- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.081
burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah kabul etsin.
Bugun hayalet gibi girdim topiğe kusura bakmayın kafam hiç yerinde değil.. bi enteresanım.. uykum var, midem bulanıyor gibi..
Burcu bu arada Rahim filmini çektirmekle ilgili bişeyler yazmışsınız ben rahim filmi çektirebilmek için 7-8 ay bekledim cesaretimin gelmesini, nasıl bir korku anlatamam ona rağmen anestezi almaktanda korktuğum için kendimde olmalıydımmm.. ve inan sıfır ağrıyla çektirdim ne ağrı ne bişey hiçbişey yok.. zaten toplasan işlem 3 dk, özelde yaptır, ohhh misler gibi çektir kurtul hayırlısıyla
Tubaa nasılsın kuşumm.. Haydee yükle bakalım fotolarına he..
yükledim zaten çok utanıyorum ama
Ben göremiyorum ama nedennn :44:
yoksa hamile misin dicektim az daha ne güzel hamilesin keşke ben de olsam canım çok istiyor
Ahh be canımmm benimm sende hayırlısıyla sağlığıyla hamile olacaksın zaten.. sadece demek ki vakti henuz gelmedi canımm benimm, hiç strese girme rahat ol, Allah ın izniyle inşAllah hayırlı tez vakitlerde kısmet etsin mevlam sana daa, tümm isteyenlere, hepimize inşAllah.
Bedriye sen hamilemisinBende seni birara topikte okudum gibiydi ama ne listede adın var, ne gebelik takvimi yapmışsın, anlamadım şimdi hamilemisin değilmisin?:26:
canımm benimm evet hamileyim.. Allah a şükürler olsun.. kısmetse bugun 7+4. günümdeyim.. kalp atışını da duyduk çok şükür hatta bu ctesi gününe randevumuz var benim önceki dış- düşüklerimden dolayı 15 günde bir gidiyorum 12. haftaya kadar şu ana kadar bir sıkıntı görünmedi çok şükür ama işte endişeli bekleyiş mide bulantım falan yoktu bugun bayağı bir zorladı beni hem uyku hem mide bulantısı.. takvim yapmadım yapamadım hayırlısıyla şu 12. haftayı çıkalımda aslında çok hevesim vardı hep hemmen yaparım die korku var üzerimde çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi.. sanki kaptırmadım da.. Hayırlısıını versin, sağlıklısını versin Rabbim hepimize inşAllah.
Anlıyorum canım, Allah kalbine ferahlık versin, günler çabucacık sağlıcakla geçsin inşallah. Kanaman falan oluyormu hiç? Eminim dikkat ediyosundur kendine, cesur ol ama olurmu, o seninle beraber 9 ay boyuncada Rabbime emanet, inşallah sağ salim kucağınızda görürsünüz canım çok sevindim
Ayyy çok sağol ya inşAllah.. çok şükür hiç kanamam falan da olmuyor.. inşAllah canımm benim Allah hepimize tümm isteyenlere tümm gebelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Allah. Cesur olmalıyım haklısın çok..
BENgidirum..mesai bitti çok şükür.. yaseminimmm konuşamadık hiç, canım benimmm, çok öpüyorum, görüşürüz..
7veregülüm yerim seniui, cesme başında bir citir hatun gördüm, ve parmağındaaaa yüzüker, kolunda bilezikleeerrr oyyyy oyyyy . Kocan hakli tabi seni almak icin ne verse az gelirmiş yani
Yasemin çok tatlısın canım maşallah ya.Seçmece olmuş topik bütün güzeller burda :)) Dikkat et canım kendine biz yakınız birbirimize birden karşına çıkıp sana sarılabilirim :))Canım beni dua listesine hamişlik değilde hayırlı bir iş ve manevi huzur istiyorum öyle eklermisin canım ...
Burcucum beline dikkat et ya ben geçen tutuldum ağlaya ağlaya mahvoldum sıcak duş al.Maneviyat iyi değil canım hiç bişey hissetmiyorum psikologla görüştüm ilaç kullanman lazım dedi...
Hafta sonu hep tartıştık eşimle ne dese battı bana adamada huzur vermiyorum....
Ayyy tuğba yüzünde nur var bide böyle espirili biri gibi geldin bana ne alakaysa resme bakınca öyle hissettim ama cok güzelsin canım rabbim kendi evladını kucağina almayi nasip etsin insallahben de resim ekledim bana da biraz ilitifat edin bakem
Tümaycim calişman cok iyi bir fikir kafan dağilir rahatlarsin evde sürekli ayni konulari düşünur insan, güvenilir olduktan sonra emlakcida olur, ben üniverseteden önce bir mobilya magazasinda satis elemani olarak calismistim, cok da guzel bir isti, öyle birseyde olur, hakkinda hayirlisi olsunKızlar ya ben iş arıyorum ya emlak ofisleri bayan elaman arıyor ama ben tırsıyorum emlakçılar pek güvenilir değilmiş gibi geliyor siz neler düşünüyorsunuz???
Aylin anaaaam maşallah canim bu yıl erkek yılı valla :)))kızlarrr bebişimin pipisini gördükkkoğlum geliyor...
allah razi olsun canım, yoksun bir iki gündür, ohhh miden mi bulanıyor valla çok istiyordun al sana mide bulantısı, oyy kıyamam ya hamiş olmuş ta midesi bulanıyor, cubuk kraker süper geliyor haberin olsun, halsizliğin cok normal altında birşey arama bu aylarda olurburju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
Bugun hayalet gibi girdim topiğe kusura bakmayın kafam hiç yerinde değil.. bi enteresanım.. uykum var, midem bulanıyor gibi..
Burcu bu arada Rahim filmini çektirmekle ilgili bişeyler yazmışsınız ben rahim filmi çektirebilmek için 7-8 ay bekledim cesaretimin gelmesini, nasıl bir korku anlatamam ona rağmen anestezi almaktanda korktuğum için kendimde olmalıydımmm.. ve inan sıfır ağrıyla çektirdim ne ağrı ne bişey hiçbişey yok.. zaten toplasan işlem 3 dk, özelde yaptır, ohhh misler gibi çektir kurtul hayırlısıyla
bencede çok rahat hiç ağrı yok rabbimin izniyle ben rahim filminden sonra gebe kaldım
maşallah tatlım demek oğluşun oluyor sağlıkla büyüsün inşallahkızlarrr bebişimin pipisini gördükkkoğlum geliyor...
burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
cnm benım arkadaşıma 15 gün de 2 kere çekmişler cnm ya bende istemiyorum çekilmesini ama raporları salak gibi attığım için doktor tekrar istiyor valla cnm çoğu çekiyor hiç hissetmedim diyor çok kolay diyor ama hiçte öyle değil ben bu sefer narkozlu çektirecem dayanamıyorum 3 dk falan sürüyor ama insanın canı yanıyor
Anam bende kendi kendime karar verdim rahim filmi cektireyim diye, şimdi cok tırs!im inşallah gerek kalmaz, bende aşılama düşünüyorum da o yüzden belki gerek olur dedim bide ben zaten bir kere hamile kaldim yinede dokktor istermi acep?????? Bide biraz daha ayrinti verin ya içinize ne sokuyorlar ,siz ekranda görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?