Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcuuuuu ama neden şimdi koymuyosun fotonu akşam ben girememki ama çok üzüldüm şimdi

Aslıcım ben okuldan wifi ye girdim hemen bir iki bisey yazdim ciktimgeri, resimlerim bilgisayarda aksam eve gidince yükleyebiliyorum ama cuma aksam 4 ta evde olurum ve senin icin yüklerim söz, zaten sen 5 te cikiyorsun işten dimi?? Allah'ım kendimi göstermeye ne kadar merakliyim bu ne görgüsüzlük :)))))))

hemen kaldırma bari:82:

tamam canim birazdan koyarim, haber veririm aksam 10 a kadar durur :))))

2 tane fotomu koydum bu akşam 22.34 de sileceğim (saatte dikkat ) bide herkes hemen 10 dk sonra siliyorr, ben göremiyorummm, lütfen en az 3-4 saat dursun sonra silin, bişey daha diyeceğim şimdi benim fotoları sadece arkadaşlarım görebiliyorum peki niye fotoları siliyoruz????, valla siz yapıyorsunuz diye bende siliyorum, biri beni aydınlatsın

çirkin bana bakın silcemm sonnn 20....19..

ya ne olur hemen silmeyin, arkadaş listesinden başka kimse göremiyor zaten, bari 24 saat kalsın akşam bende bakayım, çok merak ettim yaaaaa

kızlar ben cıkıym yemek hazırlıyım öptüm sizi hayırlı akşamlar

canım bebişinin patikleri atkısı çok şeker olmuş, güle güle kullansın, hep mutlu olsun

BİRCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN kaşın gözün saçın ne güzel maşallah,ohh hemende kaldırmamışsın, bak bende senden gaz aldım :)))) gör beni bebeğem

YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN bende marul gibi giyinirim, okul arkadaşlarım hep eleştirir beni, yine yorganı giymişsin derler :))) ne yapıyıım böcüğüüüm ölmüş herhal

ya ne çok çocuğu olmayan var buzamanda olması büyük bir lütuf gerçekten ama çoğuda kıymetini bilmiyor

evet malesef kıymet bilmiyor çoğu insan,biz kıymet bilenlerden ve kıymeti bilinenlerden oluruz inşallah

çirkin bana bakın silcemm sonnn 20....19..

yaa neden siliyorsunu silmeyin ben göremiyorum silince

yaa buket benimde meyve ile hiç aram yoktur eve alırız daha çok eşim alır, sonra onlar dolapta çürür çöpe gider

benim kocada öyle sorarım saçımı ne renge boyatayım,bilmem der kestireyimmi uzunmu kalsın, uzatayımmı 40 kez sorarım sen bilirsin der,çok üsteleyince de kestirme der başından savmak için ama 1 ay önce dedimki saç boyatmaya karar verdim çikolata kahve koyu kumral yapıcam evlendiğimizdeki gibi olsun dedim adam birden demezmi ben oyumu siyahtan yana kullanıyorum siyah olsun anaaam ben nasıl mutlu oldum haftasına saçımı boyadım

yasemiiin anacığım ne yapıyon sen öyle bu hava da da öylemi giyiniyorsun,ben bu sene hiç kalın giyinmedim valla ya bi kısa çorap yada dizlerime kadar çorap üzerine pantolon

bende anlamıyorum sadece biz görüyorsak neden siliyorsunuz,başka topiklerdeki arkadaşlarınız görmesin diyemi acaba benim zaten başka arkadaşım yok no problem

burcucuğum senin resmini gördüm canım maşallah çok güzelsin çok tatlısın

Son düzenleme:

evet benim annemde uğur böceği işlemiş battaniyeye çok güzel saklamışta onu bende bebeğime kullanıcam vericek bana sandıkta daha çok şeyler vardı ama sararmış hep taşınırkende sandığı atmış artık çok eskimişti çünkü içindekileri eleerek artık ne kaldıysa ama battaniyem misler gibi duruyor.

Günaydin canlar, huzurlu ve bereketli günler olsun, ya evvel cekmeyi unutmayin, fotomu hala silmedim :))))))

Gunaydinnnnn hayirli cumalar,
Topigimizin açılışini burcu yapmis yine öpüyorum kendisini :)
Evet evet ya evvel cekiyoruz unutmayınız, ben her cuma icin telefonda alarm kurdum sağlama aldim işimi.

GÜnaydın Canlarım Güpgüzelll Sevgi dolu arkadaşlarımm
Güpgüzel diyorum çünkü her gördüğüm resimde bu kesinleşiyor, hepiniz maşallah pek bir güzelmissiniz, ne kada da tatlı bi okada farklı
Bugün neşem yerinde 1 mart dolayısıyla neşeli olmaya karar verdim her pazartesi, her ay başı ve her sene aldığım kararlar gibi diyelimm
Bugün tüm topik için içten bir dua yaptım ve tesbihimizi çektim Allah kabul etsin .. Yasemincim ben seni de çok merak ediyorum sende koysana artık kendine de bakıyormuşsun zaten paspas değilsindir bugün senide görelim Dua listesi hakkında benimde hiç bir fikrim yok malesef ama size uyarım tabiiii ..

günaydın kıslar nasılsınız sizleri çok ösledim annişim bende o yüzden pek giremedim 2 gündür ama yarın gidecek

merve ve tümmm topik için duaları okudum rabbim kabul etsin inş herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla

Son düzenleme:
yasemincim ESMA'ÜL HÜSNADAN GÜNDE 68 adet EL MUHYİ çekebiliriz

ANLAMI :CAN BAĞIŞLAYAN,HAYAT VE SAĞLIK VEREN
NİYETİ: İŞLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN

Günaydin canlar, huzurlu ve bereketli günler olsun, ya evvel cekmeyi unutmayin, fotomu hala silmedim :))))))

ben işyerindeyim çekemiyorum regliyim de ayrıca ve ya akşam ya yarın sabah banyo mu yapıcam. Eğer daha gelmemiş olursa akşam yapar banyomu hem duaları okur hem ya evvel çekerim.

Gunaydinnnnn hayirli cumalar,
Topigimizin açılışini burcu yapmis yine öpüyorum kendisini :)
Evet evet ya evvel cekiyoruz unutmayınız, ben her cuma icin telefonda alarm kurdum sağlama aldim işimi.

Ben akşam çeksem aslında en iyisi sela ile ezan arası çekmek ama imkanım yok burada.

evett bugün 1 mart baharın habercisi. Kedilerin bayramı

Bende akşam regl kesilmişse banyo yapıcam okucam duaları

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese........:)

Günaydınn kızlarrr..

Amiinnn napıyon tatlım benim uykum var tabii ki klasik mesai günü sabahı

ben dün gece sinirimden çatlaya çatlaya uyandığım için sabah da alarmdan önce çatlaya çatlaya gözleriimi açtım..dolayısıyla hiç uykum muykum yok...şimdi akıyorumda Allah huzur versin, uykulu olmakta iyi değil uykusuz olmakta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…