- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.001
zaten cnm narkozsuz asla öyle birsey birdaha da yapmam cahillikle gittim yaptım ama artık bilgiliyim zaten yapacam diyene ilk dediğim narkoz iste oluyor işte cnm benim kistim tüpün ağzında olduğu için onu oynatmak için yapıyorlar eşimde diyor nasıl olsa narkoz var direk ameliyat ol kistende kurtul ama doktor dinlemiyorcanım benimki çok ağrılı olmuştu, birdaha öyle birşeyin adı bile geçse narkoz diye yırtarım kendimi yani, aman aman sen ne olur ne olmaz bayıl bence
oyyy canlarım ALlah razı olsun yaa şişirdiniz beniYaseminnnnnnnn maşallah, manken gibisin senin ağzını hem yirim hem öperim, su gibi güzelsin :)))))))))) bide sorması ayıp sende benim gibi boğazı büyüksün de o yedikleri nereye gidiyor??????? Oyyy sarılmak istiyorum sanaaaaaaaa :)))
aminnnn canımm ikizim benim, senin tatlılığın bana geçmiş işte taa ana rahmimizdeyken
Allah seni hamile etsin emi :)))) ne bilim öyle sanıyodummm yanlış sanmışım çok tatlısın canım benimm
zaten cnm narkozsuz asla öyle birsey birdaha da yapmam cahillikle gittim yaptım ama artık bilgiliyim zaten yapacam diyene ilk dediğim narkoz iste oluyor işte cnm benim kistim tüpün ağzında olduğu için onu oynatmak için yapıyorlar eşimde diyor nasıl olsa narkoz var direk ameliyat ol kistende kurtul ama doktor dinlemiyor
cnm benım arkadaşıma 15 gün de 2 kere çekmişler cnm ya bende istemiyorum çekilmesini ama raporları salak gibi attığım için doktor tekrar istiyor valla cnm çoğu çekiyor hiç hissetmedim diyor çok kolay diyor ama hiçte öyle değil ben bu sefer narkozlu çektirecem dayanamıyorum 3 dk falan sürüyor ama insanın canı yanıyor
canım benimki çok ağrılı olmuştu, birdaha öyle birşeyin adı bile geçse narkoz diye yırtarım kendimi yani, aman aman sen ne olur ne olmaz bayıl bence
rica ederim cnm gerçekleroyyy canlarım ALlah razı olsun yaa şişirdiniz beniayy öpülmedik yerim kalmadı ohhh yediklerim göbeğime doğru gidiyor kuşum, vucut tipim normal ama eteğin beli sıktığı zaman ordan hafiften bir göbek taşması yaşıyıp üzülüyorum genel görüntüm bozuluyor diye
aminnnn canımm ikizim benim, senin tatlılığın bana geçmiş işte taa ana rahmimizdeyken
canım aslında doğru ameliyat şart diyorsa dr, bir taşla iki kuş vurmuş olur kurtulursun tatlım yaa, iyi düşün bakalım.
Ayrıca canım benim resme yaptığın yorum için çokk teşekkür ederim
cnm internette var yaz izleyebiliyorsun ama izleme çok tırsıyorsun ben izleyip gittim her adımı bildiğim için titreme tutmuştu benı cnm sana özelden atıyorum nasıl yapıldığınıAnam bende kendi kendime karar verdim rahim filmi cektireyim diye, şimdi cok tırs!im inşallah gerek kalmaz, bende aşılama düşünüyorum da o yüzden belki gerek olur dedim bide ben zaten bir kere hamile kaldim yinede dokktor istermi acep?????? Bide biraz daha ayrinti verin ya içinize ne sokuyorlar ,siz ekranda görüyor musunuz?
Anam bende kendi kendime karar verdim rahim filmi cektireyim diye, şimdi cok tırs!im inşallah gerek kalmaz, bende aşılama düşünüyorum da o yüzden belki gerek olur dedim bide ben zaten bir kere hamile kaldim yinede dokktor istermi acep?????? Bide biraz daha ayrinti verin ya içinize ne sokuyorlar ,siz ekranda görüyor musunuz?
zaten cnm narkozsuz asla öyle birsey birdaha da yapmam cahillikle gittim yaptım ama artık bilgiliyim zaten yapacam diyene ilk dediğim narkoz iste oluyor işte cnm benim kistim tüpün ağzında olduğu için onu oynatmak için yapıyorlar eşimde diyor nasıl olsa narkoz var direk ameliyat ol kistende kurtul ama doktor dinlemiyor
Burcu kuzum hiç ara vermeden 3-4 ay düzenli olarak soğan kürü yaptin mı? Kisti olanlar anlatiyor doktor ameliyatlik demiş kürü yapmış sonra tekrar doktora gitmiş kist yok, hatta yaparken böyle kahverengimsi yeşilimsi akıntiları olmuş, internetten gir bak soğan kürü yorumları diye millet neler nelr anlatiyor, Allah belki bunu vesile kılar hiç ameliyata gerek kalmaz ne dersi???
Ayrica yasemin senin o göbeğın bebek olsun emi, inşallah kocaman bir göbegın olurda ayaklarını göremezsin çünkü ıçınde 2 tane bebek olur inşallah emi:)))))))))
cnm yaptım herseyi denedim soğan suyu ,maydonoz süt, bamya ile süt, kepekli unla sabun, rahim düzeltme tek rahim filmi sonuç verdi ya benim kistim yumurtalığımın iki kist yumurtayı sarmış içinde saklıyor onun içinde girişleri kapamış cnmBurcu kuzum hiç ara vermeden 3-4 ay düzenli olarak soğan kürü yaptin mı? Kisti olanlar anlatiyor doktor ameliyatlik demiş kürü yapmış sonra tekrar doktora gitmiş kist yok, hatta yaparken böyle kahverengimsi yeşilimsi akıntiları olmuş, internetten gir bak soğan kürü yorumları diye millet neler nelr anlatiyor, Allah belki bunu vesile kılar hiç ameliyata gerek kalmaz ne dersi???
Ayrica yasemin senin o göbeğın bebek olsun emi, inşallah kocaman bir göbegın olurda ayaklarını göremezsin çünkü ıçınde 2 tane bebek olur inşallah emi:)))))))))
yasemincim bu arada benım yeni bat 2 nisan cnmanammmmm ikizmiiiii, benim çalışma hayatımı sonlandırmayı mı planlıyorsun kuzummmm:))))))
ayrıca soğan kürü teşvikine sonuna kadar katılıyorum valla ksit kalmaz
cnm bende anestesisiz oldum kürtaj birde ben önce doğdum sonra kürtaj oldum 4 saat suni sancıyla doğum yaptımYasemin ve burdu kuşlarım ben bayagı tırstım , anestezi olmazsa Yapmam derim artık, mayıs gibi aşılamaya başlayalım diyoruz bakalım Rabbim ne nasip edecek, bide size birşey diyecegim ben anestezi almadan kürtaj oldum yani şırnak dev hast oldum mal gibi hicbirseyden haberim yok doktor kürtaj icin anestezi vermiyoruz dedi bağıra bağıra kürtaj oldum, hiç gerisini anlatmayayım o yüzden korkuyorum yoksa canmım çok tatlı degildir
Canım herseyi denemişsin maşallah, artık ameliyat şart, inşallah hemen olurda kurtulursuncnm yaptım herseyi denedim soğan suyu ,maydonoz süt, bamya ile süt, kepekli unla sabun, rahim düzeltme tek rahim filmi sonuç verdi ya benim kistim yumurtalığımın iki kist yumurtayı sarmış içinde saklıyor onun içinde girişleri kapamış cnm
Canımm ya Allahım Allahım sen bilirsin inşallah bu çektiğimiz acılar günahlarımıza kefaret olur ya Rabbim bir daha yaşatmasın seninki benden daha zormuş kaç aylıktı ki sen doğüm yaptım???? Allah sabırlar versin canımcnm bende anestesisiz oldum kürtaj birde ben önce doğdum sonra kürtaj oldum 4 saat suni sancıyla doğum yaptım
3 buçuk aylık cnm doktorum rahmine hiç el değmemiş el vurup bozmayalım sen kendin doğ dedi bende kabul ettim amin allah günahlarımıza kefaret olarak kabul etsin çektiklerimizi ben aslında bu çektiklerimden mutlu oluyorum çünkü allah beni unutmamış dert veriyor ki bende tekrar ona daha çok dualarla bağlanayım ben bazen isyan ediyorum eşim diyorki allah sana hiç dert vermesin güzel yaşa peki öteki dünyada ne yapacan o günahlarlaCanım herseyi denemişsin maşallah, artık ameliyat şart, inşallah hemen olurda kurtulursun
Canımm ya Allahım Allahım sen bilirsin inşallah bu çektiğimiz acılar günahlarımıza kefaret olur ya Rabbim bir daha yaşatmasın seninki benden daha zormuş kaç aylıktı ki sen doğüm yaptım???? Allah sabırlar versin canım
Canlarım son yazdılarınızi da okuyayim da gidip abdest alayim regl oldugum icin son 5 kisiyi okuyamadim hemen onlarin tespihini cekeyim, bide yasemin ve burcu sizin için dua edeyim içimden geldi, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
saol cnm allah razı olsun önce günahlarımızı aff etsin sonra bizlere çocuk vererek sevindirsinCanlarım son yazdılarınızi da okuyayim da gidip abdest alayim regl oldugum icin son 5 kisiyi okuyamadim hemen onlarin tespihini cekeyim, bide yasemin ve burcu sizin için dua edeyim içimden geldi, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Canlarım son yazdılarınızi da okuyayim da gidip abdest alayim regl oldugum icin son 5 kisiyi okuyamadim hemen onlarin tespihini cekeyim, bide yasemin ve burcu sizin için dua edeyim içimden geldi, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
3 buçuk aylık cnm doktorum rahmine hiç el değmemiş el vurup bozmayalım sen kendin doğ dedi bende kabul ettim amin allah günahlarımıza kefaret olarak kabul etsin çektiklerimizi ben aslında bu çektiklerimden mutlu oluyorum çünkü allah beni unutmamış dert veriyor ki bende tekrar ona daha çok dualarla bağlanayım ben bazen isyan ediyorum eşim diyorki allah sana hiç dert vermesin güzel yaşa peki öteki dünyada ne yapacan o günahlarla
K.Burcu tatlım 2 nisan olarak bat tarihini değiştirdim.
ayyy ALlah razı olsun kuşummm benim, okuyan ağzından ballar damlasın inşallah
bana neden etmiyosun??? küstüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?