Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım erken oldum bir de biliyorsun 40 günü geçiyordu benim hatta geçen ay söktürücüyle 50 güün bulmuştu bu ay 33 günde geldi bende şaşırdım ama çokm sevinidm demek ki düzene giriyor. Gittim dr rahim kalınlığı falan herşey iyi sorun yok başlayabiliriz dedi ve bismillah başladık Allah'ın izniyle ama öyle relaxımki hiç yaptırmayacak gibiyim inşallah olumlu düşüncelerin gerçek olur ama ben aslında tüpe odaklanmış durumdayım yani öyle pek umudum yok bu aşılamadan da.

İyi yapmışsın canımm bakımlı olmak, kendine bakmak iyidir insan güne daha iyi güzel başlar ben makyajsız işe gelmem mesela uykum vardır dökülüyorumdur ama dışarıdan bunun belli olmasını istemem.

günaydın herkeşlere

merve ecrin23 duanı okudum.Allah kabul etsin

kız yaso..copcu ne ki... çöpçü mü demek istedin..??dur sana biraz gaz vereyim..
çöpçüsün sen çöpçü kal giy hadi tulumları...:))
ona bakarsan çöpçülerin bile yanar dönerli kıyafetleri var:))sende benim gibisin..bizim burada müdürün sekreteri var, erzurum -40 derece bizimki mini etek ince çorap giyiyo..bende alttan iki tane badi üstüne gömlek hırka, birde şalım sandalyede yetmez bide yanımda klima var onu açıyorum..bende çok pespaye bir haldeyem..sabahları uyanamıyorum yaff..

Son düzenleme:
yaa sizce ben niye böyleyim,...sabah ları şöyle çakı gibi başlayamıyorum güne... hep uykulu hep uykulu..telefonun alarmı 7,30 da çalmaya başlıyo bende uyanmaya başlıyom ..en son 8,06 da kalkabiliyom yaaktan:))acaba sinüzit ten mi..burun tıkalıya iyi uyuyamıyosun ondan mı..böyle hayatımda erken kalkıyim saçımı başımı yapıyom, bir iki defadır..haa taranır giyinir çıkarım , öyle son anda çıkmış gibi olmaz ama istediğimde bu değil..yarın öbür gün çocuğum olsa nasıl olcak yaff..kalkamıyom,,tembel miyim neyim..hafta içi bıraksalar ona kadar uyusam derim hafta sonu olur dokuz da yataktan fırlarım..bu ne yaman çelişkidir aney..

sizce naapmalıyom..hep 11 yada 11, buçukta yatağa girerim, akşamları zaten çok yorgun oluyorum ..8 de evdeyim yemekti bilmem neydi saat 9,30-10 oluyo..sonrasında da dinlenemiyom herhal:))ne dersiniz, bir çare bulun bana..fikir üretin:))

ecrin23 / MERVE 28.02.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik

duanı okudum Allah kabul etsin inşAllah.
kızlar dün akşam zınk die çıktım çok özür dilerim.. daha doğrusu çıkmak zorunda kaldım..işyerindeydim eşim pat die hadi gidelim dedi patronda yanındaydı ondan ötürü ...

günaydın nasılsınız bakalım
dün kuzenimdeydim hamileymişş buruk bi sevinç yaşadım anneminde boynu bukuldu çok üzüldüm allahım yardım etsin ne diyelim

günaydın nasılsınız bakalım
dün kuzenimdeydim hamileymişş buruk bi sevinç yaşadım anneminde boynu bukuldu çok üzüldüm allahım yardım etsin ne diyelim

ay nazan öyle oluyo demiii..seni çok iyi anlıyorum..insan seviniyo ama içide burkuluyo niye benim olmuyo diye..nefis işte elden bişey gelmiyoo..söylettiriyo böyle şeyler..

Son düzenleme:
ay nazan öyle oluyo demiii..seni çok iyi anlıyorum..insan seviniyo ama içide burkuluyo niye benim olmuyo diye..nefis işte elden bişey gelmiyoo..söylettiriyo böyle şeyler..

güahamı giriyorum acaba allahım yardımcım olsun biliyosunuzdur o duyguyu herkes gözüne bakıyo o azıcık üzülüyomu acaba tepkisini yakalamak için çok güzel rol yapıyorum ama eve dönüş yolunda anladım yüzümdeki maskeyi çıkardımm aglamadım ama çok canım yandı

nazancım neden günaha giresin içinde haset kin yok. belki başına gelmeyen anlayamaz bilemez bizim durumumuzu. ben de bu durumlarda üzüntümü belli etmek istemiyorum kıskanıyor zannedecekler diye. annelik duygusu doğuştan veriliyor her kadın bu duyguyu yaşamak ister bunu onlarında anlamaları lazım. ama eger kıskançlık haset olduğunu düşünüyorlarsa Allah biliyor herkesin kalbine göre versin.

Son düzenleme:

bende çok güzel rol yapıyorum..gülerim hep gülümseyerek konuşurum ama içim yanıyor..yandıkça yanıyor..maskeleri çıkartamıyom ben takılı kalıyo...sonrada sinir krizi olarak bana geri dönüyo:))

allahım bizlerede nasip etsi nolurrrr bizimde hayatımıza neşe getirsin bizde koklayalım yavrularımızı canım eşim baba olsun babam dede olsun annem anane olsun nolurrrrrrrrrr ne aciziz rabbime teslimiz ne diyimmmm

Kızlar günaydınnnnn
Mervecim duanı okudum
Kızlar bu sabah şoktayım diğer topikte pkolu bi arkadaş var eşinde de morfoloji 0 ve aylardır adeti azıcık akıntı şeklinde geliyomuş dün bi karın ağrısıyla hastaneye gidiyo veeeeeeeeeeeeeee 6.5 aylık hamileeee inanamıyorum yawwww bide bebeğin erken gelme durumu varmış anammmm ne güzel demi Allahım bize de mucizelerimizi gönder inşallahhhhhhhh

allahım bizlerede nasip etsi nolurrrr bizimde hayatımıza neşe getirsin bizde koklayalım yavrularımızı canım eşim baba olsun babam dede olsun annem anane olsun nolurrrrrrrrrr ne aciziz rabbime teslimiz ne diyimmmm

Bende hamile haberi aldığımda içim acıyo kıskanmak değil ama ne bilim 2 ay önce eşimin askerlik arkadaşının bebekleri olacağını öğrendim hüngür hüngür ağladım kızı bi türlü arayıp tebrik edemedim sonra artık olmaz aslı ara dedim ve bebeğini düşürdüğünü öğrendim ve nasıl üzüldüm anlatamam sonra da kendimi suçladım amannn ara ara çok fena oluyorum bende işte rabbim sabır versin hepimize...

amanın yazını okuyunca ağladım ağladım geldim. inşallah dediğin gibi biz aciz kullar dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden

Allah esirgesin yavrusuna kavustursun bukadar problem içinde RABBİM ol demiş olmuş. ne mutlulardır şimdi. bende pkoluyum eşimde morfoloji sorunu var ama çok değil dr önemsemiyor. bazen diyorum ya hiç olmazsa ama işte Rabbimin büyüklüğü yeterki ol desin her şey bahane.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkesee...patiklerimiz bitti atkımız bitti bereye başladım bitince resimleri eklerimm..

canım kimyasal gebelıkmış besbelli bende hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal gebelik gecirdim değerim 5.3 tü ama adetle gitti..İNŞALLAH sende bu ay güzel haber alırsın..:) adet bitiminden sonra 8. ve 16. günler arası 2 günde 1 dene hayyırlısı olsun..

Allah ımm ne olur duy sesimizi Yarabbim.. inan şu an ağlamamak için sıkıyorum kendimi işyerinde.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.. dün akşam konusu oldu annem dedi ki komşu var onunda kızının bizim gibi çocuğu yok henuz, başka bir komşu için sürekli haftada bir soruyor demiş senin kızda bişey var mı die inan yolumu değiştiriyorum demiş bende dedim o neden yolunu değiştiriyormuş sürekli sormana gerek yok değişiklik olursa haberdar ederiz seni desin dedimm..
nefret ediyorum bazı insanlardan insanı günaha sokuyorlar zorla.. anneme dedim ki gebe olduğumu söyleme gerek yok kaç tane düşüğüm var dedim Allah korusun bi hayırlısıyla netleşsin hemde gerek yok bilmelerine millete ne, yeğenim diyor ki sürekli soruyorlar süreklii bütün mahallenin tek derdi sanarsın ki sensin.. çok ayıp ya cidden çok ayıp..

günaydın güzellikler... azıcık üzünçlü başlamışız güne ama devamı mutlu olur inşallah canlar...
ecrin23 / MERVE duanı okudum canım...

çok acımasız insanlar var dimi
.....şimdi aradım kuzenimi sıra almış bekliyomuş kalabalıkmış epey beklicek anlaşılan nasıl heyecanlıdır şimdi nasıl mutludur ve ne sanslı allahım sağlıkla alsın kucagına ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…