Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriye ve ipek arkadaşlar sizin duanızı dün yapamadım o yüzden bugün bircan ve buketinki ile birlikte yaptım rabbim kabul etsin

canım sounçta tamamen bitmiş hiçbir yolu yok değil ya yolu nasıl olursa olsun önemli olan bebeğinin gelmesi değil mi nasıl geldiğinin ne önemi var. Tedavi ile inşallah kavuşacaksın canım bu farkedildiği ve bir an önce tedaviye geçildiği için dua et bence canımm süreç zor olsa da beklenen şey özelse çekilen çile kutsaldır canım. Hem o kadar da zor katlanılmaz değil merak etme belki daha kısa bir zamana indirecek bekleme sürecini.

canım yorumun için teşekkürler çok sağol insan kendine geliyor biraz

Rica ederim gerçekten düşündüklerimi söyledim birbirimze destek olmalıyız çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz sonuçta. Bittim dedikçe yettim diyen Rabbimiz var ona dua edeceğiz isyan etmeyeceğiz.

inş. arkadaşım.alışmaya çalışıyorum.kendimi bi işe yaramıyormuş gibi hissediyorum bgn.eşimle birbirimize girdik biraz önce.deddiğin gibi tek sorun bu olsa dedi doktorum neler var dedi.hep dualaımdasınız hepiniz.sizde beni unutmayın ne olur.allah yardımcımız olsun

ewet en azından problemim çözülülnce olabilme ihtimalim var.ewet bebeğim gelsin de ne şekilde gelirse gelsin.saol arkadaşım desteğin için.sizler de dualarımdasınız.

böyle durumlarda insanlar biraz gergin oluyo bn de ister istemez eşime yansıtyorum ama byle olmamamlı biz stres yaptıkça hem eşlerimizle ilişkimiz zedeleniyo hm de çocğumz olmuyo herşeyi oluruna bırakmak lazım rahatlamak dua etmek lazım herşeyde bir hayır var

hiç güleceğim yoktu buket işlem benmi oluyorum, bebek beni hiç yormuyor hatta kendisini farketmiyorum bile gayeeet rahatım darısı inşallah hepinizin başına

Yahu bunu i phone dan yazıyorum. Bu geri zekalı telefon benim yazdıklarımı kendi kendine duzeltiyor.geri dönüp okumayinca da böyle komik vakalar oluyo ne yazikki kusura bakma:))

Bizimde yukarı kattaki komuşlarımız geldi karı koca. Kız ameliyat hemşiresi, kocası da bankacı vakit buldukça görüşebiliyoruz da. İzinliymiş gündüzden gelebiliriz akşama demişti geldiler oturduk az muhabbet ettik yeni gittiler. Neyse ki sancım yok dün gece fenaydın biraz ama bugün rahattım halsizliğim vardı sadece ama gelecekelr diye kek börek yaptım akşam yemeğimi yaptım. Öğleden sonradan beri uykum var kafamı koysaydm saatlerce uyurdum sanırım.

kzlar selamlar.. bugun giremedim.. dualarımı okuyamadım.. ama okuyacağım Allah ın izniyle.. listeyi yanıma alıyorum.. döndüğümde yazarım kısmetse okudum diye.. can'lar ben bir hafta olmayacağım kısmetse hepiniz hakkınızı bana helal edin.. benden yanada helal olsun.. inşAllah güzel haberlerle karşılarız birbirimizi.. uçaktan hala korkuyorum.. Dualarla gidiyorum.. inşAllah dualarlada döneceğim.. görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…