- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.641
yaa sizce ben niye böyleyim,...sabah ları şöyle çakı gibi başlayamıyorum güne... hep uykulu hep uykulu..telefonun alarmı 7,30 da çalmaya başlıyo bende uyanmaya başlıyom ..en son 8,06 da kalkabiliyom yaaktan:))acaba sinüzit ten mi..burun tıkalıya iyi uyuyamıyosun ondan mı..böyle hayatımda erken kalkıyim saçımı başımı yapıyom, bir iki defadır..haa taranır giyinir çıkarım , öyle son anda çıkmış gibi olmaz ama istediğimde bu değil..yarın öbür gün çocuğum olsa nasıl olcak yaff..kalkamıyom,,tembel miyim neyim..hafta içi bıraksalar ona kadar uyusam derim hafta sonu olur dokuz da yataktan fırlarım..bu ne yaman çelişkidir aney..
sizce naapmalıyom..hep 11 yada 11, buçukta yatağa girerim, akşamları zaten çok yorgun oluyorum ..8 de evdeyim yemekti bilmem neydi saat 9,30-10 oluyo..sonrasında da dinlenemiyom herhal:))ne dersiniz, bir çare bulun bana..fikir üretin:))
canım bende son zamanlarda öyleyim bir de haftasonu bel ve sırt ağrılarım vardı çokça dinlendim ama ağrılardan yoruldum bu hafta geçse de uyusam diye bakıyorum yani her sabah gözümdem uyku akıuor ben hemen kalkarım vakit gelince ama işte gelde sor nasıl kalkıyorum havalardan sanırım bir de ben enerji veren şeyler yemiyorum son zamanlarda hiç iyi beslenmiyorum meyve yemiyorum hep çerez öyle de olmuyor işte. Daha erken yatmaya çalış, yatarken bazı çaylar var uykuyu getiren onlardan iç. Eenerji veren meyve, ceviz, fındık bunlardan ye vicut vitaminsiz kalınca da böyle oluyor canım.. Şu an o kadar çalıştım sabahtan beri yok uykum açılmadı kapanıyor gözlerim öğle tatilinde bir kahve içip açılmayı denicem akşamda erken yatıcam.
günaydın nasılsınız bakalım
dün kuzenimdeydim hamileymişş buruk bi sevinç yaşadım anneminde boynu bukuldu çok üzüldüm allahım yardım etsin ne diyelim
ben o kadar çok gebelik haberi aldım ki benden kaç yaş küçük kardeşim yaşındaki kuzenlerim evlendide doğurdu da kaç yaşına geldi hiç sorun etmiyorum artık tabii ki onlar adına seviniyorm benim gibi beklemiyorlar diye ama işte hemen gözler sana çevriliyor teyzem de öyle geen annem bendeydi ya aradık konuştuk anneme verdim teli hemen soruyor yok mu daha diye e olsa söyleriz zaten dimi duyarsın zaten bir şekilde yanii. Sürekli soruluyor ama bir sorunumu var deşmeyelim diyen yok en yakının yapıyor bunu valla umursamıyorum artık olmazsa olmaz olmadı napalım derim çekilirim kenara ne kadar görüyorum sanki..
güahamı giriyorum acaba allahım yardımcım olsun biliyosunuzdur o duyguyu herkes gözüne bakıyo o azıcık üzülüyomu acaba tepkisini yakalamak için çok güzel rol yapıyorum ama eve dönüş yolunda anladım yüzümdeki maskeyi çıkardımm aglamadım ama çok canım yandı
canımm boşver millet herkes en yakınınn bile meaklıdır sorar gözler hemen çevrilir görmezden gel hayırlısı olsun hakkımızda olmazsa olmaz napalım Rabbim nasip etmemiş deriz herkesin günahı boynuna bunu laf edcek insanlar varsa kendi günahkarı sen tevekkül et sabret dua et canım..
Kızlar günaydınnnnn
Mervecim duanı okudum
Kızlar bu sabah şoktayım diğer topikte pkolu bi arkadaş var eşinde de morfoloji 0 ve aylardır adeti azıcık akıntı şeklinde geliyomuş dün bi karın ağrısıyla hastaneye gidiyo veeeeeeeeeeeeeee 6.5 aylık hamileeee inanamıyorum yawwww bide bebeğin erken gelme durumu varmış anammmm ne güzel demi Allahım bize de mucizelerimizi gönder inşallahhhhhhhh
hadi yaa ne enteresan duyardım da inanmazdım insan nasıl anlamaz yaa karnıda mı çıkmamış valla sağlıklıysa Allah korumuş o kadar vitamin testler şeyler yaptırlıyor hamileyken hepsini de kaçırmış tabii ama Allah ne kadar büyük bak umudu kestğin anda umut oluyor. Tv de de gördüm bazıları da doğurup çöpe atıyor kız hamile olduğnu anlamamış 9 ay, sancıları başlamış doğurmuş atmış ne diyeyim bilemiyorum biz böyle beklerken..
günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkesee...patiklerimiz bitti atkımız bitti bereye başladım bitince resimleri eklerimm..
ekle ekle merak ettim yaval yavaş tamamlanıyor ciciler Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin inşallah hamarat hatun senii hiç elimden gelmez benim örgü falan yaa annem ve yengemin elinden öper.