Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu'cum dua listemizi yapmışsınız ellerine sağlık hakkını helal et bebişim sen en sona çıkmışsın :)))

Kızlar bu arada benim ağrım çoğaldı arada bir vurup geçtiği için annem şüphelendi, doktora geldim saat 1 de, nts ye bağladılar sancıların sıklığını ölçmek için ilk defa bağlandım yarım saat hareketsiz kalmak daha çok ağrımı arttırdı ve nts sonucum inişli çıkışlıydı şüphelendim, sonra idrar testi istedi doktor onu da verdim, sonra doktorun yanına gittim sancı yokmuş nts deki artışlar bebeğin hareketliliğiymiş gerçekten de o alete öyle bir vuruyordu ki yatarken anlatamam :)) ultrasona girdim bebeğin başı aşağıdaymış o baskı yapıyormuş meğer idrarda da enfeksiyon çıkmış üşütmüş olabilirmişim. Kısacası erken doğum riski yok ama ayakta kalmamam gerek dinlenmem gerekmiş yürüyüş fln şimdilik yasak, alışverişe çıkıcaksanız bu ay da erteleyin dedi, bebek iyimiş 1 kilo 50 gr olmuş maşallah.. Boyunu hatırlamıyorum.. Magnezyum verdi, idrar yolu için suya dök içler varya ondan verdi, birdr antibiyotik.. Şimdi annemde sırtımda sıcak su torbasıyla uzanıyorum..

Son düzenleme:
kızlar tüp bebek topiğinde gördüm SEYBİL_SİBEL arkadaşımız bugün tüp bebek sonucu öğrenmiş, hamileymiş , ama beta 17 çıktığı için biraz üzgünmüş, doktor hamile olduğunu söylemiş, ayyy gözün aydın sibel senden önce ben haber verdim

Ellerine sağlık canımmmm
Burcucun bişe soracam canımmm Yasemin yeni listede cumartesi pazar dua olmasın diodu ama??? genelde aksıyoya hatırlatayım dedim :))) pardon maydonaz olayım dedim

Çok geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine...
Kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlarrrr

kızlar nasılsınız bugün yine sacımı boyattım fönlettim eve geldim değişiklik ii oldu fena şekilde karın ağrım var sanki içim dışarı çıkacak

canım ya, bol bol su iç, hatta her an yanında su şisesi taşı, idrar yolundaki enf. alır götürür, aman dikkat et canım , ne demek helal olsun sana bir mesaj attım ona bir bak canım Allah'a emanet olun

Ellerine sağlık canımmmm
Burcucun bişe soracam canımmm Yasemin yeni listede cumartesi pazar dua olmasın diodu ama??? genelde aksıyoya hatırlatayım dedim :))) pardon maydonaz olayım dedim

yok tatlım haklısın yazarkende aklıma geldi, o konu topikte tam netleşmediği için bende kendi kafamdan birşey yapmadım, alıştık böyle gider dedim belki yasemin değiştirir ama o zaman çok geç biter, hayırlısı olsun artık, yaso bizi üçüz ilan etmiş

Ellerine sağlık canımmmm

Burccuumm ellerine kollarınaa sağlık, bi de enn sona mı çıktın senn.. canımmcımm ben hatırlatıcaktım sen yazmışsın.. hafta sonlarını çıkaracak mıyız diye.. çiğdemimmm çok çok geçmiş olsun.. sıcak su torbasınıda çok çok kullanma hani çok sıcak iyi değil diyorlar ya, ondan didiydim..

Tamam burcucum zaten 2 lt relik şişeler var ya ondan içiyorum gün içinde nekadar içtiğimi görmek için, şuan telden giriyorum pc den girince bakarım meraklandım şimcik ))

Sağol bedriyecim bnm, seninde daha çok miden bulanır emi :)) torbayı çok sıcak su koymuyoruz ılık ztn ama sırtıma belime doğru koyuyorum doktor bişi olmqz dedi bnde tereddütte kaldım aradım sordum o yüzden, anca bu rahatlatıyo valla..

kızlar nasılsınız bugün yine sacımı boyattım fönlettim eve geldim değişiklik ii oldu fena şekilde karın ağrım var sanki içim dışarı çıkacak

Burcu anam hayirli olsun ohh şöyle kocana bakımlı görün biraz güle güle kullan

Bedriyeeeee canım haklisin haftasonu konusunda, valla kendi başıma bir karar alamdim olmazsa bu ayda böyle devam ederiz du bakem yasemin ne diyecek, miden ve gögüslerin nasillar :))))))

valla cnm akşam sürpriz olacak haberi yok boyattığımdan

canımm benimm göğüslerimide sormuş yaa.. bugun maalesef mide bulantım yok yine.. göğüslerimde hassasiyet yok ama şişlik var.. Benim böyle az belirtili gidecek heralde. inşAllah hayırlısıyla ctesi gününe doktor herşey yolunda derde bende daha da az dinlerim o zaman kendimi naapayım demek ki böyle bulanmıyor midem derim..
de mi?

benimkide mavi siyah canım, hee hee demek bende sert durmamış kuaför kız bilmiş bilmiş konuştu uyuzzz,bedriye kızın olursa benim adımı koy onun için görmüşsündür rüyanda ayy yoksa sen benimi özledinde adımı sayıklıyordun burdayım güzelim ama bak sen yinede düşün kız olursa özlem olsun
sen hayellerinden vazgeçme canım korkuyu bırak boşuna korkutma kendini "o bebek buraya gelecek"

gül ben sola yatmak gerekiyor diye biliyordum yoksa yanlışmı hatırlıyorum

yaaa siz beni neden dışladınız geçen listede yasemin yazmadı şimdide sen ne oluyoo yaaa ağlarım vallahi (geçen listede yasemine beni yazmamasını söyleyecektim ama o zaten yazmayınca ben de ses etmedim,aşk olsun yasemin insan bi sorar dimi ama geçen gün dua önerisinde beğen tuşuna basıp onayımı vermiştim) sizi kınıyorum hemde çooooook

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU
[/TD]
[TD]02.03.2013 cumartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] superz/ EBRU
[/TD]
[TD]03.03.2013 pazar
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] witchgirl01 / GÜLDEN
[/TD]
[TD]04.03.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum...kusura bakmayın son bir haftadır bayağı mide bulantılarım arttı..pek fazla giremez oldum...topiğe yazmadığım şimdi aklıma geldi...ilginiz olsun ben herkesin dualarını tamamladım...

Ohh böyle güzel şeyler düşün canim, doktora da merak ettigin herseyi sor, sakin olmaya calışki bu sefer kuzucugun kalp sesini duy, bide Allah esirgesin eger sen hamile olmasaydin coktan kanaman olurdu, Allah korusun, çok şükür böyle bir sey yok, sende Allah'a güven tatlim, Rabbim yardImcın olsun

Canım eski listedeki isimlerin kurasını cekip hazirladim, yasemine kızma kuşum kız bangır bangır bağırdı dua listesinde olmak istyen bana mesaj yazsin diye, , hiç aramızda böyle şeyelr için küslük olmasın canım, yasemin cok üzülür valla, özellikle yasemine mesaj yaz seni listeue eklesin, biz önceki liste için öyle yapmiştık, hiç birimize tek tek sormadi, sana kasdi özel birsey yok canim, böyle yazarsan bende üzülürüm

seraaaaaap canım kiyamam cubuk krakere aban, Allah sabır versin, ne zaman doktora gideceksin?

evet tatlım nasıl rahat ediyorsan öyle yat yüzüstü yatmayı özlemişsindir sen şimdi :)
evet canım öncedenyüzüstü yatardım özledim açıkcaksı ama ne mümkün yatamıyorum tabiki..
canım göbeğinin yeni hali çok güzel maşallah, nasıl şeker bir göbek :))
sağol tatlım :)
gecmiş olsun tatlım yorma fazla kendini banada 12.haftalarda kullandım magnezyum sonra drum kesti 6-7 tane içmiştim kasılmaları engelliyor düzelir canım endişelenme bebek büyüdükçe artık ağrı sancı kasılma gerilme herşey olacak..
gül ben sola yatmak gerekiyor diye biliyordum yoksa yanlışmı hatırlıyorum
evet canım ya sol diceme sağ demişim bende sola yatıyorum sağım solum şaşmış harbi..sola tarafa yatın kızlar sol...

kızlar facede ''bebeğimiz yolda'' diye bi grup var güzel bilgiler paylaşımlar oluyo tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…