Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

maşallah canım devamı gelsin, iğne dediğin yumurta geliştirici mi bana vermedi dr hap verdi serophone kullanıyorum iğne olarak çatlatma iğnesi vermişti, gecen ay bu ilaç seni yumurtlatıyor bunu biliyoruz demişti vardır bildiği, hadi inşallah müjdeli haberi önce sen sonrada ben veririm

maşallah tatlım çok sevindim inşallah o yumurtalar kucağına bebek olarak gelir :) sonuçlarından haberdar et

canlarım nasılsıız pazarteside beri okuyamıştım duaları regl olduğum için dün akşam bitirdim. Çok gaz sorunum var yaa bir de iğnelerden mi nedir otururken canım yanıtor az birşey baskı var. Geçen sefer yoktu böyle birşey. İşe geldim yine kitaplar var ypılacak onların başına gidicem gelirim yinee

Günaydın sevgili arkadaşlarımmm
ayyy sabah sabah geldim hemen işlere dalmak zorunda kaldım acil bikaç işim var, bitirir bitirmez gelip geçmişi okuycam.
Yeni dua listesi için birtek "Gül" tavsiyede bulunmuştu en son, cuma günü. başka tavsiyesi olan yoksa o duayı başlatıcam yardım edin bana, bugünlerde yoğunum dua araştırması yapamıyorum. zaten birdahaki aydan itibaREN YENİ BİR sistem başlatıcam, arkadaş listemizdeki sıralamaya göre herkes sırası geldikçe dua önerecek

günaydın herkeşlere

gülden çok yoğunum çok daha ruanı okuyamadım..fgün içinde okurum..

Allah heppinize hayırlı günler çalışanlara bol kazançlar, hamilelere, sağlık sıhhatler, hamile olmayanlar güç kuvvet versin:))

GÜnaydın kızlar, iyi haftalar herkese.
Burcu ve Gülden haftasonu dualarınızı okudum ama internetim yoktu yazamadım, Allah kabul etsin inşallah..
Allah razı olsun canım, güzel güzel 3uyalar gör inşallah, çokta kafaya takma çok güzel seyler görmüşsün :)))

Mervecim cok sevindim artik en kisa zamanda hayirli bir haber bekliyoruz, ayrica daha sık uğra öptüm seni :)

Canım günaydın Allah kolaylık versin, iğneler busefer canını açıtmış, inşallah güzel sonuçlanır :))

Canım günaydın, sana ve buket'e ceza vericem hımm, bu aralar cok sık gelmiyorsunuz özletiyorsunuz kendinizi dua için benim aklımda bi sey var aslında ' rabbi yesir vela tuassir........ Diye devam edev bir dua varya anlamı Allahım kolaylaştir zorlaştırma diye. Aman gül'ün teklifide güzel bide :)) yine karar sana kalacak sanirim ayrica yeni sistem önerin süper :)) onayliyorum

Kuzum sana da günaydın da nerelerdesin sen cok özledim, yokluğun nasıl farediliyor, forumu acar açmaz buket burda mi yazmıb mı biseyler diye bakıyorum, iyimisin? Allah kolaylık versin canim

Günaydın Herkese....
Gülcüm resimlerini gördüm hamilelik çok yakışmış sadece göbüş var ne güzel....
Burcucum ve gülcüm nasılsınız???

Sağol canım benim, senin kadar zayıf olmasam da balık etli bir hamişim işte
aman canım sağlıklı olda gerisi boş..bende nabız yüksekliği olduğu içinkilo alamıyodum hatta 58lerdeydim 2007de sonra nabzım yükselmeye başladı bi kilo verdim 50lere düştüm dahada cıkamamıştım..hamilelikte anca aldım 10kg :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…