Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülcüm fıstık gibisin, ayy 18 gibi çıkmışsın maşallah, yüzunde nur var, ayy evet hamiş fotonuda koy eminmki cok tatlısındır, hadi sana kolay gelsin :)

Yasemin çok tatlısın canım maşallah ya.Seçmece olmuş topik bütün güzeller burda :)) Dikkat et canım kendine biz yakınız birbirimize birden karşına çıkıp sana sarılabilirim :))Canım beni dua listesine hamişlik değilde hayırlı bir iş ve manevi huzur istiyorum öyle eklermisin canım ...
Burcucum beline dikkat et ya ben geçen tutuldum ağlaya ağlaya mahvoldum sıcak duş al.Maneviyat iyi değil canım hiç bişey hissetmiyorum psikologla görüştüm ilaç kullanman lazım dedi...
Hafta sonu hep tartıştık eşimle ne dese battı bana adamada huzur vermiyorum....

7verengül ay canım sende çok güzelsin ya maşallah çok küçük gösteriyorsun :)))

Kızlar ya ben iş arıyorum ya emlak ofisleri bayan elaman arıyor ama ben tırsıyorum emlakçılar pek güvenilir değilmiş gibi geliyor siz neler düşünüyorsunuz???

yaa canım örnek al tabii Rabbim her kulunun kaderini kendi çabasına bağlamıştır kaderimiz buymuş deyip oturacak mıyız eğer Rabbm hiçbirşey yapmadan öylece beklememizi isteseydi o aşılamalar, tüplerle bebekler dünyaya gelmezdi Rabbim izin vermezdi bazılarımız zor kavuşucaz ama daha değerli olacakalr bizler için yuvamız için. Çok şükür başkaca sorunumuz var mı yok hepimiz eşlerimizden hayatımızdan memnunuz bebek içidne biraz savaşmak gerekiyor yeter ki o gücü bul kendinde

ayy kıyamam canım yaa ama ne güzeldir onu hissetmek eh baya da ilerlediniz zaten. Ben de etek giyemem sanırım zaten kalça var bende yukarı kalkıktır zaten bir de hamiş olunca çok zor çok

evett herkes çok güzel hepinizin gönül güzelliği yüzüne yansımış.

canımm biraz iyi olmaya çalış ama böyle olmaz ki işse iş bul çalış kafanı dağıt yani bir şekilde bunu yapabilirsin kendine güvenin olsun biraz bak maneviyatın da dzelecek bol bol dua et. İlaç falan kullanma hemen.

Gülcüm fıstık gibisin, ayy 18 gibi çıkmışsın maşallah, yüzunde nur var, ayy evet hamiş fotonuda koy eminmki cok tatlısındır, hadi sana kolay gelsin :)

7verengül ay canım sende çok güzelsin ya maşallah çok küçük gösteriyorsun :)))

Teşekkür ederim canlarım

ayy kıyamam canım yaa ama ne güzeldir onu hissetmek eh baya da ilerlediniz zaten. Ben de etek giyemem sanırım zaten kalça var bende yukarı kalkıktır zaten bir de hamiş olunca çok zor çok

O zaman ona zor demeyelimde imkansız diyelim sedacım İnşallah sizin tontiş hallerinizede şahit oluruz en kısa zamandaa

Aşımızı olduk geldik, tansiyon büyük 9 küçüğede bişey dedide unuttum Benim zaten hep 9-10'larda çıkar.
63le hamile kalmıştım. 67.500 geldim. Geçen aydan bu aya 2 kilo almışım
Yarında şeker yüklemem var, gazamız mübarek ola

MAŞALLAH Canım çok almamışsın ben 51le hamile kldım 61 oldum :) zayıflar cok alıyomuş biyerde okudum öyle yazıyodu..sen şeker yüklemesi yaptırmamışmıydın cnm benim 14. haftada 50grlık yapıldı normal cıktı bidaha istemedi dr

inşalah tontiş oluruz bebek gelsinde tontiş olmaya razıyım. o kadar kilo almamışsın sen yaaa canımm şekerde iyi çıkar merak etme

anam zayıflar daha çok alıyorsa ben kapılardan saığmam sanırım 40 kiloyum ben acep alırmıyım ki alamazmışım gibi geliyor hamileyken bile :26:

biz arkadaş değil miyiz?:18:

Ben daha önce hiç şekerime baktırmadım canım, o haftalarda doktor değiştirdim, başka bi şehre taşındık biliyosun. Galiba tam o haftalarda falandı :26: İlk defa yarın bakılacak

kızlarrr bebişimin pipisini gördükkk oğlum geliyor...

Allah vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat yapsın canım. Topiğimize bir pipili daha geliyo desene

biz arkadaş değil miyiz?:18:

İnşallah iyi çıkar canım, ben tatlıya çok düşkünüm, bakalım nasıl çıkacak :)

Bedriyecim arkadaş değilmişiz

Çok takılamıyorum aranıza çalışıyorum ve masam tam koridora bakıyor.laptop ayna gibi ortada yani :)
bu arada bir Hadisi Şerif duydum bugün tam söyleyemeyebilirim anladığım kadarıyla aktaracağım çok etkilendim.

''kucağında 3 aylık bebeğiyle Peygamber Efendimizin huzuruna çıkıyor bir kadın ve nasıl terbiye verebilirim diye soruyor..
Efendimizin cevabı müthiş :geç kalmışsın diyor ana rahmine düştüğü an başlar terbiye..''

Aman dikkat edelim neler düşündüğümüze,neler izlediğimize,neler okuduğumuza,neler hissettiğimize..

burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek

Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah kabul etsin.
Bugun hayalet gibi girdim topiğe kusura bakmayın kafam hiç yerinde değil.. bi enteresanım.. uykum var, midem bulanıyor gibi..

Burcu bu arada Rahim filmini çektirmekle ilgili bişeyler yazmışsınız ben rahim filmi çektirebilmek için 7-8 ay bekledim cesaretimin gelmesini, nasıl bir korku anlatamam ona rağmen anestezi almaktanda korktuğum için kendimde olmalıydımmm.. ve inan sıfır ağrıyla çektirdim ne ağrı ne bişey hiçbişey yok.. zaten toplasan işlem 3 dk, özelde yaptır, ohhh misler gibi çektir kurtul hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…