Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm pazartesini bekliyorum halen bir gelişme yok amin cnm cümlemize hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin

kızlar selammlaaarrr.. resimleri görüyorum maşaAllah herkes birbirinden güzel, birbirinden alımlı nazar değmesin kimseyee..

bugün tüm topik için duamı ettim, Rabbim inşAllah kabul eder. Hayırlısı Allah tan..

cnm pazartesini bekliyorum halen bir gelişme yok amin cnm cümlemize hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Canımm benim Amin.. İnşAllah iyi, olumlu sonuçları almak kısmet eder Allah. Resimlerinide gördüm maşaAllah diyorum.. hem çok tatlısın, çok da tatlı bir çiftsiiniz

ben koydum duruyor hala nasılsa sadece arkadaşlarım görebiliyor bakmmış mıydınn

canımmm çokk güzelsin gözler yakıyo maşallah

canım bende yaptırmadım hemde aşıdan korktuğum için... su çiçeği ve kızamık bende küçükken geçirmişim ama kızamıkçık aşısı yaptırmadım. dr kızamıkçık çok önemli falan demişti ileride çocuk için falan ama ben cesaret edememiştim. ama çok şükür bir sorun olmadı canım...

kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım

gülcümm sende çok güzelsin maşallah ya çok yakışmış hamilelik sadece göbüş var ne güzel

sağolasın tatlımmmm seninde öyle olur İNŞALLAH :)

canım inşallah regl olmazsın, bugün betana baktırsaydın keşke, 2 gün arayla değer cok farkeder, inşallah rabbim nasip eder :)) ayrıca sen niye zayıflama hapı kullanıyorsun onlar cok zararlı annemin bir arkadaşı bu haplar yüzünden böbreğini kaybediyordu, diyet yap, ebru şallı ile plates yap, yürüyüş yap , bence hap kullanma canım ne kadar bitkisel desede sonuçta yime kimyasal var içinde, ayrıca resimlerde öyle kilolu falan da değilsin, merak etme hamile kalınca ilk üç ay bulantın olunca birşey yiyemez zaten kilo verirsin

yaa herkes avatarına benziyo bu topikte..sende avatarındaki gibi zayıf mayıt bi kadınsın..karnın top gibi:==))

kuzum sende avatardaki gibi uzanmıştın resminde

sahi sen niye gece uyuyamadın söyle bakııım yime kaynanan mı canını sıktı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…