- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.781
ikizizya ondandır aynı yerler ağrıyo :) ewet canım çalışmalara başladık geçen ay kocişin maçlarından dolayı değerlendirememiştik bu ay dikkat ediyoruz :))) yarında öğlene kadar çalışıcam canımm :)ayyy canım yaa kıyamam sana, benimde geçen hafta kontrole gittiğimde temiz çıktı görüntüler ama, dünden beri çok hafif birşey hissediyorum yine sol tarafımda, bak , sol tarafta olmalarımız bile aynı, ikiziz işte anacım seni çok seviyorum :13: cumartesi gideceğin bir yer yokmu olsa ne güzel olur, ayy ne olduğunu bilsen gene için rahat olur, şimdi fena yaa, ama anladığıma göre çalışmlara başlamışsın ikizim afferim sana, bende başladım
ayyy maşallah size kumrular gibisiniz ayyybende evdeyken öyle dibine girer girer resim çekinirim, nefes aldırmam, bit gibi üzerindeyim adamın
öyle tabi rahat bırakma adamı eşim çok sever fotoğraf çektirmeyi ama ben sevmiyorum çok kötü çıkıyorum die (( 50:
ekledim canımmgülcüm benı ekle görem seni ama
MAŞALLAH tatlım ALLAH nazarlardan saklasın :)bende kocişimle resmimizi koydum
bak 2 günde bir denemeler yapın hee, biz öyle yapmaya çalışıyoruz bakalım ne olacak
ayy bide resim çektirmeyi sevmezmiş efendim çirkin çıkarmış filan, biz göremedik şu çirkin resimleri nedense hepsinde güzelsin, neden? çünkü özünde güzelsin, seni hangi fotoğraf makinası çirkin çıkartacakmış şaşarım , kükremiş sel gibiyim taşarım
ben çıkıyorum bebklerim akşam evden uğrarım gene.
saol cnm sende çok tatlısın bebiş ayrı güzellik katmışburcu MAŞALLAH sende çok tatlısın ALLAH nazarlardan korusun canım..
sağol canım onu bende hissediyorum bu ay biliomusun ilk aylar yüzümde pek belli olmuyodu ama bu ay nedense bende aynaya bakınca daha bi değişik hissediyorum RABBİM herkese tattırsın İNŞALLAH ..şekerler ben siliyorum artık resimleri çıkıym yemek ısıtıym oğluşu doyurıym 1dilim kekle kanmaz :)öpüyorum hepiniziiisaol cnm sende çok tatlısın bebiş ayrı güzellik katmış
[/QUOTE]Arkadaşlar Gül bir tavsiyede bulunmuş sağolsun varolsun, kabul edenler bu mesajı beğensinler lütfen, oylama başlamıştır
ESMA'ÜL HÜSNADAN GÜNDE 68 adet EL MUHYİ çekebiliriz
ANLAMI :CAN BAĞIŞLAYAN,HAYAT VE SAĞLIK VEREN
NİYETİ: İŞLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN
öpülmekten cok öpmeyi severim, senide gözlerinden öpıuyorum guzum :)))))kız sen beni gülmekten öldürücen yaaa yerim benseni,
yok anam yok senin öpülmeye ve öpmeye yönelik bir çekim kuvvetin var, Allah kocana yardım etsin kuşum
canım Mersinli bi arkadaşım var ona benzettim o yüzden sordum :))) eşim acemi birliğini burdur da yapmıştı :)
canım benim bu ağrı uzun süredir var amannn anlamadım doktora gdecektim vazgeçtim şimdi de pişmanım nese belki geçer(1 aydır geçmedi ama)
[/COLOR][/B]
sağol canım onu bende hissediyorum bu ay biliomusun ilk aylar yüzümde pek belli olmuyodu ama bu ay nedense bende aynaya bakınca daha bi değişik hissediyorum rabbim herkese tattırsın inşallah ..şekerler ben siliyorum artık resimleri çıkıym yemek ısıtıym oğluşu doyurıym 1dilim kekle kanmaz :)öpüyorum hepiniziii
doğrudur canım bilmiom herkestede cıkmıyo sanırım..bende 6.ayda alnımda küçük küçük sivilce cıkmıştı kaşınıyoduda yeni yeni gecti doğal olarak bişide kullanamadım ama sinirimi bozuyoduOOOOOOOOOOOHH BEN BURADA EŞŞEK GİBİ ÇALIŞAYIM SİZ GEYİĞİN MUHABBETİN DİBİNE VURUN ..YOK ÖYLE..BEN BU OYUNU BOZARIM ULEEEYYYN..
zaten kızı olan çirkinleşirmiş oğlu olan güzelleşirmiş..eskiler söylerdi..kız annenin güzelliğini alırmış, oğlan güzellik katar mış..şu hamilelik lekeleri diylar ya,, yüzde islenmeler felan o da sadece kız çocuk larında oluyo muş:))
cnm ben gördüm çokta beğendimburcuuu görebilidnmi cnm siliyorum
sağol canımm :) seni biliyorum burju ya sordum ama yok sanırım sildim bende..cnm ben gördüm çokta beğendim
canım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım bari
kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım
AMİNNN canım sağolasın :)canim hamile fotonu gördüm cok güzelsin maşallah, saçlarına bayıldım rengide cok güzel maşallah :)))
gülcüm Rabbim sana kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?