- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.761
kızlar bende ekledim bakın çabuk kaldırcam :)
bende acıktım canım ondn o resmi sectim sanırımmGülllll karnım zaten açtı o önündekileri görünce resmen yutkundum((( ama olmazkiii :)))))
sen zaten tam dayaklıklısn meydan dayağı günü yapıcam sana, tüm topik topğlanıp seni evirip çeviricekler.canım Mersinli bi arkadaşım var ona benzettim o yüzden sordum :))) eşim acemi birliğini burdur da yapmıştı :)
canım benim bu ağrı uzun süredir var amannn anlamadım doktora gdecektim vazgeçtim şimdi de pişmanım nese belki geçer(1 aydır geçmedi ama)
Sag olun kizlat seyta insanin zayif anini kollarmis ya benimde zayif anlarimdan biri( saniriim destek almaliyim...
inşallah canım gider regl ile dediğin gibi. senin 1. yaptırdığın aşılama nekadara mal oldu. ben dra sormuştum 650-700 civarı demişti.
Slm kizlar nasilsiniz ...Ben cok fena tutuldum kollarimi kaldircak dermanim yokk...Kas gevsetici sicak havluyla dolaniyorum.
Kizlar ya ben kendimi bir boslukta hissediyorum hic birseye inancim yok o kadar dua ediyorum neden benim dualarim kabul olmuyor diye seytan vesvese veriyor.Hele bebeklerini oldurenleri cope atanlari gorunce bu nasil bir imtihan diyorum isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor kiymet bilmiyor.Dua etmek namaz kilmak icimden gelmiyor...Beni azarlayin azicik İmanim zayifliyor sanki ne yapmaliyim..
Bircan ve burcu cok tatlisiniz Allah sahibinize bagislasin.Bizim topik guzel ve citir hatunlardan olusuyor masallah...Yasemin ,Gul,Aylin sizdende bekliyorum hadi.Nazan ben seni gormedim ya kizlar hemen silmeyin resimleri arkadaslardan baska kimse gormuyor zaten.
bende acıktım canım ondn o resmi sectim sanırımm
kızlar bende ekledim bakın çabuk kaldırcam :)
kek yapmıştım yiorum şimdi canım :)ne duruyosun yesene bişeler oğluşunda acıkmıştır kızar tekmeler sonra seni
sen zaten tam dayaklıklısn meydan dayağı günü yapıcam sana, tüm topik topğlanıp seni evirip çeviricekler.
daha durduğun hata yavrucum ne bekliyorsun, bu belliki acayip bişey, gitte ne olduğu çıksın ortaya.
ikizim bak sen hamile kalamazsan bende kalamam biliyosun, benide feda etme
canım ara ara insana geliyor valla, ne dua ne namaz hiçbişey tat vermiyor, Allah affetsin şeytan giriyor insana demek o ara.
sen bol bol çikolata ye, mutluluk verir, bide vitamin al, sinirlerin beyin hücrelerin filan güçlensin daha dirayetli olursun inşallah
canım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım barianammmm bide zayıf reesmini koymuş kandırıkçı seniii, ben zaten senin gelinlik resimlerinide biliyorum kuşum, bizim bütün topik nur yüzlü maşallah, ALlah hepinizi nazarlardan kem gözlerden korusun canlarım.
karnım acıktı valla bu saatte o resim konurmu anammm
kek yapmıştım yiorum şimdi canım :)
ikizim canım biliyorum gitmeliyim ama işyeri çok yoğun hele haftaya hiçbiyere kımıldayamam fuarımız var ondan ötürü ama inan düşündürüyo artık Yasemin tek taraflı bi ağrı sol kasığım bazen batma şeklinde de oluyo şu yoğunluk geçsin gidicem seni de mahrum edemem hamilelikten haaa bide bu ağrı şey esnasında da çok oluyo inan artık ızdırap oluyo bana
canım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım bari
tamam hamiş resim buldum bitanecik varmış :) ekledim kızlar.. ben ekmek alıp geliym eşim gec gelcekmiş ekmek kalmaz gelince silerim :)saol yaniii buda resimden sonra üstüne tuz biber olduuu :))) afiyet şeker olsun lop lop et olsunnnn
evet canım çok şükür valla :) ama bu ay hareketleri daha belirgin kemikleri sert hissediyorum MAŞALLAH ALLAHın izniyle bi doğurabilsem :)bakıp bakıp ben seni nasıl doğurcam diyorum vallaheheheheh çok tatlı yaaaa en sevdiğim hamile tipisin varya sırf göbek çıkmış valla biblo gibi durmuşsun maşallah tüh tüh tüh, Allahım ne değişik birşey yaa, göbekte yaşayan bir insan var orda Allahım yarabbim, benim kafam almıyor
gülcüm benı ekle görem seni amacanım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım bari
bende kocişimle resmimizi koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?