- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.601
inan ki şok oldumm sen ne kadar çıtırsınnayyy inan gönlünün güzelliği yüzünde.. ayyy bi daha bakıcamm.. esmer güzeli seni.. MaşaAllah sana.. çok güzelsin cidden.. kaç kere dönüp baktım yanlız resmine ha bu arada
burcuuuu bende bakıcam fotona ya ayy çok merak ettim valla
canım bende tam sana yazıyordum bana arkadaşlık gönder hemen seni ekleyeyim gör fotomu
ya insan kafasında kuruyor ya burcu inan sen benim tahminiminn inanılmaz dışındaydın hatta en çok şaşırdığım şu ana kadar sensin diyebilirim.. seni kesinlikle şişman, kumral ve yaşından biraz büyük gösteren biri olarak hayal etmiştim nedense dumur oldumm
burcu istek gönderdim sana canım kabul edersen görürüm fotonu
Serap canim bulantilarin ne durumda ????
bugün gün boyunca bulantım oldu ama kusma olmadı canım...ama okuldan çıktıktan sonra eşim almaya geldi arabaya bindikten sonra yine fenalaştım eve geldim hemen salata yedim azcık bastırdı ama azönce korktuğum başıma geldi...artık kokruyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum eğer bu şekilde devam ederse zorlandığım için karnımın altında göbüşümde acayip bir baskı hissdiuorum canımı yakıyorrr...
Kuzularrrrrr ya siz ne kadar pozitifsiniz, amma ben bir saat önce şakır şakır adet oldum, ağrılı oldu bide midem bulandi yani benim bebiş bana bi ce ee deyip kaçtı geri :)))) hayırlısı olsun zaten silkelemetmeseydim aklım kalırdı :))) işte fırsat
ayyyyy burcu hadi güzel haber senden gelsin sakın hap falan içme, haydi bismillah
Canim cok gecmiş olsun inşallah önemli biset değildir ama haklısın hamilelikle alakali olabilr, dikkat et
oyyy canım ben ağzımın payını aldim, önce kahverengi lekelenmem geldi, sonra mide bulantisi ve sancıyla başlayan kanama , Rabbim hayırlisini versin, ama sabah 4 te test yaptim baktım cift cizgi gittim eşimi uyandirdim sarildim uyku sersemi sevinçten havalara uçtuk, ertesi gün akşama kadar hamile havalarina girdim, sonra acilden sonucu alinca biraz mort oldum ama hic ümidimi kaybetmemiştim, olsun bu ayda böyle olsun, insallah öbür aya olur, eşim diyorki hedefi 11 den vurmuşum, bu ay insallah hedefi 12 den vuracagiz :))))) tabiki oda benimle üzüldü ama oda Allah'in nasibine inanir güvenir, Rabbim isteyen herkese versin, bak nazan yazmiş kiz çöpe atmiş bebegi, off off ne diyim, Allah mecbur bırakmasın,isteyen herkese sağlıkla versin
hamlelikten daha önemli bir olayı açıklıyorummmmmmmmmmmmm
fotomu koydum, bu gece 23.00'a kadar profilimde görebilirsiniz, 23.01 dedim mi silerim ona göreeeeeeee
Ayy canim ekledim am biraz gec oldu sanirim sorryburcu adaşım beni ekle ben görmek istiyorum seni
evet canim ya cift cizgi benide şokladi, kimyasal da olabilir, ama hic doktora falan gitmeyi düşünmüyorum maşallah reglim son sürat devam, o sinyalleri aldım ben :))))) foto yorumlarini okudum cok sagol canim :))yaaa ama ben çok umutlanmıştım senden yaa bu ne şimdi neden çizgi çıktı o zaman hayret birşey ama. Bu bence bir alıştırmaydı yakında gerçekten kendisi gelecek
canımm ya normalde hiç çizgi çıkmaması lazım ben o kadar test yaptım pozitif olupta testte negatif çıksa ozuk olabilir ama negatif ola birşeyi pozitif göstermez hiç gebelik test, acaba kimyasal birşeyler mi oldu ne oldu ki :26: hayırlısı olsun canımm göz kırptı bebiş sana sinyal gönderiyorr gelecek yakındaa
hemen bakıyorummm
ben geldimmm, geçmişi okudum, amanda aman, resimler konulmuş, çift çizgiler görülmüş, lekelenmeler yaşanmış, şakır şukur regliler olunmuş oy oy oy...
Bedriye ve Burcu canlarım maşallah ikinizede, hakkaten bizim topiğin tüm üyeleri çıtı pıtı sanırım yaa, bizim topikte bir gençleştirici güzelleştirici etki var sanırım
Bende sözde 2 günde bir deneme yapacaktım ama bugün sular kesik, gelde yap şimdivardır bunda da bir hayır, Allah herşeyi güzelce sıraya koymuştur.
iyi geceler tatlı rüyalar...
iyi akşamlar kızalr.burcu hakikaten çok tatlıymışşsın.ve küçük gösteriyosun.ben konuşmalarından seni daha olgun hayal etmiştim.Benim gözümde aklı basında hoş sohbet,gerektiğinde akıl danışılabilecek bi hatunsun
duamnur / K.BURCU
24.02.2013 pazar
sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM
25.02.2013 pazartesi
sağlıklı hamişlik+kolay doğum
serap_serap / SERAP
26.02.2013 salı
sağlıklı hamişlik+kolay doğum
mavera49 / MERVE
27.02.2013 çarşamba
sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE
28.02.2013 perşembe
sağlıklı sorunsuz
hastalığım bitince hepinizin duasını toptan okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ben geldimmm, geçmişi okudum, amanda aman, resimler konulmuş, çift çizgiler görülmüş, lekelenmeler yaşanmış, şakır şukur regliler olunmuş oy oy oy...
Bedriye ve Burcu canlarım maşallah ikinizede, hakkaten bizim topiğin tüm üyeleri çıtı pıtı sanırım yaa, bizim topikte bir gençleştirici güzelleştirici etki var sanırım
Bende sözde 2 günde bir deneme yapacaktım ama bugün sular kesik, gelde yap şimdivardır bunda da bir hayır, Allah herşeyi güzelce sıraya koymuştur.
iyi geceler tatlı rüyalar...
Ayy canim ekledim am biraz gec oldu sanirim sorryama sana özel denk geldigimizde ekleyecegim
evet canim ya cift cizgi benide şokladi, kimyasal da olabilir, ama hic doktora falan gitmeyi düşünmüyorum maşallah reglim son sürat devam, o sinyalleri aldım ben :))))) foto yorumlarini okudum cok sagol canim :))
Eveeeeet kuzum, bi şoklandım, hayırlısı Allah'ın dedigi olur şüphesiz, insallah yarin sular gelir, belki yarin olmasi daha hayirli olur, bellimi olur :)))
ah yavrum benim ya kıyamam hayırlısı olsun inşallah tam 12den vurursunuz bu ay. bende dün kan testi verdim beklediğim sonuçtu ama yinede insan ümitleniyor en çok üzüldüğümde regl olamamam hala yani ilaç kullandım gecen ay serophone buna ragmen olamadım dün soğan suyuna başladım sanırım ondan fayda varCanim cok gecmiş olsun inşallah önemli biset değildir ama haklısın hamilelikle alakali olabilr, dikkat et
oyyy canım ben ağzımın payını aldim, önce kahverengi lekelenmem geldi, sonra mide bulantisi ve sancıyla başlayan kanama , Rabbim hayırlisini versin, ama sabah 4 te test yaptim baktım cift cizgi gittim eşimi uyandirdim sarildim uyku sersemi sevinçten havalara uçtuk, ertesi gün akşama kadar hamile havalarina girdim, sonra acilden sonucu alinca biraz mort oldum ama hic ümidimi kaybetmemiştim, olsun bu ayda böyle olsun, insallah öbür aya olur, eşim diyorki hedefi 11 den vurmuşum, bu ay insallah hedefi 12 den vuracagiz :))))) tabiki oda benimle üzüldü ama oda Allah'in nasibine inanir güvenir, Rabbim isteyen herkese versin, bak nazan yazmiş kiz çöpe atmiş bebegi, off off ne diyim, Allah mecbur bırakmasın,isteyen herkese sağlıkla versin
bedişim maşallah nekadar güzelsin Allah kocacığına bağışlasın seni. bende fotomu koyayım benide görün baribakınn bakemm
banane ya bidaha koy ben görmedimhamlelikten daha önemli bir olayı açıklıyorummmmmmmmmmmmm
fotomu koydum, bu gece 23.00'a kadar profilimde görebilirsiniz, 23.01 dedim mi silerim ona göreeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?