- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.161
Ellerine sağlık canımmmmnick Okunacak tarih Ne için okuyoruz?
Witchhgil01 – Gülden 08.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Zakkumx – Zeynep 09.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Kevok08- Aylin 10.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Duamnur – K. Burcu 11.03.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Seybil – Sibel 12.03.2013 Salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Ecrin23 – Merve 13.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Btskn – Bircan 14.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Mavera49 – Merve 15.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Melek2828 – Nazan 16.03.2013 cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Serap_serap – Serap 17.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Graphicdesigner – Yasemin 18.03.2013 pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Buketdemet – Buket 19.03.2013 salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik + tayininin çıkması
Dejavu_one – Seda 20.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Tb-fb – Tuba 21.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik + İstanbula taşınmak
Hayatsultan – Kübra 22.03.2013 Cuma Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
Gul1982 – Gül 23.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Tmyomr – Tümay 24.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Nartanesi – Ayşe 25.03.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Hayatumuttur – K. Gamze 26.03.2013 Salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Suprez – Ebru 27.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Ecrinn07 – Aslı 28.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Bdroner – Bedriye 29.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
7verengul – Gül 30.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Akyuzcıgdem – Çiğdem 31.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Burju82 - Burcu 01.04.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
[
Burcu'cum dua listemizi yapmışsınız ellerine sağlık hakkını helal et bebişim sen en sona çıkmışsın :)))
Kızlar bu arada benim ağrım çoğaldı arada bir vurup geçtiği için annem şüphelendi, doktora geldim saat 1 de, nts ye bağladılar sancıların sıklığını ölçmek için ilk defa bağlandım yarım saat hareketsiz kalmak daha çok ağrımı arttırdı ve nts sonucum inişli çıkışlıydı şüphelendim, sonra idrar testi istedi doktor onu da verdim, sonra doktorun yanına gittim sancı yokmuş nts deki artışlar bebeğin hareketliliğiymiş gerçekten de o alete öyle bir vuruyordu ki yatarken anlatamam :)) ultrasona girdim bebeğin başı aşağıdaymış o baskı yapıyormuş meğer idrarda da enfeksiyon çıkmış üşütmüş olabilirmişim. Kısacası erken doğum riski yok ama ayakta kalmamam gerek dinlenmem gerekmiş yürüyüş fln şimdilik yasak, alışverişe çıkıcaksanız bu ay da erteleyin dedi, bebek iyimiş 1 kilo 50 gr olmuş maşallah.. Boyunu hatırlamıyorum.. Magnezyum verdi, idrar yolu için suya dök içler varya ondan verdi, birdr antibiyotik.. Şimdi annemde sırtımda sıcak su torbasıyla uzanıyorum..
Çok geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine...
Kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlarrrr
Burcu'cum dua listemizi yapmışsınız ellerine sağlık hakkını helal et bebişim sen en sona çıkmışsın :)))
Kızlar bu arada benim ağrım çoğaldı arada bir vurup geçtiği için annem şüphelendi, doktora geldim saat 1 de, nts ye bağladılar sancıların sıklığını ölçmek için ilk defa bağlandım yarım saat hareketsiz kalmak daha çok ağrımı arttırdı ve nts sonucum inişli çıkışlıydı şüphelendim, sonra idrar testi istedi doktor onu da verdim, sonra doktorun yanına gittim sancı yokmuş nts deki artışlar bebeğin hareketliliğiymiş gerçekten de o alete öyle bir vuruyordu ki yatarken anlatamam :)) ultrasona girdim bebeğin başı aşağıdaymış o baskı yapıyormuş meğer idrarda da enfeksiyon çıkmış üşütmüş olabilirmişim. Kısacası erken doğum riski yok ama ayakta kalmamam gerek dinlenmem gerekmiş yürüyüş fln şimdilik yasak, alışverişe çıkıcaksanız bu ay da erteleyin dedi, bebek iyimiş 1 kilo 50 gr olmuş maşallah.. Boyunu hatırlamıyorum.. Magnezyum verdi, idrar yolu için suya dök içler varya ondan verdi, birdr antibiyotik.. Şimdi annemde sırtımda sıcak su torbasıyla uzanıyorum..
Ellerine sağlık canımmmm
Burcucun bişe soracam canımmm Yasemin yeni listede cumartesi pazar dua olmasın diodu ama??? genelde aksıyoya hatırlatayım dedim :)))pardon maydonaz olayım dedim
Ellerine sağlık canımmmm
Burcucun bişe soracam canımmm Yasemin yeni listede cumartesi pazar dua olmasın diodu ama??? genelde aksıyoya hatırlatayım dedim :)))pardon maydonaz olayım dedim
Tamam burcucum zaten 2 lt relik şişeler var ya ondan içiyorum gün içinde nekadar içtiğimi görmek için, şuan telden giriyorum pc den girince bakarım meraklandım şimcikcanım ya, bol bol su iç, hatta her an yanında su şisesi taşı, idrar yolundaki enf. alır götürür, aman dikkat et canım , ne demek helal olsun sana bir mesaj attım ona bir bak canım Allah'a emanet olun
yok tatlım haklısın yazarkende aklıma geldi, o konu topikte tam netleşmediği için bende kendi kafamdan birşey yapmadım, alıştık böyle gider dedimbelki yasemin değiştirir ama o zaman çok geç biter, hayırlısı olsun artık, yaso bizi üçüz ilan etmiş
Burccuumm ellerine kollarınaa sağlık, bi de enn sona mı çıktın senn.. canımmcımm ben hatırlatıcaktım sen yazmışsın.. hafta sonlarını çıkaracak mıyız diye.. çiğdemimmm çok çok geçmiş olsun.. sıcak su torbasınıda çok çok kullanma hani çok sıcak iyi değil diyorlar ya, ondan didiydim..
kızlar nasılsınız bugün yine sacımı boyattım fönlettim eve geldim değişiklik ii oldu fena şekilde karın ağrım var sanki içim dışarı çıkacak
valla cnm akşam sürpriz olacak haberi yok boyattığımdanBurcu anam hayirli olsun ohh şöyle kocana bakımlı görün biraz güle güle kullan
Bedriyeeeee canım haklisin haftasonu konusunda, valla kendi başıma bir karar alamdim olmazsa bu ayda böyle devam ederiz du bakem yasemin ne diyecek, miden ve gögüslerin nasillar :))))))
Burcu anam hayirli olsun ohh şöyle kocana bakımlı görün biraz güle güle kullan
Bedriyeeeee canım haklisin haftasonu konusunda, valla kendi başıma bir karar alamdim olmazsa bu ayda böyle devam ederiz du bakem yasemin ne diyecek, miden ve gögüslerin nasillar :))))))
inanır mısın resmine bakınca dedim ki bi de derler ki siyah sert gösterir hiçde sert göstermemiş diye geçti içimden.. bende siyah yapmıştım bi ara mavi siyah kimm görse ne kdar sert bir ifaden olmuş deyip durmuşlardı birde çok solgun olmuştu yüzüm.. benim rengim o yüzden kahverengi.. bi arada sarışın tarzı olmuştum ööle bal köpüğü eşim her sabah seni kendime yabancı buluyorum diye diye hiç hevesimi aldıramadan 1 haftadan falan geri boyatmıştı..
bu arada belirtilerim yok ama dün akşam dedim ki cinsiyetini görürürm inşAllah rüyamda.. çok karışık rüyalar gördüm ama rüyamda özlem özlem diye sayıklıyordumm.. ama isim olarak mı özlem diyordumm yoksa özlediğimm anlamında özlem diyordum (ki 2.daha baskın histi) bilemedimm.. birde geçenlerde de hiç ne aklımda ne tanıdığım var hilal su diye biriyle tanışıyordum galiba.. hilal su o kimm be? Ben hep erkek çocuğu diye diye düşünüyorum bebişi hatta eşime dedim ki kız derse doktor çok şaşırırım o da bende hep kız diyorum dedi.. belirtimiz yok, korkumuz tavan yapmışş, ama hayallerden vazgeçmiyoruz..
canım gecenlerde ben de biyerde okumuştum hatta uzamn tvdede izledim sağa ve sırt üstü için bişi demiolar ama sola yatarsan kalbe giden damar ordan geciyormuş bebeğide anneyide etkileyebiliyomuş..bende ona dikkat ediyorum ama gecen druma sordum dedim sola yatamıyorum damar varmış sağa yatamıyorum kaburgam batar gibi oluyo sırtüstü yatıncada belim ağrıyo dedim drda sağda bişi yok rahmin büyüyor büyüdükçe batar dedi neredeyse tüm organlar solda dedi ama nasıl rahat edersen öyle yat dedi zaten öylede böylede karın büyüdükçe uyuyamıyosunuz..:)
canım yukarıda dua listemizi hazırladım aslında word'de tabloda hazırlamıştım ama kopyala yapıştır yapınca böyle göründü, sana kolaylık olsun diye tarihleride yazdım , cuma gününden başlattım, inşallah sende kopyala yapıştır yapabilirisnde boşuna uğraşmazsın, belki işine yarar, öptüm :)
canımm benimm göğüslerimide sormuş yaa..bugun maalesef mide bulantım yok yine.. göğüslerimde hassasiyet yok ama şişlik var.. Benim böyle az belirtili gidecek heralde. inşAllah hayırlısıyla ctesi gününe doktor herşey yolunda derde bende daha da az dinlerim o zaman kendimi naapayım demek ki böyle bulanmıyor midem derim..
de mi?
benimkide mavi siyah canım, hee hee demek bende sert durmamış kuaför kız bilmiş bilmiş konuştu uyuzzz,bedriye kızın olursa benim adımı koy onun için görmüşsündür rüyanda ayy yoksa sen benimi özledinde adımı sayıklıyordun burdayım güzelim ama bak sen yinede düşün kız olursa özlem olsun
sen hayellerinden vazgeçme canım korkuyu bırak boşuna korkutma kendini "o bebek buraya gelecek"
gül ben sola yatmak gerekiyor diye biliyordum yoksa yanlışmı hatırlıyorum
yaaa siz beni neden dışladınız geçen listede yasemin yazmadı şimdide sen ne oluyoo yaaa ağlarım vallahi (geçen listede yasemine beni yazmamasını söyleyecektim ama o zaten yazmayınca ben de ses etmedim,aşk olsun yasemin insan bi sorar dimiama geçen gün dua önerisinde beğen tuşuna basıp onayımı vermiştim) sizi kınıyorum hemde çooooook
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU
[/TD]
[TD]02.03.2013 cumartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] superz/ EBRU
[/TD]
[TD]03.03.2013 pazar
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] witchgirl01 / GÜLDEN
[/TD]
[TD]04.03.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum...kusura bakmayın son bir haftadır bayağı mide bulantılarım arttı..pek fazla giremez oldum...topiğe yazmadığım şimdi aklıma geldi...ilginiz olsun ben herkesin dualarını tamamladım...
seraaaaaap canım kiyamam cubuk krakere aban, Allah sabır versin, ne zaman doktora gideceksin?
evet canım öncedenyüzüstü yatardım özledim açıkcaksı ama ne mümkün yatamıyorum tabiki..evet tatlım nasıl rahat ediyorsan öyle yat yüzüstü yatmayı özlemişsindir sen şimdi :)
sağol tatlım :)canım göbeğinin yeni hali çok güzel maşallah, nasıl şeker bir göbek :))
gecmiş olsun tatlım yorma fazla kendini banada 12.haftalarda kullandım magnezyum sonra drum kesti 6-7 tane içmiştim kasılmaları engelliyor düzelir canım endişelenme bebek büyüdükçe artık ağrı sancı kasılma gerilme herşey olacak..Burcu'cum dua listemizi yapmışsınız ellerine sağlık hakkını helal et bebişim sen en sona çıkmışsın :)))
evet canım ya sol diceme sağ demişim bende sola yatıyorum sağım solum şaşmış harbi..sola tarafa yatın kızlar sol...gül ben sola yatmak gerekiyor diye biliyordum yoksa yanlışmı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?