Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben bugün 07:30'da kalktım evi topladım temizledim annemlere kahvaltıya gittim geldim, bir yandan tv bir yandan pc oturuyorum öyle boş boş

Ohh ne kadar hamaratsın maşallah, ben dün temizligi yaptim, pazar ev temizlemekten sinir olurum, bende elimde tel önümde tv yan koltukta koca, öyle klasik bir pazar geciriyoruz aynen, kimse yok bugün ozlem kı :))

yok canım yaa normalde hiç hamarat değilimdir bugün ne olduysa birden dedim evi paspas edeyim geçen hafta heryeri temizlemiştim bugün süpürge açmak istemedim,ama çamaşırlar vardı onları topladım yerleştirdim yenilerini yıkadım astım hep böyle olsam evet yaaa hafta içi herkesin maşallahı var ben pek katılamıyorum bende bütün cumartesi pazarı buralarda geçiriyorum ama pek uğrayan olmuyor.

cnm çok şükür geldi bende hemen zayıflama haplarıma başladım 10 kilo falan vermem lazım sonra bebişle tekrar alırım

cnm çok şükür geldi bende hemen zayıflama haplarıma başladım 10 kilo falan vermem lazım sonra bebişle tekrar alırım
canım bu ay benim durumumda seninkiyle aynıydı biliyrsun, adetim tam gelince valla bi ohh çektim, glifor+yürüyüş diyorum tatlım yada evde plates, ben bir ara ebru şallının plates programıyla kilo vermiştim, ama çalıştığım için izleyemiyorum, şimdi benimde 5 kilo fazlam var, bende bi spora başlasam hayırlısıyla, hem ben hafatda 3-4 gün yürüyüş yaptığım zamanda hamile kalmıştım, yani spor yapmak yumurtmalayı destekliyor, haydi popoları eritmeye :)))))

burcu napıyon canım

canım, hoşgeldin, ben geldim sen gitmişsin, klasik bir pazar mayışması, hem eşime laf yetiştiriyorum hem de bilgisayar başındayım, dünden ev işlerini bitirdim şimdi yayılıyorum , sen nasılsın:)

burcu pilates yaparken ayrıca diyet yapıyormuydun,sadece pilateslemi verdin,ben almak istemiştim de eşim tek başına yapamazsın diye alma dedi öyle kaldı

cnm yok sporda yapıyorum tabi en fazla 15 gün sonra yine psikolojik baskılar başlıyor hamileyim yapmıyayım

canım bende pco var yumurtlama bozukluğu yapıyor o yüzden serophone kullanıyorum, soğan suyuna devam ediyorum dediğin gibi 10 gün yapacağım zararı olmaz diye düşünüyorum. arkadasının yumurtlaması düzenliymiş demekki 60 günde bir aksamadan oluyorsa, ama benim düzenli değil bazen 30 günde, bazen 35 günde bazen 45 günde geliyor, şu bebek düşüncesini atamıyorum aklımdan onlarda etkiliyor, hayırlısı hepimiz için.

Kızlarr nasılsınız. Ben iyiyim iğneleri oluyorm işte salı günü yine kontrol var dün gittim güzel gelişiyormuş yumurtalar bende gördüm. Ama benim karnının sol tarafı acıyor ya geçen gün vurduğumda sol tarafta damara denk getirdim sanırım morardı orası dr söyledim bişi olmaz olabilir öyle şeyler dedi. Bir sdağ bir sol vuruyorum vurduğum yeri de değştiriyorum soldan vururken aynı noktadan vurmuyorum ama bir kere hassaslaştı ya elim geldikçe az birşey acıyor napalım artık yarasında varsın acısın önemli olan ilacın deri altına enkekte olması onda da sorun yok zaten herşey bebişlerimiz için. Duaları regliyim diye okuyamamıştım şimdi okucam bitiricem. Öpüyorum hepinizi.

slm kızlar benim çok uykum geliyo bu aralar bu aylarda normalmi sizde de oldu mu bide egzersiz yapan var mı bu aylarda doğumun kolay olması için en çok hsngi hareketleri yapıyorsunuz

merhaba topikcanpiklerimmm:79::79::79::79::80::80::80::80::80::80: nasılsınızzz? ben varım siz yoksunuzzz :)) son kıişilerin dualarını okuyamadım onlara yarn baslycm ınsaallah. beni hiç sormayın sınavlarla kapışıyorummm :)) BU ARADA ben doktora gıttım 20 gun den önce sıze soyledımmı bılmıyorum. sol yumurtalıgım sag yumurtalıgıma gore cok ıyımiş yumurta kaynıyormuss öyle dedi doktor. yarında çok önemli sonuclarım cıkıcak merakla bekliyorum. herşeyin hayırlısı olsun. Sızlerı cok öpüyorum Allaha emanet olun....

günaydın kızlar.hepimiz için huzurlu,mutlu sağlıklı,neşe dolu ,bereketli bi hafta olsun inşallah

GÜnaydın kızlar, iyi haftalar herkese.
Burcu ve Gülden haftasonu dualarınızı okudum ama internetim yoktu yazamadım, Allah kabul etsin inşallah..

herkese günaydın

EBru duanı ojudum Allah kabul etsin.Ebru sen hamilemiydin???:))))

canım allah razı olsun ağzına sağlık rabbim cümlemizin duasını kabul eylesin inşallah. allah'ım isteyen herkese versin canım benim yaaaa bi de dalga geçiyo şuna bak hele. kız hamile misin dedin de ya ben kaç gündür rüyamda hep bebek görüyorum ya canım üst üste valla. bebişim doğmuş kucağımda emziriyorum bakıyorum falan ya nasıl bişe anlatamam valla.hamişler sizde de böle oluyo mu kafayı mı yedim yoksa ya yatarkende hiç böle şeyler düşünmüyorum genelde yorgun oluyorum ama öle işte

Ebru 'cum bende de çok oluyor, bebekde görüyordum müstehcen rüyalarda çok görüyordum hala ara ara görüyorum
Çok kafana takma düşünmesende görüyorsun çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…