- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.661
ben biliyodum sarışın olduğunu kocişin istiyordu dimi.
yok cnm adetimin geçmesini bekliyorum doktor 3-4 gün sonra tekrarlıyalım dedi beklemedeyimburcu ne alemdesin var mı bi gelişme??
neeyy..?????????????????
evet kocam istiyo yoksa bildigin sim siyah saçlarım var resimdede göründügü gibi
dövcek gibi sormasana gorkuyom yanı hayal ettigin gibiymişim demek istedim şekerim
EE biz görmedik ki seni
çirkin bana bakın silcemm sonnn 20....19..
sen 21 günde bir oluyosun demektir.. tam 12.günsenin günün..9-10 dan başlıyosun anacım..ne oluuur ne olmazz:)) bu ay yumurtlama takibi apsana sende..o testlerden al??
eklerim birazdan ama şimdi siz diyin bakem bedriye senin dedigin oldu galiba 7 subatta adet olmuştum ben bugun gene geldi bu durumda ben kaçıncı gün çatlamış oluyorum diyin bakem
dövcek gibi sormasana gorkuyom yanı hayal ettigin gibiymişim demek istedim şekerim
Nazancım bence günlere falan fazla takılmak bizim bir tanıdık evelendi 15 gün sonra rahatsızlanıyor doktora gidiyorki hamile herkes vay sen evlenmeden önce birlikti olmuşsun falan demiş kızla konuştum evlendiğinde adetine bir hafta varmış adeti gecikmiş yeni evlendim ondandır falan demiş şimdi yakın zamanda doğum yapacak ....Ne kadar stres o kadar zor hamiş kalmak demek...
eklerim birazdan ama şimdi siz diyin bakem bedriye senin dedigin oldu galiba 7 subatta adet olmuştum ben bugun gene geldi bu durumda ben kaçıncı gün çatlamış oluyorum diyin bakem
gördümmmm senii çok çok güzellmişsiinn maşaAllah sana..sarışın olmak da bence yakışmışş.. eşinin tercihinede güven bence.. bana hiç yakışmazdı heralde helede platin sarı. gözlerin ne renk senin seçemedim fotoğrafta ama çok güzel görünüyorlar.. Allah eşine bağışlasın inşAllah.
ohhhhhh beeee bende gördümmmmsenin ne güzel gözlerin var öyleee hımmmmmm
ya kısmetse yeni döngünde adetine biter bitmez yada bittikten sonraki gece ilişkiye girerek başlasanıza günleri değerlendirmeye.. senin bugun yine gelen bu arada adetin mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?