Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bende son zamanlarda öyleyim bir de haftasonu bel ve sırt ağrılarım vardı çokça dinlendim ama ağrılardan yoruldum bu hafta geçse de uyusam diye bakıyorum yani her sabah gözümdem uyku akıuor ben hemen kalkarım vakit gelince ama işte gelde sor nasıl kalkıyorum havalardan sanırım bir de ben enerji veren şeyler yemiyorum son zamanlarda hiç iyi beslenmiyorum meyve yemiyorum hep çerez öyle de olmuyor işte. Daha erken yatmaya çalış, yatarken bazı çaylar var uykuyu getiren onlardan iç. Eenerji veren meyve, ceviz, fındık bunlardan ye vicut vitaminsiz kalınca da böyle oluyor canım.. Şu an o kadar çalıştım sabahtan beri yok uykum açılmadı kapanıyor gözlerim öğle tatilinde bir kahve içip açılmayı denicem akşamda erken yatıcam.

günaydın nasılsınız bakalım
dün kuzenimdeydim hamileymişş buruk bi sevinç yaşadım anneminde boynu bukuldu çok üzüldüm allahım yardım etsin ne diyelim

ben o kadar çok gebelik haberi aldım ki benden kaç yaş küçük kardeşim yaşındaki kuzenlerim evlendide doğurdu da kaç yaşına geldi hiç sorun etmiyorum artık tabii ki onlar adına seviniyorm benim gibi beklemiyorlar diye ama işte hemen gözler sana çevriliyor teyzem de öyle geen annem bendeydi ya aradık konuştuk anneme verdim teli hemen soruyor yok mu daha diye e olsa söyleriz zaten dimi duyarsın zaten bir şekilde yanii. Sürekli soruluyor ama bir sorunumu var deşmeyelim diyen yok en yakının yapıyor bunu valla umursamıyorum artık olmazsa olmaz olmadı napalım derim çekilirim kenara ne kadar görüyorum sanki..

canımm boşver millet herkes en yakınınn bile meaklıdır sorar gözler hemen çevrilir görmezden gel hayırlısı olsun hakkımızda olmazsa olmaz napalım Rabbim nasip etmemiş deriz herkesin günahı boynuna bunu laf edcek insanlar varsa kendi günahkarı sen tevekkül et sabret dua et canım..

hadi yaa ne enteresan duyardım da inanmazdım insan nasıl anlamaz yaa karnıda mı çıkmamış valla sağlıklıysa Allah korumuş o kadar vitamin testler şeyler yaptırlıyor hamileyken hepsini de kaçırmış tabii ama Allah ne kadar büyük bak umudu kestğin anda umut oluyor. Tv de de gördüm bazıları da doğurup çöpe atıyor kız hamile olduğnu anlamamış 9 ay, sancıları başlamış doğurmuş atmış ne diyeyim bilemiyorum biz böyle beklerken..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkesee...patiklerimiz bitti atkımız bitti bereye başladım bitince resimleri eklerimm..

ekle ekle merak ettim yaval yavaş tamamlanıyor ciciler Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin inşallah hamarat hatun senii hiç elimden gelmez benim örgü falan yaa annem ve yengemin elinden öper.

Insallah kuzum, insallah, söz bu akşam eve gidince yine fotomu koyarim akşam 7 -8 gibi bir ugra :)))

kuzum bende senin gibiydim bir ara multivitamin içtim valla superman gibiydim, sonra gecen 1 ay magnezyum ictim oda bana cok enerji verdi, böyle ek gıda takviyesi dene bakeeem belki işe yarar, zaten sen cok zayıfsın, iyide gelir :))))

Burcuuuuu ama neden şimdi koymuyosun fotonu akşam ben girememki ama çok üzüldüm şimdi

bizimde komşular sürekli yengeme soruyordu özlemin bişeyi yokmu diye yengem de yok diyordu halbuki 2.gebeliğimdi hamileydim ben söylemek istemiyorum diye oda söylemiyordu ama gel görki bebek düştü herkes duydu.

haa birde ilk gebeliğimde veya ikincide galiba dayımın eşine benim hamile olduğumu söylemedik diye kırılmış onun kızının ve oğlunun olmuyor çocukları, onun için ondan sakladığımızı düşünmüş halbuki yoktu öyle bişey.

Son düzenleme:

yaa haklı olabilirsiniz..ben ömrüm boyunca hiç meyve aramamışımdır..kırk gün yemesem aklıma gelmez..alışveriş yapsam özelleikle meyve almak aklıma gelmez..alsamda bi tane iki tane yer gerisini çöpe:))

olabilir..tüp bebek tedavisi olurken b 12 folik asit felan içiyodum onlar işe yarıyodu demekki..evde bi multi vitamin var ondan alam accıcık..bide kuruşyemiş bişeyler alalyım bakem:))

Bukeet sende vitamin eksikliği falan varsa ondanda olabilir

Selam kızlar;
ben işyerinde çok yoğunum işleri toparlamaya çalışıyorum oyüzden pek gelemiyorum ama bakıyorum arada bir.[
Mervecim duanı okudum tatlım, inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın Rabbim huzur versin yuvanıza..

allahım bizlerede nasip etsi nolurrrr bizimde hayatımıza neşe getirsin bizde koklayalım yavrularımızı canım eşim baba olsun babam dede olsun annem anane olsun nolurrrrrrrrrr ne aciziz rabbime teslimiz ne diyimmmm

Nazannnnn, ağladım ağlıcam heeee, nasıl içten yazmışsın içim burkuldu valla.. Rabbim duana icabet etsin inşallah 'ol' desin inşallah..

Aslı'cım çok şaşkınım gerçekten 6.5 aylık ve hiç farketmemiş mi tekme atıyor bunlar onu da mı hissetmemiş..
Anaammm çok ilginç, Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasp etsin..

Bizimde işyerinde bir arkadaş var, daha yeni hamileydi okadar git dedim doktora bekleme yok dedi alttan muayene ederler, kalp atışını duyana kadar beklicem fln kızdım bi dünya,
bebeği düşmüş malesef, çok üzüldüm yaa çok istiyordu, şirkette herkesin karnı burnunda şimdi gördükçe daha kötü hissedecek, Rabbim sabır versin inşallah..

Son düzenleme:

özlem düşüyo insan ben bunu farkettim dun akşam benden gizli gizli girip çıkılıyo odalara üzülüyosun senin yapmak istedigin o deil ama o pencereden bakınca öyle gibi hissediyosun

ya ne çok çocuğu olmayan var buzamanda olması büyük bir lütuf gerçekten ama çoğuda kıymetini bilmiyor

ecrin23 / MERVEcim duanı okudum allah kabul etsin hakkında hayırlısını nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin günahlarını affetsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…