- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.581
Allah sorsun hesabını inşallah. gecen hafta haberlerde gösterdi babası olacak pislik 7 aylık bebeğini döverek komalık etmiş. atmış odaya çocuk ağla ala bayılmış annesi anlatıyordu ve piskopatı salıvermişler. illa ölmesi gerekiyor yani.
keşke mümkün olsa da birgün hepimiz birlikte biyerde buluşsak
yaw ben niye biçoğunuzla arkadaş değilim arkadaş!ben niye kimseyi göremedim niye niye...
herkesleri kaçırdım ben kimseleri göremedim totom ağrıyor çünkü çok oturamıyorum
cnm adetim halen geçmemiş çatlatma iğnesi vurmuşdum 15 gün sonra doktor test yap dedi yaptım sonuç böyle valla benım akıntım çok fazla birde ağız kuruluğu var onun dışında birsey yok
benim de enn başında akıntım olmuştu ki ben adet oldum, yada oluyorum die pedle dolaşıyordum.. ayrıca ağzımda çok kuruyordu.. Hayırlara çıkarsın inşAllah Allah..
şuan çalıştığım departmanda kimse yok..dört kişinin işini yahpıyorum....süperim ben kahramanım:))lay layalayaylayay...sıyırdım ben ssıyırdım lay layalaya layaylayaya
keşke ya dimi ne güzel olurduu
canımm ekliyim ben seni, sen beni de görmedin o zaman hemen ekliyorum güzelimm..
ay neden kii gebelikte oluyor ama böyle canımm :26:
canım inşallah vardır çatlatma iğnesi vurulduysan gecikmede olmaması lazım uamrım vardır ama sürekli hergün kan testine gitme hiç olmaz ik gün sonra git ki iki katına çıkıyor mu bakılsın iki günde bir katlar çünkü.
ühüü ühüüü ilk aşılamada bende de vardı akıntı, ağız kuruluğu hele hiç su içmeyen ben şişelerce du bitiriyordum ama rahmim tutmadı belki de ne bileyim.. :26:
hah sende bebim kafadasın işte dünyayı biz kurtarıcaz sanki her akşam belim ağrıdığında yarın daha az kitap yapıcam, yormucam kendimi benimde canım var diyorum sabah geliyorum şunu da bunu da derken dünya kitap bitirmişim kodlamışım yok yok akıllanmayız biz bak şimdide ağrıdan kıvranıyorum.. Midem de bulanıyor çok yaa yemek mi dokundu nedir :26:
mERVE Duanı okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.
Burcu canımmm benimm adetin geldi mi? Silince kanama demişsin ya ne renk acaba? Allah herşeyin hayırlısını versin inşAllah..
Ayrıca sen beni görmek istersen geldiğin zaman söylersen resim yüklerim
dün gece rüyamda bende kanamam olduğunu gördüm bütün gece doktordaydım bi muayene edin sadece kanama parça falan yok diyordum.. Allah ım sen bizleri koru Yarabbim.
canımcım dur hele bi bakalım..part time hamile de iyidir..sende ondan ol:))
canım dur daha regl gelmedi ki bu ne umutsuzluk yahuu hiç yakışmıyorr
canım bak umutlandırmakta istemem ama yerleşme kanaması da olabilir tatlım öyle görüpte hala sökülmediyse umut var demektir bekle bakalım hayırlısı inşallah vardırr yaa..
bekle bakalım acele etme birkaç gü sonra regl gelmezse öyle tekrarlat testi olur mu
vay sende silkelet gebe kal olayına uyuyorsun yani benim normal yolla zor olduğundan hiç girişmiyorum o işlere 2. aşılamaya başladım zaten aşılamadan sonra dr diyeyim mi dr bey bir de şöylee bir silkeleyiverin rica etsemm diyeeeİnşallah büyümüşlerdir canım yap yap halvetten zarar gelmez gün aşırı yap hergün yapma amaa..
Günaydınnn
ya senin masanı neden dağıtıyorlar ki hadi dağıttılar insan toplar dimi saygısızlarr insan utanır sen öye görecekasin diye de tplar yaa
canım yerleşme veya rahimdeki büyüme nedeniyle kılcal damarlarda çatlamalar olup onlar dediğin gibi lekelenmeler yapabiliyormuş bende de olmuştu... umutsuzluğa kapılma hemen nolur nolmaz dikkat et hareketlerine dinlen bol bol inşallah bebişin yapıyordur canım o lekelenmeleri
mavera49 / MERVE duanı okudum canım...
kızlar testi tekrarlardım 4.5 olmuş değerim doktor şüpheli dedi
Kuzularrrrrr ya siz ne kadar pozitifsiniz, amma ben bir saat önce şakır şakır adet oldum, ağrılı oldu bide midem bulandi yani benim bebiş bana bi ce ee deyip kaçtı geri :)))) hayırlısı olsun zaten silkelemetmeseydim aklım kalırdı :))) işte fırsat
ayyyyy burcu hadi güzel haber senden gelsin sakın hap falan içme, haydi bismillah
saol cnm daha bizim belli değil adet olana kadar bekleyecez deger yükselmesini allah nasip etmişse gelir inşallah cnmKuzularrrrrr ya siz ne kadar pozitifsiniz, amma ben bir saat önce şakır şakır adet oldum, ağrılı oldu bide midem bulandi yani benim bebiş bana bi ce ee deyip kaçtı geri :)))) hayırlısı olsun zaten silkelemetmeseydim aklım kalırdı :))) işte fırsat
ayyyyy burcu hadi güzel haber senden gelsin sakın hap falan içme, haydi bismillah
Kuzularrrrrr ya siz ne kadar pozitifsiniz, amma ben bir saat önce şakır şakır adet oldum, ağrılı oldu bide midem bulandi yani benim bebiş bana bi ce ee deyip kaçtı geri :)))) hayırlısı olsun zaten silkelemetmeseydim aklım kalırdı :))) işte fırsat
yaaa bebişle alakalı sanırım eskiden yoktu çünkü totomla belim arası kuruk sokumu denen yer agriyy
burcummm ya nasıl heyecanlandım alıntı yapim yazayım hemen dedim ama sonraki yazdıklarını görünce üzldüm inşallah seninledir hala inşallah merakta bırakma biziiiii
Canim cok gecmiş olsun inşallah önemli biset değildir ama haklısın hamilelikle alakali olabilr, dikkat et
oyyy canım ben ağzımın payını aldim, önce kahverengi lekelenmem geldi, sonra mide bulantisi ve sancıyla başlayan kanama , Rabbim hayırlisini versin, ama sabah 4 te test yaptim baktım cift cizgi gittim eşimi uyandirdim sarildim uyku sersemi sevinçten havalara uçtuk, ertesi gün akşama kadar hamile havalarina girdim, sonra acilden sonucu alinca biraz mort oldum ama hic ümidimi kaybetmemiştim, olsun bu ayda böyle olsun, insallah öbür aya olur, eşim diyorki hedefi 11 den vurmuşum, bu ay insallah hedefi 12 den vuracagiz :))))) tabiki oda benimle üzüldü ama oda Allah'in nasibine inanir güvenir, Rabbim isteyen herkese versin, bak nazan yazmiş kiz çöpe atmiş bebegi, off off ne diyim, Allah mecbur bırakmasın,isteyen herkese sağlıkla versin
Canım beline kuvvet, Allah kolaylik versinşuan çalıştığım departmanda kimse yok..dört kişinin işini yahpıyorum....süperim ben kahramanım:))lay layalayaylayay...sıyırdım ben ssıyırdım lay layalaya layaylayaya
evet canim ben toplamda 2 kez gördüm ama nasip olmadi inşallah sende 2 cizgi görüp kucağina 2 tane bebek alirsin, hemde 2 ay icinde olur insallah :)))))olsun en azından silikde olsa ikinci çizgi gördün:))(((polyannacılıkta son nokta:))
tüm topik için de duamızı okudum kızlarrrr...
mevlam ne dileklerimiz varsa tez vakitte kavuştursun hepimizi...
bedrye bedriye bedriye hemen koy fotonu eveeeeeeeet istiyorum :))
Canım beline kuvvet, Allah kolaylik versin
evet canim ben toplamda 2 kez gördüm ama nasip olmadi inşallah sende 2 cizgi görüp kucağina 2 tane bebek alirsin, hemde 2 ay icinde olur insallah :)))))
Serap canim bulantilarin ne durumda ????
bedriyeeeeeeeeeeeeeeee cok tatlısın ve cok güzelsin maşallah, bide seni hamile hayal ettim, ay zaten duygusalım, yaaa sana cok yakışır göbüş, bende koyacagım bir foto dur bakemm, ya sana sarılmak istedim yeminle :)))
bedriyeeeeeeeeeeeeeeee cok tatlısın ve cok güzelsin maşallah, bide seni hamile hayal ettim, ay zaten duygusalım, yaaa sana cok yakışır göbüş, bende koyacagım bir foto dur bakemm, ya sana sarılmak istedim yeminle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?