- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.901
canım ya üşüttün mü acaba dikkat et geçmiş olsun, benimde burda çok arkaşdaşım yok öyle gezip tozacağım ancak böyle bebek bakmaya giderim ya da hasta ziyaretine, gezmeleri hep eşimle beraber yaparız ev ziyaretlerini falanben tek başıma gezmeyi sevmem zaten görüşeceğim arkadaşımda yok bide sanırım hasta oluyorum hafiften ateşim çıkmaya başladı
kızlaaar resim paylaştım ama hepsi yeni resim değil sadece eşimle birlikte olan bir ay öncesine ait diğerleri eski resimlerim
Canim Allah razı olsun, yoksun bu aralar, nasilsin sınav sonuçların nasıl?
canim sen niye yollardasın söyle bakalım, ama yarın evindeymişsin cok şükür, bende iyiyim canım aynen tam gaz çalışmalara devam :)
ohh maşallah büyüsünlerde pıt pıt kalp olsunlar inşallah, temizliği aşılamadan önce hemen bitir canim hatta aşılamaya yakın bisey bırakma yat dinlen gez toz hadi bismillah
Canım sağolasın düşündüğün için... Sınava epey bi çalıştım ama hiç güzel geçmedi.. O yüzden moralim baya bi bozuk.. Uzadıkca uzadı okulum, o değilde bu kadar çalışmamın karşılığını alamadım ya ona üzülüyorum.. Hayırlısı bakalım..
Dün iş yerinden bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. Aklıma sizler geldiniz... Arkadaşım pco hastası regl çok düzensiz zaten bi çocuğu var o zamanda pcoymuş..
Nerdeyse her ay reglisi gecikince test yapar hepde negatif çıkardı... Zaten bi tane çocuğu olduğu için 2. çocukta çok ısrarcı değildi olduğu vakit olur diyip pco için tedavi olmuyodu..
Ama Allahın mucizesi işte en güzel şifa ondan geldi hiç bi tedavi görmeden hamile olduğunu öğrendi dün..Çok yakın arkadaşım olduğu için bende teyze oluyorum yani.. Bende çok mutlu oldum..
İnşaAllah sizlerde bu duyguları yaşarsınız, Allahım sizede bu mutluluğu yaşatsın inş.
canım ya üşüttün mü acaba dikkat et geçmiş olsun, benimde burda çok arkaşdaşım yok öyle gezip tozacağım ancak böyle bebek bakmaya giderim ya da hasta ziyaretine, gezmeleri hep eşimle beraber yaparız ev ziyaretlerini falan
özlem fiziğin çok güzel maşallah, eşinle birlikte olan fotonuzu çok beğendim Allah nazardan korusun, ayy varya hepinizi gördüm inanki hepinizi de hamilelik çok yakışacak inşallah seninde göbüşlü fotolarını göreceğiz canım, Allah sağlık ve huzur versin yeterki, bebeişlerde gelir peşpeşe inşallah :))
Canım inşallah en kısa zamanda verirsin sınavlarıni, ayy anlattiğın şey bizim topikte cok moral olacak valla maşallah arkadaşına sağlıkla doğsun, sende durumalr nasıl var mı bi kısmet falan:18:
burju82 / BURCUcum adaşım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin günahlarımız affolsun amin
Kısmet çok be kuzum.. Hele özellikle bu aralar çok mu dikkat çeker oldum bilmiyorum ama çevremde çok daha fark edilir oldum sanırım..
Ama dilimden evet kelimesi çıkmıyo bi türlü.. Bende sadece Dua ediyorum gönlüme göre birisi çıksın karşıma diye.. Yoksa evlilik zor bişey değil bence..
Ömrümü geçireceğim insanı öyle bi seveyim ki onun herşeyi bana hoş gelsin.. Ben ona, o bana koşulsuz şartsız sırt dayayabilelim..
yok cnm daha damla damla koyu kahve gibi cnm benım başlangıç 1 gün damla damla gelir sonra çoğalırAllah razı olsun canım, Rabbim inşallah sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir ayrıca şakır şakır kanaman gelmediyse hala bir ümit vardır :))
ohh baby , nasibin seni biryerlerde bekliyordur o zaman Rabbim tam kalbine göre versin inşallah
Şunların tatlığına bi bakın yaa.. Hepsi ayrı bi çiçek.. Allahım bu tatlışlardan sizlere ve annelik özlemi çeken bütün kardeşlerime nasip etsin inşaAllah..
Allahım hepsini özenerek yaratmış sanki.. Tam ısırmalık bunlar ya MaşAllah..
Eki Görüntüle 646088 Eki Görüntüle 646080 Eki Görüntüle 646083 Eki Görüntüle 646066 Eki Görüntüle 646065 Eki Görüntüle 646067 Eki Görüntüle 646068 Eki Görüntüle 646069 Eki Görüntüle 646079
iyi akşamlar kızlar.
tüm topik için
01.03.2013 cuma
sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / BURCU
02.03.2013 cumartesi
sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU
03.03.2013 pazar
witchgirl01 / GÜLDEN
04.03.2013 pazartesi
sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
hepinizin duasını bitirdim hayırlısı ile.yeni dua listesine hazırım :)
Bu arada yasemin gül ün önerdiği dua bencede çok güzel.ama işle güçle işim yok.suan istediğim tek şey bi bebişimin olması.yalnız onun için dua etmek istiyorum.başka bişey için dua etmek gelmiyo içimden.tabi kasteddiğiniz iş tedavi ise bilemem :)
hayirlisi olsun canim, kanama gelmezse mutlaka doktora git, benimde bu ay öyle oldu 2 gün kahverengi sonra şelale, hakkimizda en hayirlisi oldunyok cnm daha damla damla koyu kahve gibi cnm benım başlangıç 1 gün damla damla gelir sonra çoğalır
ecrin23 / MERVE 28.02.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
tüm topik için 01.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
ALLAH kabul etsin inş... inş. bütün dileklerimiz kabul olur.ALLAH a emanet olun
günaydın canlar geçmişi okuyamadım henüz ama okuyacağım en kısa zamanda...
burju82 / BURCU
superz/ EBRU
witchgirl01 / GÜLDEN
canlar dualarınızı okudum...
Kızlar dualarımı tamamladımmmm :))))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh herkese up uzun hafta sonları...pazartesi gelmek bilmesin
Butun herkesin ve topigimiz adina dualari tek tek okudum Allahim kabul etsin Insaallah
Kızlar merhaba..
Buket'ten sonraki arkadaşların hepsi için duamı ettim.. Allah kabul etsin inş.
iyi akşamlar kızlar.
tüm topik için
01.03.2013 cuma
burju82 / BURCU
02.03.2013 cumartesi
sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU
03.03.2013 pazar
witchgirl01 / GÜLDEN
04.03.2013 pazartesi
sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
hepinizin duasını bitirdim hayırlısı ile.yeni dua listesine hazırım :)
Bu arada yasemin gül ün önerdiği dua bencede çok güzel.ama işle güçle işim yok.suan istediğim tek şey bi bebişimin olması.yalnız onun için dua etmek istiyorum.başka bişey için dua etmek gelmiyo içimden.tabi kasteddiğiniz iş tedavi ise bilemem :)
herkese günaydın
burcu duanı dün okudum canım rabbim kabul etsin inşallah amin
arkadaşlar dua eden herkesten allah razı olsun rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
kuzum tecrübelrie dayanarak söylüyorum ilişkiden kaynaknalabilir aman dikkat edin, eğer hamileysen ilk haftalarda ilişki zaten sakıncalı biliyorsun, bence kesinlikle kan testi yaptır ve durumu netleştir ona göre davranırsın canım valla şüpheli bence, aman dikkat etburcu adaşım ya benım halen adetim gelmedi o iki damlayla kaldım birde tam gelmeden ilişkiye girdik şimdi korkuyorum birde ilişki sırasında biraz geldi daha da yok kupkuruyum
Alışırsın kuzum bend evede bile genelde telden girerim daha rahat oluyor aslinda :)Günaydın fistiklar... Ilk defa telefondan girdim topige sevmiyorum aslında ama belim için böyle olmalı... Ama zormus yahu pc ye göre...
günaydınlar..yoktum uzun zamandın..geçen hafta yoğun çalıştım...cumarteside kayınvalidemin evini taşıdı..
burcu cum duanı okumuştum dün bildiremedim..Allah kabul etsin..
öpüldünüz
kızlaaar günaydın nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?