Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

rica ederim kuşum gerçekleri söylüyorum evet lila sanada çok yakışmış maşallah
inşallah bir kızın olsunda lilalarla donat onu:119:

canim aman dikkat et panik atak için ' ya hafız' cek 300-500 tane ne kadar cekersen cek, aceleci davranma bana çok yaradı sana da iyi gelir Allah'ın izniyle
DENİYCEM CANIM SAĞOLASIN...

BAKIN KIZLAR OĞLUŞUMDAN MEKTUP GELDİ YİNE :)))

[h=4]Anneciğim,[/h]Neredeyse 1 kg oldum, buna inanabiliyor musun?

Senin de bildiğin gibi, artık gözlerimi kırpabiliyor, sesleri duyabiliyor, tepki verebiliyor, her şeyi hissedebiliyorum. Oysa birkaç hafta öncesine kadar küçük bir fasulyeye benziyordum :) Senin sayende kocaman oldum!

Boyum da neredeyse 25 cm oldu.

Merak etme hızla büyüyüp tombullaşmaya devam edeceğim...

Sen ise hamileliğin son dönemindesin. Bazen uyuyamıyor bazen de geceleri kabuslar görüyor olabilirsin. Sakın korkma olur mu? Ben hep senin yanındayım...

[h=4]Ufaklıktan Not: Uyumakta zorluk yaşadığın zaman bana kitap okumaya ne dersin? Senin sesini duymaya bayılıyorum![/h]

Çoook güzel

ayy üzülme üzülme, gitsin içindeki kötülükler aksın gitsin boşver, elbet birgün seni 9 aylığına terk edecekler, hatta 50 yaşından sonra o gideceki sen gitme diyeceksin regline, bide bu işin o tarafı var, şimdi olma olma diyoruz, sonra mumla arıycaz

ayy çok güzel yaa, damadım benim, nasılda duygusal nasılda efendi oyy oyy oyyy, 24 ayar altın bir saati haketti

bebeğim ben demek sen demek, sana niye etsinki, bana okunan sanada geliyor zaten

Canım aslı için ne güzel yazmışsın, ama ben ikinize de ayri ayri dua ettim :) kendine dikkat et canım, yumoşları cok iyi değerlendir :)) inşallah kocaman bir göbegın olur içi bebeklerle dolu :)))

Selam herkeseeeee :)

Doktordan geldik şimdi pıt pıt pıt kalp sesini duymak nasıl bir duygu Allahım..İsteyen herkese defalarca tattır Rabbim...
Allah razı olsun dualarınız için çok sağolun..

Ayy gülden maşallah canım ,okurken yüzümde bir sırıtma gülümseme oluştu :))) maşallah bu arada duanı okudum Rabbim kabul etsin

Canım hayırlısı olsun inan ilk şok bu, sonra insan hemen alışıyor, Rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah :)

ne kadar güzelsin ya valla bizim topğin hepsi birbirnden güzel ben bi bunalıma girip geliyorum

Gülcüm mektubun çok tatli :))))

7veren gül nerelerdesin anacım???

Kızlar tüm topik için duamizi okudum, merve,ebru ve gülden'in dualarını da okudum Rabbim hepimizin günahları affetsin

Yesemin bende mor rengine bayılırım, şuan üzerimde mor bir kazak ve mor bir yelek var :))) Allah nasip ederse bebegimizin beşiğini ve yatağını da mor almayı düşünüyorum erkeğe de olur, kıza da olur bence :)))))

Buralardayım canım, yeni yeni ısınıyorum foruma Ara verince tekrar katılım biraz zor oluyo, yoktum bikaç haftadır :)
Resimlerinizimi koyuyosunuz, hani nerde bende bakıyım merak ederim kim koydu banada söyleyin

[ı]iyiyim canım benim, oğluşumla takılıyoruz öyle, birazdan tetanozun 2. Dozunu vurulmaya gidicem. Eşimi bekliyorum...
Sen nasılsın, göbüş iyice havalanmıştır
[/ı]
sevindim canım 2. Doz ilki kadar acımadı benim 2--3 gün çekmedim acısını seninde acımaz inşallah göbüş büyüdü canım 2 gün sonra 29.haftaya giriyoruz hareketleri daha sert :)

Canım aslı için ne güzel yazmışsın, ama ben ikinize de ayri ayri dua ettim :) kendine dikkat et canım, yumoşları cok iyi değerlendir :)) inşallah kocaman bir göbegın olur içi bebeklerle dolu :)))
aminnnnn ayyyy evet yaa içi çikolata ve keklerle dolu bir göbektense, bebek dolu bir göbeği tercih ederim inşallah seninkide öyle olur kuşum, hamilelikten iştahın açılırda yiye iye doyamazsın emi
ne kadar güzelsin ya valla bizim topğin hepsi birbirnden güzel ben bi bunalıma girip geliyorum
ayy canım yaa, sizler resimlerinizi koyunca bende kendimi çirkin hissetmeye başlamıştım psikolojik olarak, ama resim paylaşınca bizim tatlı dilli topiğimiz insanı dünya güzeli ilan edip koltuklarını kabartıyor, bence en kısa zamanda sende paylaşmalısın artık, nerdeyse herkes paylaştı çok nadir birkaç kişi kaldı herkesten bekliyoruz

ayyy onları hemen çıkartıp bana kargo yapıyorsun ozaman bebeğim
bende kızım olursa lila yadamor yapıcam, pembeden artık fenalık geldi göre göre sanırım.
ama erkek olursa mor yapmam kız, erkeğe gidermi sence:26: erkek olursa da turkuaz rengi yapalım bak gel sen beni dinle

sevindim canım 2. Doz ilki kadar acımadı benim 2--3 gün çekmedim acısını seninde acımaz inşallah göbüş büyüdü canım 2 gün sonra 29.haftaya giriyoruz hareketleri daha sert :)

Benim Allaha şükür ilk dozda acımamıştı. İnşallah buda öyle olur :) Valla öyle bazen ne oluyoruz diyorum döver gibi sanki, canımda acımıyo değil özellikle çok fazla kenarlardan darbe alınca ürküyorum Göbek büyüdükçe popo yukarı doğru kalkar gibi oluyo benim ya senindemi öyle :26: Etek falan giyince 20 cm yukarı çıkıyo

canım benim göbegim sivri başından beri..göbek deliğim ve etrafını bazen öyle bi kaldırıyoki top gibi oluyo orası..benimde karnımı tepince acımıyoda bazen aşağıdan tepio ozaman acıyo :)

canım benim göbegim sivri başından beri..göbek deliğim ve etrafını bazen öyle bi kaldırıyoki top gibi oluyo orası..benimde karnımı tepince acımıyoda bazen aşağıdan tepio ozaman acıyo :)

Doğrudur canım, bak onu anneannemde söylemişti, bebeğin aşağıda olanı anneye zor olur diye, demek rahime baskı yapıyolar :)
Şaka maka günler tükeniyo, az bi zaman kaldı inanamıyorum gebelik takvimine bakınca

Buralardayım canım, yeni yeni ısınıyorum foruma Ara verince tekrar katılım biraz zor oluyo, yoktum bikaç haftadır :)
Resimlerinizimi koyuyosunuz, hani nerde bende bakıyım merak ederim kim koydu banada söyleyin

Gel anam gel, bebek olunca hiç gelmezsin :)) canim ben seni arkadaş olarak ekleyeyim, resmini görmek istedigin kişiye arkadaşlık gönder, arkadaş olmazsan fotolari göremezsin

Birbirimize ettiğimiz dualar ne güzel :)))) ayy turkuaz da süper fikir o zaman erkek olursa yatagi turkuaz arabasi mor olsun, internette gördüm okadar güzel ki. Mor ve siyah ama koyu mor, o yüzden erkegede gider gibi geldi bana, ama bebekten önce renge karar vermek lazım en önemli şey renk :))) ayrica bende pembeyi hiç sevmem :)

AYNEN CANIM BENİMKİDE AŞAĞIDA :) CİDDEN AZ KALDI 1 HAFTA SONRA 30LARDAYIZ inşallah SAĞLIKLI SIHATLİ DOĞURRUZZZ :)

Haklısın canım, ekle bakalım, Yasemini gördüm senindemi var resmin? Ay bende ekleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…