Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuuu canım hayırlı olsun, inşallah değerin yükselir,benim değer 12,7 çıkmıştı ama o çubukta tık yoktu kesin bi yanlışlık var labaratuvar testinde

ayy valla hiç duymadım böyle birşey ne biçim birşeymiş yaa ama uzakta demiş doktor birşey olmaz Allah'ın izniyle canım merak etmee..

canımm o silik 2. çizgi kolay kolay gözükmez öyle ben neler yaptım görmek için bir amıda kalkmadığım kaldı zamanında ama yok yok bence car diyorum ama bekle ayrıca değerin umut verici. İnşalllah değerin yükselir umarım gebesindir yaa nasıl sevindim anlatamam dualarımızın meyvelerini alıyoruz Rabbime bin şükür bunu görmek çok çok güzel ve herkes için de umut verici. Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

canım neyin çare olacağı hiç belli olmaz silkelettiriver. Çatar belkim silkelerkenn kimler var okudum tüp beklerken gebe kalan hem de imkansızken. Ben de tüp diyorum ama daha yaza çok var önümde bir aşılamam var aylar var belli olmaz. Umutlar bitmez hiçbir zaman.. Kız sen maşallah doçent değil prof. olmuşsun bak benimde bilmediğim şeyler varmışş hayrett

kızlar beta değerim 625.3 çıktı gebelik ne durumda sizce 7gün geçtiii

bal gibi gebesin canımm hatta birkaç güne kese bile gözükür ama haftaya çağırmıştır dr kesin olsun diyee. Tebrikler sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahh..

haaa o yapar..ama ben aşılamada iki tane vurulmuştum, yinede beşin altında eksi binbeşyüz çıkmıştı benim değerim..o derece ümitsiz vakayım yani:))

Ya ben ilk aşılamamı yaptırdım ya 10. günü kana gittim 1.2 çıktı ilk defa öyle bir değer gördüm bende hep 0 görürdüm ama 12. günü regl oldum zaten dr sormuştum 10. günü çıkar demişti. Şimdi hemen gitmicem ama regl olmaı beklicem sabredicem olmazsam öyle gidicem. Ben orada heyecanla beklerken kağıt çıktısını veren kızın yüzünü hiç unutmuyorum böyle suratını asarak, kafasını iki yana sallayarak biraz da o hallerime şaşırarak bakmıştı bende numara mı yapıyor bana acab güzel bi değer mi demiştim insan o kağıt yazıcıdan çıkana kadar bin türlü şey geçriyor kafasından onlara göre ne olacak tabii tekrar bunu yaşamak istemiyorum aşılamada aşağı yukarı regl zamanı belli zaten çatlama zamanı belli olduğu için bu yüzden evde beklemek en iyisi.

ben çatlatma iğnesinden 13 gün sonra yaptım valla 2.4 çıktı büyük ihtimalle onun etkisi halen geçmemiştir

canımm 13 günde çooktan geçer iğnenin etkisi bende aşılama olduğumda dr 10. günü çağırdı dedim çatlatmanı etkisi yok mudur çıkar mı dedim çıkar geçmiştir etkisi o kadar uzun sürmez dedi ve 2.4 kötü bir değer değil bak ben 2.5 sene de kaç kere kan tsti yaptırmışımdır en yüksek değerim aşılamadan sonra yaptırdığım 1.2 değeriydi yani bence bekle ilaç falan kullanma canım tekrarlattır birkaç gün sonra regl olmazsan ayyy ,nşallah vardır bak burcunun da öyle çıkmış hem silik çizgi bie görmüşşş

süper taktik. Ahh ahh bir ben yapamyorum bunları kayınvalide evinde bile yerindne kalkmıyor ki kemik erimesi, tansiyon hiç derdi bitmiyor ama saçlarını sarar, manikürü pedikürü yerindedir. Evde pijamaları bile çoraplarıyla bir örnektir. Eve haftada iki kez kadın geiyor geri kalan zamanda kayınpeder kahvesine kadar yapar getirir meusesi ilacı yemeği önüne gelir o tüm gün tv izler gece de uyuyamaz yorulmuyor ki tabii nasıl uyusun gündüz uyur sonra uyku düzenim yok der mızmızlanır hamile olunca nazlanacağım bir eşim varr o da ne yaparsa artık. Annem zaten şehir dışında.. Neysem bebeemm gelsin de önemli değil hiçbirşey.

ohaaaa diyorum, rabbim sana sabır versin çiğdem, ama eşinle bu konuları kavgada değilde normal bir zamanda konuşsaydın, oda herşeyin farkında olsaydı iyi olurdu, gerçi bu konular açılınca normal başlayan konuşma kavgaya dönüşür, yani iki ucu ..oklu deynek

senin kaynanan ŞİZOFREN....

seninki de PSİKOPAT...... Allah sabır versin...

burcuuu canım hayırlı olsun, inşallah değerin yükselir,benim değer 12,7 çıkmıştı ama o çubukta tık yoktu kesin bi yanlışlık var labaratuvar testinde

kuzum daha bişey yok tabiki, benimkide heves işte, Allah'ın dediği olur, zaten benim kafamı karıştıran silik çizgi oldu, hatta aylin'i hatırlarsan oda 0'lı bir değer görmüştü sonra yüksek değeri gördü, bakalım hayırlısı olsun, Rabbim içimizdeki bu anlamsız korkuyu alsın ve sana da en kısa zamanda koyu çift çizgiyi göstersin

çok sağol canım yukarıda özlem'e de yazdım, daha bişey yok kendi kendime gelin güvey oluyorum işte :)))) sedaaa sen kaynananı öp başına koy, hatta evin en rahat köşesine koy, orda öbizim bu kızların kaynanaları çok fena bir geçmişi oku isteren :))

güzelim okudum okumaz mıyım şükrediyorum yne de ama benimkinin de bir laf sokmaları var ki amanda aman çaktırmadan yapar bir tek ben anlarım yanii ama artık eşimde anlıyor öyle biliyor ki işini sormaa eşim izin ver karışmasa benden çıkmaz herşeye karışır korkuyorum valla çoxuk olunca hem buradan çıkmaz hastalığı falan kalmaz hadi gelsinm neyse de kadın herşeyi ben biliyorum havasındadır ne yapsam beğendiremem ona ben ya sürekli akıl verir bana ben çııldırıırm..

çokkkk güldümmm yaaa izninlee (ç)alıyorum başka topiğe

Burcu kız sen kesin hamilesine.bunlar nasıl yorumlar böyle.bence kotu insan yoktur hatalı tavırlar vardır:))
Bu arada esine ailene felan söyledin mı?

ben banyo yapmaya gidiyorum...stop...silince hafif kanlı bir akıntım geldi...stop...sanırım 16 saatlik kısa tur hamileleğim sonlanıyor...stop
hayırlısı olsun birazdan tekrar gelirim...stop :)

Tatlım İnşallah katlana katlana kanatlanır sonucun lab hatası olabiliyor canım idrar testlerinin 25--50 arası duyarlılığı bence koyulaşmasını takip et sonra tekrarlarsın kanı başka biyerde

Burcu kız sen kesin hamilesine.bunlar nasıl yorumlar böyle.bence kotu insan yoktur hatalı tavırlar vardır:))
Bu arada esine ailene felan söyledin mı?

:))))))))))))) eşimin her anından haberi var canım, kimseye söylemedik, ilk gebelikten tecrübeliyiz artık, ama silince kanlı akıntım geldi biraz (( hayırlısı artık naaaaasippp :))

bukeeeet gittin mi???? ben banyoya girdim ağladım, böğüre böğüre ağladım..ohh..rahatladım...
banyoda düşündüm buket'in adı "psikolojik hamile" benimde adım "part-time hamile" olsun didim, nasıl iyi dimiş miym

Tatlım İnşallah katlana katlana kanatlanır sonucun lab hatası olabiliyor canım idrar testlerinin 25--50 arası duyarlılığı bence koyulaşmasını takip et sonra tekrarlarsın kanı başka biyerde

kuzum zaten sonucu alınca inan ki aklıma sen geldin :)) ama hani hamilelik belirtisi olan sarımsı beyazımsı akıntı varya, onunla beraber biraz kan geldi, üçtür giriyorum wcye siliyorum geliyor, hayırlısı,önce şoklandım şimdi iyiyim hamdolsun :)))9 hayırlsısı artık şimdi tam olarak regl olmayı bekleyeceğim Rabbim büyük

inşallah cnm vardır burda konuşunca daha bir umutlandım cnm bende idrar testi yaptım 2 tane silik çıktı sonra kana gittim 2.4 çıktı

hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum

dualarinizi okudum kizlar Rabbim kabul etsin Insaallah gönlünüzdekini hayirli edip nasip etsin sizlere Insaallah

yarinda diger arkadaslarimin dualarini okuyacagim Insaallah Hakkinizi helal edin yetistiremedim

Mevare 49j mervecim duani okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin, evine huzur ve bereket versin, ruhun rahatlasın, imanın coğalsın, cift cift gelsin bebekler :))

Canlarım günaydın, ben bir çiş testi daha yaptim, tek çizgi var :)))) biricik bitanem :))) ama regl olmadım daha, inşallah hayırlısıyla olurum, öptüm Allah'a emanet olun hepiniz, güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun

Canlarım Günaydın,
Bugünlerde çok yoğunum gelemiyorum, dün akşam evde geçmişi okuyim dedim uyuya kalıyordum nerdeyse yarıda kaldım (
Ama en kısa zamanda aranıza döneceğim inşallah.
Bu arada seybil nickli bir arkadaşımız dua listesine katılmak istemiş, özelden mesaj attım, bu dua listesi zaten bitiyor, yenisine eklerim kendisini bana bilgilerini yazdığında. Eğer ben yokken gelirse sizde söyleyebilirsiniz.
Benden son haberler şöyle, cumartesi günü dr a gidicem bakalım yumoşlar büyümüşmü olacak?
Adetim biter bitmez çalışmalara başladım, 1 gün arayla yapmayı planlıyorum Allah güç kuvvet verirse ayrıca salla titret tekniği ile çalışıyoruz bu ay bakalım ne olacak, bende serap'ın akımına kapılacakmıyım bakalım
Öpüyorum herkesi Allaha emanet olun

mERVE Duanı okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.

Burcu canımmm benimm adetin geldi mi? Silince kanama demişsin ya ne renk acaba? Allah herşeyin hayırlısını versin inşAllah..

Ayrıca sen beni görmek istersen geldiğin zaman söylersen resim yüklerim

dün gece rüyamda bende kanamam olduğunu gördüm bütün gece doktordaydım bi muayene edin sadece kanama parça falan yok diyordum.. Allah ım sen bizleri koru Yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…