- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.961
Canim günaydın, bir kac gündür belim ağrıyordu, sabah üzerimi giyinirken bir cok kötü ağrı girdi, okula gidemedim, evdeyim buğum 3 tane ilac aldım daha iyiyim hamdolsun, madem evdeyim hemen topiğe koşuyum dedim :a sen nasılsin maneviyet durumları nasıl?Günaydın Herkese....
Gülcüm resimlerini gördüm hamilelik çok yakışmış sadece göbüş var ne güzel....
Burcucum ve gülcüm nasılsınız???
Sağol canım benim, senin kadar zayıf olmasam da balık etli bir hamişim işte
çiğdeeeeeeem maşallah kırkbir kere maşallah sen ne kadar güzel ne kadar şekersin yaa, Allah nazardan korusun, ayrıca hamilelik coooook yakışmış, ayy maşallah içim kaynadı sana :))) ya bizim topikte ne hoş hatunlar varmış hey maşallah hepimize :))))
aman canım sağlıklı olda gerisi boş..bende nabız yüksekliği olduğu içinkilo alamıyodum hatta 58lerdeydim 2007de sonra nabzım yükselmeye başladı bi kilo verdim 50lere düştüm dahada cıkamamıştım..hamilelikte anca aldım 10kg :)
cigdem çok tatlısın maşallah göbüşünede bebişinede :)
maşallah çiğdem çok yakışmış hamilelik
aynen canım emzirirken derken bak lasinoh gögüs ucu kremi aldım ben bide sebamed pişik kremi netten aldım az önce geldi çaantanı hazırlamaya başladınmı..doğru diyosun canım Allah'a şükür bir rahatsızlığım yok, ama her gören ayy sana nolmuş yüzün kocaman olmuş falan diyince ister istemez alınıyorum, bende kızıyprum acaba siz hamileyken nasılsınız çok merak ediyorum diyesonuçta benim elimde olan bişi değil, acıkıyorum ve yiyorum doktorum sıkıntı yok dedi
Dün de show tv de ilk adım diye bi program vardı Demet kutluay vardı orda o bile 25 kilo almış hamileliklerinde hiç kendimi sınırlanmadım falan diye anlattı, eşim bilhassa izletti bana kafama takmıyım diyeşuan takmıyorum her türlü veririm emzirirken veriliyormuş büyük bir kısmı zaten ..
Canim günaydın, bir kac gündür belim ağrıyordu, sabah üzerimi giyinirken bir cok kötü ağrı girdi, okula gidemedim, evdeyim buğum 3 tane ilac aldım daha iyiyim hamdolsun, madem evdeyim hemen topiğe koşuyum dedim :a sen nasılsin maneviyet durumları nasıl?
canım ya hani kimi insanlar vardır ya hafif tombiş yanaklı etine dolgundur ama o hali ona çok yakışmışır hatta zayıf olsa o kadar güzel olmaz ya işte benim gözünde sen onlardansın, sana balık etli olmak şeker gibi yakışmış maşallah
aynen canım emzirirken derken bak lasinoh gögüs ucu kremi aldım ben bide sebamed pişik kremi netten aldım az önce geldi çaantanı hazırlamaya başladınmı..
aynen canım zor oluyo artık ya yoruluyorum bende hemen bide şu nabız yokmu delirtio iyice beni can cöre kalmıyo..hazırlahazırla nolur nolmaz bende eşimin başının etini yiye yiye tamamladım onlara göre acele etme demesi kolay ya erken gelirse 2 ayakları bi pabuca gircek haberleri yok ne alcaklarınıda bilemezlerLansinoh aldım canım bende kullanıyorum, çantamı daha hazırlayamadım çünkü alcaklarımı daha alamadım, alalım diyorum eşim panik yapma diyor bakalım bu hafta sonu alış verişe çıkarız heralde ağırlaşmadan çıkalım bizde..
çiğdemcim zaten doğum anında 5 kilo falan gidiyor,sonra bir ay içinde 5 kiloda ödemin gidiyor sonra emzirirken ne kadar yasen bile 5-10 kiloda o zaman gidiyor yani kafan 15 kilo ilk bir kac ayda gidecek sakın kafana takma bir daha böyle bir fırsatın olur mu olmazmı tadını çıkar sakın kendini kısıtlama, benim arkadaşim 6. Ayinda toplamda 20 kilo almıştı şimdi o kiloların yaklaşık 15 'ini vermiş nerdeyse bebegı 3 aylik sen düşün
hoşgeldin canım..İNŞALLAH hayırlısı ile atlatırsın canım..Hayirli gunler kizlar nasilsiniz
Yasemincim bende begendim fikrini gulun bahsettigi duaya bende varim hazirim nezaman basliyoz
Bu arada bugun benim 26.gunum 31.gunu atlattikmiiiiii Allahin izniyle bu is tamamdir:)
cnm çok geçmiş olsun bu vesileyle evde bizimle kaldınCanim günaydın, bir kac gündür belim ağrıyordu, sabah üzerimi giyinirken bir cok kötü ağrı girdi, okula gidemedim, evdeyim buğum 3 tane ilac aldım daha iyiyim hamdolsun, madem evdeyim hemen topiğe koşuyum dedim :a sen nasılsin maneviyet durumları nasıl?
canım ya hani kimi insanlar vardır ya hafif tombiş yanaklı etine dolgundur ama o hali ona çok yakışmışır hatta zayıf olsa o kadar güzel olmaz ya işte benim gözünde sen onlardansın, sana balık etli olmak şeker gibi yakışmış maşallah
Günaydın canım ayyyy inşallah hayırlı bir haber olur, belirtin falan varmı?Hayirli gunler kizlar nasilsiniz
Yasemincim bende begendim fikrini gulun bahsettigi duaya bende varim hazirim nezaman basliyoz
Bu arada bugun benim 26.gunum 31.gunu atlattikmiiiiii Allahin izniyle bu is tamamdir:)
Oyy kıyamam Allah kolaylık versin canim, senin doktorun bu nabız işine ne diyor?aynen canım zor oluyo artık ya yoruluyorum bende hemen bide şu nabız yokmu delirtio iyice beni can cöre kalmıyo..hazırlahazırla nolur nolmaz bende eşimin başının etini yiye yiye tamamladım onlara göre acele etme demesi kolay ya erken gelirse 2 ayakları bi pabuca gircek haberleri yok ne alcaklarınıda bilemezler
cnm çok geçmiş olsun bu vesileyle evde bizimle kaldın
Cok sağol canım, zaten belimi sardım, yattım elimede telefonu aldım hemen yumuldum topige :)) sinirlenme canim belki ameliyattadır ya da hemsireye verdi fakat o duymuyordur, aramaya devam no stres :)sinir oldum ya sabah sabah 4 kere oldu dktr arıyorum cvp vermiyor insan biraz duyarlı olur belki acil birsey var açamıyorsan hemşirene ver teli o baksın değilmi
eşim aradı cvp vermiş 1 buçukta gelsin demiş bakalım duruma büyük ihtimal bu ay rahim filmi diyecek çünkü bana 2 ay deneyecez olmazsa ameliyat dedi geçen hamileliğimde rahim filmi çektiğim ay olmuştuGünaydın canım ayyyy inşallah hayırlı bir haber olur, belirtin falan varmı?
Oyy kıyamam Allah kolaylık versin canim, senin doktorun bu nabız işine ne diyor?
Cok sağol canım, zaten belimi sardım, yattım elimede telefonu aldım hemen yumuldum topige :)) sinirlenme canim belki ameliyattadır ya da hemsireye verdi fakat o duymuyordur, aramaya devam no stres :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?