Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şuan çalıştığım departmanda kimse yok..dört kişinin işini yahpıyorum....süperim ben kahramanım:))lay layalayaylayay...sıyırdım ben ssıyırdım lay layalaya layaylayaya

cık cık cık rabbim ıslah etsin inş. ne diyelim

keşke mümkün olsa da birgün hepimiz birlikte biyerde buluşsak

keşke ya dimi ne güzel olurduu

yaw ben niye biçoğunuzla arkadaş değilim arkadaş! ben niye kimseyi göremedim niye niye...

canımm ekliyim ben seni, sen beni de görmedin o zaman hemen ekliyorum güzelimm..

herkesleri kaçırdım ben kimseleri göremedim totom ağrıyor çünkü çok oturamıyorum

ay neden kii gebelikte oluyor ama böyle canımm :26:

cnm adetim halen geçmemiş çatlatma iğnesi vurmuşdum 15 gün sonra doktor test yap dedi yaptım sonuç böyle valla benım akıntım çok fazla birde ağız kuruluğu var onun dışında birsey yok

canım inşallah vardır çatlatma iğnesi vurulduysan gecikmede olmaması lazım uamrım vardır ama sürekli hergün kan testine gitme hiç olmaz ik gün sonra git ki iki katına çıkıyor mu bakılsın iki günde bir katlar çünkü.

benim de enn başında akıntım olmuştu ki ben adet oldum, yada oluyorum die pedle dolaşıyordum.. ayrıca ağzımda çok kuruyordu.. Hayırlara çıkarsın inşAllah Allah..

ühüü ühüüü ilk aşılamada bende de vardı akıntı, ağız kuruluğu hele hiç su içmeyen ben şişelerce du bitiriyordum ama rahmim tutmadı belki de ne bileyim.. :26:

şuan çalıştığım departmanda kimse yok..dört kişinin işini yahpıyorum....süperim ben kahramanım:))lay layalayaylayay...sıyırdım ben ssıyırdım lay layalaya layaylayaya

hah sende bebim kafadasın işte dünyayı biz kurtarıcaz sanki her akşam belim ağrıdığında yarın daha az kitap yapıcam, yormucam kendimi benimde canım var diyorum sabah geliyorum şunu da bunu da derken dünya kitap bitirmişim kodlamışım yok yok akıllanmayız biz bak şimdide ağrıdan kıvranıyorum.. Midem de bulanıyor çok yaa yemek mi dokundu nedir :26:

haahh de de onu d... evde bu kadar çalışmıyom anasını satiyim..ben bide saat 7 ye kadar bil fiil böyleyim, evede gidince pilim bitiyo..bi yemek o kadar.. offf....

canımcım dur hele bi bakalım..part time hamile de iyidir..sende ondan ol:))

Kuzularrrrrr ya siz ne kadar pozitifsiniz, amma ben bir saat önce şakır şakır adet oldum, ağrılı oldu bide midem bulandi yani benim bebiş bana bi ce ee deyip kaçtı geri :)))) hayırlısı olsun zaten silkelemetmeseydim aklım kalırdı :))) işte fırsat

kızlar testi tekrarlardım 4.5 olmuş değerim doktor şüpheli dedi

ayyyyy burcu hadi güzel haber senden gelsin sakın hap falan içme, haydi bismillah

olsun en azından silikde olsa ikinci çizgi gördün:))(((polyannacılıkta son nokta:))

saol cnm daha bizim belli değil adet olana kadar bekleyecez deger yükselmesini allah nasip etmişse gelir inşallah cnm
mavera49 / MERVEcim duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sağlık sıhhatli evlat nasip etsin amin​

Canım benimm Cenab-ı Allah ın işleri işte ama ne güzel ki adetin geldi sağlığınla, inşAllah daha yüksek değerlerle görüceksin sen yakın zamanlarda çift çizgileri..
Bu arada görücen mi beni..

yaaa bebişle alakalı sanırım eskiden yoktu çünkü totomla belim arası kuruk sokumu denen yer agriyy

Canim cok gecmiş olsun inşallah önemli biset değildir ama haklısın hamilelikle alakali olabilr, dikkat et

burcummm ya nasıl heyecanlandım alıntı yapim yazayım hemen dedim ama sonraki yazdıklarını görünce üzldüm inşallah seninledir hala inşallah merakta bırakma biziiiii

oyyy canım ben ağzımın payını aldim, önce kahverengi lekelenmem geldi, sonra mide bulantisi ve sancıyla başlayan kanama , Rabbim hayırlisini versin, ama sabah 4 te test yaptim baktım cift cizgi gittim eşimi uyandirdim sarildim uyku sersemi sevinçten havalara uçtuk, ertesi gün akşama kadar hamile havalarina girdim, sonra acilden sonucu alinca biraz mort oldum ama hic ümidimi kaybetmemiştim, olsun bu ayda böyle olsun, insallah öbür aya olur, eşim diyorki hedefi 11 den vurmuşum, bu ay insallah hedefi 12 den vuracagiz :))))) tabiki oda benimle üzüldü ama oda Allah'in nasibine inanir güvenir, Rabbim isteyen herkese versin, bak nazan yazmiş kiz çöpe atmiş bebegi, off off ne diyim, Allah mecbur bırakmasın,isteyen herkese sağlıkla versin

Canım benim kıyamam.. hepimiz benzerlerini yaşadık yaşıyoruz ya o yüzden birbirimizn halinden anlıyoruz.. çok duygulanıyorum.. inşAllah bir daha ki aya sevinciniz hiç bölünmesin.. Allah ım Yarabbim inşAllah Dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla, kimselere arattırmasın,.. Herkese hepimize şifa versin hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah.

bedrye bedriye bedriye hemen koy fotonu eveeeeeeeet istiyorum :))

Canım beline kuvvet, Allah kolaylik versin

olsun en azından silikde olsa ikinci çizgi gördün:))(((polyannacılıkta son nokta:))
evet canim ben toplamda 2 kez gördüm ama nasip olmadi inşallah sende 2 cizgi görüp kucağina 2 tane bebek alirsin, hemde 2 ay icinde olur insallah :)))))

tüm topik için de duamızı okudum kızlarrrr...
mevlam ne dileklerimiz varsa tez vakitte kavuştursun hepimizi...

Serap canim bulantilarin ne durumda ????

bakınn bakemm

bedriyeeeeeeeeeeeeeeee cok tatlısın ve cok güzelsin maşallah, bide seni hamile hayal ettim, ay zaten duygusalım, yaaa sana cok yakışır göbüş, bende koyacagım bir foto dur bakemm, ya sana sarılmak istedim yeminle :)))

BURCU yaa keşke yan yana olsakda kocaammaaann bir sarılsak vaalla bugun burada da konu oldu da keşke hepimizin buluşma imkanı olsa.. canımmsın benimm sen..
haydee foto bekliyozzz..

inan ki şok oldumm sen ne kadar çıtırsınn ayyy inan gönlünün güzelliği yüzünde.. ayyy bi daha bakıcamm.. esmer güzeli seni.. MaşaAllah sana.. çok güzelsin cidden.. kaç kere dönüp baktım yanlız resmine ha bu arada

hamlelikten daha önemli bir olayı açıklıyorummmmmmmmmmmmm

fotomu koydum, bu gece 23.00'a kadar profilimde görebilirsiniz, 23.01 dedim mi silerim ona göreeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…