Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yahu bunu i phone dan yazıyorum. Bu geri zekalı telefon benim yazdıklarımı kendi kendine duzeltiyor.geri dönüp okumayinca da böyle komik vakalar oluyo ne yazikki kusura bakma:))

yok canım ne kusuru bende dedim herhalde buketin kafası karşık işlem falan aklında başka bişeyler var

Maşallah ozlemcigime:)bende senin gibi rahat bı hamilelik istiyorum.inşallah seninki de benim kide özlem gibi olur.yada işlem mı desek:))

evet canım inşallah senin ve diğer arkadaşlarında hamileliği işlem gibi olur

canım güle güle git kötü şeyler getirme aklına

Canım Arkadaşlarım bir pazar gününden hepinize kucak dolusu günaydınlar
Dün topiğe yazamadım koşturmalı bir gündü, hep dışarlardaydım, gece geldim eve.
Bircan, Buketim psikolojiğim, kader ve kendiim için tesbihlerimi çektim Allahım kabul etsn inşallah hayırlısıyla.

Bu arada ovulasyon testlerimi hergün yapıyorum, dün üçüncü günümdü ve gün geçtikçe koyulaşıyor bakalım, bugünde 12.30 da yapıcam kahvaltımı geç yaptığım için. Bugün belkide tam kırmızıya bile dönüşebilir kızlar. Ayrıca hala çooookkk hafifte olsa pembemsi bir akıntım ara ara geliyor, yani ağustosun 7 sinden beri aka aka bitiremedim şu akıntımı Allahtan hayırlısı bakalım, bence vucut bebişe hazırlanıyor kesinlikle öyle umut ediyorum. ve okuduğuma göre bir çok arkadaşımızında değişik değişik regl durumları var, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. son hazırlıkları tamamlıyoruz sanırım kızlar, ardından topiğe tekrar bayram gelecek ard arda hamiş haberleri çıkacak Allahın izni ile

Buket İşlem sözüne çok güldüm yaaa, Allahta szi güldürsün kızlar emi bu kız zaten psikolojik tam oldu yani herşeyiyle sertifikalı psikolojik

inaşlallh hmaileliğe hazırlıktır cnm ya bnm de sol kasığımda belirgin bir sız var .hayıelrısı dün çok güldük hakkaten ya bu işlem olayınam alem bu buket

Senin Ağustosun yedisinden beri hafif kanaman mı geliyor neden acaba regl gibi de değil demek ki ama ovu da yumurtla görürsem sorun yok demektir göremezsen ve regl olursa bir dr git bence daha önce gittin mi muayene oldun mu bilmiyorum ama. Kaç aydır bebek istiyorsun sen canım. Evet valla ben dahil çoğu kişide regl düzensizlikleri var ben bu reglimden memnunum nasıl oluyorsa o şey ama işte öyle çünkü kanamalardan biti kahverengimsi ve az az geliyordu aylardır sökülemediği için sanırım da ara kanama oluyordu bilemiyırum ama bu tam anlamıyla regl olarak geliyor ama 23. günümdü umarım normaldir ve ara kanama yani erken kanama falan olmaz. Bu ay dr erteledim bir daha ki karar vericem artık tedavi için. Dediğin gibi ard arda gelecek gebelik haberleri bende inanıyorum ben çok sabrettim artık karşılığını alabileceğimi düşünüyorum pozitif olursak her zorluğu aşarız.

kızlar bende 13 haflaık hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum benim doktor cinsiyetini bir türlü söylemedi..oysaki bir çok arkadasım 12.haftalarda ögrendi...bende başka doktora gittim erkege benziyor ama kesin belli değil tabiki dedi...doktor yanılmışmıdır sizce kızlar?

hepınızden ALLAHrazı olsun kızlar ben hergun gremıyorum zaten grsemse cevab vermıyosunuzama ben bakıyorum ve dualarınızı okuyorum.ALLAHA EMANET OLUN

Hayirdir güzelim ne derdi?Rabbim dermansiz dert vermez.Anlatmak istermisin belki yardimci olabilirim. olamazsamda anlatip icini döküp rahatlamis olursun.

7verengül, özlem, bedriye, ipek, bircan sizin icin okumustum arkadaslar Allah kabul etsin Insaallah

buket, yasemin, kader sizin icinde okudum Rabbim sevincli haberler duyurmayi nasip etsin yakinda Insaallah

hepınızden ALLAHrazı olsun kızlar ben hergun gremıyorum zaten grsemse cevab vermıyosunuzama ben bakıyorum ve dualarınızı okuyorum.ALLAHA EMANET OLUN

ah canım benim yaaa, ayy kendimi ve tüm topiğimiz suçlu hissettim kız şimdi, birdaha kaderi cevapsız bırakmıyoruz arkadaşlar oldumu, bn haftasonları pek aktif lamıyorum çok yoğun geçiyor canım, okuyup beğen butonuna tıklıyıp çıkıyorum genellikle. elimden geldiğince hafta içi aktif oluyorum, inşallah rahat rahat bi ohbet etme fırsatımız olur seninlede öpüyorum çok. Allah razı olsun, Allah kabul etsin çektiğin tesbihleri inşallah arkadaşım

s.a. herkese hayırlı haftalar hayırlı sabahlar
yeni bir haftaya yine hepbirlikte başlamanın mutluluğu ve huzuru içinde olalım inşallah.
Bugün istanbulda yine hava çok sıcak, gece sıcaktan uyandım kaç defa, en sonunda klimayı açıp yattık buzzzz gibi
Benim için tesbihlerini çeken dualarını eden herkeslere çok çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, bana ettiğiniz duaların aynısı sizide bulsun inşallah.amiiinn.

Bu arada mavera yani mervecim çok sevindim maşallah canım regl oluşsun, bu ay çoğu kişi ya erken oldu yada geç oldu zaten onu kafana takma. ben birde sana hayıt suyu içmeni tavsiye ederim canım benim. ben bekarken içerken annemde içmişti benimle birlikte, tam menopoza girme dönemndeydi o sıra adetrleri çok seyrekleşmişti, bu hayıt suyu sayesinde o da menopoza girmekten kurtulmuştu

zeliha ve küçük yasemincim tesbihlerinizi çektim, Allah kabul eder inşallah, en hayırlı ve tez zamanda güzel haberlerinizi burda duyarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…