Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çiğdeeeeeeem maşallah kırkbir kere maşallah sen ne kadar güzel ne kadar şekersin yaa, Allah nazardan korusun, ayrıca hamilelik coooook yakışmış, ayy maşallah içim kaynadı sana :))) ya bizim topikte ne hoş hatunlar varmış hey maşallah hepimize :))))

Günaydın Herkese....
Gülcüm resimlerini gördüm hamilelik çok yakışmış sadece göbüş var ne güzel....
Burcucum ve gülcüm nasılsınız???
Canim günaydın, bir kac gündür belim ağrıyordu, sabah üzerimi giyinirken bir cok kötü ağrı girdi, okula gidemedim, evdeyim buğum 3 tane ilac aldım daha iyiyim hamdolsun, madem evdeyim hemen topiğe koşuyum dedim :a sen nasılsin maneviyet durumları nasıl?

Sağol canım benim, senin kadar zayıf olmasam da balık etli bir hamişim işte

canım ya hani kimi insanlar vardır ya hafif tombiş yanaklı etine dolgundur ama o hali ona çok yakışmışır hatta zayıf olsa o kadar güzel olmaz ya işte benim gözünde sen onlardansın, sana balık etli olmak şeker gibi yakışmış maşallah

Oy oyyy yerim senin ballarınıı o senin tatlılığın burcu'cum, bende seni çok sevdim valla hele gülüşün sıcaklık verdi inan kiii
eski hallerim yanımda değil o fotolar evde inşallah onlarıda koyarım, aradaki 7 farkı bulursunuz ozaman

doğru diyosun canım Allah'a şükür bir rahatsızlığım yok, ama her gören ayy sana nolmuş yüzün kocaman olmuş falan diyince ister istemez alınıyorum, bende kızıyprum acaba siz hamileyken nasılsınız çok merak ediyorum diye sonuçta benim elimde olan bişi değil, acıkıyorum ve yiyorum doktorum sıkıntı yok dedi
Dün de show tv de ilk adım diye bi program vardı Demet kutluay vardı orda o bile 25 kilo almış hamileliklerinde hiç kendimi sınırlanmadım falan diye anlattı, eşim bilhassa izletti bana kafama takmıyım diye şuan takmıyorum her türlü veririm emzirirken veriliyormuş büyük bir kısmı zaten ..

cigdem çok tatlısın maşallah göbüşünede bebişinede :)
maşallah çiğdem çok yakışmış hamilelik

Sağol Bircancım ve Tümaycım darısı başınıza, tepenize, göbüşünüze inşallahhh

aynen canım emzirirken derken bak lasinoh gögüs ucu kremi aldım ben bide sebamed pişik kremi netten aldım az önce geldi çaantanı hazırlamaya başladınmı..

Geçmiş olsun tatlım, sıcak tut belini şal falan bağla inşallah geçer hemencecilk.. benimde çok ağrımaya başladı tabii seninki benimkiyle aynı değil ama 5 dk. ayakta kalayım kopuyo..

ben eşimle tanıştığımda 41 kiloydum sonra zamanla aldım falan 5 sene sonra 53 kilo ile evlendim, eşim bazen dalga geçer nerde o eski hallerin diye o çok seviyo şimdi bu halimi bi güzel ısırıyor eline geliyor ya verme hiç diyor ama önce sağlık tabiii...

aynen canım emzirirken derken bak lasinoh gögüs ucu kremi aldım ben bide sebamed pişik kremi netten aldım az önce geldi çaantanı hazırlamaya başladınmı..

Lansinoh aldım canım bende kullanıyorum, çantamı daha hazırlayamadım çünkü alcaklarımı daha alamadım, alalım diyorum eşim panik yapma diyor bakalım bu hafta sonu alış verişe çıkarız heralde ağırlaşmadan çıkalım bizde..

çiğdemcim zaten doğum anında 5 kilo falan gidiyor,sonra bir ay içinde 5 kiloda ödemin gidiyor sonra emzirirken ne kadar yasen bile 5-10 kiloda o zaman gidiyor yani kafan 15 kilo ilk bir kac ayda gidecek sakın kafana takma bir daha böyle bir fırsatın olur mu olmazmı tadını çıkar sakın kendini kısıtlama, benim arkadaşim 6. Ayinda toplamda 20 kilo almıştı şimdi o kiloların yaklaşık 15 'ini vermiş nerdeyse bebegı 3 aylik sen düşün

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz
Yasemincim bende begendim fikrini gulun bahsettigi duaya bende varim hazirim nezaman basliyoz
Bu arada bugun benim 26.gunum 31.gunu atlattikmiiiiii Allahin izniyle bu is tamamdir:)

aynen canım zor oluyo artık ya yoruluyorum bende hemen bide şu nabız yokmu delirtio iyice beni can cöre kalmıyo..hazırlahazırla nolur nolmaz bende eşimin başının etini yiye yiye tamamladım onlara göre acele etme demesi kolay ya erken gelirse 2 ayakları bi pabuca gircek haberleri yok ne alcaklarınıda bilemezler

ahaa işte bunları duyunca mutlu oluyorumm burcu'cum, teşekkür ederimm

Yasemincim bende begendim fikrini gulun bahsettigi duaya bende varim hazirim nezaman basliyoz
Bu arada bugun benim 26.gunum 31.gunu atlattikmiiiiii Allahin izniyle bu is tamamdir:)
hoşgeldin canım..İNŞALLAH hayırlısı ile atlatırsın canım..

cnm çok geçmiş olsun bu vesileyle evde bizimle kaldın

çiğdemcim cok sagol, bel ağrısı cok kötü ben yıllardır cekerim ama 2 yıldır kereviz kürü yapıyorum beni cok rahatlatıyor, ohhh maşallah gögüs kremleri alınmış, bak gül çantayı hazirlamış, sıra sende :)) Allah ikinize de kolaylık versin :)

sinir oldum ya sabah sabah 4 kere oldu dktr arıyorum cvp vermiyor insan biraz duyarlı olur belki acil birsey var açamıyorsan hemşirene ver teli o baksın değilmi

Toğiğimizin güzel kızlarıııı Günaydınnnnn,İyii Haftalarrrrrrr,Mutlu haftalarrrrrrr
Çiğdemmmm kuzum sonun da seni de gördük ya ben nası kıyıp yolarımki seni :) hamilelikte pek yakışmışşşş vazgeçtim yolmaktan göbüşünü sevicemmm

Günaydın canım ayyyy inşallah hayırlı bir haber olur, belirtin falan varmı?

Oyy kıyamam Allah kolaylık versin canim, senin doktorun bu nabız işine ne diyor?

cnm çok geçmiş olsun bu vesileyle evde bizimle kaldın

sinir oldum ya sabah sabah 4 kere oldu dktr arıyorum cvp vermiyor insan biraz duyarlı olur belki acil birsey var açamıyorsan hemşirene ver teli o baksın değilmi
Cok sağol canım, zaten belimi sardım, yattım elimede telefonu aldım hemen yumuldum topige :)) sinirlenme canim belki ameliyattadır ya da hemsireye verdi fakat o duymuyordur, aramaya devam no stres :)

Bircan tatlım senin adetlerini düzene sokmak için şeker ilacı önermedimi dr sana?
benim dr "glucophage" diye bir şeker ilacı verdi bana günde 1 tane içiyorum, Allahın izni ile düzenli adet olmaya başladım, dr bu çok iyi bir gelişme dedi. Bende salı günü akşam gidicem yumoşlar gerekli büyüklüğe gelmişmi diye bakacak, duruma göre çatlatma iğnesi önerecek.

Özlemcimmm kuşum tontişim benim, yerim ben seni, resimlerde koymuş, ben biliyordum seni daha evvelden de zaten hiç şaşırmadım onun için profilinde resmin hep vardı. Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, eşinle birömür boyu mutlu etsin inşallah canım.

Çiğdemmm bebeğim sen nasıl tatlı bir hamişsin yaa maşallah sana AYrıca o çalıştığın yer holding mi nedir anam pek soyetik biyere benziyor çok hoş

Kızlar bende dün kek yaptım elimide gittim fırının rezistansına cosss diye yapıştırdım parmağımın üzeri yuvarlak bir ciğer rengine döndü hametan krem sağolsun o olmasa çok acırdı, kızarmış tavuk gibi geziyorum pis boğazlığımdan

Aslıcım günaydın hoş geldin valla bizim topik fıstıklarla dolu başta sen :)))

Kızlar bu arada ben evlendigimde 50 kiloydum şimdi 65! Yani çubuk krakerden dolma bibere döndüm 5 yılda 15 kilo hey maşallah tosunma! Sizde durumlar nasıldi?

eşim aradı cvp vermiş 1 buçukta gelsin demiş bakalım duruma büyük ihtimal bu ay rahim filmi diyecek çünkü bana 2 ay deneyecez olmazsa ameliyat dedi geçen hamileliğimde rahim filmi çektiğim ay olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…