- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.121
günaydın herkese..
geçmişe şöyle bi baktım ama kaçırdığım bişey var mı bilmiyorum..biri bana derhal özet geçsin:))
bu arada gülden duanı bugün okuyabildim..kızlar çok yoğunum..yeni dua listesi ne olacak nasıl olacak banada haber verin..bu sefer katılamayabilirsem bildiririm..niye böyle oldu yav...offfff..çıt çıt çıt dünyayı ben kurtaracam sankime:))
bukettiimmmm bende seni merak ediyordum gördüğüme sevindimmm.. özet geçiyorumm.. bende ilk defa belirtiler oldu komple sevindik midem bulandı diye bugun yine yok üzgünüm.. ctesi doktora gidiyorum sabahtan inşAllah.. sonraaa yaseminde çok yoğun dua listesini burcu dan rica etti bakalım o ne dicek, işi olmazsa yapar burcu, sonraaaa bircan iyi, tümay iyi, mesude gelmiş uzun zamandır iyilermiş bebişle çok şükür.. güller iyiler çok şükürhaa yaseminle burcu mayıs gibi kısmetse aşılama deniyecekler belki o zamana kadar gelişme olmazsa. burcu rahim filmi isterse anestezili mi çektireyim diye düşünüyor.. çoğunluğun resmini gördük hepimiz birbirimizi çok beğendim yasemin lila rengi giyinmiş çok hoş bir resim paylaşmış.. bir yaraamazlık yok şükür.. unuttuklarımı kızlar ekleyin bi zahmet..
sağol canım beim.. özetin için,,:)))belirti belirti diyodun alsana belirti:)))
ben kimseyi göremedim tabi,, 7 verengül yasemin, tuba hepsi kaldırmış resimlerini..hiç kimseyi göremedim..cumartesi haberlerini bekliyoruz,,bende çok yoğıunum..iki haftadır tek başıma idare ediyorum..bu haftada öyle olacak...( sonra tayin dilekçemi verdim..gidiyor..eşide gitti ankaraya..ne olacak bakalım..hakkımızda hayırlısı..bu arada bide kayınvalidemin evini taşıdık evdi eşyayıdı kırıkdı dökükdü derken ben pert oldum yav..helede devam edecek..
Valla bicancım bedriye bulantım yok diye o kadar çok üzülmüştüki nerdeyse tüm topikçe mutlu olucaz bedriyenin bulantısı başladı diye, allahım bu ne yaman çelişkı, bedriye ne hallere düştük senin yüzünden :)))
canım mayısta 1 yıl olacak korunmayı bırakalı, eger mayısa kadar hamile kalmazsk aşılamyı düşünecegiz tabiki Allah kısmet ederse,bide her aşılamdan önce illa ki rahim filmi isterler mi acaba??
tatlım insan üzülüyor ama hayırlısı olsun biz bilemeyiz aslında Rabbim bizim için en güzelini veriyor ama farkında olamıyoruz bizim için hayır zannettiğimiz şer, şer zannetiğimiz hayır olabilir sende sıkma canını meleğin senin için cennette yer ayırsın inşallah.:114:canlarım bugün moralim çoookkkk bozuk bebeğim kalsaydı bugün doguma gidecektim yani bebeğime kavuşacaktım kısmet ağlamak istiyorum
Merhabalar kızlar nasılsınız. Bilgisayarm yapılmıyomuş kaldım ortada. Bende net paketi aldım telden giriyorum.. Uzun zaman oldu gerçekten. Unutulmamisimdir umarım :) Yeni haberleriniz var mi bilmiyorum ama inşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin diyorum. Çok yorucu ama harika duygular. Azıcık sinirlenince ona karşı insan bin pişman oluyo. Nasıl bağırabiliyorum. Kızabiliyorum diye. Neyse ışte bu duyguları zamanı gelince herkes hissedecek. Emir bey uyumusken azıcık kestiriyim. Artık emir beyden fırsat buldukça gelirim. Öpüyorum canlarim.
sorma tatlım ya bulantısı olunca bir sevindim ki
aşılama için hsg isteyebilir çünkü tüpler kapalıysa aşılama yapmıyorlarmış direkt tüp bebeğe geçiyorlar gerçi hsgyi herdurumda sitiyorlar benim bir arkadasımdan istedi çektirdi tüpler açık ama tüp bebek yapalım demiş yaşından dolayı
ayrıca hsgden hiç korkma tatlım anestezi almana değmez ağrın oluyor ama kısa sürüyor
Canımsınnn beniimmm, dün inan bende çok mutluydumm.. cansın yaa..
bulantıma sevindiğin için teşekkür ederim
Uzun zamandır takmıyorum canım, ben öyle şıngır şıngır pek sevmiyorum. O zamanlar mecburiyettendi işte. Kasaya koyduk biz, hem içim rahat hem kafam :)
Bu arada dişim ağrıyo, napıcam ben:105:
Günaydın herkese,
Aylincim hayırlı olsun oğluşun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, dünürlükten vazgeçiyoruz bu durumda kanka olsunlar barii
Özlemcim yorumunu okudum çok sağol tatlım, ALlah en kısa zamanda sizinde göbüşlerinizi pıt pıt atan bebişle doldursun inş.
Biz buraya taşınalı 1 sene oldu oyüzden çok bilmiyorum buraları canım, ztn gezilcek bir yanı da yok dağ başındayız resmensizinkiler bağcılar merkezdemiydi oralr daha şenlik amabizim burda kimsecikler yok..
Mesude gelmiş, Nazan gelmiş, Büşra gelmiş nasılsınız kızlar? pek uğramaz oldunuz artık (Büşra'yı tenzih ederim onun yavrusu var) diğerleri siz neden gelmiyorsunuz artık bizi sevmiyor musunuzŞaka bir yana yokluğunuz hissediyorum ve muhabbetinizi özlüyoruz kopmayalım kızlar
--- Benim bugün çok ağrım var dün akşam 9 da yattım ağrıdan ama uyuyabilmek ne mümkün, karnım - yanlarım ve kasıklarım çok ağrıyor, saatin 9 olmasını bekliyorum doktorumu arıcam, bu gün nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor dayanıyprum çünkü..
kızlaaar eltim doğum yaptıı aradım kaynımla konuştum sıpa ağlıyordu sesi geliyordu, ama doğumu 10 gün geçmiş sezeryanla aldılar bebeği sabah kals atımında problem olmuş sanırım ama çok şükür ikiside sağlıklıymışçok mutlu oldum sanki ben doğum yapmışım
kızlaaar eltim doğum yaptıı aradım kaynımla konuştum sıpa ağlıyordu sesi geliyordu, ama doğumu 10 gün geçmiş sezeryanla aldılar bebeği sabah kals atımında problem olmuş sanırım ama çok şükür ikiside sağlıklıymışçok mutlu oldum sanki ben doğum yapmışım
hoşgeldin canım bizimkide ilk başlarda vuruyodu yer değiştirdik yinede temkinli yatıyorum bi elim yorganın altndan doğru karnıma sarılı oluyo engellerim die öyle yatıyorum bende bişi olmamıştır ALLAHın izniyleBurjucum cnm benim cok tesekkur ederim bende sizleri özledim valla sen nasılsın biz kizimizla iyiyiz cok şükür
Çiğdemcim sizi sevmeyen olsun kiz olur mü öyle şey benim nette sorun vardı göremiyordum ama buralardayim yine bende sohbetinizi cok özledim tabiki)
Buketcim boşver ya dunyayı sen mı kurtaracak gel sohbet edelim:)))
Kizlar fün sabah uyurken eşimden karnıma bı yumruk yedim uykuda neye uğradığımı anlamadım baktım esım de uyuyor kaldırdım kalk karnıma vurdun diye megerse rüya görüyormuş bı adamı dövüyormuş rüyasında bizde nasibimizi aldık kızım hemen uyandı hareket etmeye başladı eşimde üzüldü yatakları ayıralım ben tehlikeli olmaya başladım diyor Allah tan duyurdu cok sert degildi kızıma birsey olmamıştır degil mı
Günaydın herkese,
Aylincim hayırlı olsun oğluşun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, dünürlükten vazgeçiyoruz bu durumda kanka olsunlar barii
Özlemcim yorumunu okudum çok sağol tatlım, ALlah en kısa zamanda sizinde göbüşlerinizi pıt pıt atan bebişle doldursun inş.
Biz buraya taşınalı 1 sene oldu oyüzden çok bilmiyorum buraları canım, ztn gezilcek bir yanı da yok dağ başındayız resmensizinkiler bağcılar merkezdemiydi oralr daha şenlik amabizim burda kimsecikler yok..
Mesude gelmiş, Nazan gelmiş, Büşra gelmiş nasılsınız kızlar? pek uğramaz oldunuz artık (Büşra'yı tenzih ederim onun yavrusu var) diğerleri siz neden gelmiyorsunuz artık bizi sevmiyor musunuzŞaka bir yana yokluğunuz hissediyorum ve muhabbetinizi özlüyoruz kopmayalım kızlar
--- Benim bugün çok ağrım var dün akşam 9 da yattım ağrıdan ama uyuyabilmek ne mümkün, karnım - yanlarım ve kasıklarım çok ağrıyor, saatin 9 olmasını bekliyorum doktorumu arıcam, bu gün nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor dayanıyprum çünkü..
Ben geldimmmmmm....
Kızlarrr nasılsınızz?varmı değişik bişeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?