Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

amin cnm yok senle konuşunca sakinledim daha iyiyim şimdi zaten gittiğinden beri 3-4 kere aradı kızlardan ayrı oturuyorum kimseyle konuşmuyorum yemek yedim falan diye

amin cnm yok senle konuşunca sakinledim daha iyiyim şimdi zaten gittiğinden beri 3-4 kere aradı kızlardan ayrı oturuyorum kimseyle konuşmuyorum yemek yedim falan diye

oyy maşallah bide sana rapor vermiş, gitmiş ama aklı sende canım şimdi sizin gündemiznizde bebek sahibi olmak varken sen aklına öyle kötü kötü şeyler getirme bence, hem adamı kendinden uzaklaştırırsın Allah esirgesin, bak ne güzel attığın her adımı haber vermiş daha ne istiyorsun kıymetini bil. anlayışlı eş moduna gir içindeki kötü sesleri dinleme emi

yoldaymış gelmiş çok şükür ewet saki sakin kapıyı açalım ben buralardayım yine cnm

zaten çok anlayışlıyımdır bir ben varım o konuda tabi dalga geçiyorum hiç yanımdan geçmemiş

Nasılsınız kızar bugün banyo yapıp duaları okuyacaktm ama halim yok acayip halsizlik çöktü yarın banyo yapıcam dr gidicem reglimde bitti gelince okurum tamamlarım duaları. Bakalım benim yumoşlar ne alemde ama büyüyorlar belli çünkü yapışkan sıvı gelmeye başladı geçen seferde 1 hafta önceden gelmeye başlamıştı bir kutum bitti yarın dr gidicem bakacak 2. kutuya geçicemm..

ooo maşallah maşallah büyüsün büyüsün iki tane olsun inşallah sonra bebişler çifter çifter gelsin

yoldaymış gelmiş çok şükür ewet saki sakin kapıyı açalım ben buralardayım yine cnm

ohh super git kocanla ilgilen miss, bide benim kendi fikrim; adamlar sorguya çekilmekten hoşlanmazlar ne yaptın, niye geç geldin falan bunalırlar ( çok sık yaptıkları sinir bozucu bir durum yoksa tabiki) kırk yılın başı gitmiş, huzurunuz kaçmasın, ayy bende ne burnumu soktum ya tamam daha bişey yazmıyorum

canım iyiyiz , senin yemek yarışması ne oldu? yarın okursun duaları bende reglim benimde yarım kaldı, ohh bu seferki aşılaman çok bereketli geçer inşallah yarın doktora gideceksin madem yat dinlen, enerji topla, inşallah herşey yolunda gider canım Allah kolaylık versin

sedacım sen çıktın sanırım Allah rahatlık versin, bir sürü yumoşun olsun inşallah iyi geceler

burcucum sana da kocişinle mutlu huzurlu bir akşam diliyorum Allah rahatlık versin kendinize dikkat edin ben çıkıyorum

evet canım ya birkez daha anladım nekadar faydalı olduğunu başladım 3. gün adetim geldi bukadar kısa sürede etki edermi bilmiyorum ama bence etti çünkü hiç adet belirtim olmadı pat diye geldi. İnşallah canım hepimize nasip eder Allah söylemek istemiyorum ama içimden geldi dua ederken kendime istediğim kadar sizlerede istiyorum canı gönülden bir bütün olduk burda
kızlar bende ekledim bakın çabuk kaldırcam :)
gülll seni ekledim bende görmek istiyorum hemen kaldırma
ay baya fazla tutmuş ya bize her şey dahil 700 dedi ama acaba ilaçları içinde kattımı bu arada tüp bebek olursa ilerde rapor cıkartmak istiyorum devlet karşılıyormuş 2 deneme hakkın varmış inşallah gerek kalmaz
kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım
ya hemen kaldırmışsınız ama olmazki bende görmek istiyorum
aman canım olmasın allah korusun inşallah bende ilk defa duydum olma olasılığı yüksek olsa doktorlar uyarır herhalde.
ondan bende kullanmıştım gittiğim başka bir doktor sen zaten zayıfsın sana verilmemeliydi dedi 52 kilodan 48e düşmüştüm bıraktırdı bana ama hakikaten zayıflatıyor iştah falan bırakmıyor
yumurtlamayı da sağlıyorİnşallah gerek kalmz canım
aa oda ne ya ilk defa böyle bir şey duydum çok ilginc geldi
canım haydi hayırlı haberlerle gel inşallah en kalitelisinden yumoşların olmuştur

Günaydın kızlarr, ohhhh ne muhabbet ne muhabbet valla kıskandım :))) dün çok yoğundum giremedim akşamda kayınvalidemlere gittik bakamadım sabahtan beri okuyorum anca bitti )
Resimler paylaşılmış bakılmış fln kaldırmayında bizde görelim yaaa, burcu'ya katılıyorum arkadaslar görebiliyor sadece sorun olmaz ki ama siz bilirsiniz.. Bende haftasonu güzel fotolar çekiliyim bari p.tesi koyarım artık :))) hepinizi öpüyorum ..

günaydın çiğdemmmmm, evet bende bazılarını göremedim daha ohh sende şöyle göbüşlü fotolarını koy bari, güzel haftasonları :)))))

Kızlar selamlar bugun Burcunun dua günü okuyunca haberdar edeceğim..
çokça öpüyorum sizi..

Bu arada dün akşam Tümay canım yazdıklarını okudum.. Yaşadıklarının yorgunluğu bir şekilde yansıyor insanın yaşadıklarına.. Dün gece sana da dualar ettim.. Rabbim inşAllah güç versin, kuvvet versin.. hayırlısıyla şu zor dönemleri atlatıp güzel günlerin başlangıcını versin.. Yaşadıklarımız hep bizlerin sınanmaları Rabbim bizleri uçlarda dolaştırmasın, inşAllah senin hepimizin yüzünü güldürsün.. bak bi kaç defadır tekrarlıyorum ama diyor ki dualarınız kabul görmüyorsa selavat az getiriyor olabilirsiniz.. lutfn sen hepimiz kızlar bol bol selavat getirelim.. ben elimden geldiğince günde en azından 100 kere selavat getiriyorum.. sizler de deneyin. Peygamber efendimize de yalvaralım Rabbime bizim için dua etsin diye.inşAllah faydasını görücez..

Kuzum şimdiden Allah razı olsun canim sen yazinca farkettim bugün benim günümmüş, cok güzel yamışsın canım bol selavat , hemen cekeyim :) faydasını gorecegimize eminim

Bu arda bulantilarin başladı mı??

günaydın canlar geçmişi okuyamadım henüz ama okuyacağım en kısa zamanda...
burju82 / BURCU
superz/ EBRU
witchgirl01 / GÜLDEN

canlar dualarınızı okudum...

günaydın kızlar nasılsınız ben adet oluyorum galiba gelmeye başladı ve yaza kadar bebek fikri ertelendi nisan da ablamın düğünü var onun için düğünde gelen giden olacak o arada düşünmüyorum düğünden sonra kısmet olursa tekrar başlıyacam çalışmalara

benım resmimi silmemin nedeni eşim kızar diye ona danışmadan bırakdım ne tepki vereceğini bilmiyorum onun için akşamları kaldırıyorum gündüzleri bırakıyorum

Kızlar dualarımı tamamladımmmm :))))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh herkese up uzun hafta sonları...pazartesi gelmek bilmesin

Hadi başla hayırlısıyla selavatlara, ağzımızda alışkanlık yaptıralım..

Bulantılarım yok maalesef.. belirtilerimde yok sadece göğüslerde şişkinlik var onlarda sanki hergün aynı şişkinlikte olmuyor.. dün kasıklarım çok ağrıdı bayağı korktum ama kanama falan olmadı çok şükür.. eşimde bu pazar misafir çağırdı sağolsunn bide herşeyi kendi halledermiş.. bulantı demek sağlık demek diyorlar ama bende yok, Allah hayırlısını versin ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…