- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.621
Gunaydin kuzular, yoldayim suanda bakim dedim.
Burcu tatlim sanada hayirli sabahlar kuşum.
Sedacimmm ayy coj sevindim aşılamaya başladığına,insallah pozitif sinuc alirsin tatlim. Ben olumlu düşünüyorum senin hakkında.
Kızlar ben bu kış cok paspal giyinip gdiyordum hep ise, dun artik millete baktim bide kendime, yeter bu salmışlik yasemin dedim. Ccopcu gibisin :)
Bugünden itibaren normale donuyorum, eski bakimli ve güzel halime döndüm ohh kendimi birşey sandim valla insan olduğumu anladim.
Bana gaz verin birdaha sönük kıyafet giymemem konusunda yaa :)
Gunaydin kuzular, yoldayim suanda bakim dedim.
Burcu tatlim sanada hayirli sabahlar kuşum.
Sedacimmm ayy coj sevindim aşılamaya başladığına,insallah pozitif sinuc alirsin tatlim. Ben olumlu düşünüyorum senin hakkında.
Kızlar ben bu kış cok paspal giyinip gdiyordum hep ise, dun artik millete baktim bide kendime, yeter bu salmışlik yasemin dedim. Ccopcu gibisin :)
Bugünden itibaren normale donuyorum, eski bakimli ve güzel halime döndüm ohh kendimi birşey sandim valla insan olduğumu anladim.
Bana gaz verin birdaha sönük kıyafet giymemem konusunda yaa :)
günaydın nasılsınız bakalım
dün kuzenimdeydim hamileymişş buruk bi sevinç yaşadım anneminde boynu bukuldu çok üzüldüm allahım yardım etsin ne diyelim
ay nazan öyle oluyo demiii..seni çok iyi anlıyorum..insan seviniyo ama içide burkuluyo niye benim olmuyo diye..nefis işte elden bişey gelmiyoo..söylettiriyo böyle şeyler..
güahamı giriyorum acaba allahım yardımcım olsun biliyosunuzdur o duyguyu herkes gözüne bakıyo o azıcık üzülüyomu acaba tepkisini yakalamak için çok güzel rol yapıyorum ama eve dönüş yolunda anladım yüzümdeki maskeyi çıkardımm aglamadım ama çok canım yandı
güahamı giriyorum acaba allahım yardımcım olsun biliyosunuzdur o duyguyu herkes gözüne bakıyo o azıcık üzülüyomu acaba tepkisini yakalamak için çok güzel rol yapıyorum ama eve dönüş yolunda anladım yüzümdeki maskeyi çıkardımm aglamadım ama çok canım yandı
nazancım neden günaha giresin içinde haset kin yok. belki başına gelmeyen anlayamaz bilemez bizim durumumuzu. ben de bu durumlarda üzüntümü belli etmek istemiyorum kıskanıyor zannedecekler diye. annelik duygusu doğuştan veriliyor her kadın bu duyguyu yaşamak ister bunu onlarında anlamaları lazım. ama eger kıskançlık haset olduğunu düşünüyorlarsa Allah biliyor herkesin kalbine göre versin.
allahım bizlerede nasip etsi nolurrrr bizimde hayatımıza neşe getirsin bizde koklayalım yavrularımızı canım eşim baba olsun babam dede olsun annem anane olsun nolurrrrrrrrrr ne aciziz rabbime teslimiz ne diyimmmm
allahım bizlerede nasip etsi nolurrrr bizimde hayatımıza neşe getirsin bizde koklayalım yavrularımızı canım eşim baba olsun babam dede olsun annem anane olsun nolurrrrrrrrrr ne aciziz rabbime teslimiz ne diyimmmm
Kızlar günaydınnnnn
Mervecim duanı okudum
Kızlar bu sabah şoktayım diğer topikte pkolu bi arkadaş var eşinde de morfoloji 0 ve aylardır adeti azıcık akıntı şeklinde geliyomuş dün bi karın ağrısıyla hastaneye gidiyo veeeeeeeeeeeeeee 6.5 aylık hamileeee inanamıyorum yawwww bide bebeğin erken gelme durumu varmış anammmm ne güzel demi Allahım bize de mucizelerimizi gönder inşallahhhhhhhh
hamlelikten daha önemli bir olayı açıklıyorummmmmmmmmmmmm
fotomu koydum, bu gece 23.00'a kadar profilimde görebilirsiniz, 23.01 dedim mi silerim ona göreeeeeeee
canım kimyasal gebelıkmış besbelli bende hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal gebelik gecirdim değerim 5.3 tü ama adetle gitti..İNŞALLAH sende bu ay güzel haber alırsın..:) adet bitiminden sonra 8. ve 16. günler arası 2 günde 1 dene hayyırlısı olsun..Kuzularrrrrr ya siz ne kadar pozitifsiniz, amma ben bir saat önce şakır şakır adet oldum, ağrılı oldu bide midem bulandi yani benim bebiş bana bi ce ee deyip kaçtı geri :)))) hayırlısı olsun zaten silkelemetmeseydim aklım kalırdı :))) işte fırsat
Allah ımm ne olur duy sesimizi Yarabbim.. inan şu an ağlamamak için sıkıyorum kendimi işyerinde.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.. dün akşam konusu oldu annem dedi ki komşu var onunda kızının bizim gibi çocuğu yok henuz, başka bir komşu için sürekli haftada bir soruyor demiş senin kızda bişey var mı die inan yolumu değiştiriyorum demiş bende dedim o neden yolunu değiştiriyormuş sürekli sormana gerek yok değişiklik olursa haberdar ederiz seni desin dedimm..
nefret ediyorum bazı insanlardan insanı günaha sokuyorlar zorla.. anneme dedim ki gebe olduğumu söyleme gerek yok kaç tane düşüğüm var dedim Allah korusun bi hayırlısıyla netleşsin hemde gerek yok bilmelerine millete ne,yeğenim diyor ki sürekli soruyorlar süreklii bütün mahallenin tek derdi sanarsın ki sensin.. çok ayıp ya cidden çok ayıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?