- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.061
MAŞALLAH çok şirinsin adaşımmm..:)Bende ekledim silerim akşama, şu hemşireyi bi arayım dönücem size kızlar
MAŞALLAH çok şirinsin adaşımmm..:)
Göbüşlü resmimide eklemek isterdim ama yok, boydan aynada yok kendim çeksemAkşama kocişe çektiriyim bari Teşekkür ederim canım bu arada :)
Ben hazırlanıyım kızlar, aşı vurunucam, görüşürüüüz
ayyyy tatlımmm sitemlerini aldımm
bak o konuya şöyle bir çare buldum ben, bu dua etkinliğimizden sonra, arkadaş listemizdeki sıraya göre her dua listesindeki duayı bir arkadaşımız seçecek. kim ne isterse onu okuyacağız. böylece herkesin istediği dua sırasıyla okunacak, hak yerini bulacak
canım benim sağolun valla sayenizde şifa buluyorum canlarımsınız yaaa
senin şu cabbar hallerine ölüyorum ben zaten maşallah sana canım yaa, kendi kendine iğnelerini vuruyorsun, iğne ilaç dr aşılama hiç durmadan tam gaz devam ediyorsun, işte şifa böyle aranır, gerçekten seni örnek alıyorum yani
Benim Allaha şükür ilk dozda acımamıştı. İnşallah buda öyle olur :) Valla öyle bazen ne oluyoruz diyorum döver gibi sanki, canımda acımıyo değil özellikle çok fazla kenarlardan darbe alınca ürküyorumGöbek büyüdükçe popo yukarı doğru kalkar gibi oluyo benim ya senindemi öyle :26: Etek falan giyince 20 cm yukarı çıkıyo
Yasemin çok tatlısın canım maşallah ya.Seçmece olmuş topik bütün güzeller burda :)) Dikkat et canım kendine biz yakınız birbirimize birden karşına çıkıp sana sarılabilirim :))Canım beni dua listesine hamişlik değilde hayırlı bir iş ve manevi huzur istiyorum öyle eklermisin canım ...
Burcucum beline dikkat et ya ben geçen tutuldum ağlaya ağlaya mahvoldum sıcak duş al.Maneviyat iyi değil canım hiç bişey hissetmiyorum psikologla görüştüm ilaç kullanman lazım dedi...
Hafta sonu hep tartıştık eşimle ne dese battı bana adamada huzur vermiyorum....
OOYYY canım benim, senin özel mesajlarını aldım kuşum, Allah nasibederse yarın sabah okumaya başlayacağız canım. senide listeye ekleyeceğim sabah gelip topiğe bakarsın canım, okuyacağımız dua ve kaç tane olacağınıda yazıcam, hatta vaktim olursa bugün yaparım listeyi, yarın sabah başlarız okumaya
Gülcüm fıstık gibisin, ayy 18 gibi çıkmışsın maşallah, yüzunde nur var, ayy evet hamiş fotonuda koy eminmki cok tatlısındır, hadi sana kolay gelsin :)
7verengül ay canım sende çok güzelsin ya maşallah çok küçük gösteriyorsun :)))
ayy kıyamam canım yaa ama ne güzeldir onu hissetmek eh baya da ilerlediniz zaten. Ben de etek giyemem sanırım zaten kalça var bende yukarı kalkıktır zaten bir de hamiş olunca çok zor çok
MAŞALLAH Canım çok almamışsın ben 51le hamile kldım 61 oldum :) zayıflar cok alıyomuş biyerde okudum öyle yazıyodu..sen şeker yüklemesi yaptırmamışmıydın cnm benim 14. haftada 50grlık yapıldı normal cıktı bidaha istemedi drTeşekkür ederim canlarım
O zaman ona zor demeyelimde imkansız diyelim sedacımİnşallah sizin tontiş hallerinizede şahit oluruz en kısa zamandaa
Aşımızı olduk geldik, tansiyon büyük 9 küçüğede bişey dedide unuttumBenim zaten hep 9-10'larda çıkar.
63le hamile kalmıştım. 67.500 geldim. Geçen aydan bu aya 2 kilo almışım
Yarında şeker yüklemem var, gazamız mübarek ola
Teşekkür ederim canlarım
O zaman ona zor demeyelimde imkansız diyelim sedacımİnşallah sizin tontiş hallerinizede şahit oluruz en kısa zamandaa
Aşımızı olduk geldik, tansiyon büyük 9 küçüğede bişey dedide unuttumBenim zaten hep 9-10'larda çıkar.
MAŞALLAH Canım çok almamışsın ben 51le hamile kldım 61 oldum :) zayıflar cok alıyomuş biyerde okudum öyle yazıyodu..sen şeker yüklemesi yaptırmamışmıydın cnm benim 14. haftada 50grlık yapıldı normal cıktı bidaha istemedi dr
kızlarrr bebişimin pipisini gördükkkoğlum geliyor...
Teşekkür ederim canlarım
MAŞALLAH Canım çok almamışsın ben 51le hamile kldım 61 oldum :) zayıflar cok alıyomuş biyerde okudum öyle yazıyodu..sen şeker yüklemesi yaptırmamışmıydın cnm benim 14. haftada 50grlık yapıldı normal cıktı bidaha istemedi dr
kızlarrr bebişimin pipisini gördükkkoğlum geliyor...
inşalah tontiş oluruz bebek gelsinde tontiş olmaya razıyım.o kadar kilo almamışsın sen yaaa canımm şekerde iyi çıkar merak etme
anam zayıflar daha çok alıyorsa ben kapılardan saığmam sanırım 40 kiloyum ben acep alırmıyım ki alamazmışım gibi geliyor hamileyken bile :26:
biz arkadaş değil miyiz?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?