Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oyy kıyamam Allah kolaylık versin canim, senin doktorun bu nabız işine ne diyor?
canım ben nebzımın neden yükseldiğini bilmiorum kimine göre taşikardi (kalp ritim bozukluğu) kimine göre panik atak..
kalp drlarınada gittim herşey temiz strestendir dediler bana panik atak gibi gelio çünkü anişeylerde korkuyorum..kadındoğum dr uma sordum hani normal doğumda birden nabzım yükselebilir bu beni halsizleştirio yada ne bilim sezeryan olsa narkoz vs negatif etkileyebilirmi die kadın doğum drum taşikardi dedi bi sorun olmaz dedi..bakalım görcez bende elimden geldiğince telkin edicem kendimi cesur olcam :) nabız bir yana tansiyonun düşük tansiyon oda diplere inio anam ben iyiki yaşıyorum he hehehhe

Kızlar yeni dua listesi için son bir öneri daha aldım, o da çok güzel paylaşıyorum;

Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr. (Günde 100 defa okuyabiliriz)

Mubah olan herhangi bir işe başlarken okunur. Mesela Kur'an-ı kerim öğrenmeye başlarken, yazı yazarken, bina yaparken, dine aykırı olmayan bir işe başlarken söylemek iyi olur. Yapılan işin kolay gelmesi, zor gelmemesi ve hayırla neticelenmesi için dua etmiş oluyoruz.

Anlamı "rabbi kolaylaştır, zorlaştırma, rabbim hayırla tamama erdir" demektir.

Beğenenler beğen tuşuna bassın 1-2 güne başlatıcam

Yasemin kıyamam gecmiş olsun canım öpeyim parmağını iyileşsin emi :))) bende keke bayılırım şimdi bi yapan olsa koca bir tepsi yerim , o maddayım yani , az öncede kahvaltı yaptım ne doymaz bir boğazım varmış ya rabbim :)))

tamam annem hele bir araya gelelim göbüşümü seversin, benimki teyzelerini çok seviyor sesini duyunca bile hoplayıp zıplıyor erkek ya zampara seniiiii

ama ben senide görmek istiyorum çok merak ediyorum yahuuu, dışarda biyerde görürsem hemen yapışırım valla
Evet canım holding, Bağcılar'da villa gibi bir şirketimiz var
Geçmiş olsun tatlım acısını çok iyi bilirim her yemek yapışımda kesin biyerimi yakarım, düğünüme yakında sağ elimin başparmağının üstünü yakmıştım hala izi duruyor, neyse burda yanalım da öbür tarafta nehirlere atlarız inşallah

Burcum telden zor yaziyom
Belirtim soyle bazen kasik agri ama hafif
Dune kadar gogus agrisi
Bunlari yazarkende altda bi islaklik hissi:)
baska bi belirti yok ha bide karnim sis

Yaaa ama ben begenemiyom cepten
yaseminim be n cogunluga uyarim beni yaz ok
Hava cok guzell acti bugun miss gibi
Burcu bu belirtilerim benim bat belirtilerimede benziyor canim belli olmazkirmizilR gelmedigi surece hamileyiiim modunda kalabilirim:))

Burcu yaa valla ayy aynı ben yaa doymak bilmiyorum offf nedir bu öküzlük hali anlamadım gitti

Çiğdemmmm oyyy havanıda atmışsın bebeğimm helal sana yakışır bizim güzel hamişimize holdinglere layıktır bizim hamişlerimiz

Dune kadar gogus agrisi

AYşe kuşum çok güzel hamilelik belirtilerin var , hele o ıslaklığı anlatış satırına bayıldım

Bedriye canım hoşgeldin öpüyorum

Kızlar herkes dua için yazdıklarımı dikkate alsın beğenenler beğensin, beğenmeyenler öneri sunsun

:)))) deliiiii

İkizim canımmm geçmiş olsunnnn kıyamam ben sana
Dua için de bence güzel olur ben her işe başlarken okumaya çalışıyorum
hatta geçen gün eşime dedim başlamadan önce söylediklerimi tekrarla die adam dalga geçti benlee
kızlar selamlar,
bi türlü selam yazamadım, nasılsınız? Hayırlı güzel haftalar olsun inşAllah.
Bedriyecimmm hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsınnnnıııızzzz acaba???

eşim aradı cvp vermiş 1 buçukta gelsin demiş bakalım duruma büyük ihtimal bu ay rahim filmi diyecek çünkü bana 2 ay deneyecez olmazsa ameliyat dedi geçen hamileliğimde rahim filmi çektiğim ay olmuştu

ohh super, Burcu tatlım rahim filmi öyle üst üste cekilirm? Bide bende istoyorum ama korkuyorum bana her ayrintiyi anlatir misin?

canim aman dikkat et panik atak için ' ya hafız' cek 300-500 tane ne kadar cekersen cek, aceleci davranma bana çok yaradı sana da iyi gelir Allah'ın izniyle

Dune kadar gogus agrisi

oyy oyy hadi hayırlısı olsun kasık ağrısı iyidir :)))

kızlar selamlar,
bi türlü selam yazamadım, nasılsınız? Hayırlı güzel haftalar olsun inşAllah.
canım biz iyiyiz asıl sen bahset nasılsi/ sıkıntıların gectimi?

cnm benım arkadaşıma 15 gün de 2 kere çekmişler cnm ya bende istemiyorum çekilmesini ama raporları salak gibi attığım için doktor tekrar istiyor valla cnm çoğu çekiyor hiç hissetmedim diyor çok kolay diyor ama hiçte öyle değil ben bu sefer narkozlu çektirecem dayanamıyorum 3 dk falan sürüyor ama insanın canı yanıyor

canım benimki çok ağrılı olmuştu, birdaha öyle birşeyin adı bile geçse narkoz diye yırtarım kendimi yani, aman aman sen ne olur ne olmaz bayıl bence

Yaseminnnnnnnn maşallah, manken gibisin senin ağzını hem yirim hem öperim, su gibi güzelsin :)))))))))) bide sorması ayıp sende benim gibi boğazı büyüksün de o yedikleri nereye gidiyor??????? Oyyy sarılmak istiyorum sanaaaaaaaa :)))

Allah seni hamile etsin emi :)))) ne bilim öyle sanıyodummm yanlış sanmışım çok tatlısın canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…