- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.021
bana neden etmiyosun??? küstüm işte
Oyy canım tamam listeye seni de ekledim :)) üçünüz için içimden gelen dualari okuyacagim inşallah, zaten tüm topik içinde dua edecegım ayrıca , şimdılık kaçtım Allaha emanet olun
kızlar kızlar...
akşam 5'te silmek üzere resim ekledim, merak edenlere sunuyorum
bebeğim ben demek sen demek, sana niye etsinki, bana okunan sanada geliyor zaten
kızlar birsey okudum ogün sizlerle de paylaşmak istedim
yalan yemin rahimleri kısır bırakır diye bir ayet okudum çok hoşuma gitmişti
çocuk istemek için önce tövbe istiğfar etmeliyiz bunu için de
günde 70 tana süphenallah
10 tane estağfirullah
9 tane süphenallah
1 tane estağfirullah
ben hergün çekiyorum sizlerlede paylaşmak istedim belki çekmek istiyen oluır
Selam herkeseeeee :)
Doktordan geldik şimdi pıt pıt pıt kalp sesini duymak nasıl bir duygu Allahım..İsteyen herkese defalarca tattır Rabbim...
Allah razı olsun dualarınız için çok sağolun..
Bircan tatlım senin adetlerini düzene sokmak için şeker ilacı önermedimi dr sana?
benim dr "glucophage" diye bir şeker ilacı verdi bana günde 1 tane içiyorum, Allahın izni ile düzenli adet olmaya başladım, dr bu çok iyi bir gelişme dedi. Bende salı günü akşam gidicem yumoşlar gerekli büyüklüğe gelmişmi diye bakacak, duruma göre çatlatma iğnesi önerecek.
Özlemcimmm kuşum tontişim benim, yerim ben seni, resimlerde koymuş, ben biliyordum seni daha evvelden de zaten hiç şaşırmadım onun içinprofilinde resmin hep vardı. Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, eşinle birömür boyu mutlu etsin inşallah canım.
Çiğdemmm bebeğim sen nasıl tatlı bir hamişsin yaa maşallah sanaAYrıca o çalıştığın yer holding mi nedir anam pek soyetik biyere benziyor çok hoş
Kızlar bende dün kek yaptım elimide gittim fırının rezistansına cosss diye yapıştırdım parmağımın üzeri yuvarlak bir ciğer rengine döndü hametan krem sağolsun o olmasa çok acırdı, kızarmış tavuk gibi geziyorum pis boğazlığımdan
Kızlar yeni dua listesi için son bir öneri daha aldım, o da çok güzel paylaşıyorum;
Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr. (Günde 100 defa okuyabiliriz)
Mubah olan herhangi bir işe başlarken okunur. Mesela Kur'an-ı kerim öğrenmeye başlarken, yazı yazarken, bina yaparken, dine aykırı olmayan bir işe başlarken söylemek iyi olur. Yapılan işin kolay gelmesi, zor gelmemesi ve hayırla neticelenmesi için dua etmiş oluyoruz.
Anlamı "rabbi kolaylaştır, zorlaştırma, rabbim hayırla tamama erdir" demektir.
Beğenenler beğen tuşuna bassın 1-2 güne başlatıcam
listeye alınmış mıyım artık okuyabilir miyim kızlar
Selam herkeseeeee :)
Doktordan geldik şimdi pıt pıt pıt kalp sesini duymak nasıl bir duygu Allahım..İsteyen herkese defalarca tattır Rabbim...
ayyyy tatlımmm sitemlerini aldımmArkadaslar ben duamnur arkadasima katiliyorum ben bu topige ilk girdigimden beri tevbe istigfar eedelim diyordum ama benim dedigim olmadi(
Benim icimden once bunu sonra diger dualari mesela gulun tavsiye ettigini okumak geliyor. Gerci cogunluga uyacam ben yine ama belki kendim dua listesi olusana kadar bunu yapabilirim
canım geçmiş olsun çok fenadır yaa fırına değdirmek. Çok güzel gelişme canım reglinin düzene girmesi bak dedik sana o kadar dr yardımı al çekinme diye ne güzel yolunda gidiyor herşey pes etmek yok bak bana her akşam kendime iğneler vuruyorum yarın kontrolüm var az çok belli olur aşılama günüm de. Bence dua güzel okuyordum bunu ben zaten geçen aşılamadan önce çok okumuştum ya ben geçen aşılamada ne çok dua okumuşum yahu bu sefer hiç okumuyorum başlamak istiyorum ama sizin dualarınızdan sonra birkaç dua da okumak istiyorum ama çok yorgun gidiyorum eve. Sabah ezanla uyandım yinee. Lem yelid çekmekte iyiymiş 70.000 tane bir işe başlarken ama onu da yapamadım yapabildiğim kadar yapıcam akşamları.
yasemincim ben bir ara glucophage kullandım ama zayıflattığı için doktor bıraktırdı sen zaten zayıfsın sana neden verdiler dedi. şimdiki doktorumda vermedi( çorap değiştirir gibi dr değiştirmiştim ama şimdi sabit) bugün bir arkadaşımdan bir şey öğrendim hamilelere çok zararlıymış o ilaç o ilacı kullanıp bir kaç ay ondan sonra gebelik düşünülmeliymiş o yüzden bıraktı oda. ama bilmiyorum kuşum herkes birsey söylüyor en güzeli doktoruna güvenmen.Bircan tatlım senin adetlerini düzene sokmak için şeker ilacı önermedimi dr sana?
benim dr "glucophage" diye bir şeker ilacı verdi bana günde 1 tane içiyorum, Allahın izni ile düzenli adet olmaya başladım, dr bu çok iyi bir gelişme dedi. Bende salı günü akşam gidicem yumoşlar gerekli büyüklüğe gelmişmi diye bakacak, duruma göre çatlatma iğnesi önerecek.
burcum ya ben de çektirdim çok ağrılı ama okadar kısa sürüyor ki bence anestezi almana değmez üstelik bağıra bağıra kürtaj oldum diyorsunAnam bende kendi kendime karar verdim rahim filmi cektireyim diye, şimdi cok tırs!im inşallah gerek kalmaz, bende aşılama düşünüyorum da o yüzden belki gerek olur dedim bide ben zaten bir kere hamile kaldim yinede dokktor istermi acep?????? Bide biraz daha ayrinti verin ya içinize ne sokuyorlar ,siz ekranda görüyor musunuz?
teşekkürler canım paylaşımın için bence yarın sabah başlıyacağım yer gök dua üzerine kurulu bu topikten sonra bir bir hamile kaldı hamişlerimiz, dualar diyorum başka bir şey demiyorum sıra bizede gelecek inşallahkızlar birsey okudum ogün sizlerle de paylaşmak istedim
yalan yemin rahimleri kısır bırakır diye bir ayet okudum çok hoşuma gitmişti
çocuk istemek için önce tövbe istiğfar etmeliyiz bunu için de
günde 70 tana süphenallah
10 tane estağfirullah
9 tane süphenallah
1 tane estağfirullah
ben hergün çekiyorum sizlerlede paylaşmak istedim belki çekmek istiyen oluır
hemşerim çok sevindim maşallah suphanallah sana da yavruna da, inşallah büyüdüğü günleri de gösterir RabbimSelam herkeseeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?