- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.201
Eki Görüntüle 648492 Eki Görüntüle 648481 Eki Görüntüle 648489
Canlarim dua listemiz için kuralari cektim sırayi belirledim aha da kanıtı :))) birazdan listeyi yayinlayacagim
çiğdemcim, lütfen böyle şeyler düşünme, söz inşallah bugün senin içn dua edeceğim, ayrıca benim bir arkadaşın karnı aşağıda duruyor dedikten 6 hafta sonra doğurdu doktor o zaman hiç birşey söylemedi ( çok iyi bir doktordur) normal dedi, neyse doğuma 3 hafta kala böyle biraz kanaması oldu, doktor erken doğum olabilir, hazır ol dedi, yani demek istediğim eğer erken doğum olasılığı olsaydı senin doktorunda söylerdi, hazır ol falan diye, adam niye riske atsın, dur bakalım, sen dinlen rapor al işe gitme, yemene özen göster, ayakları sıcak tut ve bol bol tespih çek, kuzuyuda üzme boşu boşuna :) Allah'a emanet olun
tamam canım inşallah toplu dua organizasyonunu ben yaparım sen tam gün ve saati bana bildir, bu arada sonuç ne olursa olsun
senin yemek yarışmasına katılman yeter , depresyona girip içine kapanmak yerine hayatın içinden, eğlenceli aktivitelere katılmana çok imreniyorum, valla bravotam gaz devam:))) belki yemek yarışmasında 1. olamadın amma bu ay aşılamada kupayı eline alırsın belki haydi hayırlsı
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden yineden telaşlanıyo insan ister istemez paniğe kapıldım ayna dan falan bakıyorum gerçekten göğsümün altı boş önceden oraya kadar gelip dolduruyodu hatta nefesimi tıkıyodu neyse düşünmicem böyle şeyler, dinlenicem sadece dua edicem..
Gül'cüm benimde bir ara çok ağrıdı, bol bol kalsiyum al ve düzenli fırçala yatmadan önce falanda ozaman biraz hafifliyor,
ben çok süt içtim, peynir yumurta normalden fazla al ağrı geçene kadar inşallah hafifler ben öyle yaptım inşallah sende de işe yarar...
Benim moralim çok bozuk annem bebek aşağıda duruyor dedi karnıma bakınca, normal değil ki şu zamanda bebeğin başının aşağı dönmüş olması daha yeni 7. Ayımdayım ya doğarsa bebeğim daha 1 bucuk kilo bile değil nasıl yaşar, off kızlar çok kötüyüm nolur bana dua edin , bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma alayım.. Yarın işe gidecektim ama bu durumda gitmicem ayaklarımın altına 3 tane yastık koydum yatıcam sadece hiç bişe yapmıcam nolur Allah'ım bebeğim zamanında sağlıkla gelsin..
hakkını helal et canım benim allah razı olsun
Allah razı olsun burcum, içime su serpildi valla doktor dinlen dedi sadece, ayaklarını uzat altına yastık koy fln.. Riskli değil ama nebilim her an her sy olabilir .. Dikkat edicem sizleri seviyorum iyiki varsınız..
Canım o gece karanfil aldım 1 tane ağzıma öyle yattım. Nette sancıyı hafifletir yazıyodu çok şükür rahat geçirdim o geceyi. Süte değilde yoğurda çok düşkünümdür neden böyle oldu anlamadım. Demekki eksiklikler var vücudumda.. Dikkat edicem artık
Ayrıca sende moralini bozma sakın, dinlenmekle en iyisini edersin. Sen ne kadar az hareket edersen o biraz daha yukarı doğru çıkacaktır. Son zamanlarda çokmu yormuştun acaba kendini?:26: İnşallah herşey yolunda gidecektir canım sıkma sen canını
canım bide sabah akşam fırçala, yani dişlerin arasında hiçbir artık kalmasın, bir kaç gün yaparsan geçer eminimki, çok geçmiiş olsun
benim bir arkadaşım hamile, daha doğuma 5-6 hafta varken, küçük bir trafik kazası geçirmiş kimseye birşey olmamış ama korkudan suyu gelmiş ve erken doğum yapmış, ve doktor demişki iyi ki erken doğum oldu, kordon bebeğin boğazına dolanmış 1 haftaya kalmaz bebeği kaybedebilirdik demiş, yani her şer gibi görünen şeyde bir hayır vardır şüphesiz. sabredip sonucu beklemek lazım da, nerdeeee bende o sakinlik
Canım o gece karanfil aldım 1 tane ağzıma öyle yattım. Nette sancıyı hafifletir yazıyodu çok şükür rahat geçirdim o geceyi. Süte değilde yoğurda çok düşkünümdür neden böyle oldu anlamadım. Demekki eksiklikler var vücudumda.. Dikkat edicem artık
Ayrıca sende moralini bozma sakın, dinlenmekle en iyisini edersin. Sen ne kadar az hareket edersen o biraz daha yukarı doğru çıkacaktır. Son zamanlarda çokmu yormuştun acaba kendini?:26: İnşallah herşey yolunda gidecektir canım sıkma sen canını
Oyy oyy kıyamam, hele böyleyken ders anlatmak ne zor gelir,tatlım ilk doktora gittiginde mutlaka söyle, hamileler için bir bulantı hapi var, zararsız, bende kullandim, inan kı cok rahatlatıyor, Allah yardımcın olsun canim
Bu arada günaydın arkadaşlar :) Benim dün şeker testim vardı. Onu yaptırdım. Doktor şekerin iyi, kansızsın ve idrar yolu enfeksiyonun var dedi. Kansız oladuğumu ve enfeksiyonumu biliyordum zaten. Enfeksiyon için Monurol yazmış Kansızlık içinde o küçük kan şurupları var ya işte onlardan içicemNasıl dayanıcam ben onun tadına bilmiyorum pöfffffffff Hemde 6 kutu, tam 1 ay kullanıcam
Bu arada bebeğim 1 kilo 57 gr. olmuş maşallah
aynen canım konuştukça midem daha kötü oluyor...doktorum verdim canım metpamid diye bir ilaç ama kar etmiyor içsem de aynı içmesem de aynı bulantıyı yaşıyorum...
oyyymaşallah kocaman olmuş
canım sende bol su iç, bide kan şurubu dediğin şeyi sakın ihmal etme, demir eksikliği kansızlıktan kaynaklanır, o kan şurubu dediğin aslında demir solüsyonu, ben 8 ay içtim öyle toparladım, hamilielikte demir çokçok önemli ,hem ilacı içmezsen yakında nefes darlığın başlar gece uyutmaz, yorgunluk olur,kalp çarpıntın olur, yani bunları düşün ve tadı kötüde olsa içbide kuru üzüm ve bol yeşil sebze, evet gecmiş olsun, sıradaki hastayı alayım, gül hanım bir dahaki muayneye kadar dediklerimi harfiyen uygulayın lütfen
Bu arada günaydın arkadaşlar :) Benim dün şeker testim vardı. Onu yaptırdım. Doktor şekerin iyi, kansızsın ve idrar yolu enfeksiyonun var dedi. Kansız oladuğumu ve enfeksiyonumu biliyordum zaten. Enfeksiyon için Monurol yazmış Kansızlık içinde o küçük kan şurupları var ya işte onlardan içicemNasıl dayanıcam ben onun tadına bilmiyorum pöfffffffff Hemde 6 kutu, tam 1 ay kullanıcam
Bu arada bebeğim 1 kilo 57 gr. olmuş maşallah
ne yapayım canım ya malum ay sou ssklar maaşlar ugraşıyorum bugun sabah sabah accık kaytarayım dedim işte
çiğdemcimm çocugun başı aşağıda derken kasıklarda demek istemiştir çocugun erken dogması için dogum yoluna girmesi gerek bunuda görğrdğ öyle olsaydı ve erkeknn dogum riski var derdi sen aklını takma böyle seylere kuzucukk
Aynen öyle nerde bende o sabırr, bide bişey sorucam ben namaz kılarken normal kılıyorum annem şimdi artık oturarak kıl diyo, benimde içim rahat etmiyo napsam bilemedim, acaba eğilip kalkarken ona bir zararı oluyomudur ki?
Yoğurtta daha çok kalsiyum var ztn canım, onu ye ozmn bebek senin kalsiyumunu alıyo senin de vücudun ağrı olatak tepki veriyo eksik olduğu için, bol bol yersen arayı kapatırsın. Kaşar peynirinde en çok kalsiyum varmış hbrn olsun..
Hareket etmemeye çalışıyorum şuan yatıyorum dünden beri inşallah bişi olmaz canım, rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı basip eder inş. Evet son zamanlarda şirkette çok yoruluyordum evde de mecbur yapılcak işler oluyodu yapıyodum belim çok ağrıyodu ztn ama nebilim böle olacağını Rabbim korusun ne diyeyim, herşeyin hayırlısı..
canım sende bol su iç, bide kan şurubu dediğin şeyi sakın ihmal etme, demir eksikliği kansızlıktan kaynaklanır, o kan şurubu dediğin aslında demir solüsyonu, ben 8 ay içtim öyle toparladım, hamilielikte demir çokçok önemli ,hem ilacı içmezsen yakında nefes darlığın başlar gece uyutmaz, yorgunluk olur,kalp çarpıntın olur, yani bunları düşün ve tadı kötüde olsa içbide kuru üzüm ve bol yeşil sebze, evet gecmiş olsun, sıradaki hastayı alayım, gül hanım bir dahaki muayneye kadar dediklerimi harfiyen uygulayın lütfen
Aynen öyle nerde bende o sabırr, bide bişey sorucam ben namaz kılarken normal kılıyorum annem şimdi artık oturarak kıl diyo, benimde içim rahat etmiyo napsam bilemedim, acaba eğilip kalkarken ona bir zararı oluyomudur ki?
..
mrb kızlar nasılsınız bakalımm yeni dua listemiz oluşmuş biran evvel başlayalım
ne yapayım canım ya malum ay sou ssklar maaşlar ugraşıyorum bugun sabah sabah accık kaytarayım dedim işte
çiğdemcimm çocugun başı aşağıda derken kasıklarda demek istemiştir çocugun erken dogması için dogum yoluna girmesi gerek bunuda görğrdğ öyle olsaydı ve erkeknn dogum riski var derdi sen aklını takma böyle seylere kuzucukk
[
anaaam kıyamam, rapor falan versin doktor, yat evde, bide biliyorsun 3. ayda bitmiş olacak canım Allah sabır versin,internetten bir bak hamilelerde bulantıyı hafifletmek için bazı öneriler var, en azından biraz rahatlatır seni, bu arda seninkiler iki mi tekiz mi belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?