- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.861
bircan ve buketçim dualarınız okudum rabbim kabul buyursun inş.
sağol canım Allah razı olsun..Allah karşı getirsin..bedriye ve ipek arkadaşlar sizin duanızı dün yapamadım o yüzden bugün bircan ve buketinki ile birlikte yaptım rabbim kabul etsin
mrb arkadaşlar.dün doktora gidecem demiştim ya gittim.çok moralim bozuk yumurta rezervim azmış.direk tedaviye başladı.dünden beri ağlıyorum.menopur diye bir iğnne vuruluyorum şu an.zor ve uzun bi süreç bizi bekliyor.ne olur destek olun bana
canım yorumun için teşekkürler çok sağol insan kendine geliyor biraz
canım karamsar olmana ne gerek var sonuçta tedavisi olan birşey.Allaha şükret canım ya neler duyuyoruz yüpleri olmayan rahiminde sorun olan eşinde sorun olaan neler neler .Onların bile çözümü oluyo ki sen umudunu kaybetme biz hepberaber burda birbirimize dua ediyoruz sen de öle yap İnşallah beraber güzel haberlr alacaz....
canım sounçta tamamen bitmiş hiçbir yolu yok değil ya yolu nasıl olursa olsun önemli olan bebeğinin gelmesi değil mi nasıl geldiğinin ne önemi var. Tedavi ile inşallah kavuşacaksın canım bu farkedildiği ve bir an önce tedaviye geçildiği için dua et bence canımm süreç zor olsa da beklenen şey özelse çekilen çile kutsaldır canım. Hem o kadar da zor katlanılmaz değil merak etme belki daha kısa bir zamana indirecek bekleme sürecini.
Rica ederim gerçekten düşündüklerimi söyledim birbirimze destek olmalıyız çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz sonuçta. Bittim dedikçe yettim diyen Rabbimiz var ona dua edeceğiz isyan etmeyeceğiz.
inş. arkadaşım.alışmaya çalışıyorum.kendimi bi işe yaramıyormuş gibi hissediyorum bgn.eşimle birbirimize girdik biraz önce.deddiğin gibi tek sorun bu olsa dedi doktorum neler var dedi.hep dualaımdasınız hepiniz.sizde beni unutmayın ne olur.allah yardımcımız olsun
Dua okuyan okumayan herkezden Allah razı olsun.
İşlemcim ben iyiyimsen sen nasılsın?bebiş nasıl seni yoruyor mü?
ay ne güzel bnm de hayalim rahat bir hamilelik geçirmek inşallah nasiip olur senin de hep böyle devam ederhiç güleceğim yoktu buket işlem benmi oluyorum, bebek beni hiç yormuyor hatta kendisini farketmiyorum bile gayeeet rahatım darısı inşallah hepinizin başına
hiç güleceğim yoktu buket işlem benmi oluyorum, bebek beni hiç yormuyor hatta kendisini farketmiyorum bile gayeeet rahatım darısı inşallah hepinizin başına
ay ne güzel bnm de hayalim rahat bir hamilelik geçirmek inşallah nasiip olur senin de hep böyle devam eder
ay güldürdün beni Allah ta seni güdürsnMaşallah ozlemcigime:)bende senin gibi rahat bı hamilelik istiyorum.inşallah seninki de benim kide özlem gibi olur.yada işlem mı desek:))
Dua okuyan okumayan herkezden Allah razı olsun.
İşlemcim ben iyiyimsen sen nasılsın?bebiş nasıl seni yoruyor mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?