- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.861
amin cnm yok senle konuşunca sakinledim daha iyiyim şimdi zaten gittiğinden beri 3-4 kere aradı kızlardan ayrı oturuyorum kimseyle konuşmuyorum yemek yedim falan diyeoyy kıyamam paylaşamazmış , maşallah Allah bozmasınmadem eşine bu kadar değer veriyosun bırak biraz rahatlasın adam, zaten çok nadirmiş, eve gelincede burnundan getirme bari
hem onuda üzersin gittiğine gideceğine pişman olur, Allah başımızdan eksik etmesin onları
amin cnm yok senle konuşunca sakinledim daha iyiyim şimdi zaten gittiğinden beri 3-4 kere aradı kızlardan ayrı oturuyorum kimseyle konuşmuyorum yemek yedim falan diye
yoldaymış gelmiş çok şükür ewet saki sakin kapıyı açalım ben buralardayım yine cnmamin cnm yok senle konuşunca sakinledim daha iyiyim şimdi zaten gittiğinden beri 3-4 kere aradı kızlardan ayrı oturuyorum kimseyle konuşmuyorum yemek yedim falan diye
ooo maşallah maşallah büyüsün büyüsün iki tane olsun inşallah sonra bebişler çifter çifter gelsinNasılsınız kızar bugün banyo yapıp duaları okuyacaktm ama halim yok acayip halsizlik çöktü yarın banyo yapıcam dr gidicem reglimde bitti gelince okurum tamamlarım duaları. Bakalım benim yumoşlar ne alemde ama büyüyorlar belli çünkü yapışkan sıvı gelmeye başladı geçen seferde 1 hafta önceden gelmeye başlamıştı bir kutum bitti yarın dr gidicem bakacak 2. kutuya geçicemm..
yoldaymış gelmiş çok şükür ewet saki sakin kapıyı açalım ben buralardayım yine cnm
Nasılsınız kızar bugün banyo yapıp duaları okuyacaktm ama halim yok acayip halsizlik çöktü yarın banyo yapıcam dr gidicem reglimde bitti gelince okurum tamamlarım duaları. Bakalım benim yumoşlar ne alemde ama büyüyorlar belli çünkü yapışkan sıvı gelmeye başladı geçen seferde 1 hafta önceden gelmeye başlamıştı bir kutum bitti yarın dr gidicem bakacak 2. kutuya geçicemm..
evet canım ya birkez daha anladım nekadar faydalı olduğunu başladım 3. gün adetim geldi bukadar kısa sürede etki edermi bilmiyorum ama bence etti çünkü hiç adet belirtim olmadı pat diye geldi. İnşallah canım hepimize nasip eder Allah söylemek istemiyorum ama içimden geldi dua ederken kendime istediğim kadar sizlerede istiyorum canı gönülden bir bütün olduk burdaBircan canim sogan suyu banada cok iyi geldi yanma ve enfeksiyon vardi 3 ay ictim bide her adetimin sonunda kahverengi akintilarim geldi kist yok bende herhalde ama icim temizlendi diye düsünüyorum, insallah seninde seda'nın da aşilamasi tutar ayni anda hamile kalirsiniz. Bahsettigin aşılardan haberim yok hem nazan yazmış vurulunca 3 ay korunmak lazimmiş aman boşver Rabbime emanetiz insallah, bu arada benim bir arkadas gebeyken kaba kulak oldu simdi masallah oglu cok sağlıklı
gülll seni ekledim bende görmek istiyorum hemen kaldırmakızlar bende ekledim bakın çabuk kaldırcam :)
ay baya fazla tutmuş ya bize her şey dahil 700 dedi ama acaba ilaçları içinde kattımı bu arada tüp bebek olursa ilerde rapor cıkartmak istiyorum devlet karşılıyormuş 2 deneme hakkın varmış inşallah gerek kalmazBenim hastanede aşılama ücreti 560 tl idi canım. İğneler raporlu iki kutu iğne ve bir çatlatma iğnesini 260 mı ne verdim. 3. kutuyu karşılamıyor rapor eğer laızm olursa çünkü 1000 ünite sınırı var iki kutu 900 ünite zaten bir ktu 450 aşmış oluyor tek kutuya raporuz 300 vermiştim aczacı tanıdıktı indirimi yoksa tek kutu 360. Yani bir aşılama ay 1.150 civarı tutuyor.
ya hemen kaldırmışsınız ama olmazki bende görmek istiyorumkızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım
aman canım olmasın allah korusun inşallah bende ilk defa duydum olma olasılığı yüksek olsa doktorlar uyarır herhalde.canım bende yaptırmadım hemde aşıdan korktuğum için... su çiçeği ve kızamık bende küçükken geçirmişim ama kızamıkçık aşısı yaptırmadım. dr kızamıkçık çok önemli falan demişti ileride çocuk için falan ama ben cesaret edememiştim. ama çok şükür bir sorun olmadı canım...
ondan bende kullanmıştım gittiğim başka bir doktor sen zaten zayıfsın sana verilmemeliydi dedi 52 kilodan 48e düşmüştüm bıraktırdı bana ama hakikaten zayıflatıyor iştah falan bırakmıyorCNM şu şeker hapı varya glifor geçen hamileliğimde onu kullandıktan sonra hamile kalmıştım onun için başlamak istedim ama halen birsey belli olmadığı için kaldı öyle inşallah gerek kalmaz kullanmama kan tahlilinide korkumdan yapamadım kötü sonuç almaktan korkuyorum bugün adet olmam lazımdı gelen olmadı gelmezde inşallah
aa oda ne ya ilk defa böyle bir şey duydum çok ilginc geldiamin cnm hayırlısıyla inşallah ya kızlar birsey diyecem bugün eşimin halısını sağlık kabinine teste götürdüm kadın kan aldı iki saat sonra gel testi al dedi ben normal kan testi yapacak sandım 2 saat sonra gittik idrar testinin üstüne kan damlatmış öyle yapmış böyle birsey gören oldumu silik ikinci çizgi vardı negatif dedi böyle ilk defa gördüm
canım haydi hayırlı haberlerle gel inşallah en kalitelisinden yumoşların olmuşturNasılsınız kızar bugün banyo yapıp duaları okuyacaktm ama halim yok acayip halsizlik çöktü yarın banyo yapıcam dr gidicem reglimde bitti gelince okurum tamamlarım duaları. Bakalım benim yumoşlar ne alemde ama büyüyorlar belli çünkü yapışkan sıvı gelmeye başladı geçen seferde 1 hafta önceden gelmeye başlamıştı bir kutum bitti yarın dr gidicem bakacak 2. kutuya geçicemm..
Günaydın kızlarr, ohhhh ne muhabbet ne muhabbet valla kıskandım :))) dün çok yoğundum giremedim akşamda kayınvalidemlere gittik bakamadım sabahtan beri okuyorum anca bitti)
Resimler paylaşılmış bakılmış fln kaldırmayında bizde görelim yaaa, burcu'ya katılıyorum arkadaslar görebiliyor sadece sorun olmaz ki ama siz bilirsiniz.. Bende haftasonu güzel fotolar çekiliyim bari p.tesi koyarım artık :))) hepinizi öpüyorum ..
Kuzum şimdiden Allah razı olsun canim sen yazinca farkettim bugün benim günümmüş, cok güzel yamışsın canım bol selavat , hemen cekeyim :) faydasını gorecegimize eminimKızlar selamlar bugun Burcunun dua günü okuyunca haberdar edeceğim..
çokça öpüyorum sizi..
Bu arada dün akşam Tümay canım yazdıklarını okudum.. Yaşadıklarının yorgunluğu bir şekilde yansıyor insanın yaşadıklarına.. Dün gece sana da dualar ettim.. Rabbim inşAllah güç versin, kuvvet versin.. hayırlısıyla şu zor dönemleri atlatıp güzel günlerin başlangıcını versin.. Yaşadıklarımız hep bizlerin sınanmaları Rabbim bizleri uçlarda dolaştırmasın, inşAllah senin hepimizin yüzünü güldürsün.. bak bi kaç defadır tekrarlıyorum ama diyor ki dualarınız kabul görmüyorsa selavat az getiriyor olabilirsiniz.. lutfn sen hepimiz kızlar bol bol selavat getirelim.. ben elimden geldiğince günde en azından 100 kere selavat getiriyorum.. sizler de deneyin. Peygamber efendimize de yalvaralım Rabbime bizim için dua etsin diye.inşAllah faydasını görücez..
Kuzum şimdiden Allah razı olsun canim sen yazinca farkettim bugün benim günümmüş, cok güzel yamışsın canım bol selavat , hemen cekeyim :) faydasını gorecegimize eminim
Bu arda bulantilarin başladı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?