- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.101
oy oy bi prens daha gelio hayırlı olsun tatlımm..kızlarrr bebişimin pipisini gördükkkOğlum geliyor...
valla okuduklaırmda öyle mesela bi ark var 3 hafta öndeyim ondan o balık etli hiç kilo almamış ben 1o kilo aldım canım :)anam zayıflar daha çok alıyorsa ben kapılardan saığmam sanırım 40 kiloyum ben acep alırmıyım ki alamazmışım gibi geliyor hamileyken bile :26:
[ı]ben daha önce hiç şekerime baktırmadım canım, o haftalarda doktor değiştirdim, başka bi şehre taşındık biliyosun. Galiba tam o haftalarda falandı :26: Ilk defa yarın bakılacak[/ı]
anladım tatlım hatırlıyorum
neyse şekerler herkese hayırlı geceler..
[ı]allah vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat yapsın canım. Topiğimize bir pipili daha geliyo desene[/ı]
[ı]inşallah iyi çıkar canım, ben tatlıya çok düşkünüm, bakalım nasıl çıkacak :)
[/ı]
[ı]bedriyecim arkadaş değilmişiz[/ı]
Valla bicancım bedriye bulantım yok diye o kadar çok üzülmüştüki nerdeyse tüm topikçe mutlu olucaz bedriyenin bulantısı başladı diye, allahım bu ne yaman çelişkı, bedriye ne hallere düştük senin yüzünden :)))maşallah tatlım demek oğluşun oluyor sağlıkla büyüsün inşallah
oh sonunda bedişim mide bulantın başlamış çok dert ediyordun kendine haydi bakalım hamileliğinin bu zor zamanlarını kolayca atlatırsın inşallah
canım hsg değilmi bu çektireceğin eğer oysa bende çekirdim insanın canı yanıyor biraz ama çok kısa sürüyor,azcık dişini sıkınca zaten geçiyor sonrasındada hiç bişey yokmuş gibi kalkıyorsun bence hiç gerek yok anesteziye
canım sen neden aşılama düşünüyorsun,sende hsg çektireceksen bence hiç araştırmadan git ben öyle yaptım ne olacağını fazla bilmiyorsun ve inan hiç dayanılmayacak bi acı değil ve çok kısa sürüyor.
kızlar birsey okudum ogün sizlerle de paylaşmak istedim
yalan yemin rahimleri kısır bırakır diye bir ayet okudum çok hoşuma gitmişti
çocuk istemek için önce tövbe istiğfar etmeliyiz bunu için de
günde 70 tana süphenallah
10 tane estağfirullah
9 tane süphenallah
1 tane estağfirullah
ben hergün çekiyorum sizlerlede paylaşmak istedim belki çekmek istiyen oluır
kızlarrr bebişimin pipisini gördükkkoğlum geliyor...
burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah kabul etsin.
Bugun hayalet gibi girdim topiğe kusura bakmayın kafam hiç yerinde değil.. bi enteresanım.. uykum var, midem bulanıyor gibi..
Görüşürüz canım, iyi akşamlar
Yasemin sana kadar dikkat eden olmuşmuydu bilmiyorum ama senden hiç kaçmıyo haa
Valla bicancım bedriye bulantım yok diye o kadar çok üzülmüştüki nerdeyse tüm topikçe mutlu olucaz bedriyenin bulantısı başladı diye, allahım bu ne yaman çelişkı, bedriye ne hallere düştük senin yüzünden :)))
canım mayısta 1 yıl olacak korunmayı bırakalı, eger mayısa kadar hamile kalmazsk aşılamyı düşünecegiz tabiki Allah kısmet ederse,bide her aşılamdan önce illa ki rahim filmi isterler mi acaba??
bende ettiiim dikkat edilmezmi aman sende dikkatli ol
Hadi hayirlisi olsun canim insallah bu ay guzel bir haber glir, hic üzme kendini o bebel sağlikli ve hayirli olsaydi bugün hayatta olurdu zaten, kim ister özürlü bir bebegi olsun kimister hayirsiz kötü bir evladi olsun? Aslinda Allah bizi ödüllendirdi, buyüzden üzülmek yerine sevinmeliyiz canimkızlar bugün doktora gittim klomene devam sayıyı 3 e çıkardı bu ayda klomen + çatlatma iğnesi faydası olmazsa önümüzdeki ay ameliyat dedi başka yolu yok dedi
Selam CANLARIM ben geldim nasıl özledim burayı sizleri nasilsiniz ben yokken ne yaptınız haberler nasıl bakalım biz kizimla büyüdük iyice))
Duamnur cnm benim üzülme kiyamam Eabbim tekrarını yaşatır inşallah üzüntünü sevince çevirsin inşallah
Burcuuuu anaaa bende mayıs ayına kadar bebek olmazsa aşılamaya geçicem bak senlede aynı olduk, yoksa aslı sen ben üçüzmüyüz anammmmValla bicancım bedriye bulantım yok diye o kadar çok üzülmüştüki nerdeyse tüm topikçe mutlu olucaz bedriyenin bulantısı başladı diye, allahım bu ne yaman çelişkı, bedriye ne hallere düştük senin yüzünden :)))
canım mayısta 1 yıl olacak korunmayı bırakalı, eger mayısa kadar hamile kalmazsk aşılamyı düşünecegiz tabiki Allah kısmet ederse,bide her aşılamdan önce illa ki rahim filmi isterler mi acaba??
Merhabalar kızlar nasılsınız. Bilgisayarm yapılmıyomuş kaldım ortada. Bende net paketi aldım telden giriyorum.. Uzun zaman oldu gerçekten. Unutulmamisimdir umarım :) Yeni haberleriniz var mi bilmiyorum ama inşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin diyorum. Çok yorucu ama harika duygular. Azıcık sinirlenince ona karşı insan bin pişman oluyo. Nasıl bağırabiliyorum. Kızabiliyorum diye. Neyse ışte bu duyguları zamanı gelince herkes hissedecek. Emir bey uyumusken azıcık kestiriyim. Artık emir beyden fırsat buldukça gelirim. Öpüyorum canlarim.
kızlarrr bebişimin pipisini gördükkkoğlum geliyor...
çiğdeeem sen benim dedemin eski oturduğu yere çok yakın çalışıyorsun hatta eşimin bekarken oturduğu yere de,dedem karanfil sokakta oturuyordu
Uzun zamandır takmıyorum canım, ben öyle şıngır şıngır pek sevmiyorum. O zamanlar mecburiyettendi işte. Kasaya koyduk biz, hem içim rahat hem kafam :)
Bu arada dişim ağrıyo, napıcam ben:105:
Burcuuuu anaaa bende mayıs ayına kadar bebek olmazsa aşılamaya geçicem bak senlede aynı olduk, yoksa aslı sen ben üçüzmüyüz anammmm
canımmmm çok özledik seni ohh çok şükür hep iyi haberlerle gel inşşallah canım benim, Allah sana güç kuvvet versin, oğluşuna sağlık sıhat ve usluluk versin inşallah
K.Burcu bebeğim yazılarını okudum ama kendine hep moral vernmeyeye çalış, ameliyat kötü birşey değil şu aşamada senin için, hatta belkide ameliyattan hemen sonra hamile bile kalabilirsin için temizlenip kanalların girişi açıldığı için, bu belkide senin için hamileliğe ilk adım olur bitanem canını sıkma sakın, hepimiz neler yaşayacağımızı bilmiyoruz, herkes kendince kötü ve ağır şeyler geçiriyor mecburen bu hayatta, kimimiz manevi olarak, kimimiz maddi olarak, kimi işyerinde, kimi evde, vs vs. hayatta kalmak için , daha kaliteli ve güzel yaşamak için çok güçlü olmayı öğrenmemiz lazım kuşum... Allah sana sabır güç kuvvet cesaret versin inşallah.
Özlem bebeğim resim yorumların için çokkk teşekkür ederim, haftasonları yine hafta içine göre daha düzgün giyiniyorum canım, hafta içleri iyice salmıştım ama şu havalar ısınmadan da düzelecek gibi değilim, ne giyersem giyim üstümde kaban ile gezdiğim için görünmüyor zaten
Kızlar bugün 6,30 da işe geldim yoğunluğumu siz anlayın artık, listeyi bugün de yapamıycam hakkınızı helal edin. Dün eve gittim işyerindeki streslerimden ağladım zırladım 21.00 de yattım valla.
Hatta bir ricam olacak, aklıma nedense ilk burcu geldi, ihale ona kaldıBurcu kuşum, benim için kurra çekermisin dua listesindeki sıralama için, hiç olmazsa o hazır olsun bari, bende akşam eve gidince uyumazsam hemen listeyi yaparım.
Kurra çekerken şuanki dua listesinde olan isimleri al, + birde "seybil" nickli bir arkadaşımız daha eklenecek onuda yaz tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?