- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.701
Burcuuuuu ama neden şimdi koymuyosun fotonu akşam ben girememki amaçok üzüldüm şimdi
hemen kaldırma bari:82:
çirkin bana bakın silcemm sonnn 20....19..
kızlar ben cıkıym yemek hazırlıyım öptüm sizi hayırlı akşamlar
ya ne çok çocuğu olmayan var buzamanda olması büyük bir lütuf gerçekten ama çoğuda kıymetini bilmiyor
çirkin bana bakın silcemm sonnn 20....19..
varn var orası kesin..hiç meyve yemek..ekmek yemem, fındık fıstık yemem..ot gibi beslenirim ben..bi ara işyerine alıyodum..üzüm fındık ceviz fıstık, mandalina alıyodum yiyodum arada bir..off yine alayım yav..
benim kocam hiç böyle şeyler istemez..ben özellikle sorarım onu mu yapim bunu mu yapim ne yapım, yok ..doğal hali güzel der..ne alaka..süslü kokonolara bakmaya bakıyonuz ama:))
bilmemki acaba kıskançlığındanmı yapıyobi r ara sarıydı dikkat çekiyo felan demişti, geri boyamıştım...gerçi fark bile etmez boyadığımı.
Bircan ayy canım benim sende ne güzelsin maşallah, ALlah bizim topiği komple güzel yaratmış yaa, bizim burda arkadaş olmamız tesadüfi değil heralde, hani bir laf vardır ben biraz değiştiriyorum şuanda " güzel güzeli topikte bulurmuş"bu lafın orjinali çok fena yalnız anlayanlar anlamıştır
Aynı şekilde Nazan'cım ayy seni görünce nasıl şaşırdım seni sarışın bomba seni yaaa maşallah kız, hakkten bende seni avatarındaki gibi siyah saçlı hayal ediyordum süpersin, Allahım kaderini bahtınıda böyle güzellll etsin inşallah.
Sedacım sen şimdi diyorsun ya ümidim yok bişey beklemiyorum bu aşılamadan diye, ben dikkat ediyorum genelde zaten ümit olmayan zamanlarda bebek geliyor, inşallah belkide seninkide öyle olur canım yaaa
ayyy ben diyorum ki bana gaz verin kendime çeki düzen vereyim diyorum, sende bana destek oluyorsun anacım. aynı benim gibisin. bak şimdi giydiklerimi sayim sana;
altıma 2 tane tayt üst üste giyorum,onun üstüne etek. üstüme atlet, onun üstüne kısa kollu bady, onun üstüne uzun kollu ve boğazlı bir bady, onun üzerine kazak, onun üzerine hırka, onun üzerinede kabanımı giyip, düğmelerimi zor kapatarak çıkıyorum dışarı
ama bugün gayet nazik giyindim, topuklu ayakkabılarım filan pek bi hanımefendiydim maşallah, hergün böyle olurum inşallah
Ayrıca o haftasonları erken kalkma durumu banada oluyor sinir oluyorum, hiç meyve yemezsen öyle olursun canım benim, olmazsa vitamin hapı filan iç, hakkaten işe yarıyor, ben bi sıra hep içiyordum. şimdi artık dr zaten yeterince takviye veriyor, folic asit, e vitamini, balık hapı filan pek dopingliyim
Aslıııı anammm o arkadaşın nasıl biriymiş öyle yaa süper, 6,5 ay boyunca hiç mi aklına gelmemiş anacımsüper bir mucize yaa
Güll becerikli anne adayımıza bak sen neler yapmış neler, çok merakla bekliyoruz fotoları
tatlımmm sen nerelerdesin çok şükür iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bu arada kızlar arkadaş listemize seybil nickli sibel arkadaşımızı ekliyorum bilginiz olsun.
2 tane fotomu koydum bu akşam 22.34 de sileceğim (saatte dikkat) bide herkes hemen 10 dk sonra siliyorr, ben göremiyorummm, lütfen en az 3-4 saat dursun sonra silin, bişey daha diyeceğim şimdi benim fotoları sadece arkadaşlarım görebiliyorum peki niye fotoları siliyoruz????, valla siz yapıyorsunuz diye bende siliyorum, biri beni aydınlatsın
ay çok güzel olmuş gül ya güle güle kullanın inşallah. bence bunları sakla anneciğinden hatıra kalır el emeği. annem benim battaniyemi saklamış evlenirken sandığıma koymuştu öyle hoşuma giderki canım annem benim
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese........:)
sanada günaydın tatlımm evet canım yazmadım bugün ..:)Günaydın canım, "cuma duasını okumayı unutmayalım" yazmamışsın
bende ilk defa yaptım canım Eki Görüntüle 644451 yapabilmişimdir umarım :)
Günaydin canlar, huzurlu ve bereketli günler olsun, ya evvel cekmeyi unutmayin, fotomu hala silmedim :))))))
Gunaydinnnnn hayirli cumalar,
Topigimizin açılışini burcu yapmis yine öpüyorum kendisini :)
Evet evet ya evvel cekiyoruz unutmayınız, ben her cuma icin telefonda alarm kurdum sağlama aldim işimi.
GÜnaydın Canlarım Güpgüzelll Sevgi dolu arkadaşlarımm
Güpgüzel diyorum çünkü her gördüğüm resimde bu kesinleşiyor, hepiniz maşallah pek bir güzelmissiniz, ne kada da tatlı bi okada farklı
Bugün neşem yerinde 1 mart dolayısıyla neşeli olmaya karar verdim her pazartesi, her ay başı ve her sene aldığım kararlar gibi diyelimm
Bugün tüm topik için içten bir dua yaptım ve tesbihimizi çektim Allah kabul etsin .. Yasemincim ben seni de çok merak ediyorum sende koysana artık kendine de bakıyormuşsun zaten paspas değilsindir bugün senide görelimDua listesi hakkında benimde hiç bir fikrim yok malesef ama size uyarım tabiiii ..
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese........:)
günaydın kıslar nasılsınızsizleri çok ösledim annişim bende o yüzden pek giremedim 2 gündür ama yarın gidecek
merve ve tümmm topik için duaları okudum rabbim kabul etsin inş herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla
günaydın herkeşlere..
tüm topik..Allah heppinizin müstahakını versin:))
Amiinnnnapıyon tatlım benim uykum var tabii ki klasik mesai günü sabahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?