- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.941
maşallah canım devamı gelsin, iğne dediğin yumurta geliştirici mi bana vermedi dr hap verdi serophone kullanıyorum iğne olarak çatlatma iğnesi vermişti, gecen ay bu ilaç seni yumurtlatıyor bunu biliyoruz demişti vardır bildiği, hadi inşallah müjdeli haberi önce sen sonrada ben veririmKızlarr nasılsınız. Ben iyiyim iğneleri oluyorm işte salı günü yine kontrol var dün gittim güzel gelişiyormuş yumurtalar bende gördüm. Ama benim karnının sol tarafı acıyor ya geçen gün vurduğumda sol tarafta damara denk getirdim sanırım morardı orası dr söyledim bişi olmaz olabilir öyle şeyler dedi. Bir sdağ bir sol vuruyorum vurduğum yeri de değştiriyorum soldan vururken aynı noktadan vurmuyorum ama bir kere hassaslaştı ya elim geldikçe az birşey acıyor napalım artık yarasında varsın acısın önemli olan ilacın deri altına enkekte olması onda da sorun yok zaten herşey bebişlerimiz için. Duaları regliyim diye okuyamamıştım şimdi okucam bitiricem. Öpüyorum hepinizi.
merhaba topikcanpiklerimmm:79::79::79::79::80::80::80::80::80::80:nasılsınızzz? ben varım siz yoksunuzzz :)) son kıişilerin dualarını okuyamadım onlara yarn baslycm ınsaallah. beni hiç sormayın sınavlarla kapışıyorummm :)) BU ARADA ben doktora gıttım 20 gun den önce sıze soyledımmı bılmıyorum. sol yumurtalıgım sag yumurtalıgıma gore cok ıyımiş yumurta kaynıyormuss öyle dedi doktor. yarında çok önemli sonuclarım cıkıcak merakla bekliyorum. herşeyin hayırlısı olsun. Sızlerı cok öpüyorum Allaha emanet olun....
Ebru 'cum bende de çok oluyor, bebekde görüyordum müstehcen rüyalarda çok görüyordum hala ara ara görüyorum
Çok kafana takma düşünmesende görüyorsun çünkü..[/QUOTE
bi tek bende olmuyo yani öyle mi canım valla ama hergün olur mu bu gün de aynı rüyayı gördüm zaten bi de canım sabahları onun etkisinde uyanıyorum ya gerçekten rüya da olsa ne bileyim çok farklı bi duygu bebişimi kucağıma almak valla daha şimdiden hemen gelsin demeye başladım bi de canım ya hep emzirirken görüyorum bu günde bebişim büyümüş yürüyordu bana doğru. tövbe tövbe kafayı yedim valla
canım normaldir herhalde sonuçta minik de olsa hissediyorsun senin içinde büyüyor, inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün
Ebru 'cum bende de çok oluyor, bebekde görüyordum müstehcen rüyalarda çok görüyordum hala ara ara görüyorum
Çok kafana takma düşünmesende görüyorsun çünkü..[/QUOTE
bi tek bende olmuyo yani öyle mi canım valla ama hergün olur mu bu gün de aynı rüyayı gördüm zaten bi de canım sabahları onun etkisinde uyanıyorum ya gerçekten rüya da olsa ne bileyim çok farklı bi duygu bebişimi kucağıma almak valla daha şimdiden hemen gelsin demeye başladım bi de canım ya hep emzirirken görüyorum bu günde bebişim büyümüş yürüyordu bana doğru. tövbe tövbe kafayı yedim valla
YOk canım benim herkesde oluyor merak etme, ben kime sorduysam hamilelikte rüya görme olayı çok fazla bilimsel bir açıklaması yok ama belki Allah tarafından hazırlanıyoruzdur bilemiyorum..
Hatta ben hamile olduğumu bilmeden başlamıştı bu rüyalar bu da belirti olabiliyor yani.. Bende geçenlerde rüyamda şuan karnımdaki bebeğimin 13 yaşındaki halini gördüm , ve hatta tekrar hamileydim o da erkektiannemlere anlattım arkasından geleck olanında erkek olduğunu söylediler, hayırlara gitsin.. herzaman güzel rüyalar görmüyosun arada kötüleri de oluyor ama anlatma kimseye hayırlra gitsin de, Bir bi ara konuşuyoduk burda kızlarla Buket kızdı bize Hamilelerin rüyası anlatılmaz ve yorumlanmazmış haberin olsun..
Allah razı olsun canım, güzel güzel 3uyalar gör inşallah, çokta kafaya takma çok güzel seyler görmüşsün :)))GÜnaydın kızlar, iyi haftalar herkese.
Burcu ve Gülden haftasonu dualarınızı okudum ama internetim yoktu yazamadım, Allah kabul etsin inşallah..
Mervecim cok sevindim artik en kisa zamanda hayirli bir haber bekliyoruz, ayrica daha sık uğra öptüm seni :)merhaba topikcanpiklerimmm:79::79::79::79::80::80::80::80::80::80:nasılsınızzz? ben varım siz yoksunuzzz :)) son kıişilerin dualarını okuyamadım onlara yarn baslycm ınsaallah. beni hiç sormayın sınavlarla kapışıyorummm :)) BU ARADA ben doktora gıttım 20 gun den önce sıze soyledımmı bılmıyorum. sol yumurtalıgım sag yumurtalıgıma gore cok ıyımiş yumurta kaynıyormuss öyle dedi doktor. yarında çok önemli sonuclarım cıkıcak merakla bekliyorum. herşeyin hayırlısı olsun. Sızlerı cok öpüyorum Allaha emanet olun....
Canım günaydın Allah kolaylık versin, iğneler busefer canını açıtmış, inşallah güzel sonuçlanır :))canlarım nasılsıız pazarteside beri okuyamıştım duaları regl olduğum için dün akşam bitirdim. Çok gaz sorunum var yaa bir de iğnelerden mi nedir otururken canım yanıtor az birşey baskı var. Geçen sefer yoktu böyle birşey. İşe geldim yine kitaplar var ypılacak onların başına gidicem gelirim yinee
Canım günaydın, sana ve buket'e ceza vericem hımm, bu aralar cok sık gelmiyorsunuz özletiyorsunuz kendiniziGünaydın sevgili arkadaşlarımmm
ayyy sabah sabah geldim hemen işlere dalmak zorunda kaldım acil bikaç işim var, bitirir bitirmez gelip geçmişi okuycam.
Yeni dua listesi için birtek "Gül" tavsiyede bulunmuştu en son, cuma günü. başka tavsiyesi olan yoksa o duayı başlatıcam yardım edin bana, bugünlerde yoğunum dua araştırması yapamıyorum. zaten birdahaki aydan itibaREN YENİ BİR sistem başlatıcam, arkadaş listemizdeki sıralamaya göre herkes sırası geldikçe dua önerecek
günaydın herkeşlere
gülden çok yoğunum çok daha ruanı okuyamadım..fgün içinde okurum..
Allah heppinize hayırlı günler çalışanlara bol kazançlar, hamilelere, sağlık sıhhatler, hamile olmayanlar güç kuvvet versin:))
sağol canım...şükür tatlım sen nasılsınn..Günaydın Herkese....
Gülcüm resimlerini gördüm hamilelik çok yakışmış sadece göbüş var ne güzel....
Burcucum ve gülcüm nasılsınız???
Sağol canım...şükür tatlım sen nasılsınn..
ben gördüm canım maşallah çok şekersin :) kankamızda çok tatlıı cıkmış :)Resim ekledim kızlar sonunda beni de görün artık
aman canım sağlıklı olda gerisi boş..bende nabız yüksekliği olduğu içinkilo alamıyodum hatta 58lerdeydim 2007de sonra nabzım yükselmeye başladı bi kilo verdim 50lere düştüm dahada cıkamamıştım..hamilelikte anca aldım 10kg :)Sağol canım benim, senin kadar zayıf olmasam da balık etli bir hamişim işte
Resim ekledim kızlar sonunda beni de görün artık
günaydın kızlar hayırlı haftalar hayırlı sabahlar herkese..
bugün renkli ultrasona gireceğiz bakalım cinsiyeti de görünecek mi? inşallah iyidir bebişim. dua edin arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?