Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

of telden giriyorum herkes resim koymuş galiba hiçbirinizi göremedim bedriye nin hamileliği belli olmadı mı acaba çoktandır giremiyordum merak ediyorum bide tesbihlerinizi okuyorum ama yazamadım kusura bakmayın biz eve geldik iş falan yapıyorum şimdi bu ayı hiç değerlendiremedik bakalım ne olacak hayırlısı artık

cANIMM benimm çok sağol merak ettiğin için benide, kalp atışını duyduk çok şükür..

Bircan ayy canım benim sende ne güzelsin maşallah, ALlah bizim topiği komple güzel yaratmış yaa, bizim burda arkadaş olmamız tesadüfi değil heralde, hani bir laf vardır ben biraz değiştiriyorum şuanda " güzel güzeli topikte bulurmuş" bu lafın orjinali çok fena yalnız anlayanlar anlamıştır

Aynı şekilde Nazan'cım ayy seni görünce nasıl şaşırdım seni sarışın bomba seni yaaa maşallah kız, hakkten bende seni avatarındaki gibi siyah saçlı hayal ediyordum süpersin, Allahım kaderini bahtınıda böyle güzellll etsin inşallah.

Sedacım sen şimdi diyorsun ya ümidim yok bişey beklemiyorum bu aşılamadan diye, ben dikkat ediyorum genelde zaten ümit olmayan zamanlarda bebek geliyor, inşallah belkide seninkide öyle olur canım yaaa

ayyy ben diyorum ki bana gaz verin kendime çeki düzen vereyim diyorum, sende bana destek oluyorsun anacım. aynı benim gibisin. bak şimdi giydiklerimi sayim sana;
altıma 2 tane tayt üst üste giyorum,onun üstüne etek. üstüme atlet, onun üstüne kısa kollu bady, onun üstüne uzun kollu ve boğazlı bir bady, onun üzerine kazak, onun üzerine hırka, onun üzerinede kabanımı giyip, düğmelerimi zor kapatarak çıkıyorum dışarı
ama bugün gayet nazik giyindim, topuklu ayakkabılarım filan pek bi hanımefendiydim maşallah, hergün böyle olurum inşallah

Ayrıca o haftasonları erken kalkma durumu banada oluyor sinir oluyorum, hiç meyve yemezsen öyle olursun canım benim, olmazsa vitamin hapı filan iç, hakkaten işe yarıyor, ben bi sıra hep içiyordum. şimdi artık dr zaten yeterince takviye veriyor, folic asit, e vitamini, balık hapı filan pek dopingliyim

Aslıııı anammm o arkadaşın nasıl biriymiş öyle yaa süper, 6,5 ay boyunca hiç mi aklına gelmemiş anacım süper bir mucize yaa

Güll becerikli anne adayımıza bak sen neler yapmış neler, çok merakla bekliyoruz fotoları

slm arkadaşlar nasılsınız
tatlımmm sen nerelerdesin çok şükür iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun?

Bu arada kızlar arkadaş listemize seybil nickli sibel arkadaşımızı ekliyorum bilginiz olsun.

Slm kızlar konuya balıklama atladım kusura bakmayın...
Buketcim bende senin gibiyim bütün gün boş boş duruyom uykum geliyor ama uyuyamıyorum hiç bir işte yapmak istemiyor canım ....
Bugün arkadaşımın kızını götürdük hastaneye hastaneye yatırdılar ileri derecede bronşit olmuş ve doktorlar diş çıkarıyordur deyip hep eve göndermişler bi damar yolu bulana kadar bebeği delik deşik ettiler ben annesi olsam alır çıkardım bebeğimi okadar hırpalamalarına dayanamazdım ben çok pimpirikli bi anne olurum heralde :)))

allah şifa versin canım bende aynı sekilde panigimdir asla soguk kanlı davranamam kulaklarımı kapatır oldugum yere otururum

teşekkür ederim yasemincim burda herkesin kalbi çok güzel bikerem için güzelliği dışada yansıyor
lafın orjinalini biliyorum buarada

Güüllllllllll, nerelerdesin hiç karşılaşamıyoruz özledim senii ve kankamızıııı canım benimm
Sende bir ara rahatsızlanmışsın geçmiş olsun tatlım şimdi iyisin heralde örgüler falan bakıyorum çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende izne çıkıyım bende yapıcam ozaman banada tarif yaparsın dimii bende hiç bilmiyorum çünkü, bebeğime sadece şuan için ağız mendili yaptım kendi ellerimle okadar kenarlarını oyaladım kendimce
Öpüyorum ikinizii

saklarım zaten canım kıyamam vrmeye falan :)

canımmm evet karşılaşamıyoruz bende özledim giriyorum bakıyorum ama olmuyosun işlerin yoğunmuş sanırım mendil aldım malesef çıkamıyorum e-5 üzeri yer bulamıyorum atkı bere patik yaptım bende :) öpüyorum canım kankamıza ve kendine iyi bak..

Ohaaaa hic mi anlamamiş, ben olsam 4. Haftada cakardım durumu cok super ama tek kötü yanı hamileliğin tadını cıkaramadan bebegine kavuşacak, neyse insallah sağlıkla doğar

burcuu bende seni görmek istiyorum lütfen tekrar koy resmini
tamam canim bu aksam tekrar koyarim 22.00 da kaldiririm :))) seni ekledim

bende kimyasal oldugunu düşünüyorum, ay inşallah hayırlısıyla gülcüm, ağzından bal damlıyor :))

bende ilk defa yaptım canım yapabilmişimdir umarım :)
AYY GÜL MUHTEŞEM OLMUŞ, SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLANIR İNŞALLAH, HAKKATEN SÜPER BİR HATIRA BU ŞİMDİ YAA KESİN SAKLA ÇOK TATLI OLMUŞLAR OYY DAMADIM BENİM YAA
tamam canim bu aksam tekrar koyarim 22.00 da kaldiririm :)))

kız Burcu seni Allah iyi etsin emi belirli saat aralıklarında koyup kaldırıyor, heyecan katıyorsun topiğe valla helal olsun.

bende ilk defa yaptım canım Eki Görüntüle 644451 yapabilmişimdir umarım :)

çok güzeller canımm bal gibi de yapmışsın işteee sağlıkla giysin inşallahh..

kız maşallah nasıl yürüyorsun o kadar giysiyle bende kendime çok giyiniyorum derdim alttan çıtçıtlı badi giyiyorum belim açılmasın diye, bir kazak belki bir hırka, altımda da kilotlu çorap üzerine bazen bir kısa çorap daha ve pantolın eskişehir soğuk oluyor özellikle bizim kampüs fena. canım valla dedim ya hiç aşılama yaptırıyormuş gibi değilim öncekinde istemesem aşılama topiklerindeydim şimdi hiç istemiyorum girmek bile ilkinden dolayı bir ümitsizlik oldu sanırım tabii daha başındayım yapıldıktan sonra bekleme aşaması nasıl olur bilmem ama kafamı dağıtmak içn herşeyi yapıcam diyorum ben tüple gelecek oldukça nazlı benim bebek belki öyle bile gelmez kimbilir hayırlısı artık kasmıyorum yanii. Napıyım ölecek halim yok yaa Rabbime emanetiz o ne verirse hayırda da şerde de br keramet vardır. Benden önce senden haberler alırız belki hemm

hayırlısı gülüm ya ne diyelim olacak olacak ama çok nazlı olacak bu bebelerimiz bizim..

AYY GÜL MUHTEŞEM OLMUŞ, SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLANIR İNŞALLAH, HAKKATEN SÜPER BİR HATIRA BU ŞİMDİ YAA KESİN SAKLA ÇOK TATLI OLMUŞLAR OYY DAMADIM BENİM YAA
SAĞOL CANIM YA :)) saklıcam kesinnn
çok güzeller canımm bal gibi de yapmışsın işteee sağlıkla giysin inşallahh..

.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ya böle yaptım ya içim içimesığmıyo cok mutlu oldum..her gün birini ördüm dün atkıyı eşim gördünce çok sevinmişti beğendi bugün bereyide göstercem bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…