aralar herifle birbirimize trip yapıyoruz hiç bi icraat yok..dolayısıyla şeykittiremiyomda..zaten olti ye getti:))

neysem..

mide bulantısına tuzlu helva yapta ye:)))

şaaka şaka)

valla un haşılı biliyomusun..peluze mi bişey diyolar bizim eskiler..hamilelere yediriyodular.onun dışında tuzlu patates haşlaması, tuzlu ayran bunlar mide bulantısına iyi gelir..ama fazla tuzu kaçırmamak lazım malum hamilesin:))

cnm bende dün test yaptım 2.4 çıktı ama doktor hamilelik yok dedi bende zayıflama hapına başladım nasıl olsa yok diye zaten umudum da yok inşallah senin güzel haberlerini alırız

cnm bende dün test yaptım 2.4 çıktı ama doktor hamilelik yok dedi bende zayıflama hapına başladım nasıl olsa yok diye zaten umudum da yok inşallah senin güzel haberlerini alırız

kııız o nasıl oluyo..ne yiyonuzda b-hcg niz artıyo..bizede söyleyin...hiç değil sahtede osa testte bi kez sıfırdan başka bi rakam görelim:)))

kııız o nasıl oluyo..ne yiyonuzda b-hcg niz artıyo..bizede söyleyin...hiç değil sahtede osa testte bi kez sıfırdan başka bi rakam görelim:)))
ben ama bu ay çatlatma iğnesi vurmuştum benım buyuk ihtimalle ondan dolayı yüksek çıkmıştır cnm başka bir sebebi yok yane

ben ama bu ay çatlatma iğnesi vurmuştum benım buyuk ihtimalle ondan dolayı yüksek çıkmıştır cnm başka bir sebebi yok yane

haaa o yapar..ama ben aşılamada iki tane vurulmuştum, yinede beşin altında eksi binbeşyüz çıkmıştı benim değerim..o derece ümitsiz vakayım yani:))

haaa o yapar..ama ben aşılamada iki tane vurulmuştum, yinede beşin altında eksi binbeşyüz çıkmıştı benim değerim..o derece ümitsiz vakayım yani:))
ben çatlatma iğnesinden 13 gün sonra yaptım valla 2.4 çıktı büyük ihtimalle onun etkisi halen geçmemiştir

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH değerin yükselir..
kızlar beta değerim 625.3 çıktı gebelik ne durumda sizce 7gün geçtiii
canım değerine göre hamilelik var 3-4 haftalık hamile olman lazım..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..

yani bebiş var demii
bebiş var canım ama doktorlar keseyi görmeden daha doğrusu bebeği görmeden kesin birşey demiyorlar...ama hamilesin gerisini zamana bırak

niye atıyonuz kız birbirinize trip zar zor kavuşuyonuz kavuştuğunuzdada trip mi atıyonuz birbirinize...şeykittirsenize... oltiye mi getti...oyyy sen niye getmedin gız...benimde halamgil oltide geldim mi erzuruma uğrarım oltiye....un haşılı bilmem mi anam ben onu yiyemem...neyse sağol tavsiyelerin için anacım...

ayyy burcuuu hadi inşAllah.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. ayyy çok heyecanlıı.. belirtilere takmıyoruz..

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu
İnanmıyoruuuuuuuuummmmm
Hiç beklemiyodum senden kızzzzz okadar da gezmelere gittin bak Allah'ın işine sen ayyyy inşallah hamilesindir çoookkkkkk sevindiiimmmmm :)))))))))))

tüylerim diken diken oldu cnm hadi hayırlısıı ...inş güzel haberler duyarsın dualarımız seninlee..... inş sende

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmm inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Burcu ins. canim idrar testini de sabah bi tekrarla bakalim :))))

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH değerin yükselir..

canım değerine göre hamilelik var 3-4 haftalık hamile olman lazım..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..

CANLARIM hepinizin ağzını teker teker yirim yirim canlarım hepinizde ne güzel şeyler yazmışsınız, Allah'a teslim bekliyorum, Rabbim ne derse o olur, evde sadece 1 tane çiş testi kaldı onuda yarın değilde öbür sabah yapayım yani perşeme sabah erkenden yaparım hem birşey varsa değerim yükselir daha net çıkar. Buketcim silkelettirmedim ama bu ay şekirttirmeyi düşünüyordum bakalım duruma göre, ayrıca şarkına bayıldım İngilizce telaffuzuna da gözlerimden yaşlar aktı ya bende 2,4 değerinin idrarda nasıl olurda çıkar bilemedim şaştım valla, Burcu kız adaşım sende emin ol, bak bizim durumda olupta 5-6 gün sonra 600'ü gören olmuş internette okudum, hemen hapa yumulma, şimdilik yarım hamile olduğum için çok mutluyum, hele sizin yazıları okuyunca valla çok duygulandım, her duamda varsınız, inşallah rabbim evlat isyeten herkese sağlıkla nasip eder, bakalım benim ilk gebelik kötü bitti biliyorsunuz Rabbim ne derse o olacak Allah kimseyi şaşırtmasın ve isyana yöneltmesin, durun kız koyabilirsem bir fotomu koyayım zaten daha 48 saat var net sonucu görmeme her türlü gelişmeyi eve geir gelmez yazarım cicikuşlar

Son düzenleme:
serap ve çiğdem dualarınızı okumuştum canım, Rabbim iknizede çok kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin, kuzularınız da sağlam, akıllı, ahlaklı ve hayırlı olsunlar inşallah

ohh canım herşey çok yolunda gider, sakın ümitsiz olma, Allah'ın mucizesinin ne zaman geleceği hiç belli olmaz

kız bedriye kadını maymuna çevirmişsiniz valla poponu devir yat, o gidince herşeyi eski yerine koyarsın boşveeeer, arı gibi çalışsın, ne biliim camlar çok kirli falan de, hemen bi silsin, banyoyu iyice ovalasın, direk söylenmezde .."ayy banyoyu ovalayacaktım belim ağrıyo, mal gibi kendimi hasta etmek için camı açık unutmuşum" de, boyuna çalışsın

Resimler ekledim bi bakında sonra silemm..

kesin ben malım! hiç teknoloji özürlü biri değilim ama kendi fotomu koyamadım bi anlatın, gerçi benim laptop biraz yavaş ondan mı acep???? ayrıca ben bedriye'nin fotosunu görmedim, hemde terlemiş benim pehlivanım , üff yaaa

BUKET kuzum bu anlattığın bu güne kadar duyduğum en güzel haber, ya sizinle ankaraya gelirse bence yapışır yakanıza ayrılmaz sizden, kendine ayrı bir ev bile alsa, şimdi ilk gittiğinde vakit geçirmek için her akşam damlar size, inanki eşinle aranı bozar, kv den uzak olmak en iyisi, boşver, sakın karışma, alsın evi erzurumdan ,yoksa ankaraya gidince, yakında ortanızda yatmaya başlar valla

kızlar beni de listeye eklerseniz sevirim her gün okurum

sevgili seybil topik sahibi grapichdesiner-yasemin kuşumuz o seni ekler, ona bir mesaj et istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…