- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.821
hayır tatlım daha oluşmadı 8. aya gircem 3-4 gün var 8.9.aydada olmazsa İNŞALLAH olmaz..ben her banyodan sonra göğüs ucuna ve karnıma badem yağı sürüyorum canım..gülcüm ya bişi sorcam sana özel olursa cevaplamak zorunda deilsin canım. sende çatlak oluştu mu canım
canım inşallah regl olmazsın, bugün betana baktırsaydın keşke, 2 gün arayla değer cok farkeder, inşallah rabbim nasip eder :)) ayrıca sen niye zayıflama hapı kullanıyorsun onlar cok zararlıannemin bir arkadaşı bu haplar yüzünden böbreğini kaybediyordu, diyet yap, ebru şallı ile plates yap, yürüyüş yap , bence hap kullanma canım ne kadar bitkisel desede sonuçta yime kimyasal var içinde, ayrıca resimlerde öyle kilolu falan da değilsin, merak etme hamile kalınca ilk üç ay bulantın olunca birşey yiyemez zaten kilo verirsin
kuzum sende avatardaki gibi uzanmıştın resminde
sahi sen niye gece uyuyamadın söyle bakııım yime kaynanan mı canını sıktı??
cnm şimdi bak bir görürsün
CNM şu şeker hapı varya glifor geçen hamileliğimde onu kullandıktan sonra hamile kalmıştım onun için başlamak istedim ama halen birsey belli olmadığı için kaldı öyle inşallah gerek kalmaz kullanmama kan tahlilinide korkumdan yapamadım kötü sonuç almaktan korkuyorum bugün adet olmam lazımdı gelen olmadı gelmezde inşallah
hayır tatlım daha oluşmadı 8. aya gircem 3-4 gün var 8.9.aydada olmazsa İNŞALLAH olmaz..ben her banyodan sonra göğüs ucuna ve karnıma badem yağı sürüyorum canım..
genelde son aylarda yırtılma oluyomuş..
canımmmmmm, hadi resmini koyda senide görelim
saol cnm o senin güzelliğin amin cümlemizin mutluluğu daim olsunşimdi gördüm canımvalla çokkkk güzelsin ya bayıldım canım allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah
bende gliforla 4 kilo verdim ii geldi cnm değerin biraz daha yükselsin istiyorum yine düşük olursa korkuyorum hem hamile olmazsam bile birkaç gün tadını çıkarayım akıntım var göğüslerim sıkınca ağırıyor o kadarçık belirtim varhımmm gliforu biliyorum benim pco'lu bir arkaşım kullandı 8 kilo verdi hemen arkasına hamile kaldı, ohhh super bir haber peki bir belirtin varmı? kasıkta göğüste? valla ben senin yerinde olsam çatlardım meraktan, bide kötüde olsa elimde bir sonuç oldumu daha rahat hissederim ben, ama senide anlıyorum, Rabim gönlüne göre versin
yaa benimde başlarda öyle kafam karışmıştı ama kimyasal kullanmak istemedim canım..bi çok kişide badem yağı önerdi bende 5-6 aydan sonra kullanmaya başladım devam ediyorum gerisini görcez bakalım..hımm ne güzel canım inş olmaz. ya hani 3. aydan itibaren çatlak kremi kullanın falan diyolar ya aklımı karıştırdı. şimdi bişi yok bende de zaten fazla göbüşüm yok. bi de bu çatlak kremlerini kullanmalı mıyım acaba bebişe zararı olur mu ki. yoksa bende badem yağı kullanim olmazsa bi de sen ne zamandan beri sürüyosun canım
yaa benimde başlarda öyle kafam karışmıştı ama kimyasal kullanmak istemedim canım..bi çok kişide badem yağı önerdi bende 5-6 aydan sonra kullanmaya başladım devam ediyorum gerisini görcez bakalım..
rica ederim canım kullan bencede kimyasaldan iyidir..iyice yedir cildine..hımm anladım canım bende kimyasal kullanmak istemiyorum.... bende badem yağı kullanim canım çok saol
hımm ne güzel canım inş olmaz. ya hani 3. aydan itibaren çatlak kremi kullanın falan diyolar ya aklımı karıştırdı. şimdi bişi yok bende de zaten fazla göbüşüm yok. bi de bu çatlak kremlerini kullanmalı mıyım acaba bebişe zararı olur mu ki. yoksa bende badem yağı kullanim olmazsa bi de sen ne zamandan beri sürüyosun canım
utanıyorumm canım yaaa
bende gliforla 4 kilo verdim ii geldi cnm değerin biraz daha yükselsin istiyorum yine düşük olursa korkuyorum hem hamile olmazsam bile birkaç gün tadını çıkarayım akıntım var göğüslerim sıkınca ağırıyor o kadarçık belirtim var
ya utanma lütfen ( tabi istemezsen sen bilirsin canım ) biz burda birbirimize halfet pozisyonlarımızı anlatıyoruz utanmıyoruz, bir fotodan mı çekinecez, ama canın nasıl isterse tatlım , bari göbüşünün fotosunu koy da biraz sevek :))
şaka canımya şuan bilgisayarda tek çekilmiş fotom yok o yüzden ama merak ediyorsan yine de koyabilirim silerim sonra hemen. göbüşüm daha fazla belli deil teyzesi bebişim biraz daha büyüsün inş o zaman koyarım fotosunu. rabbim sana da nasip etsin inş.
rica ederim canım kullan bencede kimyasaldan iyidir..iyice yedir cildine..
ya utanma lütfen ( tabi istemezsen sen bilirsin canım ) biz burda birbirimize halfet pozisyonlarımızı anlatıyoruz utanmıyoruz, bir fotodan mı çekinecez, ama canın nasıl isterse tatlım , bari göbüşünün fotosunu koy da biraz sevek :))
şaka canımya şuan bilgisayarda tek çekilmiş fotom yok o yüzden ama merak ediyorsan yine de koyabilirim silerim sonra hemen. göbüşüm daha fazla belli deil teyzesi bebişim biraz daha büyüsün inş o zaman koyarım fotosunu. rabbim sana da nasip etsin inş.
hiç sorun değil canım sen ne zaman istersen o zaman koy fotonu, doğru ya 13. hafta da göbüşmü olur benimki de laf
yok canım ağrı kesici fln kullanmadım kimyasal kullanmamaya özen gösterdim okadarcanım özellikle dikkat ettiğin bişi oldu mu ya da yaptığın özel bişi falan var mı. ya hamile olunca herkes bişi söylüyo ne yapıcanı şaşırıyo insan valla
ya utanma lütfen ( tabi istemezsen sen bilirsin canım ) biz burda birbirimize halfet pozisyonlarımızı anlatıyoruz utanmıyoruz, bir fotodan mı çekinecez, ama canın nasıl isterse tatlım , bari göbüşünün fotosunu koy da biraz sevek :)))
anlıyorum canım , ama belki haftasonu fikrin değişir :)))) belirtilerin güzel bende sürekli göğüslerimi mıncıklarımeşim delisin sen der, çünkü ilk hamileliğimde göğüslerimde şişme ve hassasiyet coktu, ordan kontrol ederim her ay, ama illaki olacak diyede birşey yokmuş, inşallah 9 ay boyunca tadını cıkarırsın canım
not: laptop yavaş , o yüzden yadıklarım geç geliyor :))
ewet cnm geçen sene gitmiştik eşim önceden mobil güvenlikti onunla çok gezerdimburcu bişey soracağım, eşinle beraber olduğun foto batman hasankeyf mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?