- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.681
of telden giriyorum herkes resim koymuş galiba hiçbirinizi göremedim bedriye nin hamileliği belli olmadı mı acaba çoktandır giremiyordum merak ediyorum bide tesbihlerinizi okuyorum ama yazamadım kusura bakmayın biz eve geldik iş falan yapıyorum şimdi bu ayı hiç değerlendiremedik bakalım ne olacak hayırlısı artık
ayyy ben diyorum ki bana gaz verin kendime çeki düzen vereyim diyorum, sende bana destek oluyorsun anacım. aynı benim gibisin. bak şimdi giydiklerimi sayim sana;kız yaso..copcu ne ki... çöpçü mü demek istedin..??dur sana biraz gaz vereyim..
çöpçüsün sen çöpçü kal giy hadi tulumları...:))
ona bakarsan çöpçülerin bile yanar dönerli kıyafetleri var:))sende benim gibisin..bizim burada müdürün sekreteri var, erzurum -40 derece bizimki mini etek ince çorap giyiyo..bende alttan iki tane badi üstüne gömlek hırka, birde şalım sandalyede yetmez bide yanımda klima var onu açıyorum..bende çok pespaye bir haldeyem..sabahları uyanamıyorum yaff..
yaa sizce ben niye böyleyim,...sabah ları şöyle çakı gibi başlayamıyorum güne... hep uykulu hep uykulu..telefonun alarmı 7,30 da çalmaya başlıyo bende uyanmaya başlıyom ..en son 8,06 da kalkabiliyom yaaktan:))acaba sinüzit ten mi..burun tıkalıya iyi uyuyamıyosun ondan mı..böyle hayatımda erken kalkıyim saçımı başımı yapıyom, bir iki defadır..haa taranır giyinir çıkarım , öyle son anda çıkmış gibi olmaz ama istediğimde bu değil..yarın öbür gün çocuğum olsa nasıl olcak yaff..kalkamıyom,,tembel miyim neyim..hafta içi bıraksalar ona kadar uyusam derim hafta sonu olur dokuz da yataktan fırlarım..bu ne yaman çelişkidir aney..
sizce naapmalıyom..hep 11 yada 11, buçukta yatağa girerim, akşamları zaten çok yorgun oluyorum ..8 de evdeyim yemekti bilmem neydi saat 9,30-10 oluyo..sonrasında da dinlenemiyom herhal:))ne dersiniz, bir çare bulun bana..fikir üretin:))
tatlımmm sen nerelerdesin çok şükür iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun?slm arkadaşlar nasılsınız
Nazan çok tatlı bakmışsııınnn kuzuuummm
Slm kızlar konuya balıklama atladım kusura bakmayın...
Buketcim bende senin gibiyim bütün gün boş boş duruyom uykum geliyor ama uyuyamıyorum hiç bir işte yapmak istemiyor canım ....
Bugün arkadaşımın kızını götürdük hastaneye hastaneye yatırdılar ileri derecede bronşit olmuş ve doktorlar diş çıkarıyordur deyip hep eve göndermişler bi damar yolu bulana kadar bebeği delik deşik ettiler ben annesi olsam alır çıkardım bebeğimi okadar hırpalamalarına dayanamazdım ben çok pimpirikli bi anne olurum heralde :)))
Bircan ayy canım benim sende ne güzelsin maşallah, ALlah bizim topiği komple güzel yaratmış yaa, bizim burda arkadaş olmamız tesadüfi değil heralde, hani bir laf vardır ben biraz değiştiriyorum şuanda " güzel güzeli topikte bulurmuş"bu lafın orjinali çok fena yalnız anlayanlar anlamıştır
bende ilk defa yaptım canım Eki Görüntüle 644451 yapabilmişimdir umarım :)
saklarım zaten canım kıyamam vrmeye falan :)ay çok güzel olmuş gül ya güle güle kullanın inşallah. bence bunları sakla anneciğinden hatıra kalır el emeği. annem benim battaniyemi saklamış evlenirken sandığıma koymuştu öyle hoşuma giderki canım annem benim
canımmm evet karşılaşamıyoruz bende özledim giriyorum bakıyorum ama olmuyosun işlerin yoğunmuş sanırım mendil aldım malesef çıkamıyorum e-5 üzeri yer bulamıyorum atkı bere patik yaptım bende :) öpüyorum canım kankamıza ve kendine iyi bak..Güüllllllllll, nerelerdesin hiç karşılaşamıyoruz özledim senii ve kankamızıııı canım benimm
Sende bir ara rahatsızlanmışsın geçmiş olsun tatlım şimdi iyisin heralde örgüler falan bakıyorum çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende izne çıkıyım bende yapıcam ozaman banada tarif yaparsın dimiibende hiç bilmiyorum çünkü, bebeğime sadece şuan için ağız mendili yaptım kendi ellerimle okadar kenarlarını oyaladım kendimce
Öpüyorum ikinizii
aynen cnm ben tığ ile yaptım yapabilirsin dene yeterkiAmaaaaa bunlar çok güzelll olmuşşş yaacesaretlendirdin beni hiç bilmeyen biride yapabiliyomuş demek bende istiyorum banane bananeeeee
Kızlar günaydınnnnn
Mervecim duanı okudum
Kızlar bu sabah şoktayım diğer topikte pkolu bi arkadaş var eşinde de morfoloji 0 ve aylardır adeti azıcık akıntı şeklinde geliyomuş dün bi karın ağrısıyla hastaneye gidiyo veeeeeeeeeeeeeee 6.5 aylık hamileeee inanamıyorum yawwww bide bebeğin erken gelme durumu varmış anammmm ne güzel demi Allahım bize de mucizelerimizi gönder inşallahhhhhhhh
tamam canim bu aksam tekrar koyarim 22.00 da kaldiririm :))) seni ekledimburcuu bende seni görmek istiyorum lütfen tekrar koy resmini
canım kimyasal gebelıkmış besbelli bende hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal gebelik gecirdim değerim 5.3 tü ama adetle gitti..İNŞALLAH sende bu ay güzel haber alırsın..:) adet bitiminden sonra 8. ve 16. günler arası 2 günde 1 dene hayyırlısı olsun..
AYY GÜL MUHTEŞEM OLMUŞ, SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLANIR İNŞALLAH, HAKKATEN SÜPER BİR HATIRA BU ŞİMDİ YAA KESİN SAKLA ÇOK TATLI OLMUŞLAR OYY DAMADIM BENİM YAAbende ilk defa yaptım canım yapabilmişimdir umarım :)
tamam canim bu aksam tekrar koyarim 22.00 da kaldiririm :)))
Sedacım sen şimdi diyorsun ya ümidim yok bişey beklemiyorum bu aşılamadan diye, ben dikkat ediyorum genelde zaten ümit olmayan zamanlarda bebek geliyor, inşallah belkide seninkide öyle olur canım yaaa
ayyy ben diyorum ki bana gaz verin kendime çeki düzen vereyim diyorum, sende bana destek oluyorsun anacım. aynı benim gibisin. bak şimdi giydiklerimi sayim sana;
altıma 2 tane tayt üst üste giyorum,onun üstüne etek. üstüme atlet, onun üstüne kısa kollu bady, onun üstüne uzun kollu ve boğazlı bir bady, onun üzerine kazak, onun üzerine hırka, onun üzerinede kabanımı giyip, düğmelerimi zor kapatarak çıkıyorum dışarı
ama bugün gayet nazik giyindim, topuklu ayakkabılarım filan pek bi hanımefendiydim maşallah, hergün böyle olurum inşallah
Ayrıca o haftasonları erken kalkma durumu banada oluyor sinir oluyorum, hiç meyve yemezsen öyle olursun canım benim, olmazsa vitamin hapı filan iç, hakkaten işe yarıyor, ben bi sıra hep içiyordum. şimdi artık dr zaten yeterince takviye veriyor, folic asit, e vitamini, balık hapı filan pek dopingliyim
yok ta şok oldum dün gece bacaklarım çok agrıdı normalde hiç agrımaz agrıdan uyyamadım karnım agrırda bacaklarım agrımaz şimdi ikindiye abdest almaya idim kahverengi cık cık cık çok ilgiç sessiz sedasız geldi benimkiler hayal bile kuramadım bu kez neyse saglık olsun
SAĞOL CANIM YA :)) saklıcam kesinnnAYY GÜL MUHTEŞEM OLMUŞ, SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLANIR İNŞALLAH, HAKKATEN SÜPER BİR HATIRA BU ŞİMDİ YAA KESİN SAKLA ÇOK TATLI OLMUŞLAR OYY DAMADIM BENİM YAA
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ya böle yaptım ya içim içimesığmıyo cok mutlu oldum..her gün birini ördüm dün atkıyı eşim gördünce çok sevinmişti beğendi bugün bereyide göstercem bakalım :))çok güzeller canımm bal gibi de yapmışsın işteee sağlıkla giysin inşallahh..
.
bircaaaaaaaaaaaaaaannben niye göremedim.beni arkadaş ekleeeeeeeeeeeeeeeee..seni erzurumda bulup yakana yapışırım:)9teşekkür ederim yasemincim burda herkesin kalbi çok güzel bikerem için güzelliği dışada yansıyor
lafın orjinalini biliyorum buarada
cANIMM benimm çok sağol merak ettiğin için benide, kalp atışını duyduk çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?