- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.141
hoşgeldin Aslıcım benim oğluşum olacakkızım olsa adaş olacaktınız... şimdi Aslıya uygun erkek ismi var mı ki? çnk kızım olursa ilerde Aslı olacak adı... uygun olurdu...
Ayyy demek oğluşun olacakkk Allahım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Gitti bizim Aslı ismiiivalla canım Aslıya uygun isim kocamın ismi var çok uyumlu
ne ki kocanın ismi? :44:
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
hAYDİİ gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün inşAllah.. En yakın zamanda sizede nasip etsin inşAllah..
Bu arada özlemmm fotolarına baktımm görmemiştim ben.. bencee senin rengin siyah.. çok güzel durmuş.. maşaAllah.
teşekkür ederim canlarım,bedriyeciğim eşimde öyle diyor ama geçen gün kuaför kıza uyuz oldum saçımı boyadığımı farketti bence dedi 3 numara siyaha boyasan daha yumuşak olur (demekki sert olmuş) belki doğrudur ama sinir oldum işte gören herkes çok beğendi
inanır mısın resmine bakınca dedim ki bi de derler ki siyah sert gösterir hiçde sert göstermemiş diye geçti içimden.. bende siyah yapmıştım bi ara mavi siyah kimm görse ne kdar sert bir ifaden olmuş deyip durmuşlardı birde çok solgun olmuştu yüzüm.. benim rengim o yüzden kahverengi.. bi arada sarışın tarzı olmuştum ööle bal köpüğü eşim her sabah seni kendime yabancı buluyorum diye diye hiç hevesimi aldıramadan 1 haftadan falan geri boyatmıştı..
bu arada belirtilerim yok ama dün akşam dedim ki cinsiyetini görürürm inşAllah rüyamda.. çok karışık rüyalar gördüm ama rüyamda özlem özlem diye sayıklıyordumm.. ama isim olarak mı özlem diyordumm yoksa özlediğimm anlamında özlem diyordum (ki 2.daha baskın histi) bilemedimm.. birde geçenlerde de hiç ne aklımda ne tanıdığım var hilal su diye biriyle tanışıyordum galiba.. hilal su o kimm be? Ben hep erkek çocuğu diye diye düşünüyorum bebişi hatta eşime dedim ki kız derse doktor çok şaşırırım o da bende hep kız diyorum dedi.. belirtimiz yok, korkumuz tavan yapmışş, ama hayallerden vazgeçmiyoruz..
canım gecenlerde ben de biyerde okumuştum hatta uzamn tvdede izledim sağa ve sırt üstü için bişi demiolar ama sola yatarsan kalbe giden damar ordan geciyormuş bebeğide anneyide etkileyebiliyomuş..bende ona dikkat ediyorum ama gecen druma sordum dedim sola yatamıyorum damar varmış sağa yatamıyorum kaburgam batar gibi oluyo sırtüstü yatıncada belim ağrıyo dedim drda sağda bişi yok rahmin büyüyor büyüdükçe batar dedi neredeyse tüm organlar solda dedi ama nasıl rahat edersen öyle yat dedi zaten öylede böylede karın büyüdükçe uyuyamıyosunuz..:)Milliyet - Hamilelikte sırtüstü uyumak zararlı mı?
hamişler size faydalı bilgiler:))
Aynen bende o sekil ruya gordum mal istemiyorum dedim bebek istiyom
Malda bi kazanc oldumu sende
Benim oldu:)))
Simdide bebege yorumlanan ruyalari gormeye sira gelsin
canım gecenlerde ben de biyerde okumuştum hatta uzamn tvdede izledim sağa ve sırt üstü için bişi demiolar ama sola yatarsan kalbe giden damar ordan geciyormuş bebeğide anneyide etkileyebiliyomuş..bende ona dikkat ediyorum ama gecen druma sordum dedim sola yatamıyorum damar varmış sağa yatamıyorum kaburgam batar gibi oluyo sırtüstü yatıncada belim ağrıyo dedim drda sağda bişi yok rahmin büyüyor büyüdükçe batar dedi neredeyse tüm organlar solda dedi ama nasıl rahat edersen öyle yat dedi zaten öylede böylede karın büyüdükçe uyuyamıyosunuz..:)
nick Okunacak tarih Ne için okuyoruz?
Witchhgil01 Gülden 08.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Zakkumx Zeynep 09.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Kevok08- Aylin 10.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Duamnur K. Burcu 11.03.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Seybil Sibel 12.03.2013 Salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Ecrin23 Merve 13.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Btskn Bircan 14.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Mavera49 Merve 15.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Melek2828 Nazan 16.03.2013 cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Serap_serap Serap 17.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Graphicdesigner Yasemin 18.03.2013 pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Buketdemet Buket 19.03.2013 salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik + tayininin çıkması
Dejavu_one Seda 20.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Tb-fb Tuba 21.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik + İstanbula taşınmak
Hayatsultan Kübra 22.03.2013 Cuma Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
Gul1982 Gül 23.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Tmyomr Tümay 24.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Nartanesi Ayşe 25.03.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Hayatumuttur K. Gamze 26.03.2013 Salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Suprez Ebru 27.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Ecrinn07 Aslı 28.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Bdroner Bedriye 29.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
7verengul Gül 30.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Akyuzcıgdem Çiğdem 31.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Burju82 - Burcu 01.04.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
[
büŞracIm hoşgeldim, artık telde imternetin varsa emir her uyuduğunda gel, kaçırdığın bir sürü şey var anca yetişirsin :))Size bi türlü resim gösteremedim kızlar. Pcden girersm göstericm
günaydın herkese..
geçmişe şöyle bi baktım ama kaçırdığım bişey var mı bilmiyorum..biri bana derhal özet geçsin:))
bu arada gülden duanı bugün okuyabildim..kızlar çok yoğunum..yeni dua listesi ne olacak nasıl olacak banada haber verin..bu sefer katılamayabilirsem bildiririm..niye böyle oldu yav...offfff..çıt çıt çıt dünyayı ben kurtaracam sankime:))
Burjucum cnm benim cok tesekkur ederim bende sizleri özledim valla sen nasılsın biz kizimizla iyiyiz cok şükür
Çiğdemcim sizi sevmeyen olsun kiz olur mü öyle şey benim nette sorun vardı göremiyordum ama buralardayim yine bende sohbetinizi cok özledim tabiki)
Buketcim boşver ya dunyayı sen mı kurtaracak gel sohbet edelim:)))
Kizlar fün sabah uyurken eşimden karnıma bı yumruk yedim uykuda neye uğradığımı anlamadım baktım esım de uyuyor kaldırdım kalk karnıma vurdun diye megerse rüya görüyormuş bı adamı dövüyormuş rüyasında bizde nasibimizi aldık kızım hemen uyandı hareket etmeye başladı eşimde üzüldü yatakları ayıralım ben tehlikeli olmaya başladım diyor Allah tan duyurdu cok sert degildi kızıma birsey olmamıştır degil mı
kızlar az önce çekip taze resim ekledim daha doğuma kadar koymam he ona göre
canım inşallah eşini ikna edersin, eğer gücün varsa tek başına başla, eşinden çabanı görüp sonradan sana eşlik eder belki, Allah yardımcın olsunbence erkeklere bırakmayın isimleridün bizimkine sordum sen olsan ne koyardın diye cabbar dedi
bu arada dün eşime azcık sitem ettim hiç ilgilenmiyorsun doktora gidelim artık çalışmalara başlayalım falan demiyorsun dedim, "ben şuan bu fikirden vazgeçtim sanırım, şimdilik çocuk isteyip istemediğimi bilmiyorum" dedi, bende dedimki sana ne oluyorki olan bana oluyor dedim, "ben ağlamıyorum içime atıyorum diye sen beni taş kalpli sandın,hem içine atanlar daha çabuk yaşlanıyor,hasta oluyor" dediaslında şuan bende bilmiyorum henüz karar veremedim.
inanır mısın resmine bakınca dedim ki bi de derler ki siyah sert gösterir hiçde sert göstermemiş diye geçti içimden.. bende siyah yapmıştım bi ara mavi siyah kimm görse ne kdar sert bir ifaden olmuş deyip durmuşlardı birde çok solgun olmuştu yüzüm.. benim rengim o yüzden kahverengi.. bi arada sarışın tarzı olmuştum ööle bal köpüğü eşim her sabah seni kendime yabancı buluyorum diye diye hiç hevesimi aldıramadan 1 haftadan falan geri boyatmıştı..
bu arada belirtilerim yok ama dün akşam dedim ki cinsiyetini görürürm inşAllah rüyamda.. çok karışık rüyalar gördüm ama rüyamda özlem özlem diye sayıklıyordumm.. ama isim olarak mı özlem diyordumm yoksa özlediğimm anlamında özlem diyordum (ki 2.daha baskın histi) bilemedimm.. birde geçenlerde de hiç ne aklımda ne tanıdığım var hilal su diye biriyle tanışıyordum galiba.. hilal su o kimm be? Ben hep erkek çocuğu diye diye düşünüyorum bebişi hatta eşime dedim ki kız derse doktor çok şaşırırım o da bende hep kız diyorum dedi.. belirtimiz yok, korkumuz tavan yapmışş, ama hayallerden vazgeçmiyoruz..
Kızlr nasılsıız işler var sık gelemiyorum de randevum vardı öğle tatilinde gittim güzel gelişyor yumurtalar bu sefer 4-5 yumurtam var büyüyen toplamda 15 tane falan var zaten de onlar büyümüyorlarYarın yine gidicem bakacak bu akşam da vurucam iğnemi yarın karar verilecek aşlamanın zamanına bir doz daha vurulabilirim ya da tamam diyebilir bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?