- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.881
ay ne güzel bnm de hayalim rahat bir hamilelik geçirmek inşallah nasiip olur senin de hep böyle devam eder
Yahu bunu i phone dan yazıyorum. Bu geri zekalı telefon benim yazdıklarımı kendi kendine duzeltiyor.geri dönüp okumayinca da böyle komik vakalar oluyo ne yazikki kusura bakma:))
Maşallah ozlemcigime:)bende senin gibi rahat bı hamilelik istiyorum.inşallah seninki de benim kide özlem gibi olur.yada işlem mı desek:))
kzlar selamlar.. bugun giremedim.. dualarımı okuyamadım.. ama okuyacağım Allah ın izniyle.. listeyi yanıma alıyorum.. döndüğümde yazarım kısmetse okudum diye.. can'lar ben bir hafta olmayacağım kısmetse hepiniz hakkınızı bana helal edin.. benden yanada helal olsun.. inşAllah güzel haberlerle karşılarız birbirimizi.. uçaktan hala korkuyorum.. Dualarla gidiyorum.. inşAllah dualarlada döneceğim.. görüşürüz
inaşlallh hmaileliğe hazırlıktır cnm ya bnm de sol kasığımda belirgin bir sız var .hayıelrısı dün çok güldük hakkaten ya bu işlem olayınam alem bu buketCanım Arkadaşlarım bir pazar gününden hepinize kucak dolusu günaydınlar
Dün topiğe yazamadım koşturmalı bir gündü, hep dışarlardaydım, gece geldim eve.
Bircan, Buketim psikolojiğim, kader ve kendiim için tesbihlerimi çektim Allahım kabul etsn inşallah hayırlısıyla.
Bu arada ovulasyon testlerimi hergün yapıyorum, dün üçüncü günümdü ve gün geçtikçe koyulaşıyor bakalım, bugünde 12.30 da yapıcam kahvaltımı geç yaptığım için. Bugün belkide tam kırmızıya bile dönüşebilir kızlar. Ayrıca hala çooookkk hafifte olsa pembemsi bir akıntım ara ara geliyor, yani ağustosun 7 sinden beri aka aka bitiremedim şu akıntımıAllahtan hayırlısı bakalım, bence vucut bebişe hazırlanıyor kesinlikle öyle umut ediyorum. ve okuduğuma göre bir çok arkadaşımızında değişik değişik regl durumları var, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. son hazırlıkları tamamlıyoruz sanırım kızlar, ardından topiğe tekrar bayram gelecek ard arda hamiş haberleri çıkacak Allahın izni ile
Buket İşlem sözüne çok güldüm yaaa, Allahta szi güldürsün kızlar emibu kız zaten psikolojik tam oldu yani herşeyiyle sertifikalı psikolojik
Canım Arkadaşlarım bir pazar gününden hepinize kucak dolusu günaydınlar
Dün topiğe yazamadım koşturmalı bir gündü, hep dışarlardaydım, gece geldim eve.
Bircan, Buketim psikolojiğim, kader ve kendiim için tesbihlerimi çektim Allahım kabul etsn inşallah hayırlısıyla.
Bu arada ovulasyon testlerimi hergün yapıyorum, dün üçüncü günümdü ve gün geçtikçe koyulaşıyor bakalım, bugünde 12.30 da yapıcam kahvaltımı geç yaptığım için. Bugün belkide tam kırmızıya bile dönüşebilir kızlar. Ayrıca hala çooookkk hafifte olsa pembemsi bir akıntım ara ara geliyor, yani ağustosun 7 sinden beri aka aka bitiremedim şu akıntımıAllahtan hayırlısı bakalım, bence vucut bebişe hazırlanıyor kesinlikle öyle umut ediyorum. ve okuduğuma göre bir çok arkadaşımızında değişik değişik regl durumları var, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. son hazırlıkları tamamlıyoruz sanırım kızlar, ardından topiğe tekrar bayram gelecek ard arda hamiş haberleri çıkacak Allahın izni ile
Buket İşlem sözüne çok güldüm yaaa, Allahta szi güldürsün kızlar emibu kız zaten psikolojik tam oldu yani herşeyiyle sertifikalı psikolojik
hepınızden ALLAHrazı olsun kızlar ben hergun gremıyorum zaten grsemse cevab vermıyosunuzama ben bakıyorum ve dualarınızı okuyorum.ALLAHA EMANET OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?