- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.981
canım ben nebzımın neden yükseldiğini bilmiorum kimine göre taşikardi (kalp ritim bozukluğu) kimine göre panik atak..Oyy kıyamam Allah kolaylık versin canim, senin doktorun bu nabız işine ne diyor?
Toğiğimizin güzel kızlarıııı Günaydınnnnn,İyii Haftalarrrrrrr,Mutlu haftalarrrrrrr
Çiğdemmmm kuzum sonun da seni de gördük ya ben nası kıyıp yolarımki seni :) hamilelikte pek yakışmışşşşvazgeçtim yolmaktan göbüşünü sevicemmm
Bircan tatlım senin adetlerini düzene sokmak için şeker ilacı önermedimi dr sana?
benim dr "glucophage" diye bir şeker ilacı verdi bana günde 1 tane içiyorum, Allahın izni ile düzenli adet olmaya başladım, dr bu çok iyi bir gelişme dedi. Bende salı günü akşam gidicem yumoşlar gerekli büyüklüğe gelmişmi diye bakacak, duruma göre çatlatma iğnesi önerecek.
Özlemcimmm kuşum tontişim benim, yerim ben seni, resimlerde koymuş, ben biliyordum seni daha evvelden de zaten hiç şaşırmadım onun içinprofilinde resmin hep vardı. Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, eşinle birömür boyu mutlu etsin inşallah canım.
Çiğdemmm bebeğim sen nasıl tatlı bir hamişsin yaa maşallah sanaAYrıca o çalıştığın yer holding mi nedir anam pek soyetik biyere benziyor çok hoş
Kızlar bende dün kek yaptım elimide gittim fırının rezistansına cosss diye yapıştırdım parmağımın üzeri yuvarlak bir ciğer rengine döndü hametan krem sağolsun o olmasa çok acırdı, kızarmış tavuk gibi geziyorum pis boğazlığımdan
hoşgeldin bedriyecim çok şükür idare ediyoruz.. sen nasılsın sanada hayırlı haftalar..kızlar selamlar,
bi türlü selam yazamadım, nasılsınız? Hayırlı güzel haftalar olsun inşAllah.
afiyet olsun canım bende cıkıcam işlerim var biraz..yemeğe gidiyorum kızlar öpüldünüzkaybolmayın bi yere bakkk
Burcum telden zor yaziyom
Belirtim soyle bazen kasik agri ama hafif
Dune kadar gogus agrisi
Bunlari yazarkende altda bi islaklik hissi:)
baska bi belirti yok ha bide karnim sis
:)))) deliiiiiAslıcım günaydın hoş geldin valla bizim topik fıstıklarla dolu başta sen :)))
Kızlar bu arada ben evlendigimde 50 kiloydum şimdi 65! Yani çubuk krakerden dolma bibere döndüm 5 yılda 15 kilo hey maşallah tosunma! Sizde durumlar nasıldi?
İkizim canımmm geçmiş olsunnnn kıyamam ben sanaKızlar yeni dua listesi için son bir öneri daha aldım, o da çok güzel paylaşıyorum;
Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr. (Günde 100 defa okuyabiliriz)
Mubah olan herhangi bir işe başlarken okunur. Mesela Kur'an-ı kerim öğrenmeye başlarken, yazı yazarken, bina yaparken, dine aykırı olmayan bir işe başlarken söylemek iyi olur. Yapılan işin kolay gelmesi, zor gelmemesi ve hayırla neticelenmesi için dua etmiş oluyoruz.
Anlamı "rabbi kolaylaştır, zorlaştırma, rabbim hayırla tamama erdir" demektir.
Beğenenler beğen tuşuna bassın 1-2 güne başlatıcam
Bedriyecimmm hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsınnnnıııızzzz acaba???kızlar selamlar,
Resim ekledim kızlar sonunda beni de görün artık
amiin canım çok teşekkür ederim,evet benim profilimde hep vardı resim herkes koyunca bari bende koyayım dedim,bende senin resmini görmek istiyorum merka ediyorum sende koy artık
eşim aradı cvp vermiş 1 buçukta gelsin demiş bakalım duruma büyük ihtimal bu ay rahim filmi diyecek çünkü bana 2 ay deneyecez olmazsa ameliyat dedi geçen hamileliğimde rahim filmi çektiğim ay olmuştu
canim aman dikkat et panik atak için ' ya hafız' cek 300-500 tane ne kadar cekersen cek, aceleci davranma bana çok yaradı sana da iyi gelir Allah'ın izniylecanım ben nebzımın neden yükseldiğini bilmiorum kimine göre taşikardi (kalp ritim bozukluğu) kimine göre panik atak..
kalp drlarınada gittim herşey temiz strestendir dediler bana panik atak gibi gelio çünkü anişeylerde korkuyorum..kadındoğum dr uma sordum hani normal doğumda birden nabzım yükselebilir bu beni halsizleştirio yada ne bilim sezeryan olsa narkoz vs negatif etkileyebilirmi die kadın doğum drum taşikardi dedi bi sorun olmaz dedi..bakalım görcez bende elimden geldiğince telkin edicem kendimi cesur olcam :) nabız bir yana tansiyonun düşük tansiyon oda diplere inioanam ben iyiki yaşıyorum he hehehhe
Burcum telden zor yaziyom
Belirtim soyle bazen kasik agri ama hafif
Dune kadar gogus agrisi
Bunlari yazarkende altda bi islaklik hissi:)
baska bi belirti yok ha bide karnim sis
canım biz iyiyiz asıl sen bahset nasılsi/ sıkıntıların gectimi?kızlar selamlar,
kızlar kızlar...
akşam 5'te silmek üzere resim ekledim, merak edenlere sunuyorum
cnm benım arkadaşıma 15 gün de 2 kere çekmişler cnm ya bende istemiyorum çekilmesini ama raporları salak gibi attığım için doktor tekrar istiyor valla cnm çoğu çekiyor hiç hissetmedim diyor çok kolay diyor ama hiçte öyle değil ben bu sefer narkozlu çektirecem dayanamıyorum 3 dk falan sürüyor ama insanın canı yanıyorohh super, Burcu tatlım rahim filmi öyle üst üste cekilirm? Bide bende istoyorum ama korkuyorum bana her ayrintiyi anlatir misin?
canim aman dikkat et panik atak için ' ya hafız' cek 300-500 tane ne kadar cekersen cek, aceleci davranma bana çok yaradı sana da iyi gelir Allah'ın izniyle
oyy oyy hadi hayırlısı olsun kasık ağrısı iyidir :)))
canım biz iyiyiz asıl sen bahset nasılsi/ sıkıntıların gectimi?
ikizimmmmmmm canım benimmmmm
cnm benım arkadaşıma 15 gün de 2 kere çekmişler cnm ya bende istemiyorum çekilmesini ama raporları salak gibi attığım için doktor tekrar istiyor valla cnm çoğu çekiyor hiç hissetmedim diyor çok kolay diyor ama hiçte öyle değil ben bu sefer narkozlu çektirecem dayanamıyorum 3 dk falan sürüyor ama insanın canı yanıyor
canımm demek sen beni açık zannediyordun, artık evdeki giyim tarzımı filan anlatırken mi duymuştun beni kimbilir
bak senle nasıl tamamlıyoruz birbirimizi dimi, sen açık ben kapalı, yani sen tencere ben kapak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?