Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaaar resim paylaştım ama hepsi yeni resim değil sadece eşimle birlikte olan bir ay öncesine ait diğerleri eski resimlerim

ben tek başıma gezmeyi sevmem zaten görüşeceğim arkadaşımda yok bide sanırım hasta oluyorum hafiften ateşim çıkmaya başladı
canım ya üşüttün mü acaba dikkat et geçmiş olsun, benimde burda çok arkaşdaşım yok öyle gezip tozacağım ancak böyle bebek bakmaya giderim ya da hasta ziyaretine, gezmeleri hep eşimle beraber yaparız ev ziyaretlerini falan

kızlaaar resim paylaştım ama hepsi yeni resim değil sadece eşimle birlikte olan bir ay öncesine ait diğerleri eski resimlerim

özlem fiziğin çok güzel maşallah, eşinle birlikte olan fotonuzu çok beğendim Allah nazardan korusun, ayy varya hepinizi gördüm inanki hepinizi de hamilelik çok yakışacak inşallah seninde göbüşlü fotolarını göreceğiz canım, Allah sağlık ve huzur versin yeterki, bebeişlerde gelir peşpeşe inşallah :))

Canım sağolasın düşündüğün için... Sınava epey bi çalıştım ama hiç güzel geçmedi.. O yüzden moralim baya bi bozuk.. Uzadıkca uzadı okulum, o değilde bu kadar çalışmamın karşılığını alamadım ya ona üzülüyorum.. Hayırlısı bakalım..

Dün iş yerinden bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. Aklıma sizler geldiniz... Arkadaşım pco hastası regl çok düzensiz zaten bi çocuğu var o zamanda pcoymuş..
Nerdeyse her ay reglisi gecikince test yapar hepde negatif çıkardı... Zaten bi tane çocuğu olduğu için 2. çocukta çok ısrarcı değildi olduğu vakit olur diyip pco için tedavi olmuyodu..
Ama Allahın mucizesi işte en güzel şifa ondan geldi hiç bi tedavi görmeden hamile olduğunu öğrendi dün.. Çok yakın arkadaşım olduğu için bende teyze oluyorum yani.. Bende çok mutlu oldum..
İnşaAllah sizlerde bu duyguları yaşarsınız, Allahım sizede bu mutluluğu yaşatsın inş.

Canım inşallah en kısa zamanda verirsin sınavlarıni, ayy anlattiğın şey bizim topikte cok moral olacak valla maşallah arkadaşına sağlıkla doğsun, sende durumalr nasıl var mı bi kısmet falan:18:

burju82 / BURCUcum adaşım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin günahlarımız affolsun amin

yaa eşimle birlikte bile gitmiyoruz kimselere çoook nadir dir eski oturduğum yerde eşimin arkadaşları yakındı onlara giderdik şimdi onlara da pek gitmiyoruz

yorumun için teşekkür ederim canım,ben fiziğimi hiç beğenmyorum canım ya hem kısa boylu buluyorum kendimi hemde şekilsiz, hamilelik herkese yakışır kime yakışmazki Allah hepimize nasip eder inşallah (benim göbüşlü fotolara hiç gerek yok zaten yeteri kadar göbüş şimdide var 6-7 aylık hamilelerle yarışır valla )

Canım inşallah en kısa zamanda verirsin sınavlarıni, ayy anlattiğın şey bizim topikte cok moral olacak valla maşallah arkadaşına sağlıkla doğsun, sende durumalr nasıl var mı bi kısmet falan:18:

Kısmet çok be kuzum.. Hele özellikle bu aralar çok mu dikkat çeker oldum bilmiyorum ama çevremde çok daha fark edilir oldum sanırım..
Ama dilimden evet kelimesi çıkmıyo bi türlü.. Bende sadece Dua ediyorum gönlüme göre birisi çıksın karşıma diye.. Yoksa evlilik zor bişey değil bence..
Ömrümü geçireceğim insanı öyle bi seveyim ki onun herşeyi bana hoş gelsin.. Ben ona, o bana koşulsuz şartsız sırt dayayabilelim..

burju82 / BURCUcum adaşım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin günahlarımız affolsun amin

Allah razı olsun canım, Rabbim inşallah sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir ayrıca şakır şakır kanaman gelmediyse hala bir ümit vardır :))

ohh baby , nasibin seni biryerlerde bekliyordur o zaman Rabbim tam kalbine göre versin inşallah

Şunların tatlığına bi bakın yaa.. Hepsi ayrı bi çiçek.. Allahım bu tatlışlardan sizlere ve annelik özlemi çeken bütün kardeşlerime nasip etsin inşaAllah..
Allahım hepsini özenerek yaratmış sanki.. Tam ısırmalık bunlar ya MaşAllah..

iyi akşamlar kızlar.

tüm topik için

01.03.2013 cuma

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

burju82 / BURCU

02.03.2013 cumartesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

superz/ EBRU

03.03.2013 pazar

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

witchgirl01 / GÜLDEN

04.03.2013 pazartesi

sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
hepinizin duasını bitirdim hayırlısı ile.yeni dua listesine hazırım :)
Bu arada yasemin gül ün önerdiği dua bencede çok güzel.ama işle güçle işim yok.suan istediğim tek şey bi bebişimin olması.yalnız onun için dua etmek istiyorum.başka bişey için dua etmek gelmiyo içimden.tabi kasteddiğiniz iş tedavi ise bilemem :)

yok cnm daha damla damla koyu kahve gibi cnm benım başlangıç 1 gün damla damla gelir sonra çoğalır

ecrin23 / MERVE 28.02.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
tüm topik için 01.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ALLAH kabul etsin inş... inş. bütün dileklerimiz kabul olur.ALLAH a emanet olun

oyy oyy maşallah hepsi birbirinden şeker Rabbim hepimize böyle şirin sağlıklı evlatlar versin inşallah

Allah razı olsun canım rabbim sana en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir bebek nasip etsin insallah, canim bebek konusunda işimiz rast gitsin diye okuyoruz, hem halvet hem de doktor işlerimiz rast gitsin diye yani tam senin istedigin :))

yok cnm daha damla damla koyu kahve gibi cnm benım başlangıç 1 gün damla damla gelir sonra çoğalır
hayirlisi olsun canim, kanama gelmezse mutlaka doktora git, benimde bu ay öyle oldu 2 gün kahverengi sonra şelale, hakkimizda en hayirlisi oldun

canimağzına sağlik, nerelerdesin, özledim seni, bebiş nasıl, bulantin var mi?

herkese günaydın

burcu duanı dün okudum canım rabbim kabul etsin inşallah amin

günaydın canlar geçmişi okuyamadım henüz ama okuyacağım en kısa zamanda...
burju82 / BURCU
superz/ EBRU
witchgirl01 / GÜLDEN

canlar dualarınızı okudum...

Kızlar dualarımı tamamladımmmm :))))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh herkese up uzun hafta sonları...pazartesi gelmek bilmesin

Butun herkesin ve topigimiz adina dualari tek tek okudum Allahim kabul etsin Insaallah

Kızlar merhaba..

Buket'ten sonraki arkadaşların hepsi için duamı ettim.. Allah kabul etsin inş.

arkadaşlar dua eden herkesten allah razı olsun rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah

burcu adaşım ya benım halen adetim gelmedi o iki damlayla kaldım birde tam gelmeden ilişkiye girdik şimdi korkuyorum birde ilişki sırasında biraz geldi daha da yok kupkuruyum

Günaydın fistiklar... Ilk defa telefondan girdim topige sevmiyorum aslında ama belim için böyle olmalı... Ama zormus yahu pc ye göre...

günaydınlar..yoktum uzun zamandın..geçen hafta yoğun çalıştım...cumarteside kayınvalidemin evini taşıdı..
burcu cum duanı okumuştum dün bildiremedim..Allah kabul etsin..

öpüldünüz

herkese günaydın

burcu duanı dün okudum canım rabbim kabul etsin inşallah amin

arkadaşlar dua eden herkesten allah razı olsun rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah

canim Allah razı olsun Rabbim seninde tüm dualarini kabul etsin

burcu adaşım ya benım halen adetim gelmedi o iki damlayla kaldım birde tam gelmeden ilişkiye girdik şimdi korkuyorum birde ilişki sırasında biraz geldi daha da yok kupkuruyum
kuzum tecrübelrie dayanarak söylüyorum ilişkiden kaynaknalabilir aman dikkat edin, eğer hamileysen ilk haftalarda ilişki zaten sakıncalı biliyorsun, bence kesinlikle kan testi yaptır ve durumu netleştir ona göre davranırsın canım valla şüpheli bence, aman dikkat et

Günaydın fistiklar... Ilk defa telefondan girdim topige sevmiyorum aslında ama belim için böyle olmalı... Ama zormus yahu pc ye göre...
Alışırsın kuzum bend evede bile genelde telden girerim daha rahat oluyor aslinda :)

günaydınlar..yoktum uzun zamandın..geçen hafta yoğun çalıştım...cumarteside kayınvalidemin evini taşıdı..
burcu cum duanı okumuştum dün bildiremedim..Allah kabul etsin..

öpüldünüz

Canım ben seni çok özledim yokluğun cok belli, gözlerim hep seni arıyor, nerelerdesin uzak durma bak küserim, bu arada duami okumuşsun Allah razi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…