- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.841
anladım canım ne bileyim ya şunu yeme bunu yeme falan diolar. ya acayip dondurma canım istiyo bi kaç kere yedim sonra yeme falan dediler sonra acıyı çok severim acı yeme diolar ne bileyim daha aklıma gelmiyo...yok canım ağrı kesici fln kullanmadım kimyasal kullanmamaya özen gösterdim okadar
yok canım aşırıya kaçmadığın müddetce bişi olmaz bende ilk aylarda çiğköfte yiyodum habire :) ama abartma..anladım canım ne bileyim ya şunu yeme bunu yeme falan diolar. ya acayip dondurma canım istiyo bi kaç kere yedim sonra yeme falan dediler sonra acıyı çok severim acı yeme diolar ne bileyim daha aklıma gelmiyo...
amin cnm hayırlısıyla inşallah ya kızlar birsey diyecem bugün eşimin halısını sağlık kabinine teste götürdüm kadın kan aldı iki saat sonra gel testi al dedi ben normal kan testi yapacak sandım 2 saat sonra gittik idrar testinin üstüne kan damlatmış öyle yapmış böyle birsey gören oldumu silik ikinci çizgi vardı negatif dedi böyle ilk defa gördüm
ewet cnm geçen sene gitmiştik eşim önceden mobil güvenlikti onunla çok gezerdim
yok canım ağrı kesici fln kullanmadım kimyasal kullanmamaya özen gösterdim okadar
valla cnm bende şok oldum konuşamadım çıktım hemen birde 10 tl aldı dur test bende bırakayım hatta çiş dökülen yere kan koymuşyuhhh ilk defa görüyorum keşke sorsaydınız ama idrartesti kanın içindeki beta hcgyi nasıl ölçsün valla şok şok şoktayım , bide 2 saat bekletmiş mi ,ayy ben evde de yaparım ne varki
bende gördüm canım çok beğenmiştim, zaten öyle yerler cok ilgimi çeker, bide mardin'i çok beğenmiştim
yok canım aşırıya kaçmadığın müddetce bişi olmaz bende ilk aylarda çiğköfte yiyodum habire :) ama abartma..
ilaçlarını düzenli kullanmaya calış canım kullanamazsanda druna söyle belki değiştiirir..senin içinde bebek içinde gerekli vitamin..yok canım ağrı kesici ya da başka bi hap falan hiç kullanmıyorum acıua dayanıklıyım önceden de hiç içmezdim. yalnız dr bana vitamin hapı vermişti canım ben tiksindim içemiyorum şimdi onu bir iki tane tek içtim ya dr sölemedim daha bişi olur mu ki
alla alla bana hiç sunu yeme bunu yeme demedi drum..etsiz çiğköfte yiyodum ama ben abartmadan tabi çok diiil..canım bende çokk severim çiğköfte ama onu da drum yasakladı bebişin ciğerinde kis yapar dedi hiç yemiyorum o yüzden
alla alla bana hiç sunu yeme bunu yeme demedi drum..etsiz çiğköfte yiyodum ama ben abartmadan tabi çok diiil..
doğrudur canım sen bakma herkesin dediklerine aşırıya kaçma yeter..ye istediğini..ne bileyim canım valla bende anlamadım. ama yine de canım ne isterse onu yiyorum ole pimpirikli deilm aslında ama iste herkes bişi deyince kafa karışıyo işte
iyi geceler canımm..bende cıkıcam şimdi benim kocişte gelemedi daha..hayırlı geceler herkese..ben kaçıyorum kociş kıskanıyo valla gidim biraz da onunla vakit geçirim hayırlı geceler...
benım koçiş yok evde şube arkadaşlarıyla yemekteben kaçıyorum kociş kıskanıyo valla gidim biraz da onunla vakit geçirim hayırlı geceler...
iyi geceler cnm allah rahatlık versinben kaçıyorum kociş kıskanıyo valla gidim biraz da onunla vakit geçirim hayırlı geceler...
benım koçiş yok evde şube arkadaşlarıyla yemektezaten kıskançlığın en üstündeyim ama birsey de diyemiyorum
yok cnm yansıtmıyorum ama aradım sinirlendiğimi belli ettim oturup muhabbete gerek yok yemek ye kalk bu kadarcanım kıskanma ,adam rahatlasın, zaten mesleği zor, bunalmıştır, sadece kendini yıpratırsın, hem eşinede belli etme bunalır valla
yok cnm yansıtmıyorum ama aradım sinirlendiğimi belli ettim oturup muhabbete gerek yok yemek ye kalk bu kadar
yok cnm çok nadir çıkar yok cnm ben fazla korkmam sadece arada geliyorlar sonra düşününce geçiyor yani bende var sorun kimseyle 1 saatten fazla paylaşamamher gece her gece yapıyorsa sinirlenmekte haklısın canım , ama kırk yılda bir gidiyorsa darlama bence, bak sen burda bizimle istediğin herşeyi konuşuyorsun y ada ne bileyim orda rakadaşlarınla ama erkek adam zor dertleşir hep içine atar, onlar ancak geyik yapar spor konuşur, bırak rahatlasın helede içkisi falan yoksa ohhh mis, sen huzursuz olursun, ama dersenki burası diyarbakır bu saatte evde yalnız korkuyorum haklısın, diyecek lafım yok 3,5 yıl şırnak'ta yaşadık bilirim
yok cnm çok nadir çıkar yok cnm ben fazla korkmam sadece arada geliyorlar sonra düşününce geçiyor yani bende var sorun kimseyle 1 saatten fazla paylaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?