- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.921
Günaydin canim, kahvaltimizi yaptik tv önünde semiriyoruz sen ne yapiyorsun?
ben bugün 07:30'da kalktım evi topladım temizledim annemlere kahvaltıya gittim geldim, bir yandan tv bir yandan pc oturuyorum öyle boş boş
cnm çok şükür geldi bende hemen zayıflama haplarıma başladım 10 kilo falan vermem lazım sonra bebişle tekrar alırımcanim Allah razı olsun Rabbim seninde tüm dualarini kabul etsin
kuzum tecrübelrie dayanarak söylüyorum ilişkiden kaynaknalabilir aman dikkat edin, eğer hamileysen ilk haftalarda ilişki zaten sakıncalı biliyorsun, bence kesinlikle kan testi yaptır ve durumu netleştir ona göre davranırsın canım valla şüpheli bence, aman dikkat et
Alışırsın kuzum bend evede bile genelde telden girerim daha rahat oluyor aslinda :)
Canım ben seni çok özledim yokluğun cok belli, gözlerim hep seni arıyor, nerelerdesin uzak durma bak küserim, bu arada duami okumuşsun Allah razi olsun canim
canım bu ay benim durumumda seninkiyle aynıydı biliyrsun, adetim tam gelince valla bi ohh çektim, glifor+yürüyüş diyorum tatlım yada evde plates, ben bir ara ebru şallının plates programıyla kilo vermiştim, ama çalıştığım için izleyemiyorum, şimdi benimde 5 kilo fazlam var, bende bi spora başlasam hayırlısıyla, hem ben hafatda 3-4 gün yürüyüş yaptığım zamanda hamile kalmıştım, yani spor yapmak yumurtmalayı destekliyor, haydi popoları eritmeye :)))))cnm çok şükür geldi bende hemen zayıflama haplarıma başladım 10 kilo falan vermem lazım sonra bebişle tekrar alırım
burcu napıyon canım
cnm yok sporda yapıyorum tabi en fazla 15 gün sonra yine psikolojik baskılar başlıyor hamileyim yapmıyayımcanım bu ay benim durumumda seninkiyle aynıydı biliyrsun, adetim tam gelince valla bi ohh çektim, glifor+yürüyüş diyorum tatlım yada evde plates, ben bir ara ebru şallının plates programıyla kilo vermiştim, ama çalıştığım için izleyemiyorum, şimdi benimde 5 kilo fazlam var, bende bi spora başlasam hayırlısıyla, hem ben hafatda 3-4 gün yürüyüş yaptığım zamanda hamile kalmıştım, yani spor yapmak yumurtmalayı destekliyor, haydi popoları eritmeye :)))))
canım, hoşgeldin, ben geldim sen gitmişsin, klasik bir pazar mayışması, hem eşime laf yetiştiriyorum hem de bilgisayar başındayım, dünden ev işlerini bitirdim şimdi yayılıyorum , sen nasılsın:)
Canim benim bir arkadaşım 60 günde bir oluyor evlendigi sene hamile kaldi, anneside öyleymış herse normal demış doktor, demekki insandan insana değışiyor dünya da sabir bir yumurtlama süresi yok, bizde hep neden ben böyleyim diye sorarız, aslında vucüdumuzun doğal işleyişi bu demekki, maşallah inşallah bu sefer kısmet olur canım soğan suyunu yapacaksan bile 10 gün yap bırak, hamileyken bile zararı yokmuş, bide serophone u neden kullanıyorsün?? Soğan etkisini azaltırmı daha mı iyi yapar bende bilemedim canım
EBru duanı ojudum Allah kabul etsin.Ebru sen hamilemiydin???:))))
herkese günaydın
canım allah razı olsun ağzına sağlık rabbim cümlemizin duasını kabul eylesin inşallah. allah'ım isteyen herkese versin canım benim yaaaa bi de dalga geçiyo şuna bak hele. kız hamile misin dedin de ya ben kaç gündür rüyamda hep bebek görüyorum ya canım üst üste valla. bebişim doğmuş kucağımda emziriyorum bakıyorum falan ya nasıl bişe anlatamam valla.hamişler sizde de böle oluyo mu kafayı mı yedim yoksa ya yatarkende hiç böle şeyler düşünmüyorum genelde yorgun oluyorum ama öle işte
Ebru 'cum bende de çok oluyor, bebekde görüyordum müstehcen rüyalarda çok görüyordum hala ara ara görüyorum
Çok kafana takma düşünmesende görüyorsun çünkü..[/QUOTE
bi tek bende olmuyo yani öyle mi canım valla ama hergün olur mu bu gün de aynı rüyayı gördüm zaten bi de canım sabahları onun etkisinde uyanıyorum ya gerçekten rüya da olsa ne bileyim çok farklı bi duygu bebişimi kucağıma almak valla daha şimdiden hemen gelsin demeye başladım bi de canım ya hep emzirirken görüyorum bu günde bebişim büyümüş yürüyordu bana doğru. tövbe tövbe kafayı yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?