Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımcım dur hele bi bakalım..part time hamile de iyidir..sende ondan ol:))

vee kaynanammm dün gece gitti.. daha doğrusu gitmiş.. ben akşam saat 10 da 2 tane progestan hap içiyorum ve 5 dk içinde resmen bayılıyorum.. o sırada da gelip almışlar, bana bir sürü şeyler ısmarladı tabi hangi tabaklarımı kullanıcam, masa örtüsü kullanmamın manasızlığını biiirrr sürüü şey.. Yine gelicek kısmetse en yakın zamanda

bdronercim rüyan inşallah tersine çıkar ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh.. kayınvaldeler herşeyi çok iyi bilirler ve herşeyi yönetmeye çalışırlar.. takmamaya çalış ..boşver.. sen bebeğini düşün canım.. güzel haberlerinle gelirsin doğum yaptığın günlerinide görücez inşallahh.. hamilikte moral çok önemli... dikkat et ALLAH a emanet ol..

GÜnaydın kızlar,
işe döndüm bu gün çalışıyorum öyle zor geliyor kiiiii
herşey darmadağınık sinir oldumm masamı ne hale getirmişler işin yoksa toparla şimdi offf!!

Mavera / Merve duanı okudum canım Allah kubul etsin..

Sanırım geceleri kasıklarım ağrıyor onların ağrısıyla böyle rüyalar görüyorum diyorum.. kaç tane progestan içtiğim halde ağrıyor kasıklarım belim. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin.. Canım benim güzel dileklerin için çok sağol, Allah razı olsun, inşAllah ennn yakın zamanda Rabbim sanada kısmet etsin..

zaten senin belin sıkıntılı..dikkat et sıcak tut:))alttan sar bişeyerle..atkıyla felan..

Günaydın

mavera49 / MERVE 27.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.02.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inş..

canım dur daha regl gelmedi ki bu ne umutsuzluk yahuu hiç yakışmıyorr

canım bak umutlandırmakta istemem ama yerleşme kanaması da olabilir tatlım öyle görüpte hala sökülmediyse umut var demektir bekle bakalım hayırlısı inşallah vardırr yaa..

inşallah cnm vardır burda konuşunca daha bir umutlandım cnm bende idrar testi yaptım 2 tane silik çıktı sonra kana gittim 2.4 çıktı

bekle bakalım acele etme birkaç gü sonra regl gelmezse öyle tekrarlat testi olur mu

vay sende silkelet gebe kal olayına uyuyorsun yani benim normal yolla zor olduğundan hiç girişmiyorum o işlere 2. aşılamaya başladım zaten aşılamadan sonra dr diyeyim mi dr bey bir de şöylee bir silkeleyiverin rica etsemm diyeee İnşallah büyümüşlerdir canım yap yap halvetten zarar gelmez gün aşırı yap hergün yapma amaa..

Günaydınnnnnnnn herkeseeeeeeeee

Günaydınnn

ya senin masanı neden dağıtıyorlar ki hadi dağıttılar insan toplar dimi saygısızlarr insan utanır sen öye görecekasin diye de tplar yaa

canım yerleşme veya rahimdeki büyüme nedeniyle kılcal damarlarda çatlamalar olup onlar dediğin gibi lekelenmeler yapabiliyormuş bende de olmuştu... umutsuzluğa kapılma hemen nolur nolmaz dikkat et hareketlerine dinlen bol bol inşallah bebişin yapıyordur canım o lekelenmeleri
mavera49 / MERVE duanı okudum canım...

Canımm benim inşAllah dediğin gibi Burcumun da hayırlısıyla yerleşme kanamasıdır bende sabah o yüzden sordum ki ne renkti kan diye.. bu arada ben bugun Allah kısmet ederse 7.haftamdayımm.. ve beynimle başım arasında 1 karış boşluk gibi.. progestan mı yapıyor yoksa benim mi sersemliğim üzerimde anlamadım.. Buketimde demiş beline sahip çık (bu tarz yani) herkes diyor aslında belini koru flan diyede çok sıcak yaparsam Allah korusun çözülmesin.. paranoyayım de mi?

evet paromanyaksın:))

kızlar testi tekrarlardım 4.5 olmuş değerim doktor şüpheli dedi

hadi hayırlısı adetinin üzerinden ne kadar geçmişti acep? Ben bu kulübte bikaç kişide okudum kızlar kadının değeri atıyorum 1 doktor diyor ki gebelik yok kadın hissediyor iki gün sonra değer olmuş 3 doktor yine aynısını diyor sonra 9 oluyor sonra 20 derken fırlıyor değer yukarıya. Allah ol desin yeter kii.. Sende hissediyor musun kendinde gebe olduğunu

bedriyee bende seni görmek istiyorum benim içinde koy resmini olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…