Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yoksa hamile misin dicektim az daha ne güzel hamilesin keşke ben de olsam canım çok istiyor

bencede çok rahat hiç ağrı yok rabbimin izniyle ben rahim filminden sonra gebe kaldım

Bedriye sen hamilemisin Bende seni birara topikte okudum gibiydi ama ne listede adın var, ne gebelik takvimi yapmışsın, anlamadım şimdi hamilemisin değilmisin?:26:

yoksa hamile misin dicektim az daha ne güzel hamilesin keşke ben de olsam canım çok istiyor

Ahh be canımmm benimm sende hayırlısıyla sağlığıyla hamile olacaksın zaten.. sadece demek ki vakti henuz gelmedi canımm benimm, hiç strese girme rahat ol, Allah ın izniyle inşAllah hayırlı tez vakitlerde kısmet etsin mevlam sana daa, tümm isteyenlere, hepimize inşAllah.

yuh ya duygulanmaya ne kadar hazrırım hemen ağlayasım geliyor inş Allah isteyen herkese nasip etsin
resim eklediminş bu sefer olmuştur

Bedriye sen hamilemisin Bende seni birara topikte okudum gibiydi ama ne listede adın var, ne gebelik takvimi yapmışsın, anlamadım şimdi hamilemisin değilmisin?:26:

canımm benimm evet hamileyim.. Allah a şükürler olsun.. kısmetse bugun 7+4. günümdeyim.. kalp atışını da duyduk çok şükür hatta bu ctesi gününe randevumuz var benim önceki dış- düşüklerimden dolayı 15 günde bir gidiyorum 12. haftaya kadar şu ana kadar bir sıkıntı görünmedi çok şükür ama işte endişeli bekleyiş mide bulantım falan yoktu bugun bayağı bir zorladı beni hem uyku hem mide bulantısı.. takvim yapmadım yapamadım hayırlısıyla şu 12. haftayı çıkalımda aslında çok hevesim vardı hep hemmen yaparım die korku var üzerimde çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi.. sanki kaptırmadım da.. Hayırlısıını versin, sağlıklısını versin Rabbim hepimize inşAllah.

Anlıyorum canım, Allah kalbine ferahlık versin, günler çabucacık sağlıcakla geçsin inşallah. Kanaman falan oluyormu hiç? Eminim dikkat ediyosundur kendine, cesur ol ama olurmu, o seninle beraber 9 ay boyuncada Rabbime emanet, inşallah sağ salim kucağınızda görürsünüz canım çok sevindim

Ayyy çok sağol ya inşAllah.. çok şükür hiç kanamam falan da olmuyor.. inşAllah canımm benim Allah hepimize tümm isteyenlere tümm gebelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allah. Cesur olmalıyım haklısın çok..

Çok güzel, inşallah canım dualarına yürekten kocamaaan bi amin diyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar cepten yaziyorum, aklimda kalanlara cevap verim dedim
Tumay bende seni gördüğüm yerde sarilicam sen merak etme
Tubaaaa Allah seni hamiş etsin emi kiz masallah nekadar nuryuzlusun, bide diyorki utanıyorum tuuuuh sana fanatigim benim helal olsun

Bedriye sana neoluyor kuzum, tum topikce seni beğendik hala ne bu laflar. Bebeğin var dua etki, yoka seni biguzel pataklardim

7veregülüm yerim seniui, cesme başında bir citir hatun gördüm, ve parmağındaaaa yüzüker, kolunda bilezikleeerrr oyyyy oyyyy . Kocan hakli tabi seni almak icin ne verse az gelirmiş yani

BEN gidirum..mesai bitti çok şükür.. yaseminimmm konuşamadık hiç, canım benimmm, çok öpüyorum, görüşürüz..

Görüşürüz canım, iyi akşamlar

7veregülüm yerim seniui, cesme başında bir citir hatun gördüm, ve parmağındaaaa yüzüker, kolunda bilezikleeerrr oyyyy oyyyy . Kocan hakli tabi seni almak icin ne verse az gelirmiş yani

Yasemin sana kadar dikkat eden olmuşmuydu bilmiyorum ama senden hiç kaçmıyo haa

canim bende bir zaman psikolaga gittim durumun senden kötüydü 1 yıl ilac aldim ohh bir güzel geldiki, tavsiye ederim cok rahatlarsin,hem öyle özele falan degil fakültede cok iyi bir adamdi, belki sanada iyi gelir kuzum

ben de resim ekledim bana da biraz ilitifat edin bakem
Ayyy tuğba yüzünde nur var bide böyle espirili biri gibi geldin bana ne alakaysa resme bakınca öyle hissettim ama cok güzelsin canım rabbim kendi evladını kucağina almayi nasip etsin insallah

Kızlar ya ben iş arıyorum ya emlak ofisleri bayan elaman arıyor ama ben tırsıyorum emlakçılar pek güvenilir değilmiş gibi geliyor siz neler düşünüyorsunuz???
Tümaycim calişman cok iyi bir fikir kafan dağilir rahatlarsin evde sürekli ayni konulari düşünur insan, güvenilir olduktan sonra emlakcida olur, ben üniverseteden önce bir mobilya magazasinda satis elemani olarak calismistim, cok da guzel bir isti, öyle birseyde olur, hakkinda hayirlisi olsun

kızlarrr bebişimin pipisini gördükkk oğlum geliyor...
Aylin anaaaam maşallah canim bu yıl erkek yılı valla :)))

allah razi olsun canım, yoksun bir iki gündür, ohhh miden mi bulanıyor valla çok istiyordun al sana mide bulantısı, oyy kıyamam ya hamiş olmuş ta midesi bulanıyor, cubuk kraker süper geliyor haberin olsun, halsizliğin cok normal altında birşey arama bu aylarda olur
Cumartesi doktordan sonra artik bir takvim yaparsin kuzum :))

bencede çok rahat hiç ağrı yok rabbimin izniyle ben rahim filminden sonra gebe kaldım

ayy ağzınızı yerim ben sizin valla çok rahatladım, 3 dak olması süper, zaten acıya dayanirım Allahın izniyle, inşallah da gerek kalmaz hayirlsis olsun, mayıs gibi aşılama düşünüyorum,belki öncesinde isterler diye merak ettim

YASEMIN ne şeker cevaplar yazıyorsun sen, uyyyyi yerim seni :)))

kızlarrr bebişimin pipisini gördükkk oğlum geliyor...
maşallah tatlım demek oğluşun oluyor sağlıkla büyüsün inşallah

oh sonunda bedişim mide bulantın başlamış çok dert ediyordun kendine haydi bakalım hamileliğinin bu zor zamanlarını kolayca atlatırsın inşallah

canım hsg değilmi bu çektireceğin eğer oysa bende çekirdim insanın canı yanıyor biraz ama çok kısa sürüyor,azcık dişini sıkınca zaten geçiyor sonrasındada hiç bişey yokmuş gibi kalkıyorsun bence hiç gerek yok anesteziye

canım sen neden aşılama düşünüyorsun,sende hsg çektireceksen bence hiç araştırmadan git ben öyle yaptım ne olacağını fazla bilmiyorsun ve inan hiç dayanılmayacak bi acı değil ve çok kısa sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…