Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gülcüm ya bişi sorcam sana özel olursa cevaplamak zorunda deilsin canım. sende çatlak oluştu mu canım
hayır tatlım daha oluşmadı 8. aya gircem 3-4 gün var 8.9.aydada olmazsa İNŞALLAH olmaz..ben her banyodan sonra göğüs ucuna ve karnıma badem yağı sürüyorum canım..
genelde son aylarda yırtılma oluyomuş..

Son düzenleme:

CNM şu şeker hapı varya glifor geçen hamileliğimde onu kullandıktan sonra hamile kalmıştım onun için başlamak istedim ama halen birsey belli olmadığı için kaldı öyle inşallah gerek kalmaz kullanmama kan tahlilinide korkumdan yapamadım kötü sonuç almaktan korkuyorum bugün adet olmam lazımdı gelen olmadı gelmezde inşallah

kızlaar fotolarımızı arkdaşlarımızdan başka kimsecikler görmüyor, hatta ben siteden çıkış yaptım, kendi hesabımı buldum fotolara baktım yok anacım gözükmüyor, yani o yüzden hemen silmeyim, bak seda'ya 7/24 fotosu duruyor, görmesini istemediğiniz kişiyide arkadaş listesinden silersiniz olur biter.....

yalnışsam hemen haber verin bende sileyimmmm:18:

hımmm gliforu biliyorum benim pco'lu bir arkaşım kullandı 8 kilo verdi hemen arkasına hamile kaldı, ohhh super bir haber peki bir belirtin varmı? kasıkta göğüste? valla ben senin yerinde olsam çatlardım meraktan, bide kötüde olsa elimde bir sonuç oldumu daha rahat hissederim ben, ama senide anlıyorum, Rabim gönlüne göre versin

hımm ne güzel canım inş olmaz. ya hani 3. aydan itibaren çatlak kremi kullanın falan diyolar ya aklımı karıştırdı. şimdi bişi yok bende de zaten fazla göbüşüm yok. bi de bu çatlak kremlerini kullanmalı mıyım acaba bebişe zararı olur mu ki. yoksa bende badem yağı kullanim olmazsa bi de sen ne zamandan beri sürüyosun canım

canımmmmmm, hadi resmini koyda senide görelim

utanıyorumm canım yaaa

bende gliforla 4 kilo verdim ii geldi cnm değerin biraz daha yükselsin istiyorum yine düşük olursa korkuyorum hem hamile olmazsam bile birkaç gün tadını çıkarayım akıntım var göğüslerim sıkınca ağırıyor o kadarçık belirtim var

yaa benimde başlarda öyle kafam karışmıştı ama kimyasal kullanmak istemedim canım..bi çok kişide badem yağı önerdi bende 5-6 aydan sonra kullanmaya başladım devam ediyorum gerisini görcez bakalım..

TÜÜÜÜÜÜÜMAAAAAAAAAAAAAAAYYYYY, tümay canım fotonu gördüm, ne kadar zayıfsın çok tatlısın, seninde yüzün nurlu, aman diyim namazdan imandan uzaklaşma, sınavların zor, rabbim bebeklerini cennette sana gösterir inşallah, hem onlar senin elinden tutup seni cennete götürürmüş, hepimiz nefsimize yenik düşüp yalnış yola saparız şüphesiz, ama rabbim bizi sınar sınar sonrada hiç ummadığımız anda ödüllendirir inşallah, ben tespihle duayla kendimi toparladım sanırım seninde şuanki ilacın bu, sakın yalnış anlama canım, resmini görünce içim kaynadı sana o yüzden yazdım bunları :)))

yaa benimde başlarda öyle kafam karışmıştı ama kimyasal kullanmak istemedim canım..bi çok kişide badem yağı önerdi bende 5-6 aydan sonra kullanmaya başladım devam ediyorum gerisini görcez bakalım..

hımm anladım canım bende kimyasal kullanmak istemiyorum.... bende badem yağı kullanim canım çok saol

ya utanma lütfen ( tabi istemezsen sen bilirsin canım ) biz burda birbirimize halfet pozisyonlarımızı anlatıyoruz utanmıyoruz , bir fotodan mı çekinecez, ama canın nasıl isterse tatlım , bari göbüşünün fotosunu koy da biraz sevek :)))

anlıyorum canım , ama belki haftasonu fikrin değişir :)))) belirtilerin güzel bende sürekli göğüslerimi mıncıklarım eşim delisin sen der, çünkü ilk hamileliğimde göğüslerimde şişme ve hassasiyet coktu, ordan kontrol ederim her ay, ama illaki olacak diyede birşey yokmuş, inşallah 9 ay boyunca tadını cıkarırsın canım

not: laptop yavaş , o yüzden yadıklarım geç geliyor :))

canım özellikle dikkat ettiğin bişi oldu mu ya da yaptığın özel bişi falan var mı. ya hamile olunca herkes bişi söylüyo ne yapıcanı şaşırıyo insan valla
yok canım ağrı kesici fln kullanmadım kimyasal kullanmamaya özen gösterdim okadar

amin cnm hayırlısıyla inşallah ya kızlar birsey diyecem bugün eşimin halısını sağlık kabinine teste götürdüm kadın kan aldı iki saat sonra gel testi al dedi ben normal kan testi yapacak sandım 2 saat sonra gittik idrar testinin üstüne kan damlatmış öyle yapmış böyle birsey gören oldumu silik ikinci çizgi vardı negatif dedi böyle ilk defa gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…