Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bukettiimmmm bende seni merak ediyordum gördüğüme sevindimmm.. özet geçiyorumm.. bende ilk defa belirtiler oldu komple sevindik midem bulandı diye bugun yine yok üzgünüm.. ctesi doktora gidiyorum sabahtan inşAllah.. sonraaa yaseminde çok yoğun dua listesini burcu dan rica etti bakalım o ne dicek, işi olmazsa yapar burcu, sonraaaa bircan iyi, tümay iyi, mesude gelmiş uzun zamandır iyilermiş bebişle çok şükür.. güller iyiler çok şükür haa yaseminle burcu mayıs gibi kısmetse aşılama deniyecekler belki o zamana kadar gelişme olmazsa. burcu rahim filmi isterse anestezili mi çektireyim diye düşünüyor.. çoğunluğun resmini gördük hepimiz birbirimizi çok beğendim yasemin lila rengi giyinmiş çok hoş bir resim paylaşmış.. bir yaraamazlık yok şükür.. unuttuklarımı kızlar ekleyin bi zahmet..

yasemincim sıkma kendini zaten bu ara çogunluk adet ve çoğu bu ara hastane işleriyle meşgul bu yüzden bizlerde bu arada işlerimizi hallederiz banyolarımızı yaparız temiz temiz başlarız tatlım sen kendine sıkıntı yapma

sağol canım beim.. özetin için,,:)))belirti belirti diyodun alsana belirti:)))

ben kimseyi göremedim tabi,, 7 verengül yasemin, tuba hepsi kaldırmış resimlerini..hiç kimseyi göremedim..cumartesi haberlerini bekliyoruz,,bende çok yoğıunum..iki haftadır tek başıma idare ediyorum..bu haftada öyle olacak...( sonra tayin dilekçemi verdim..gidiyor..eşide gitti ankaraya..ne olacak bakalım..hakkımızda hayırlısı..bu arada bide kayınvalidemin evini taşıdık evdi eşyayıdı kırıkdı dökükdü derken ben pert oldum yav..helede devam edecek..

Ev taşımak bence kendi evinse hem hüzünlü hem sevinçli hem meraklı bir durum.. ama bir başkasının eviyse benim fikrime göre işkence.. ben niye yoruluyorum kardeşim durumunun hakim olduğu bir olay bence.. hadi bakalım dilekçen hayırlısıyla onaylanır inşAllah..
Buket ctesi günü için benimle ilgili iyi şeyler geçiyor mu aklından.. kafayı yemiş sorular sormaya devam ediyorum farkındayım ama süüle lutfenn.. hayır bedriye kötü düşünüyorum nasıl denir benim gibi bir tipe gerçi, teselli olsun die bile iyi geçiyor denir ama olsun psikolojik olarak rahatlıyorum ben.

sorma tatlım ya bulantısı olunca bir sevindim ki
aşılama için hsg isteyebilir çünkü tüpler kapalıysa aşılama yapmıyorlarmış direkt tüp bebeğe geçiyorlar gerçi hsgyi herdurumda sitiyorlar benim bir arkadasımdan istedi çektirdi tüpler açık ama tüp bebek yapalım demiş yaşından dolayı
ayrıca hsgden hiç korkma tatlım anestezi almana değmez ağrın oluyor ama kısa sürüyor

canlarım bugün moralim çoookkkk bozuk bebeğim kalsaydı bugün doguma gidecektim yani bebeğime kavuşacaktım kısmet ağlamak istiyorum
tatlım insan üzülüyor ama hayırlısı olsun biz bilemeyiz aslında Rabbim bizim için en güzelini veriyor ama farkında olamıyoruz bizim için hayır zannettiğimiz şer, şer zannetiğimiz hayır olabilir sende sıkma canını meleğin senin için cennette yer ayırsın inşallah.:114:

büşracım arasıra aklıma geliyorsun ama bebişden dolayı gelemiyorsundur diye düşünüyorum maşallah baya büyümüştür emircik, amin Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Canımsınnn beniimmm, dün inan bende çok mutluydumm.. cansın yaa..
bulantıma sevindiğin için teşekkür ederim

Uzun zamandır takmıyorum canım, ben öyle şıngır şıngır pek sevmiyorum. O zamanlar mecburiyettendi işte. Kasaya koyduk biz, hem içim rahat hem kafam :)

Bu arada dişim ağrıyo, napıcam ben:105:

geçmiş olsun canım,hamileyken ne yapılması gerekir bilmiyorum normal zaman olsa ağrı kesici al derdim

amiin canım,rabbim hayırlısını nasip etsin, canım benim dedemlerin oturduğu yer oldukça kalabalık bi mahalleydi ama merkezi orasımı bilmiyorumki

kızlaaar eltim doğum yaptıı aradım kaynımla konuştum sıpa ağlıyordu sesi geliyordu, ama doğumu 10 gün geçmiş sezeryanla aldılar bebeği sabah kals atımında problem olmuş sanırım ama çok şükür ikiside sağlıklıymış çok mutlu oldum sanki ben doğum yapmışım

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

hAYDİİ gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün inşAllah.. En yakın zamanda sizede nasip etsin inşAllah..

Bu arada özlemmm fotolarına baktımm görmemiştim ben.. bencee senin rengin siyah.. çok güzel durmuş.. maşaAllah.

Burjucum cnm benim cok tesekkur ederim bende sizleri özledim valla sen nasılsın biz kizimizla iyiyiz cok şükür

Çiğdemcim sizi sevmeyen olsun kiz olur mü öyle şey benim nette sorun vardı göremiyordum ama buralardayim yine bende sohbetinizi cok özledim tabiki)

Buketcim boşver ya dunyayı sen mı kurtaracak gel sohbet edelim:)))

Kizlar fün sabah uyurken eşimden karnıma bı yumruk yedim uykuda neye uğradığımı anlamadım baktım esım de uyuyor kaldırdım kalk karnıma vurdun diye megerse rüya görüyormuş bı adamı dövüyormuş rüyasında bizde nasibimizi aldık kızım hemen uyandı hareket etmeye başladı eşimde üzüldü yatakları ayıralım ben tehlikeli olmaya başladım diyor Allah tan duyurdu cok sert degildi kızıma birsey olmamıştır degil mı

hoşgeldin canım bizimkide ilk başlarda vuruyodu yer değiştirdik yinede temkinli yatıyorum bi elim yorganın altndan doğru karnıma sarılı oluyo engellerim die öyle yatıyorum bende bişi olmamıştır ALLAHın izniyle

canımcım kanki oluruz kanki de bu erkek enflasyonu nedir bilemedim ben bizimkiler evde kalıcak bu gidişle kız bebiş yok piyasada yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…