- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.541
bukeeeet gittin mi???? ben banyoya girdim ağladım, böğüre böğüre ağladım..ohh..rahatladım...
banyoda düşündüm buket'in adı "psikolojik hamile" benimde adım "part-time hamile" olsun didim, nasıl iyi dimiş miym
kuzum zaten sonucu alınca inan ki aklıma sen geldin :)) ama hani hamilelik belirtisi olan sarımsı beyazımsı akıntı varya, onunla beraber biraz kan geldi, üçtür giriyorum wcye siliyorum geliyor, hayırlısı,önce şoklandım şimdi iyiyim hamdolsun :)))9 hayırlsısı artık şimdi tam olarak regl olmayı bekleyeceğim Rabbim büyük
vee kaynanammm dün gece gitti..daha doğrusu gitmiş.. ben akşam saat 10 da 2 tane progestan hap içiyorum ve 5 dk içinde resmen bayılıyorum.. o sırada da gelip almışlar, bana bir sürü şeyler ısmarladı tabi hangi tabaklarımı kullanıcam, masa örtüsü kullanmamın manasızlığını biiirrr sürüü şey.. Yine gelicek kısmetse en yakın zamanda
bdronercim rüyan inşallah tersine çıkar ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh.. kayınvaldeler herşeyi çok iyi bilirler ve herşeyi yönetmeye çalışırlar.. takmamaya çalış ..boşver.. sen bebeğini düşün canım.. güzel haberlerinle gelirsin doğum yaptığın günlerinide görücez inşallahh.. hamilikte moral çok önemli... dikkat et ALLAH a emanet ol..
Sanırım geceleri kasıklarım ağrıyor onların ağrısıyla böyle rüyalar görüyorum diyorum.. kaç tane progestan içtiğim halde ağrıyor kasıklarım belim. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin.. Canım benim güzel dileklerin için çok sağol, Allah razı olsun, inşAllah ennn yakın zamanda Rabbim sanada kısmet etsin..
bukeeeet gittin mi???? ben banyoya girdim ağladım, böğüre böğüre ağladım..ohh..rahatladım...
banyoda düşündüm buket'in adı "psikolojik hamile" benimde adım "part-time hamile" olsun didim, nasıl iyi dimiş miym
kuzum zaten sonucu alınca inan ki aklıma sen geldin :)) ama hani hamilelik belirtisi olan sarımsı beyazımsı akıntı varya, onunla beraber biraz kan geldi, üçtür giriyorum wcye siliyorum geliyor, hayırlısı,önce şoklandım şimdi iyiyim hamdolsun :)))9 hayırlsısı artık şimdi tam olarak regl olmayı bekleyeceğim Rabbim büyük
inşallah cnm vardır burda konuşunca daha bir umutlandım cnm bende idrar testi yaptım 2 tane silik çıktı sonra kana gittim 2.4 çıktı
Canlarım günaydın, ben bir çiş testi daha yaptim, tek çizgi var :)))) biricik bitanem :))) ama regl olmadım daha, inşallah hayırlısıyla olurum, öptüm Allah'a emanet olun hepiniz, güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun
Canlarım Günaydın,
Bugünlerde çok yoğunum gelemiyorum, dün akşam evde geçmişi okuyim dedim uyuya kalıyordum nerdeyse yarıda kaldım(
Ama en kısa zamanda aranıza döneceğim inşallah.
Bu arada seybil nickli bir arkadaşımız dua listesine katılmak istemiş, özelden mesaj attım, bu dua listesi zaten bitiyor, yenisine eklerim kendisini bana bilgilerini yazdığında. Eğer ben yokken gelirse sizde söyleyebilirsiniz.
Benden son haberler şöyle, cumartesi günü dr a gidicem bakalım yumoşlar büyümüşmü olacak?
Adetim biter bitmez çalışmalara başladım, 1 gün arayla yapmayı planlıyorum Allah güç kuvvet verirseayrıca salla titret tekniği ile çalışıyoruz bu ay bakalım ne olacak, bende serap'ın akımına kapılacakmıyım bakalım
Öpüyorum herkesi Allaha emanet olun
Günaydınnnnnnnn herkeseeeeeeeee
GÜnaydın kızlar,
işe döndüm bu gün çalışıyorum öyle zor geliyor kiiiii
herşey darmadağınık sinir oldumm masamı ne hale getirmişler işin yoksa toparla şimdi offf!!
Mavera / Merve duanı okudum canım Allah kubul etsin..
canım yerleşme veya rahimdeki büyüme nedeniyle kılcal damarlarda çatlamalar olup onlar dediğin gibi lekelenmeler yapabiliyormuş bende de olmuştu... umutsuzluğa kapılma hemen nolur nolmaz dikkat et hareketlerine dinlen bol bol inşallah bebişin yapıyordur canım o lekelenmeleri
mavera49 / MERVE duanı okudum canım...
Canımm benim inşAllah dediğin gibi Burcumun da hayırlısıyla yerleşme kanamasıdır bende sabah o yüzden sordum ki ne renkti kan diye.. bu arada ben bugun Allah kısmet ederse 7.haftamdayımm.. ve beynimle başım arasında 1 karış boşluk gibi.. progestan mı yapıyor yoksa benim mi sersemliğim üzerimde anlamadım.. Buketimde demiş beline sahip çık(bu tarz yani) herkes diyor aslında belini koru flan diyede çok sıcak yaparsam Allah korusun çözülmesin.. paranoyayım de mi?
evet paromanyaksın:))
kızlar testi tekrarlardım 4.5 olmuş değerim doktor şüpheli dedi
kızlar testi tekrarlardım 4.5 olmuş değerim doktor şüpheli dedi
mERVE Duanı okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.
Burcu canımmm benimm adetin geldi mi? Silince kanama demişsin ya ne renk acaba? Allah herşeyin hayırlısını versin inşAllah..
Ayrıca sen beni görmek istersen geldiğin zaman söylersen resim yüklerim
dün gece rüyamda bende kanamam olduğunu gördüm bütün gece doktordaydım bi muayene edin sadece kanama parça falan yok diyordum.. Allah ım sen bizleri koru Yarabbim.
bedriyee bende seni görmek istiyorum benim içinde koy resmini olurmu
bedriyee bende seni görmek istiyorum benim içinde koy resmini olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?