- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.801
cnm pazartesini bekliyorum halen bir gelişme yok amin cnm cümlemize hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsincanim hamile fotonu gördüm cok güzelsin maşallah, saçlarına bayıldım rengide cok güzel maşallah :)))
gülcüm Rabbim sana kolay doğum nasip etsin
burcuuuuuuu sen ne şekrsin ne güzelsin maşallah yüzün ne kadar nurlu Allahım sana en kısa zamand ahayirli bir evlat verrsin sahi beta değerin ne oldu??
sağol canımm :) seni biliyorum burju ya sordum ama yok sanırım sildim bende..
bende o resime benzetiyorum canım kendimi :)))yaa herkes avatarına benziyo bu topikte..sende avatarındaki gibi zayıf mayıt bi kadınsın..karnın top gibi:==))
hoşgeldin bedriyecim dur yükliyim senin için yada dursun 1-2 günben geç kaldım göremedım
cnm pazartesini bekliyorum halen bir gelişme yok amin cnm cümlemize hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin
bende o resime benzetiyorum canım kendimi :)))
hoşgeldin bedriyecim dur yükliyim senin için yada dursun 1-2 gün
AMİNNN canım sağolasın :)
sağolasın canım benim AMİNNN :) RABBİM sanada nasib etsin en kısa zamanda..Yaa Allah sizi nazarlardan korusun inşAllah.. Ammannn Yarabbimm nasıl güzelsin ve nasıl nasıl güzel yakışmış hamilelik.. maşaAllah..
amin cnm saol düşüncelerin için o kalbinin güzelliği cnmCanımm benim Amin.. İnşAllah iyi, olumlu sonuçları almak kısmet eder Allah. Resimlerinide gördümmaşaAllah diyorum.. hem çok tatlısın, çok da tatlı bir çiftsiiniz
ben koydum duruyor hala nasılsa sadece arkadaşlarım görebiliyor bakmmış mıydınn
kızlar kkde gezinirken bi şey öğrendim hamile kalmak isteyen bayanların bazı aşıları olması gerekiyormuş kızamıkçık ve su çiçeği gibi, kızamık ve suçiçeği gecirdim ama kızamıkçık hatırlamıyorum yaptıranınız varmı
kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım
kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım
bende kocişimle resmimizi koydum
sağolasın tatlımmmm seninde öyle olur İNŞALLAH :)canımmm çokk güzelsin gözler yakıyo maşallah
canım bende yaptırmadım hemde aşıdan korktuğum için... su çiçeği ve kızamık bende küçükken geçirmişim ama kızamıkçık aşısı yaptırmadım. dr kızamıkçık çok önemli falan demişti ileride çocuk için falan ama ben cesaret edememiştim. ama çok şükür bir sorun olmadı canım...
gülcümm sende çok güzelsin maşallah ya çok yakışmış hamilelik sadece göbüş var ne güzel
sağolasın tatlımmmm seninde öyle olur İNŞALLAH :)
cnm pazartesini bekliyorum halen bir gelişme yok amin cnm cümlemize hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin
yaa herkes avatarına benziyo bu topikte..sende avatarındaki gibi zayıf mayıt bi kadınsın..karnın top gibi:==))
cnm şimdi bak bir görürsünhani ama ben göremediiiimmmmmm
burcuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?