Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

paranoyak değilsin canım bence evet sıcak zararlı üşütme ama çok da ısınmasın ılık suyla duş al falan... ben hala tırsıyorum sıcak suyla duş alamıyorum ki çok severim...

burcummm ya nasıl heyecanlandım alıntı yapim yazayım hemen dedim ama sonraki yazdıklarını görünce üzldüm inşallah seninledir hala inşallah merakta bırakma biziiiii

cnm adetim halen geçmemiş çatlatma iğnesi vurmuşdum 15 gün sonra doktor test yap dedi yaptım sonuç böyle valla benım akıntım çok fazla birde ağız kuruluğu var onun dışında birsey yok

cnm adetim halen geçmemiş çatlatma iğnesi vurmuşdum 15 gün sonra doktor test yap dedi yaptım sonuç böyle valla benım akıntım çok fazla birde ağız kuruluğu var onun dışında birsey yok

benim de enn başında akıntım olmuştu ki ben adet oldum, yada oluyorum die pedle dolaşıyordum.. ayrıca ağzımda çok kuruyordu.. Hayırlara çıkarsın inşAllah Allah..

benim de enn başında akıntım olmuştu ki ben adet oldum, yada oluyorum die pedle dolaşıyordum.. ayrıca ağzımda çok kuruyordu.. Hayırlara çıkarsın inşAllah Allah..
inşallah cnm benım ya dualarınızı eksik etmeyin eşim diyor çelişkide kaldım sevinsemmi üzülsemmi

Kolay doğum için Allah'ın Ya Rakib ismini çekmenin faydası büyükmüş arkadaşlar.sayı veya gün belirtilmemiş kendimize göre bir tesbih sayısıyla günlük hayatımıza yerleştirirsek inşallah faydasını görürüz diye düşünüyorum sizinlede paylaşmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…