Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sen zaten tam dayaklıklısn meydan dayağı günü yapıcam sana, tüm topik topğlanıp seni evirip çeviricekler.
daha durduğun hata yavrucum ne bekliyorsun, bu belliki acayip bişey, gitte ne olduğu çıksın ortaya.
ikizim bak sen hamile kalamazsan bende kalamam biliyosun, benide feda etme
Sag olun kizlat seyta insanin zayif anini kollarmis ya benimde zayif anlarimdan biri ( saniriim destek almaliyim...

canım ara ara insana geliyor valla, ne dua ne namaz hiçbişey tat vermiyor, Allah affetsin şeytan giriyor insana demek o ara.
sen bol bol çikolata ye, mutluluk verir, bide vitamin al, sinirlerin beyin hücrelerin filan güçlensin daha dirayetli olursun inşallah

inşallah canım gider regl ile dediğin gibi. senin 1. yaptırdığın aşılama nekadara mal oldu. ben dra sormuştum 650-700 civarı demişti.

Benim hastanede aşılama ücreti 560 tl idi canım. İğneler raporlu iki kutu iğne ve bir çatlatma iğnesini 260 mı ne verdim. 3. kutuyu karşılamıyor rapor eğer laızm olursa çünkü 1000 ünite sınırı var iki kutu 900 ünite zaten bir ktu 450 aşmış oluyor tek kutuya raporuz 300 vermiştim aczacı tanıdıktı indirimi yoksa tek kutu 360. Yani bir aşılama 1.150 civarı tutuyor.

canımm dikkatet kendinee sıcak havlu çok iyi gelirr bir de ovdur eşine.Hayatım dönem dönem hepimize oluyor sorguluyorsun herkesin hemen oluyor ben neden bunları yaşıyorum, neden haketmeyenlere, iyi yuva veremeyeceklere, sevgi ortamında büyütemeyeceklere veriyorsunda hiçbir eksiğimiz yokken bize vermiyorsun diyorsun bende dyorum ama herşeyin bir zamanı var herkesin bu dünyada sınavı farklı canım benim.. Allah dua etmesini istediği kuluna istediğini hemen vermezmiş dua etsin istesin dermiş. Bak dediğin gibi şeytan giriyor aklına seni inancından uzaklaştırmak için ama sınanıyoruz onca yaşadığımız şeyde asıl Rabbime hala inanmak, ona tevekkül etmek dua etmek değil midir önemli olan kul kulluğunu böyle zamanda göstermez mi. Allah'ı bize istediklerimizi versin diye mi seviyoruz bu dünyaya gelmiş olmak yaşamak biel bir lütuf elbete ayağımızın tökezleyeceği zamanlar olacak herşey güllük gülistanlık olamaz ama yanlışa sapmıcaz yüreğimizi karartmıcaz hiç olmasa bile Rabbim vardır bir bildiğin bir hayrın diyeceğiz. Dualarına devam et tevekkül et

kızlar bende ekledim bakın çabuk kaldırcam :)

anammmm bide zayıf reesmini koymuş kandırıkçı seniii, ben zaten senin gelinlik resimlerinide biliyorum kuşum, bizim bütün topik nur yüzlü maşallah, ALlah hepinizi nazarlardan kem gözlerden korusun canlarım.
karnım acıktı valla bu saatte o resim konurmu anammm

ikizim canım biliyorum gitmeliyim ama işyeri çok yoğun hele haftaya hiçbiyere kımıldayamam fuarımız var ondan ötürü ama inan düşündürüyo artık Yasemin tek taraflı bi ağrı sol kasığım bazen batma şeklinde de oluyo şu yoğunluk geçsin gidicem seni de mahrum edemem hamilelikten haaa bide bu ağrı şey esnasında da çok oluyo inan artık ızdırap oluyo bana

canım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım bari

ayyy canım yaa kıyamam sana, benimde geçen hafta kontrole gittiğimde temiz çıktı görüntüler ama, dünden beri çok hafif birşey hissediyorum yine sol tarafımda, bak , sol tarafta olmalarımız bile aynı, ikiziz işte anacım seni çok seviyorum :13: cumartesi gideceğin bir yer yokmu olsa ne güzel olur, ayy ne olduğunu bilsen gene için rahat olur, şimdi fena yaa, ama anladığıma göre çalışmlara başlamışsın ikizim afferim sana, bende başladım

canım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım bari

heheheheh çok tatlı yaaaa en sevdiğim hamile tipisin varya sırf göbek çıkmış valla biblo gibi durmuşsun maşallah tüh tüh tüh, Allahım ne değişik birşey yaa, göbekte yaşayan bir insan var orda Allahım yarabbim, benim kafam almıyor

evet canım çok şükür valla :) ama bu ay hareketleri daha belirgin kemikleri sert hissediyorum MAŞALLAH ALLAHın izniyle bi doğurabilsem :)bakıp bakıp ben seni nasıl doğurcam diyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…