Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya insan kafasında kuruyor ya burcu inan sen benim tahminiminn inanılmaz dışındaydın hatta en çok şaşırdığım şu ana kadar sensin diyebilirim.. seni kesinlikle şişman, kumral ve yaşından biraz büyük gösteren biri olarak hayal etmiştim nedense dumur oldumm

yaaa bedriye valla utanıyorum böyle şeyler yazma , canım o senin güzel bakışın...bide bişey diyecem bende her resmimde gülerim gülünce böyle gözlerim küçülür, senin gözlerinide benimkilere benzettim, sanırım biz kardeşizzzz ayrıca resmime yazdığın yorumu okudum çok sağol canım, valla utandım, ya sende hemen kaldırma dur bene bi daha bakayım

yani tam bir emekli öğretmen olarak hayal etmişsin bende sana bayıldım, sen kaçlısın kuzum, 22-23 gibi gösteriyorsun bedriye????

burcu istek gönderdim sana canım kabul edersen görürüm fotonu

canım foto yorumlarını okudum, valla çok utandırıyorsunuz beni, sen saçmım gözüm demişsin çok sağol, Allah'ım çok havalara girdimmmm. bedriye de yazmış çıtı pıtı diye, ben normal hayatımda anıra anıra gülen sürekli geyik yapan bir tipimdir :))))

veeeee şimdi sıra sende bedriye ve ben kendimizi gösterdik rahatladık hadi bekliyoruzzzzzzz :))))))

Serap canim bulantilarin ne durumda ????

bugün gün boyunca bulantım oldu ama kusma olmadı canım...ama okuldan çıktıktan sonra eşim almaya geldi arabaya bindikten sonra yine fenalaştım eve geldim hemen salata yedim azcık bastırdı ama azönce korktuğum başıma geldi...artık kokruyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum eğer bu şekilde devam ederse zorlandığım için karnımın altında göbüşümde acayip bir baskı hissdiuorum canımı yakıyorrr...

Canim benimde bulantim cok olurdu cubuk kraker ve leblebi cok iyi geliyor, her bulantin da bir cubuk at agzina ,bide benimde dayanilmayacak gibi olmuştu, gebelerin kullandiği bir bulanti hapi var doktor onu vermişti cok iyi geliyor 10 dk da bulantiyi kesiyor, oyyy kıyamam, ama her bulandığında düşünki sen gebesin, her seferinde sana kuzunu hatirlatsin, 3. Aydan sonra gecer canim sabret biraz ama bilirim

yaaa ama ben çok umutlanmıştım senden yaa bu ne şimdi neden çizgi çıktı o zaman hayret birşey ama. Bu bence bir alıştırmaydı yakında gerçekten kendisi gelecek

canımm ya normalde hiç çizgi çıkmaması lazım ben o kadar test yaptım pozitif olupta testte negatif çıksa ozuk olabilir ama negatif ola birşeyi pozitif göstermez hiç gebelik test, acaba kimyasal birşeyler mi oldu ne oldu ki :26: hayırlısı olsun canımm göz kırptı bebiş sana sinyal gönderiyorr gelecek yakındaa

hamlelikten daha önemli bir olayı açıklıyorummmmmmmmmmmmm

fotomu koydum, bu gece 23.00'a kadar profilimde görebilirsiniz, 23.01 dedim mi silerim ona göreeeeeeee

hemen bakıyorummm

ben geldimmm, geçmişi okudum, amanda aman, resimler konulmuş, çift çizgiler görülmüş, lekelenmeler yaşanmış, şakır şukur regliler olunmuş oy oy oy...
Bedriye ve Burcu canlarım maşallah ikinizede, hakkaten bizim topiğin tüm üyeleri çıtı pıtı sanırım yaa, bizim topikte bir gençleştirici güzelleştirici etki var sanırım
Bende sözde 2 günde bir deneme yapacaktım ama bugün sular kesik, gelde yap şimdi vardır bunda da bir hayır, Allah herşeyi güzelce sıraya koymuştur.
iyi geceler tatlı rüyalar...

iyi akşamlar kızalr.burcu hakikaten çok tatlıymışşsın.ve küçük gösteriyosun.ben konuşmalarından seni daha olgun hayal etmiştim.Benim gözümde aklı basında hoş sohbet,gerektiğinde akıl danışılabilecek bi hatunsun

duamnur / K.BURCU

24.02.2013 pazar

sağlıklı sorunsuz hamişlik

akyuzcigdem / ÇİĞDEM

25.02.2013 pazartesi

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

serap_serap / SERAP

26.02.2013 salı

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

mavera49 / MERVE

27.02.2013 çarşamba

sağlıklı sorunsuz hamişlik

ecrin23 / MERVE

28.02.2013 perşembe

sağlıklı sorunsuz
hastalığım bitince hepinizin duasını toptan okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah

burcu adaşım beni ekle ben görmek istiyorum seni
Ayy canim ekledim am biraz gec oldu sanirim sorry ama sana özel denk geldigimizde ekleyecegim

evet canim ya cift cizgi benide şokladi, kimyasal da olabilir, ama hic doktora falan gitmeyi düşünmüyorum maşallah reglim son sürat devam, o sinyalleri aldım ben :))))) foto yorumlarini okudum cok sagol canim :))

Eveeeeet kuzum, bi şoklandım, hayırlısı Allah'ın dedigi olur şüphesiz, insallah yarin sular gelir, belki yarin olmasi daha hayirli olur, bellimi olur :)))

cok sagol canim :) seni de görmek isteeeeerim,ayyy böyle akıl danışmak falan deyince iyice havaya girdim :))))))))

yaa neler nele roldu neler baya aksiyonlu oldu yanii bende 2. aşılamama başladım ama sen çpk gelemiyorsun özledik muhabbet etmeyi yaa yazıp kaçıyrsunn olsun olduğu kadar artık eğer olacağı varsa bir kerede de olur canımm

iyi geceler tatlımm

canım dr gitsende ne olduğunu anlamaz zaten beta da birşey çıkmaz o yüzden gitme ama kntrol için gidebilirsin aslında.

Günaydın canlarım, cok güzel ve bereketli bir gün olsun inşallah

Seda yemek yarışmasının sonucu ne oldu canim???

Gunaydin kuzular, yoldayim suanda bakim dedim.
Burcu tatlim sanada hayirli sabahlar kuşum.
Sedacimmm ayy coj sevindim aşılamaya başladığına,insallah pozitif sinuc alirsin tatlim. Ben olumlu düşünüyorum senin hakkında.

Kızlar ben bu kış cok paspal giyinip gdiyordum hep ise, dun artik millete baktim bide kendime, yeter bu salmışlik yasemin dedim. Ccopcu gibisin :)
Bugünden itibaren normale donuyorum, eski bakimli ve güzel halime döndüm ohh kendimi birşey sandim valla insan olduğumu anladim.
Bana gaz verin birdaha sönük kıyafet giymemem konusunda yaa :)

ah yavrum benim ya kıyamam hayırlısı olsun inşallah tam 12den vurursunuz bu ay. bende dün kan testi verdim beklediğim sonuçtu ama yinede insan ümitleniyor en çok üzüldüğümde regl olamamam hala yani ilaç kullandım gecen ay serophone buna ragmen olamadım dün soğan suyuna başladım sanırım ondan fayda var
bedişim maşallah nekadar güzelsin Allah kocacığına bağışlasın seni. bende fotomu koyayım benide görün bari ama açıkken ki fotom var şimdi kapalıyım
hamlelikten daha önemli bir olayı açıklıyorummmmmmmmmmmmm

fotomu koydum, bu gece 23.00'a kadar profilimde görebilirsiniz, 23.01 dedim mi silerim ona göreeeeeeee
banane ya bidaha koy ben görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…