- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.561
özleeemmm yükledim canımm
gördüm canım gördüm maşallah çok tatlı çok şirinsin
Canımm benim inşAllah dediğin gibi Burcumun da hayırlısıyla yerleşme kanamasıdır bende sabah o yüzden sordum ki ne renkti kan diye.. bu arada ben bugun Allah kısmet ederse 7.haftamdayımm.. ve beynimle başım arasında 1 karış boşluk gibi.. progestan mı yapıyor yoksa benim mi sersemliğim üzerimde anlamadım.. Buketimde demiş beline sahip çık(bu tarz yani) herkes diyor aslında belini koru flan diyede çok sıcak yaparsam Allah korusun çözülmesin.. paranoyayım de mi?
keşke mümkün olsa da birgün hepimiz birlikte biyerde buluşsak
yaw ben niye biçoğunuzla arkadaş değilim arkadaş!ben niye kimseyi göremedim niye niye...
herkesleri kaçırdım ben kimseleri göremedim totom ağrıyor çünkü çok oturamıyorum
totona ne oldu...kim ne yaptı totona:))
Kızlar adetim 2 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım 2. Cizgiyi cok silik olsada gördüm, az önca acile gittim beta hcg 2,4 cıktı, doktor ne gebesin ne degilsin, 2 gün sonra tekrar yaptir dedi, suan Allah'a sığınıp beklemekten ve O'na güvenmekten başka carem yok, ayrıca hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarım ağriyo, hayırlısı, perşembe akşam tekrar gidecegim inşallah
cnm adetim halen geçmemiş çatlatma iğnesi vurmuşdum 15 gün sonra doktor test yap dedi yaptım sonuç böyle valla benım akıntım çok fazla birde ağız kuruluğu var onun dışında birsey yokhadi hayırlısı adetinin üzerinden ne kadar geçmişti acep? Ben bu kulübte bikaç kişide okudum kızlar kadının değeri atıyorum 1 doktor diyor ki gebelik yok kadın hissediyor iki gün sonra değer olmuş 3 doktor yine aynısını diyor sonra 9 oluyor sonra 20 derken fırlıyor değer yukarıya. Allah ol desin yeter kii.. Sende hissediyor musun kendinde gebe olduğunu
cnm adetim halen geçmemiş çatlatma iğnesi vurmuşdum 15 gün sonra doktor test yap dedi yaptım sonuç böyle valla benım akıntım çok fazla birde ağız kuruluğu var onun dışında birsey yok
inşallah cnm benım ya dualarınızı eksik etmeyin eşim diyor çelişkide kaldım sevinsemmi üzülsemmibenim de enn başında akıntım olmuştu ki ben adet oldum, yada oluyorum die pedle dolaşıyordum.. ayrıca ağzımda çok kuruyordu.. Hayırlara çıkarsın inşAllah Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?