Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun burcum, içime su serpildi valla doktor dinlen dedi sadece, ayaklarını uzat altına yastık koy fln.. Riskli değil ama nebilim her an her sy olabilir .. Dikkat edicem sizleri seviyorum iyiki varsınız..

haa şöyle kendini üzme canım, sonuçta senin kontrolünde olan birşey değil, tevekkülden başka çaremiz yok, yat dinlen, gel buraya geyik yapar kafa dağıtırız

Canım o gece karanfil aldım 1 tane ağzıma öyle yattım. Nette sancıyı hafifletir yazıyodu çok şükür rahat geçirdim o geceyi. Süte değilde yoğurda çok düşkünümdür neden böyle oldu anlamadım. Demekki eksiklikler var vücudumda.. Dikkat edicem artık

Ayrıca sende moralini bozma sakın, dinlenmekle en iyisini edersin. Sen ne kadar az hareket edersen o biraz daha yukarı doğru çıkacaktır. Son zamanlarda çokmu yormuştun acaba kendini?:26: İnşallah herşey yolunda gidecektir canım sıkma sen canını

hakkını helal et canım benim allah razı olsun

canım helal olsun,her ay yasemin bizim için o kadar çok uğraşıyorki bu ayda benim küçücük bir katkım oldu lafı bile olmaz , sen nerelerdesin söyle bakıım yoksun bir kaç gündür??

Allah razı olsun burcum, içime su serpildi valla doktor dinlen dedi sadece, ayaklarını uzat altına yastık koy fln.. Riskli değil ama nebilim her an her sy olabilir .. Dikkat edicem sizleri seviyorum iyiki varsınız..

işte karşımda pozitif bir çiğdem görmek istiyorum

Bu arada günaydın arkadaşlar :) Benim dün şeker testim vardı. Onu yaptırdım. Doktor şekerin iyi, kansızsın ve idrar yolu enfeksiyonun var dedi. Kansız oladuğumu ve enfeksiyonumu biliyordum zaten. Enfeksiyon için Monurol yazmış Kansızlık içinde o küçük kan şurupları var ya işte onlardan içicem Nasıl dayanıcam ben onun tadına bilmiyorum pöfffffffff Hemde 6 kutu, tam 1 ay kullanıcam
Bu arada bebeğim 1 kilo 57 gr. olmuş maşallah

canım bide sabah akşam fırçala, yani dişlerin arasında hiçbir artık kalmasın, bir kaç gün yaparsan geçer eminimki, çok geçmiiş olsun

ne yapayım canım ya malum ay sou ssklar maaşlar ugraşıyorum bugun sabah sabah accık kaytarayım dedim işte

çiğdemcimm çocugun başı aşağıda derken kasıklarda demek istemiştir çocugun erken dogması için dogum yoluna girmesi gerek bunuda görğrdğ öyle olsaydı ve erkeknn dogum riski var derdi sen aklını takma böyle seylere kuzucukk

canım bide sabah akşam fırçala, yani dişlerin arasında hiçbir artık kalmasın, bir kaç gün yaparsan geçer eminimki, çok geçmiiş olsun

Tamam canım fırçalarım. Açıkcası diş ağrım olunca bırakmıştım. Kendi kendime şöyle düşündüm fırçaladıkça çürük ortaya çıkarda benim canımı daha çok yakarmı ki falan diye Ne de güzel düşünmüşüm dimi :) İnşallah geçer yoksa çekilecek dert değil bu diş ağrısı

Aynen öyle nerde bende o sabırr, bide bişey sorucam ben namaz kılarken normal kılıyorum annem şimdi artık oturarak kıl diyo, benimde içim rahat etmiyo napsam bilemedim, acaba eğilip kalkarken ona bir zararı oluyomudur ki?

Yoğurtta daha çok kalsiyum var ztn canım, onu ye ozmn bebek senin kalsiyumunu alıyo senin de vücudun ağrı olatak tepki veriyo eksik olduğu için, bol bol yersen arayı kapatırsın. Kaşar peynirinde en çok kalsiyum varmış hbrn olsun..
Hareket etmemeye çalışıyorum şuan yatıyorum dünden beri inşallah bişi olmaz canım, rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı basip eder inş. Evet son zamanlarda şirkette çok yoruluyordum evde de mecbur yapılcak işler oluyodu yapıyodum belim çok ağrıyodu ztn ama nebilim böle olacağını Rabbim korusun ne diyeyim, herşeyin hayırlısı..

aynen canım konuştukça midem daha kötü oluyor...doktorum verdim canım metpamid diye bir ilaç ama kar etmiyor içsem de aynı içmesem de aynı bulantıyı yaşıyorum...

oyyy maşallah kocaman olmuş

canım sende bol su iç, bide kan şurubu dediğin şeyi sakın ihmal etme, demir eksikliği kansızlıktan kaynaklanır, o kan şurubu dediğin aslında demir solüsyonu, ben 8 ay içtim öyle toparladım, hamilielikte demir çokçok önemli ,hem ilacı içmezsen yakında nefes darlığın başlar gece uyutmaz, yorgunluk olur,kalp çarpıntın olur, yani bunları düşün ve tadı kötüde olsa iç bide kuru üzüm ve bol yeşil sebze, evet gecmiş olsun, sıradaki hastayı alayım, gül hanım bir dahaki muayneye kadar dediklerimi harfiyen uygulayın lütfen

[
aynen canım konuştukça midem daha kötü oluyor...doktorum verdim canım metpamid diye bir ilaç ama kar etmiyor içsem de aynı içmesem de aynı bulantıyı yaşıyorum...

anaaam kıyamam, rapor falan versin doktor, yat evde, bide biliyorsun 3. ayda bitmiş olacak canım Allah sabır versin,internetten bir bak hamilelerde bulantıyı hafifletmek için bazı öneriler var, en azından biraz rahatlatır seni, bu arda seninkiler iki mi tekiz mi belli oldu mu?

benim de midem bulanıyor napatım burcu hanım...

Neyse ki şekerin iyi çıkmış , bende dün içtim o monırolden kansızlık içinde iğne vercek bir daha ki gidişimde, çok düşükmüş kanım haplar fln gayda etmiyor yani..maşallah bebeşine kocaman olmuşlar dimi artık ultrasonda bütün halde görünmüyor kısım kısım bakabiliyoruz bizde )

Evet öyle aslında nazancım söylerdi yola girdi diye ama olması gerektiğinden aşağıda dedi işte, neyse dinlenicem artık beni bol bol buralarda görebilirsiniz :))

Canım namazını annenin dediği gibi kıl. Rabbim kabul eder inşallah. Sonuçta senin dikkat etmen gereken bir dönem. Hatta istersen eşime sorabilirim senin için. Din görevlisi benim eşim.

hehehe alemsin canım ya güldürdün beni İhmal etmemem lazım haklısın. Zaten çarpıntım var. Hemencecikte yoruluyorum. Bazı geceler nefes darlığıda çekiyorum. Benim kan değerim 9 çıktı. Normalde 12 ve üstü olması lazımmış sanırım. Zaten doktor bilerek şurubunu verdi daha etkili diye. Mecbur katlanıcaz Sende epey içmişsin, peki içerken kullandığın bi yöntem varmıydı? Hepsini 1 kerede mi içiyodun yoksa su ile falanmı karıştırıyodun nasıl içtin canım?

Yeriiimmmmm senin o ağzınııı ne faydalı bilgiler bunlar :)))

canım bence annenin sözüne güven Rabbim kalbini biliyor, oturarak kıl, gül demiş ya ne kadar az hareket edersen bebek yukarı çıkar diye, onu düşün, önemli olan niyet
kuzum

mrb kızlar nasılsınız bakalımm yeni dua listemiz oluşmuş biran evvel başlayalım

canım okula yeni ing öğretmeni geldi, benim çarşamba günlerim boşaldı çok mutluyum o yüzden evdeyim bugün.
Allah kolaylık versin canım, valla çok doğru dedin, aşağıda olması çok normal, sonuçta kanalda değil, Allah esirgesin,bide son zamanlar cok yorulmuş çiğdem, kesin onunda etkisi vardır

rapor vermişti daktırım canım ama işleme koydurmadım...çocuklar bir hafta öğretmensiz kalırsa ben daha toparlayamam gerçi kalırız düşüncesi ile işleme koydurmadım ama bazen çok kötü oluyorumdün rehber hocamız öğrenmiş...dikkat et diyor...birde üstüne üstelik okulda sanki başka öğretmen yok haftada bana 2 gün nöbet yazmışlardı...ki neyse onu zar zor düzelttirdim..bu hafta yenileniyor şimdi biliyorum gıcıklığına yine yazacak müdür yardımcımız...cuma gidecektim doktora canım sırf bu nöbet işinden dolayı cumartesiye attım...eğer nöbet yazarlarsa doktorumdan rapor alacam nöbet tutamaz diye..çok zorlanıyorum nöbet tutarken çünkü...ikiz mi tekil mi olduğu cumartesi günü belli olacak işte canım...
araştırdım canım nette ilk başta ayva kesti bastırdı bulantılarımı ama sonradan o da kar etmedi...krakerin kokusundan tiksindim yiyemiyorum...zencefilin çayını yaptım o gün o biraz sakinleştirdi...iki gün önce ilk aşermemi gerçekleştirip kestane aşerdim...ve gece saat 11...eşim maraş sokaklarında dolaştı buldu ..bir kiloyu oturdum yedim...o da biraz sakinleştirdi..nişastalı şeyler bastırıyor herhalde bunu anladım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…