- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.721
canım foto yorumlarını okudum, valla çok utandırıyorsunuz beni, sen saçmım gözüm demişsin çok sağol, Allah'ım çok havalara girdimmmm. bedriye de yazmış çıtı pıtı diye, ben normal hayatımda anıra anıra gülen sürekli geyik yapan bir tipimdir :))))
veeeee şimdi sıra sende bedriye ve ben kendimizi gösterdik rahatladık hadi bekliyoruzzzzzzz :))))))
canım valla sizleri gördükten sonra ben fotomu koyim mi bilemedim yani... bu arada bi gün belirleyelim herkes o gün fotosunu paylaşsın olmaz mı valla herkesi çokk merak ediyorum tüm topik ne dersiniz olur mu
güzel fikir...olabilir..hımm..
ben dün gece sinirimden çatlaya çatlaya uyandığım için sabah da alarmdan önce çatlaya çatlaya gözleriimi açtım..dolayısıyla hiç uykum muykum yok...şimdi akıyorumda Allah huzur versin, uykulu olmakta iyi değil uykusuz olmakta:))
canım valla sizleri gördükten sonra ben fotomu koyim mi bilemedim yani... bu arada bi gün belirleyelim herkes o gün fotosunu paylaşsın olmaz mı valla herkesi çokk merak ediyorum tüm topik ne dersiniz olur mu
günaydın herkeşlere..
tüm topik..Allah heppinizin müstahakını versin:))
ne oldu ki canım neye sinirlendin. Canım aslında ikisi aynı şey yani uykusuz olduğumuz için aslında sabahları uykulu oluyorz uykumuxu alamadığımızdan ya da ben nasıl uyuyorum gece direkt gidiyrum ama yok yine sabah uykum var. ben anladım şekerim uykulu dan kastının ne olduğunu çok uyumak demek istedin dimi.
ben koydum duruyor hala nasılsa sadece arkadaşlarım görebiliyor bakmmış mıydınn
yiyin yiyin...helek ihamileler çatlayana kadar yesin:))ben öyle yapacam keza:)) (ay yoksa hmilemiyim..durun bi iki dakka gidip çişimi yapıp geleyim:))))muhaaaaahahahahahahsana da günaydın Buketcim... cümlemizin versin...
Günaydın güzeller güzeli arkadaşlarım... topiğimizin duasını okudum canlar nasıl açım bilemezsinizhoop kaçtım ben
ekledim buketcimm görebilirsin şimdi:))bircaaaaaaaaaaaaaaannben niye göremedim.beni arkadaş ekleeeeeeeeeeeeeeeee..seni erzurumda bulup yakana yapışırım:)9
ya ne olur hemen silmeyin, arkadaş listesinden başka kimse göremiyor zaten, bari 24 saat kalsın akşam bende bakayım, çok merak ettim yaaaaa
canım bebişinin patikleri atkısı çok şeker olmuş, güle güle kullansın, hep mutlu olsun
BİRCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN kaşın gözün saçın ne güzel maşallah,ohh hemende kaldırmamışsın, bak bende senden gaz aldım :)))) gör beni bebeğem
ben işyerindeyim çekemiyorum regliyim de ayrıca ve ya akşam ya yarın sabah banyo mu yapıcam. Eğer daha gelmemiş olursa akşam yapar banyomu hem duaları okur hem ya evvel çekerim.
kızlar bu arada çok şükür regl oldum
yasemin seda ve adeti gec kalanlar özellikle size söylüyorum bu soğan suyu ne süper bir şey ya 2 gün kullandım 3. günü hastalandım
duaları okuyabilir miyim şimdi sanki okunabiliyordu
canım ben bu sefer 33 günde oldum şaşırdım hiçbir şeyde yapmadım biliyorsun benim ara kanamalardan sonra 40 günü geçiyordu hormonlar mı düzeldi bilmem ama iyi oldu vaktiyle aşılamaya başlamış oldum tekrar. Sana da sevindimm
evet tatlım sen busefer erkken oldun maşallah sana, benim 44.günde geldi. serophone kullandığım halde galiba yumurta ya çok gec oluştu yada çatlamadı 3 gün önce soğan suyuna başladım 3 günü geldi valla canım soğan suyum benimbende yarın doktora gidicem kist oluşmamışsa aşılama yapabiliriz bu ay. inşallah boşa çıkmaz yarabbim duy sesimizi sana bana her birimize gelsin bebişlerimiz ya evveli unutma çekebilirmişsin
evet şaşırdım bende. Bende de geçen ay kist vardı söküldü bu ay kist falan olmamış gününde de geldi. Sede mi başlayacaksın aşılamaya hadi hayırlısı olsun canımmm
evet tatlım gecen ay yapılacaktı eniştem vefat edince adanaya gittim o hafta kaldı, eger kist oluşmamışsa yapabilir bu ay, yarın gidicem bakalım ne dicek dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?