Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben bu bi kampanya vardı aile hekimleri yapıyodu ozaman gittim olmaya dediki hemşire korunuyomusun dedi hayır dedim bu aşyı olduktan sonra 3 ay korunman gerekiyor dedi o sebepten olmadan çıktım keşke olsaymışım 3 ay deil 3 yıl oldu cık cık cık

ohhhhhh sonun da gördüm aferin kaldırmamışsınnn :)))) Burcu sen mersinliydin demi?

ekledim buketcimm görebilirsin şimdi:))

burcucum teşekkür ederim balım sende tam bir esmer bombasın maşallah ohh iyi etmişsin kaldırmamışsın

seni de gördüm valla Yaseminin dediği gibi herkes pek bi gözel maşallahhhh

Bu arada resmini yüklemeyen bayanlar siz neden yüklemiyosunu sizi de görelim ama olmazki Yasemin,Çiğdem,Gül başka aklıma gelmiyo işte hepiniz
Bu arada hayırlı cumalarınız olsun inşallahhhhhh Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhhh
Kızlar bişe sölücem ama kızmayın Bukett sözüm sana benim sol kasığımdaki ağrı artarak devam ediyo :18::18::18::18::18::18:
ya nie ağrıyo anlayamadım ama olmazki bu kadar uzunnn

kızlar bende duaları tamamladım elhamdülillah..

ecrin23 / MERVE 28.02.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
tüm topik için 01.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek

anamm 3 ay mı öyle bir lüksümüz yok ama hamileyken geçirirsende bebeğe zararı varmış, Allah korusun

anamm 3 ay mı öyle bir lüksümüz yok ama hamileyken geçirirsende bebeğe zararı varmış, Allah korusun

allah korusun inş. bişe olmaz rabbime emanetiz hepimiz kızlar bende normal bir doktorda aşılam yaptırayım diyorum farkı varmıdırki sizce prof.gidiyodum ama şimdi gitmek istemiyorum ne diyosunuz napım ama içimdende gelmiyo sahsen tedavi biri benim çimdiklesin yahuuu

ohhhhhh sonun da gördüm aferin kaldırmamışsınnn :)))) Burcu sen mersinliydin demi?

seni de gördüm valla Yaseminin dediği gibi herkes pek bi gözel maşallahhhh
:
sağol aslıcım sende cok güzelsin maşallah, evet ya herkes koysun fotoğrafını merak ediyoruz şurda

canım bence bu saatten sonra dr değiştirme hepsi en bastan alıyo. aldığın hormonla kalıyosun ben bunun ceremesini çektim. doktorundan memnun değil misin aşılamadan sonra tüp bebeğe geçeceğin için tüp bebekteki başarı oranını araştır doktorun,hoş nasıl araştırırsın bilmiyorum. benim doktor da prof. biraz asabi pek yorum yapmaz ama baska alternatifim yok

off bilmiyorum yaa aşılama sansı çok yüsek olmadıgından prof. verecegim paraya yazık diyorum birde onun yazdıgı ilaçları başka doktora gidip yazdırmak zorunda kalyorum ondan

off bilmiyorum yaa aşılama sansı çok yüsek olmadıgından prof. verecegim paraya yazık diyorum birde onun yazdıgı ilaçları başka doktora gidip yazdırmak zorunda kalyorum ondan

hayırlısı olsun canım valla ne desem bilemiyorum maddi manevi zor bir süreç bir şeylerden kısıp artırıp tedaviye veriyoruz, Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah tevekkül edip teslim olalım.

evet tatlım gecen ay yapılacaktı eniştem vefat edince adanaya gittim o hafta kaldı, eger kist oluşmamışsa yapabilir bu ay, yarın gidicem bakalım ne dicek dr.

canım kist oldysa bile yumurta çatlamadığı için lan kistlerdendir o da regl ile atılıyor zaten temizlenmiştir canım sorun olacağnı sanmam çok büyü kistler ancak regl ile atılmaz. Bence bir sornun yoktur başlarsınız inşallah desene 2 olduk topikte hayırlısı olsun hakkımızda..

valla canım aşılama hangi dr gidersen git aynı işlem falan proflar dünya para alıyor yazık. Hem hangi dr d tutacağı hiç belli olmaz bence aşılama için çok para dökme zaten şans normal ilişkiden belki brazcık fazla sen bilirsin yine de tabii güveniyorsan için rahat edecekse profa yaptır.

inşallah canım gider regl ile dediğin gibi. senin 1. yaptırdığın aşılama nekadara mal oldu. ben dra sormuştum 650-700 civarı demişti.

Slm kizlar nasilsiniz ...Ben cok fena tutuldum kollarimi kaldircak dermanim yokk...Kas gevsetici sicak havluyla dolaniyorum.
Kizlar ya ben kendimi bir boslukta hissediyorum hic birseye inancim yok o kadar dua ediyorum neden benim dualarim kabul olmuyor diye seytan vesvese veriyor.Hele bebeklerini oldurenleri cope atanlari gorunce bu nasil bir imtihan diyorum isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor kiymet bilmiyor.Dua etmek namaz kilmak icimden gelmiyor...Beni azarlayin azicik İmanim zayifliyor sanki ne yapmaliyim..

Bircan ve burcu cok tatlisiniz Allah sahibinize bagislasin.Bizim topik guzel ve citir hatunlardan olusuyor masallah...Yasemin ,Gul,Aylin sizdende bekliyorum hadi.Nazan ben seni gormedim ya kizlar hemen silmeyin resimleri arkadaslardan baska kimse gormuyor zaten.

Bircan canim sogan suyu banada cok iyi geldi yanma ve enfeksiyon vardi 3 ay ictim bide her adetimin sonunda kahverengi akintilarim geldi kist yok bende herhalde ama icim temizlendi diye düsünüyorum, insallah seninde seda'nın da aşilamasi tutar ayni anda hamile kalirsiniz. Bahsettigin aşılardan haberim yok hem nazan yazmış vurulunca 3 ay korunmak lazimmiş aman boşver Rabbime emanetiz insallah, bu arada benim bir arkadas gebeyken kaba kulak oldu simdi masallah oglu cok sağlıklı

Canim kasıktaki ağrının birkac sebebi olur yumurtlama, idrar yolu enfeksiyonu, üşütme seç beğen al :)))
Bu arada ben kayseriliyim annemler mersinde yaşıyor ben burdurda oturuyorum

kesinlikle içinden gelen sesi dinle cünkü o ses en hayirli olani yaptiri yani benim inancım öyle

burcuu çok tatlı ve çok güzelsin Allah nazarlardan saklasın

cok sagol canım o senin güzel bakışın seni de göreeeeeeeeelim :))))

canım yaşadıkların kolay değil benimde oldu böyle zamanlarım, ben inanıyorum ki bu cektiğimiz acılar günahlarımızı siliyor Allah'ın izniyle, kendini zorlama zorladıkca uzaklaşırsın, bol bol içinden türkce onaylama yap, misal 'hayata güveniyorum' Allaha güveniyorum' gibi zihninden tekararla zaten yeniden iman etme duygusu geri gelecektir, bide boş boş lahavle vela kuvvete cek amaçsız bir sekilde belli bir süre gecince kendiliginden eski haline gelirsin, yani bunlar benim yöntemlerim hep işe yarıyor ama aceleci davranmamak lazım, bide sunu düşün sevdigin insanlar hayatta ve sağlıklı, bebek elbette bir gün gelir yeterki onların acısını görme, senin için dua edecegim ,Allaha emanet ol tatlim

tümaycım o bebeklerini atanları görünce ben de çok sinir oluyorum ama aklımdan bile geçirmek istemiyorum Rabbim ona vermiş ve bana hala vermemişse bir nedeni vardır diyorum ben kimimki bunu aklımdan geçireyim diyorum öyle canım bir zamanı var biz nekadar istesekte bir zamanı var tedbirimizi alalım dua edelim istemeye devam edelim. Rabbime tevekkül edelim zamanı gelince duamızı kabul edecek ben inanıyorum. biz bilemeyiz bizim için hayır görünen şer, şer görünen hayırdır bunu sadece Allah bilir. o yüzden tevekkül tevekkül tevekkül..
öyle vesveseye düştüğünde kalk hemen namazını kıl aksatma Rabbim yardım edecektir inşallah
herkese hayırlı akşamlar iyi tatiller

Arkadaşlar Gül bir tavsiyede bulunmuş sağolsun varolsun, kabul edenler bu mesajı beğensinler lütfen, oylama başlamıştır

ESMA'ÜL HÜSNADAN GÜNDE 68 adet EL MUHYİ çekebiliriz

ANLAMI :CAN BAĞIŞLAYAN,HAYAT VE SAĞLIK VEREN
NİYETİ: İŞLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN[/QUOTE]

canım Mersinli bi arkadaşım var ona benzettim o yüzden sordum :))) eşim acemi birliğini burdur da yapmıştı :)
canım benim bu ağrı uzun süredir var amannn anlamadım doktora gdecektim vazgeçtim şimdi de pişmanım nese belki geçer(1 aydır geçmedi ama)

Sag olun kizlat seyta insanin zayif anini kollarmis ya benimde zayif anlarimdan biri ( saniriim destek almaliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…