Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ikizizya ondandır aynı yerler ağrıyo :) ewet canım çalışmalara başladık geçen ay kocişin maçlarından dolayı değerlendirememiştik bu ay dikkat ediyoruz :))) yarında öğlene kadar çalışıcam canımm :)

öyle tabi rahat bırakma adamı eşim çok sever fotoğraf çektirmeyi ama ben sevmiyorum çok kötü çıkıyorum die ((50:

bak 2 günde bir denemeler yapın hee, biz öyle yapmaya çalışıyoruz bakalım ne olacak
ayy bide resim çektirmeyi sevmezmiş efendim çirkin çıkarmış filan, biz göremedik şu çirkin resimleri nedense hepsinde güzelsin, neden? çünkü özünde güzelsin, seni hangi fotoğraf makinası çirkin çıkartacakmış şaşarım , kükremiş sel gibiyim taşarım

ben çıkıyorum bebklerim akşam evden uğrarım gene.

haklısın canım da maçlar olunca bizim işler aksıyo canım benim saol bide seni görseydikkk
bende kaçıyorum kızlar Allaha emanet lun öpüyorum hepinizi

ay kızlarrr merdivenleri bile zor çıkıyorum ya nefes nefese kalıyorum anamm daha 8. aya girmeye 3-4 gün kaldı 8-9 ay ben napcam ki..

TÜMAYYY resim istedinde nereye kaçtın şeker :) ben gördüm senin resmini MAŞALLAH canım benim..:)

saol cnm sende çok tatlısın bebiş ayrı güzellik katmış
sağol canım onu bende hissediyorum bu ay biliomusun ilk aylar yüzümde pek belli olmuyodu ama bu ay nedense bende aynaya bakınca daha bi değişik hissediyorum RABBİM herkese tattırsın İNŞALLAH ..şekerler ben siliyorum artık resimleri çıkıym yemek ısıtıym oğluşu doyurıym 1dilim kekle kanmaz :)öpüyorum hepiniziii

[/QUOTE]

canim dua super peki sayıyı 100 yapsak nasıl olur???

kız sen beni gülmekten öldürücen yaaa yerim benseni,
yok anam yok senin öpülmeye ve öpmeye yönelik bir çekim kuvvetin var, Allah kocana yardım etsin kuşum
öpülmekten cok öpmeyi severim, senide gözlerinden öpıuyorum guzum :)))))

ben ayni sikayetle gittim hicbirsey cikmadi 3 ay sürdü soğan küründen sanra gecti valla :)

Güüüüüüüül beni arkadaş olarak ekleeeeeee, teklif yolladım

canim dua super peki sayıyı 100 yapsak nasıl olur???

öpülmekten cok öpmeyi severim, senide gözlerinden öpıuyorum guzum :)))))

ben ayni sikayetle gittim hicbirsey cikmadi 3 ay sürdü soğan küründen sanra gecti valla :)

Güüüüüüüül beni arkadaş olarak ekleeeeeee, teklif yolladım[/QUOTE]
canım dua die bir program var telefona yüklmiştim özellikle 68 yazıyor duanın coğundan zarar gelmez tabide pek bilgim yok eksiği fazlası nolur..
ekledim bu arada

OOOOOOOOOOOHH BEN BURADA EŞŞEK GİBİ ÇALIŞAYIM SİZ GEYİĞİN MUHABBETİN DİBİNE VURUN ..YOK ÖYLE..BEN BU OYUNU BOZARIM ULEEEYYYN..

zaten kızı olan çirkinleşirmiş oğlu olan güzelleşirmiş..eskiler söylerdi..kız annenin güzelliğini alırmış, oğlan güzellik katar mış..şu hamilelik lekeleri diylar ya,, yüzde islenmeler felan o da sadece kız çocuk larında oluyo muş:))

Son düzenleme:
doğrudur canım bilmiom herkestede cıkmıyo sanırım..bende 6.ayda alnımda küçük küçük sivilce cıkmıştı kaşınıyoduda yeni yeni gecti doğal olarak bişide kullanamadım ama sinirimi bozuyodu gecti cok şükür..

canım yüzden fazla almadım ama dur hamile resmimi koyyım bari

canim hamile fotonu gördüm cok güzelsin maşallah, saçlarına bayıldım rengide cok güzel maşallah :)))
gülcüm Rabbim sana kolay doğum nasip etsin

kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım

burcuuuuuuu sen ne şekrsin ne güzelsin maşallah yüzün ne kadar nurlu Allahım sana en kısa zamand ahayirli bir evlat verrsin sahi beta değerin ne oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…