- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.901
günaydın bitanem sanada hayrlı haftalararkadaşlar hepinize günaydın hayırlı haftalar.
arkadaşlar hepinize günaydın hayırlı haftalar.
günaydın kuşummmmTesbihlerinizi çektim duayarınızı ettim.Allah yerine ulaştırsın..
bu arada herkese günaydın..
günaydın hamişim nasılsınız bakalım minik kuş ve senarkadaşlar hepinize günaydın hayırlı haftalar.
meleğim günaydın, ayy bu rüya işleri insanı umutlandırıyor sorma yaaa, beni de rüyasında hamile olarak görmeyen kişi yok denecek kadar azdır, eşimden tut, komşulara kadarGunaydın kızlar.güzel huzurlu bol kazançlı hafta diliyorum her kese.tesbehlernizi çektım kızlar yazamadım ama haberiniz olsun.benim adet sancılarım gitdikçe dahada ağrılı oluyor belim kopacak gibi göğüslerim yara olmuş bir adet olsamda kurtulsam.benim adet tarihim normalda 26sı olmalıydı ben gecıkme olur diye 30 söylemişdim çünki hep 2 yada 4 gun geciker adetlerim .bu gun eşim ruyasında doktora gitmişiz doktor bana 5 aylık hamile diyormuş.. sabahtan eşim göbüşmü seviyor bebiş nasılsın diyor üfff kızlar çok üzülüyorum bu duruma ya
günaydın dünürüm:) nasılsın ne var ne yok ?
günaydın dünürüm:) nasılsın ne var ne yok ?
iyiyim dünürüm sen nasılsın,gelinimiz veya damadımız nasıl
Gunaydın kızlar.güzel huzurlu bol kazançlı hafta diliyorum her kese.tesbehlernizi çektım kızlar yazamadım ama haberiniz olsun.benim adet sancılarım gitdikçe dahada ağrılı oluyor belim kopacak gibi göğüslerim yara olmuş bir adet olsamda kurtulsam.benim adet tarihim normalda 26sı olmalıydı ben gecıkme olur diye 30 söylemişdim çünki hep 2 yada 4 gun geciker adetlerim .bu gun eşim ruyasında doktora gitmişiz doktor bana 5 aylık hamile diyormuş.. sabahtan eşim göbüşmü seviyor bebiş nasılsın diyor üfff kızlar çok üzülüyorum bu duruma ya
ben iyiyim canım Allah a şükür gelinin yada damadın iyi mi yarın belli olcak bakalım yarın doktora gideceğim kalp atışını duyacağız bakalım nasip olursa
ben iyiyim canım Allah a şükür gelinin yada damadın iyi mi yarın belli olcak bakalım yarın doktora gideceğim kalp atışını duyacağız bakalım nasip olursa
EVET CANIM OLMAYACAK BİR ŞEY DEYİL BİZİMDE meleğimiz olucak sıra bizde :):klavya düymeleri kitleniyor büyüknen yazıldı kusruma bakma sorun var loptopdagünaydın kuşummmm
günaydın hamişim nasılsınız bakalım minik kuş ve sen
meleğim günaydın, ayy bu rüya işleri insanı umutlandırıyor sorma yaaa, beni de rüyasında hamile olarak görmeyen kişi yok denecek kadar azdır, eşimden tut, komşulara kadarhayırlısı ile en sonunda bizde becereceğiz inşallah, sabredip dua edelim tatlım, olmayacak şey değil Allahın izniyle
ayy süpersniz yaa, dünürüm demişsin ay ne hoşuma gitti, ne hoş bir muhabbet oldu bu topişimizde süpersiniz kızlar
günaydın kuşummmm
günaydın hamişim nasılsınız bakalım minik kuş ve sen
meleğim günaydın, ayy bu rüya işleri insanı umutlandırıyor sorma yaaa, beni de rüyasında hamile olarak görmeyen kişi yok denecek kadar azdır, eşimden tut, komşulara kadarhayırlısı ile en sonunda bizde becereceğiz inşallah, sabredip dua edelim tatlım, olmayacak şey değil Allahın izniyle
ayy süpersniz yaa, dünürüm demişsin ay ne hoşuma gitti, ne hoş bir muhabbet oldu bu topişimizde süpersiniz kızlar
sen böyle söyledikden sonra varya kendimi hamile gibi hiss etdim canım benim ya tesellıyçın çok teşekkur hayırlısı canım belkide bu sefer olmuşdur inşeallahmekekciğim niye adet olucam diye düşünüyorsun hamileyim ben adet olmayacağım dee, belki de onlar hamilelik belirtileridir hem bak kocanda görmüş seni belki gerçekten bu sefer olmuştur, biliyorsunuz bende rüyamda test yaptığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm vee sonunda hamile olduğumu öğrendim
CANIM ÜZÜLME SABRET DUALARMIZLA HEPİMİZ HAMİŞ OLUCAZ..her duaya rabbim cevap verir ama senin için uygun olmadığından vermez ve ya erteler allah sana da bekleyen herkese de sabır versin canım. hangi duanın hangi zamanda kabul olacağını ve bize o nimetin ne zaman verileceğini bilemiyoruz sabır çok güzel bir meziyet allah sabır versin...günaydın arkadaşlar zeliha ve k.yasemin tesbihleriniz okudum rabim kabul etsin gönül muradınızı versin
ben dün itibari ile kırmızıları gördüm çok üzüldüm agladım galiba artık kabullenmek lazım olmayacagını rabbimden ümit kesilmez ama çok canım acıyo artık
canımcım hiç önemli değil, sen yeterki yaz büyük küçük farketmez, bizimde meleğimiz olacak hayırlısıyla sloganımız buEVET CANIM OLMAYACAK BİR ŞEY DEYİL BİZİMDE meleğimiz olucak sıra bizde :):klavya düymeleri kitleniyor büyüknen yazıldı kusruma bakma sorun var loptopda
Maşallah bitanem, ALlah nazarlardan korusun sizi inşallah özlemcimyaseminciğim minik kuşumla ben çok iyiyiz allah bozmasın sadece bazen sabahları baş dönmelerim oluyor, sende iyisindir inşallah canım, bu rüya olayları çok ilginç benide herkes rüyasında hamile görüyordu ama gerçekten bu rüyalar görülmeye başlayınca sende yakın zamanda hamile kalıyorsun ayyyy hadi inşallah melekle seni bekliyorum bu ay
günaydın arkadaşlar zeliha ve k.yasemin tesbihleriniz okudum rabim kabul etsin gönül muradınızı versin
ben dün itibari ile kırmızıları gördüm çok üzüldüm agladım galiba artık kabullenmek lazım olmayacagını rabbimden ümit kesilmez ama çok canım acıyo artık
ilk sayfada benim yaşm yazılmamışcanımcım hiç önemli değil, sen yeterki yaz büyük küçük farketmez, bizimde meleğimiz olacak hayırlısıyla sloganımız bu
Maşallah bitanem, allah nazarlardan korusun sizi inşallah özlemcimHamileliğinin sonuna kadar inşallah keyifle geçirirsin böyle, sen ve tüm hamişler inşallah.
Ayyy ağzından bal damlıyor tatlım inşallah hayırlısıyla bakalım rüyalar gerçek olur elbet.
Ben bu ay biliyosun ovulasyon kontrolü yapıyorum aaaa bak test saatim gelmiş hemen yapim, hergün dahada belirginleşerek devam ediyor bakalım çok heyecanlı oluyor yaa çift çizginin git gide koyulaşması ovulasyon bile olsa çift çizgi görmek güzel bişey
Günaydın melekciğim, ayy kıyamam ben sana yaa, ağlama bitanem, bak hani bi arkadaşımız var mavera49 diye merve isminde, anlatmıştı ya menopoza girmiş, sonra adet olunca dünyalar onun olmuş, allaha çok şükür adet olmak hiç olmazsa birgün hamiş olacağımıza işaret eder, gönlünü ferah tut, hep iyi yanını düşün canım arkadaşım
heheheheheay bayıldım ben bu muhabbete, iyidir inşallah gelin hanımlar damat beyler bakalım, bi haber yollasınlarda içerden, bizde ona göre nişan tarihi filan belirleyelim deyilmi kaynana adayları
amin canım cümlesine inş. ama çok zorlanıyorum artık 3 yılı devirdik 4 yıla döndük allah hayırlısını versin inş. ne diyelimCANIM ÜZÜLME SABRET DUALARMIZLA HEPİMİZ HAMİŞ OLUCAZ..her duaya rabbim cevap verir ama senin için uygun olmadığından vermez ve ya erteler allah sana da bekleyen herkese de sabır versin canım. hangi duanın hangi zamanda kabul olacağını ve bize o nimetin ne zaman verileceğini bilemiyoruz sabır çok güzel bir meziyet allah sabır versin...
günaydın melekciğim, ayy kıyamam ben sana yaa, ağlama bitanem, bak hani bi arkadaşımız var mavera49 diye merve isminde, anlatmıştı ya menopoza girmiş, sonra adet olunca dünyalar onun olmuş, Allaha çok şükür adet olmak hiç olmazsa birgün hamiş olacağımıza işaret eder, gönlünü ferah tut, hep iyi yanını düşün canım arkadaşım
arkadaşım üzme kendini demek ki daha zamanı değil Rabbim zamanını tayin etmiştir kendini üzmemenin hiç bir yararı olmaz . sadece duat et EN iyisini o bilir olmayacak falan die de umutsuzluğa kapılma her zaman umut vardır ve umut hep olacak .günaydın arkadaşlar zeliha ve k.yasemin tesbihleriniz okudum rabim kabul etsin gönül muradınızı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?