Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet kocam istiyo yoksa bildigin sim siyah saçlarım var resimdede göründügü gibi

benim kocam hiç böyle şeyler istemez..ben özellikle sorarım onu mu yapim bunu mu yapim ne yapım, yok ..doğal hali güzel der..ne alaka..süslü kokonolara bakmaya bakıyonuz ama:))

bilmemki acaba kıskançlığındanmı yapıyobi r ara sarıydı dikkat çekiyo felan demişti, geri boyamıştım...gerçi fark bile etmez boyadığımı.

sen 21 günde bir oluyosun demektir.. tam 12.günsenin günün..9-10 dan başlıyosun anacım..ne oluuur ne olmazz:)) bu ay yumurtlama takibi apsana sende..o testlerden al??

eklerim birazdan ama şimdi siz diyin bakem bedriye senin dedigin oldu galiba 7 subatta adet olmuştum ben bugun gene geldi bu durumda ben kaçıncı gün çatlamış oluyorum diyin bakem

Nazancım bence günlere falan fazla takılmak bizim bir tanıdık evelendi 15 gün sonra rahatsızlanıyor doktora gidiyorki hamile herkes vay sen evlenmeden önce birlikti olmuşsun falan demiş kızla konuştum evlendiğinde adetine bir hafta varmış adeti gecikmiş yeni evlendim ondandır falan demiş şimdi yakın zamanda doğum yapacak ....Ne kadar stres o kadar zor hamiş kalmak demek...

dövcek gibi sormasana gorkuyom yanı hayal ettigin gibiymişim demek istedim şekerim

gördümmmm senii çok çok güzellmişsiinn maşaAllah sana.. sarışın olmak da bence yakışmışş.. eşinin tercihinede güven bence.. bana hiç yakışmazdı heralde helede platin sarı. gözlerin ne renk senin seçemedim fotoğrafta ama çok güzel görünüyorlar.. Allah eşine bağışlasın inşAllah.

yok ta şok oldum dün gece bacaklarım çok agrıdı normalde hiç agrımaz agrıdan uyyamadım karnım agrırda bacaklarım agrımaz şimdi ikindiye abdest almaya idim kahverengi cık cık cık çok ilgiç sessiz sedasız geldi benimkiler hayal bile kuramadım bu kez neyse saglık olsun

eklerim birazdan ama şimdi siz diyin bakem bedriye senin dedigin oldu galiba 7 subatta adet olmuştum ben bugun gene geldi bu durumda ben kaçıncı gün çatlamış oluyorum diyin bakem

ya kısmetse yeni döngünde adetine biter bitmez yada bittikten sonraki gece ilişkiye girerek başlasanıza günleri değerlendirmeye.. senin bugun yine gelen bu arada adetin mi:26:

açık kahve ela gibi bişe açık kahve ama kenarlarında yeşil var karman çorman allah razı olsun canım babamın tansiyonu çıkmıştı beni böyle görünce :)))))))))

ya kısmetse yeni döngünde adetine biter bitmez yada bittikten sonraki gece ilişkiye girerek başlasanıza günleri değerlendirmeye.. senin bugun yine gelen bu arada adetin mi:26:

evet 7 şubatta olmuştum 4 mart gibi bekliyordum ama 28 şubatta oldu buketle konuşuyoduk erkenmi yumurtluyorum diye adet bitti şefaf akıntı başlamıştı ilkkez bu kadar erken yumurtluyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…