Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bir
Damla
Düştü toprağa...
Hayat oldu nice canlara...
Bir damlada nice hikmetler gizli...
Küçücük bir damla,
Dönüştü insana.
Çatlamış toprak hasret kalmış bir damlaya,
O olmazsa olmuyor, rızık olmuyor cana.
Neler neler icat ettiler de,
Eremediler, damladaki hikmete...
“ De ki: Suyunuz yere batarsa, söyleyin, size kim temiz bir su kaynağı getirebilir? ”
Ayet-i kerime`yi, daha bi' anlamalıyız bu günlerde,
Asla nankörlük yakışmaz, bizim gibi acize...

Giden gittigi yerde bitse
Kanamasa Kalpler
Arkalarindan feryat yakiLmasa
Kolaymi devam edip unutabilmek
VazgecebiLmek
Yerleri Dolucak mi saniyorlar ?
Sen Sevmeden Gidebilirsin
AMa Sevene yeniden SevebiLirsin DIYEMEZSIN!

burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
kaç gündür giremedim geçmişide çok merak ediyorum şimdi okumaya çalışacam .. dualarımızıda kabul etsin rabbim okudum cnm allah gönlünüze göre wersn inş.

Giden gittigi yerde bitse
Kanamasa Kalpler
Arkalarindan feryat yakiLmasa
Kolaymi devam edip unutabilmek
VazgecebiLmek
Yerleri Dolucak mi saniyorlar ?
Sen Sevmeden Gidebilirsin
AMa Sevene yeniden SevebiLirsin DIYEMEZSIN!

canım ağzına yüreğine sağlık nasılsın kızın nasıllll

Selamlar nasılsınız kızlar.. Emiri uyutmayA ÇALİşıyorum. Çok yedi heralde kustu şimdi uyusun da bende kafa dinleyeyim artık :)

yok anacımm kesmiyo çubuk kraker....
Oyy oyy kıyamam, hele böyleyken ders anlatmak ne zor gelir,tatlım ilk doktora gittiginde mutlaka söyle, hamileler için bir bulantı hapi var, zararsız, bende kullandim, inan kı cok rahatlatıyor, Allah yardımcın olsun canim

Aman mesude, ağzına sağlık ne güzel yam
Zmışsın, sahip oldukalrımizin degerini farketmeyi nasip etsin Allah, şirkten uzak etsin

Canim Allah razi olsun, nasilsin doktor kontrollerin nasıl?

Selamlar nasılsınız kızlar.. Emiri uyutmayA ÇALİşıyorum. Çok yedi heralde kustu şimdi uyusun da bende kafa dinleyeyim artık :)

oyy bu telefonda internet olayi super, benim de evde telefon elimden düşmez sırf burayı takip edecgim diye, kıyamam kustumu emirin oyy uyusunda büyüsün

burjuuuu haberi uçurmuş bilemmm kızlar size de akıl danışayım bilgisi olan var mı 3.gün emriyosu verilmişti 2 tane . bugün 10.gün dü beta hcg 17 çıktı doktor normal dedi ama korkuyorum yaaa 2 gün sonra bu sayının katlaması gerekiyormuş zaten normalde pinpirikliyim bi de öyle olunca evde dönüp duruyom :18: :18: :18: :18: :18: :18:

Tamam kuzum , en geç bu akşam 5 gibi yazarım, başka bir şey varsa hemen yaparım yaz yeter öpüşşşş
canımmmmmmmmmm seni çok seviyorum Allah tazı olsun senden, inan aklıma sen geldin tık diye hemen hakkını helal et
Bedriye sen varya muhteşemsinnn yaa maşallah kuzucum nasıl güzel ve eksiksiz bir özettir bu yaaa, helal olsun vallahi tebrik ediyorum
Allahım senin mide bulantılarını, göğüs hassassiyetlerini ve beta hcg değerlerini arttırsın emiiii
oyyy canım benim anlayışlı arkadaşım Allah razı olsun, burcum sağolsun halletmiş ayy nasıl iyi oldu varya.
kızlar az önce çekip taze resim ekledim daha doğuma kadar koymam he ona göre
anammmm ben göremedim yaaaaaa
maşşalllahhhh canımmmmm ohh çok sevindim, benimde 1 tane varmış bu ay yumoşum, öpücüklerimi yolluyorum kendisine:))
üçüzümmmmmmmmmm varya resimleri görünce seni alnından öpesim, ellerinden öpesim, yanaklarından öpesim, durmadan öpesim geldi
Aallah razı olsun, muhteşem yapmışsın ellerine sağlık sen bitanesin oyyyy yerim ben seni canımsın:13:
Ellerine sağlık canımmmm
Burcucun bişe soracam canımmm Yasemin yeni listede cumartesi pazar dua olmasın diodu ama??? genelde aksıyoya hatırlatayım dedim :))) pardon maydonaz olayım dedim
ikizim güzel bir konuya temas etmişsin ama tabiki onu ben sabah burcuya yazmayı unuttum kızcağızda ne bilsin o da unutmuştur. olmazsa şimdi ben listeyi hazırlarken c.tesi ve pazarları kaydırırım
tatlım hislerime tam anlamıyla tercüman olmuşsun, e tabiki buna şaşırmamak lazım nede olsa üçüzümsün
Özlem bebğim vallaha senle şimdi karşılıklı yoluşma moduna giricem, bebeğim geçen listede seni unutmadım ben, adını yazdım topiğe listeyi yazdım, bu dua listesine katılmak isteyenler beğensin dedim. beğenmeyenleri de zorlamak istemedim olur ya insanın sıkıntısı vardır, canı okumak istemiyordur, vakti olmuyordur diye kimseye özellikle sorup mahçup etmekte istemedim. onun için senin ismini sildim canım benim bu listeye hemen ekliyorum canım

yükliyim cnm dur

canım tebrik ederim tüp bebek yaptırdığını bimiyordum çok sevindim arkadaşım bebeğinin fotoğraflarını paylaşmış kendi adıma biraz üzüldüm ama bu haberi alınca gerçekten çoook sevindim bize umut oluyor böyle haberler inş bebeğiniz sağlıkla kucağına alırsın kendine çooook iyibak

Ayy canım iviet inşallah kızmamışsındır :))))))) cok heyecanlandim bence de normal canım,içini ferah tut inşallah 2 gün sonra değerlerin artar, mutlaka haber ver, gerci vermezsen bile ayaklı gazete olarak ben seni bulur hemen buaraya yazarım :)))))))))))

Canım öncelikle hakkım sana ve topikteki herkese sonuna kadar helal olsun, sen her ay uğraşıyorsun asıl sen bize hakkını helal et, hepimizi bir araya toplandin

Ikinci olarak bende seni coooooooook seviyorum, ve ağzını gözünü öpüyorum :)))) üç silahşörler :)))))

Hislerine tercuman olabildimse de ayrıca çok happy :)))))

Bide ben sana böyle yazarken hep senin foton gözümün önünde cok güzel oluyor ayrıca sen ne güzel temiz kalpli iyi niyetli bir insansın, rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin canım :)))))

Son düzenleme:
şimdilik hamdolsun çok şükür yolunda cnm her şey inşallah hep böle dewam eder.. dualarınız rabbimin izniyle inşallah :) sağolasın sorduuğun için rabbim inşallah hepinize nasip eder..

Ohhh maşallah maşallah, sağlıkla sağsağlim doğsun kuzumuz..

Benim moralim çok bozuk annem bebek aşağıda duruyor dedi karnıma bakınca, normal değil ki şu zamanda bebeğin başının aşağı dönmüş olması daha yeni 7. Ayımdayım ya doğarsa bebeğim daha 1 bucuk kilo bile değil nasıl yaşar, off kızlar çok kötüyüm nolur bana dua edin , bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma alayım.. Yarın işe gidecektim ama bu durumda gitmicem ayaklarımın altına 3 tane yastık koydum yatıcam sadece hiç bişe yapmıcam nolur Allah'ım bebeğim zamanında sağlıkla gelsin..

seda ohh çoşsun yumoşların hadi hayırlsısı, aşılama gününü söylede eğer istersen hemen toplu dua organıze ederim, tabiki istersen, bide 3. kez soruyorum yemek yarışmasının sonucu ne oldu

tabi olur söylerim tarihi canım ya cuma ya da cumartesi olacak yarın yine çağırdı bakalım eğer tamam çatlatma iğneni vur derse cuma olur yok bir doz daha lazım derse c.tesi olur belli değil yanii. Yemek yarışmasını tabii ki kazanamadım ama biliyordum zaten bu arada ellerine sağlık dua kuramızı yapmışsınn

canım bu ara dikkat sen dr bitşey yok demiş ama dikkat et demiş dinlenmeye bak yorma kendini çok hareketli bir bebek olacak desene maşallahhh.. Çok sıcak su torbası koymayın ama. Meraklanma canım hiçbirşey olmaz.

ayy ne güzel haber bu yaaa

canım 10. gün için normal bence ancak daha yeni yeni beta hcg yükselmeye başlamıştır zaten 5 ve üzeri gebelik sayılıyor bak gör iki günde bir tekarlayacak dr birkaç gün nasılda hızla artacak değerin bundan sonra. Gözün aydın canım Allah kucağına da almayı nasip etsin..

c

maşşalllahhhh canımmmmm ohh çok sevindim, benimde 1 tane varmış bu ay yumoşum, öpücüklerimi yolluyorum kendisine:))

olsun bir tane olsun inan hiç farketmiyor olacağı varsa oluyor bak benim öbür aşılamada 3 tane vardı biri bile denk gelemedi şimdide 3 ya da 4 tane olacak ama denk gelmedi mi olmuyor işte. Ama o bir yumurtaya bakmışsın yapışmış bırakmamış. Ben de pco var zaten çok yumurtam var benim toplamda iğnelerle de 4-5 tanesi öne çıkıyor büyüyor. Hadi hayırlı haberler alırız inşallahh..

canımm olabilir erken dönebilir bebek erken doğum riski olsa dr hiç kalkma yat derdi riske atar mı hiç sadece dinlen demiş sana fazla yürüme demiş gözetimde olurdun sürekli öyle bişi dememiş. Bence de işe gitme canım hiç olmazsa bir iki gün. Merak etme vaktini dolduurp öyle gelecek bazısının aşağıda oluyor karnı. Dualarımız seninle hayatım sen moralini bozma yeter ki..

çok geçmiş olsun çiğdemcim hamile kadınların hamile olmayan kadınlara göre idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma riski daha fazlaymış yani hamilelikte anormal bir durum değil, burcunun dediği gibi bol bol sıvı al ancak öyle atarsın canım.
çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
tatlım erken doğum riski olsa doktorun söylerdi sen kendine dikkat et bol bol dinlen bebeğin sağlıkla büyümeye devam edecek inşallah

çiğdemcim, lütfen böyle şeyler düşünme, söz inşallah bugün senin içn dua edeceğim, ayrıca benim bir arkadaşın karnı aşağıda duruyor dedikten 6 hafta sonra doğurdu doktor o zaman hiç birşey söylemedi ( çok iyi bir doktordur) normal dedi, neyse doğuma 3 hafta kala böyle biraz kanaması oldu, doktor erken doğum olabilir, hazır ol dedi, yani demek istediğim eğer erken doğum olasılığı olsaydı senin doktorunda söylerdi, hazır ol falan diye, adam niye riske atsın, dur bakalım, sen dinlen rapor al işe gitme, yemene özen göster, ayakları sıcak tut ve bol bol tespih çek, kuzuyuda üzme boşu boşuna :) Allah'a emanet olun

tamam canım inşallah toplu dua organizasyonunu ben yaparım sen tam gün ve saati bana bildir, bu arada sonuç ne olursa olsun

senin yemek yarışmasına katılman yeter , depresyona girip içine kapanmak yerine hayatın içinden, eğlenceli aktivitelere katılmana çok imreniyorum, valla bravo tam gaz devam:))) belki yemek yarışmasında 1. olamadın amma bu ay aşılamada kupayı eline alırsın belki haydi hayırlsı

eeeeeeee ben göremedim ya yasiyi olmaz kabul etmem yaaaaaaaaaa

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden yineden telaşlanıyo insan ister istemez paniğe kapıldım ayna dan falan bakıyorum gerçekten göğsümün altı boş önceden oraya kadar gelip dolduruyodu hatta nefesimi tıkıyodu neyse düşünmicem böyle şeyler, dinlenicem sadece dua edicem..

benim bir arkadaşım hamile, daha doğuma 5-6 hafta varken, küçük bir trafik kazası geçirmiş kimseye birşey olmamış ama korkudan suyu gelmiş ve erken doğum yapmış, ve doktor demişki iyi ki erken doğum oldu, kordon bebeğin boğazına dolanmış 1 haftaya kalmaz bebeği kaybedebilirdik demiş, yani her şer gibi görünen şeyde bir hayır vardır şüphesiz. sabredip sonucu beklemek lazım da, nerdeeee bende o sakinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…