Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok canım ağrı kesici fln kullanmadım kimyasal kullanmamaya özen gösterdim okadar
anladım canım ne bileyim ya şunu yeme bunu yeme falan diolar. ya acayip dondurma canım istiyo bi kaç kere yedim sonra yeme falan dediler sonra acıyı çok severim acı yeme diolar ne bileyim daha aklıma gelmiyo...

anladım canım ne bileyim ya şunu yeme bunu yeme falan diolar. ya acayip dondurma canım istiyo bi kaç kere yedim sonra yeme falan dediler sonra acıyı çok severim acı yeme diolar ne bileyim daha aklıma gelmiyo...
yok canım aşırıya kaçmadığın müddetce bişi olmaz bende ilk aylarda çiğköfte yiyodum habire :) ama abartma..

yuhhh ilk defa görüyorum keşke sorsaydınız ama idrartesti kanın içindeki beta hcgyi nasıl ölçsün valla şok şok şoktayım , bide 2 saat bekletmiş mi ,ayy ben evde de yaparım ne varki

ewet cnm geçen sene gitmiştik eşim önceden mobil güvenlikti onunla çok gezerdim

bende gördüm canım çok beğenmiştim, zaten öyle yerler cok ilgimi çeker, bide mardin'i çok beğenmiştim

yok canım ağrı kesici fln kullanmadım kimyasal kullanmamaya özen gösterdim okadar

yok canım ağrı kesici ya da başka bi hap falan hiç kullanmıyorum acıua dayanıklıyım önceden de hiç içmezdim. yalnız dr bana vitamin hapı vermişti canım ben tiksindim içemiyorum şimdi onu bir iki tane tek içtim ya dr sölemedim daha bişi olur mu ki

valla cnm bende şok oldum konuşamadım çıktım hemen birde 10 tl aldı dur test bende bırakayım hatta çiş dökülen yere kan koymuş

ilaçlarını düzenli kullanmaya calış canım kullanamazsanda druna söyle belki değiştiirir..senin içinde bebek içinde gerekli vitamin..

ne bileyim canım valla bende anlamadım. ama yine de canım ne isterse onu yiyorum ole pimpirikli deilm aslında ama iste herkes bişi deyince kafa karışıyo işte
doğrudur canım sen bakma herkesin dediklerine aşırıya kaçma yeter..ye istediğini..

gül ve ebru iyi geceler canlarım hayırlı hafta sonalrı

burcu sende mi gittin?? sanada iyi geceler ,ben biraz daha burdayım eşim yok tv izlemiyorum zaten

benım koçiş yok evde şube arkadaşlarıyla yemekte zaten kıskançlığın en üstündeyim ama birsey de diyemiyorum

canım kıskanma ,adam rahatlasın, zaten mesleği zor, bunalmıştır, sadece kendini yıpratırsın, hem eşinede belli etme bunalır valla

canım kıskanma ,adam rahatlasın, zaten mesleği zor, bunalmıştır, sadece kendini yıpratırsın, hem eşinede belli etme bunalır valla
yok cnm yansıtmıyorum ama aradım sinirlendiğimi belli ettim oturup muhabbete gerek yok yemek ye kalk bu kadar

yok cnm yansıtmıyorum ama aradım sinirlendiğimi belli ettim oturup muhabbete gerek yok yemek ye kalk bu kadar

her gece her gece yapıyorsa sinirlenmekte haklısın canım , ama kırk yılda bir gidiyorsa darlama bence, bak sen burda bizimle istediğin herşeyi konuşuyorsun y ada ne bileyim orda rakadaşlarınla ama erkek adam zor dertleşir hep içine atar, onlar ancak geyik yapar spor konuşur, bırak rahatlasın helede içkisi falan yoksa ohhh mis, sen huzursuz olursun, ama dersenki burası diyarbakır bu saatte evde yalnız korkuyorum haklısın, diyecek lafım yok 3,5 yıl şırnak'ta yaşadık bilirim

yok cnm çok nadir çıkar yok cnm ben fazla korkmam sadece arada geliyorlar sonra düşününce geçiyor yani bende var sorun kimseyle 1 saatten fazla paylaşamam

yok cnm çok nadir çıkar yok cnm ben fazla korkmam sadece arada geliyorlar sonra düşününce geçiyor yani bende var sorun kimseyle 1 saatten fazla paylaşamam

oyy kıyamam paylaşamazmış , maşallah Allah bozmasın madem eşine bu kadar değer veriyosun bırak biraz rahatlasın adam, zaten çok nadirmiş, eve gelincede burnundan getirme bari
hem onuda üzersin gittiğine gideceğine pişman olur, Allah başımızdan eksik etmesin onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…