Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

CANIMCIMM bence daha iyi bir süreç belli olmaz o zamana kadar sen kafandan atıp ilişkiye rahat girersin bakarsın stressiz ortam iyi gelir.. bebiş de peşinden gelir

CANIMCIMM bence daha iyi bir süreç belli olmaz o zamana kadar sen kafandan atıp ilişkiye rahat girersin bakarsın stressiz ortam iyi gelir.. bebiş de peşinden gelir
hayırlısı olsun cnm artık çok takmıyorum zaten seneye kalsa bile fark etmez ben önce ümreye gitmek istiyorum bakalım hayırlısı

selamün aleyküm kızlar
bugün doktora gittim çok şükür kist oluşmamış 43. günde geldi dedim reglim yumurtalık yapısıyla alakalı dedi. serophone verdi evde iğnem vardı zaten 2 hafta sonra çağırdı aşılama yapacak , gecen ay kısmet olmamıştı. acaba soğan suyuna devammı etsem bıraksam mı, serophone kullanmaya başlıcam yarın, ikisi bir arada zaararlı olurmu kafam çok karışık:44:

canim bulanti sağlıklı gebelik anlamına gelmez böyle bir söylenti var sadece, benim dayanılmaz bulantılarım olurdu sonra bebegimi kaybettim bu bir ölcü degil sakın ona odaklanma, bence sen şanslı gruptansın, benim eltimin 1 gün bile midesi bulanmamış gögüsleride 6. Ayda dolgunlaşmıb cok cok saglikli bir dogum yapti masallah, kasık ağrısının sebebi rahim kuzun için genışliyor ordakı kaslar cok kasılıyor o yüzden :)) yani ben seni muayene ettim hersey cok normal 10 gün sonra tekarar gelin :)))))))

günaydııın burcu canım nasılsın

Günaydın canim kahvaltimizi yaptik, evi bi süpürüp tiz falan alayım sonra kendimizi dışarı atarız, sen ne yapiyorsun, cumartesi calişiyormuydun sen özlemcim??

günaydın canlar geçmişi okuyamadım henüz ama okuyacağım en kısa zamanda...
burju82 / BURCU
superz/ EBRU
witchgirl01 / GÜLDEN

canlar dualarınızı okudum...
Allah razi olsun canım, bebegin sağlıkla gelsin insallah

canım hayırlısı olsun, sağlıklı bir döllenme olsaydı zaten tutunurdu, bu da bisey, part time gebe kulübüne hoşgeldin, ama insan üzülüyor yani ben bögure böğüre ağlamıştım ama Allah'a güvenince insan bir çıkış yolu buluyor, insallah hayirlisiyla gelir bebegin

Kızlar dualarımı tamamladımmmm :))))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh herkese up uzun hafta sonları...pazartesi gelmek bilmesin
sağol canım Allahj razı olsun öpüldün :))

canım bulantı herkeste olmuyor olsada bende mesela 7.8. Haftadan sonra oldu 16. Haftaya kadar devam etti sonrası rahattım bu aralarda oldu ama az öğürme oldu zaten istifra etmedim olmaz inşallah sendede..

Canim benim bir arkadaşım 60 günde bir oluyor evlendigi sene hamile kaldi, anneside öyleymış herse normal demış doktor, demekki insandan insana değışiyor dünya da sabir bir yumurtlama süresi yok, bizde hep neden ben böyleyim diye sorarız, aslında vucüdumuzun doğal işleyişi bu demekki, maşallah inşallah bu sefer kısmet olur canım soğan suyunu yapacaksan bile 10 gün yap bırak, hamileyken bile zararı yokmuş, bide serophone u neden kullanıyorsün?? Soğan etkisini azaltırmı daha mı iyi yapar bende bilemedim canım

aynen cnm hayırlısı olsun 2-3 gün o heyecanı yaşamak bile güzel kısmet olduğu zaman gelir daha kısmeti yokmuş demek

baktırdım cnm hersey temiz çıktı sorun yok nedeni belli değil
Anladım canım buda iyi bişey bence, benim doktorum tamamen tesadüf olabilir illaki bi sebeb gerekmiyor demişti, aslında düşük cok iyi birsey kim isterki sağlıksız bir evladi olsun, Allah esirgesin, en azinda hamile kalabildigini gördün cok şükür

Butun herkesin ve topigimiz adina dualari tek tek okudum Allahim kabul etsin Insaallah

Ayşecim canım nerelerdesin özledik seni?? Nasılsın? Dualari okumuşsun Allah razi olsun canim

Burjum sorma canim yollardayim iste annemde trende evimi ozledim::))
Sen nasilsin canim bende ozledim cepten girdigim icin resimlerinizi goremedigim icinde uzuldum simdi

Canlarım nasılsınızz. Biz kalktık kahvaltı ettik banyomu yaptım temizlendim dr gittim çok yoğundu dr bana randevu almana gerek yok kontrole geleceksin zaten demişti 45 dk bekledim ya neyse aldı hemen baktı yumurtalar güzel gelişiyor bir sorun yok çok şükür ama pco olduğu için yine çok yumurtam var da heralde 3 yumurta yine öne çıkar. 3 gn daha iğnelerimi olucam salı günü yine kontrole gidicem bakalım bu sefer hızlı mı gelişecek yine aynı mı olacak bilmiyorum. Şimdi temizlik yapıcam sonra da reglim de bitti teker teker okucam duaları inşallahh..

aslı ne fuarı evlilik ve ev tekstili fuarımı

kızlar bende resmimi koydum bakın bakem ben nasılım

maşallah çok tatlısın,Allah mutlu etsin eşinle yakışıyorsunuz.

Günaydın canim kahvaltimizi yaptik, evi bi süpürüp tiz falan alayım sonra kendimizi dışarı atarız, sen ne yapiyorsun, cumartesi calişiyormuydun sen özlemcim??

evet canım saat 1'e kadar çalıştım,şimdide evde pinekliyorum eşim iş çıkışı arabayı tamire götürdü,sinir oluyorum ben evdeyken onun maça gitmesine ve araba tamir ettirmesine

gül canım senin resmininide gördüm maşallah sana,senin zaten alt kısmını görmüştük şimdi kafanıda gördük görüntü tamamlandı

Kızlar merhaba..

Buket'ten sonraki arkadaşların hepsi için duamı ettim.. Allah kabul etsin inş.
Canim Allah razı olsun, yoksun bu aralar, nasilsin sınav sonuçların nasıl?

Burjum sorma canim yollardayim iste annemde trende evimi ozledim::))
Sen nasilsin canim bende ozledim cepten girdigim icin resimlerinizi goremedigim icinde uzuldum simdi
canim sen niye yollardasın söyle bakalım, ama yarın evindeymişsin cok şükür, bende iyiyim canım aynen tam gaz çalışmalara devam :)

ohh maşallah büyüsünlerde pıt pıt kalp olsunlar inşallah, temizliği aşılamadan önce hemen bitir canim hatta aşılamaya yakın bisey bırakma yat dinlen gez toz hadi bismillah

Ya evet benim eşimde birazdan arabayı yıkatmaya götürecek kafadan 2 saat yok, bende bir arkadaşım yeni doğum yapti ona gidecegim, biraz bebek seveyim bari, sende cık biyerlere evde durma, cumartesi evde olmak beni bunaltıyor valla

Aslı halvet sırasında ağrı oluyorsa enfeksiyon olabilir mutlaka bi doktora git, ciddi bişey değildir de kafan rahat eder, ama bende olan seyi söylüyorum :)

ben tek başıma gezmeyi sevmem zaten görüşeceğim arkadaşımda yok bide sanırım hasta oluyorum hafiften ateşim çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…