Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ilk sayfada benim yaşm yazılmamış
yada ben söylememişim canım yaşmı 23 yazarmısın.muck
hemmen yazıyorum canım benim minik kuşum
yasemincim yarın soracağım zaten kızsa kızım diyecem özlem ablanın oğluna varacak mısın eğer erkekse özlem ablanın kızını sana alak mı diye:) bakalım ne cevap verecek
hemen bi beşik kertmesi yapıveririz, hatta b,z beşiğe çıkmalarınıda beklemeden göbekten kertme yapalım onları, başları bağlansın daha dünyaya gelmeden. sonra bak yaşları gelip geçerde evlenecek kişi bulamazlar bu zamanda eş bulmak kolaymı, dua ederler ilerde bize

canım aslında bizim sabrımızı tüketen bi yandan da şu çevremiz, bayramda benle yapılan tek muhabbet bebeğin yokmu, yapmıyormusunuz, hadi nezaman yapıyorsunuz, yeter artık, sen yap ben bakarım vs vs vs.... insanlarla artık iletişime geçmeye korkuyorum ya başka muhabbet yok sanki, ne dar kafa bunlar yaa.

uzun zamandır etkilenmiyodum ama bu ay ümitliydim önemli günlerdi dualarımız eksik olmadı ama tabiki ümit her zaman var olacak rabbim kimselere aratmasın kimsenin boynunu bükük,gözlerini yaşlı,kucaklarını boş bırakmasın (AMİN)

Son düzenleme:

al bendende okadar yasemin kimselere gitmek kimselerle konuşmak çocuklu hamileli ortamda bulunmak istemedim

yasemincim yarın soracağım zaten kızsa kızım diyecem özlem ablanın oğluna varacak mısın eğer erkekse özlem ablanın kızını sana alak mı diye:) bakalım ne cevap verecek

sibelciğim bak şimdiden anlaşalım canım benim kızım olursa öyle bedavaya vermem biraz zorlarım sizi eee kolaymı biz onun için ne kadar uğraştık altınıydı setiydi eviydi bilmem nesi herşeyi isterim sen şimdiden hazırlıklı ol sonra ben bilmiyordum almam etmem deme

valla tırstım şimdiden oğlan anası olmak ne zormuş yavvvv ne yapcan katlancaz artık şimdiden ben başlayayım burmalı bilezikleri yapmaya ancak yetişir :) herhalde yoksa yakcanız siz bizi belli oldu

al bendende okadar yasemin kimselere gitmek kimselerle konuşmak çocuklu hamileli ortamda bulunmak istemedim
bu muhabbetlere karşı gamsız olmayı öğreneceğimiz gün, hayatımız çok daha güzelleşecek ama işte bu biraz bizi zorluyor, bizde o lafları alaya şakaya almaya çalışmalıyız aslında, yani bunun için uğraşmamız lazım, çünkü bütün milleti değiştiremeyeceğimize göre kendimizi değiştirmeliyiz bence melekcim, zor ama bu şekilde yapabilirsek ancak moralimiz düzelir bence.

oooo sonradan bilmiyordum almam etmem deyipte özlemin kızı elinde patlamasın ama sibelcim ben sana diyim bu özlem fena kaynana olacak bana öyle geliyor, oğlanı iğne ipliğe döndürür bunlar ana kız iliğini kemiğini kuruturlar oy oyyy

Rabbim isteyen herkese versin diyorum ben kimselere aratmasın olmayacak falan die de bir daha senden duymuyayım tamam mı umutsuzluk yok olacaktır ama zamanı var tamam mı arkadaşım

SUB][/SUB]kese gunaydın sabahlar kızlar dun esımle bebeklerın nasıl dunyaya geldını ızledık belgeserdı t vde RABBIM nasıl bı muzıce anlatamam seprmden kadına mılyonlarca gıdıyo ve sonra yuvarlak top gbı bısey bunları olduruyo kala kala 6 tane kalıyo bı tane spermde 8 saat sonra rahıme ulasırsa ulasıyo yanı baya bı mucadele olyo [/COLO

melekcim canım benim inan seni çok iyi anlıyoruz ama ne olur üzme kendini herşey olacağına varır bu ay olmaz belki önümüzdeki ayda olmaz biz bilemeyiz ama rabbim mutlaka dualarını duyar seni geri çevirmez geçen gün buketede dedim geç olsun güç olmasın rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin evladında, sen kendini üzüp harap etme eninde sonunda anne olacağını düşün kendini hazırla çok fazla takma kafana ki bebeğin hemen gelsin, bak bende 3,5 yıl oldu evleneli bu sene temmuzda doğum yapacaktım sözde ama olmadı, ama rabbim bana tekrar temmuz ayında hamile kalmayı nasip etti şimdi nasip olursa inşallah 2013 nisanda doğum yapıcam keşke bu kadar ertelemeseydim diyordum, insan o zman düşünemiyor hemen isteyince olacak sanıyor her işte vardır bir hayır bak belki böylelikle evlatlarımızın kıymetini çok da fazla bileceğiz.

buket, yasemin, kader, zeliha, k.yasemin herkesin duasını okudum. RABBİM tez zamanda hayırlısı ile kabul eder inşallah.
Bircancım hoşgeldin, Allah razı olsun ALlah kabul etsin inşallah canım benim.

kadercim bak hemen yakaladım seni bugün, öyle sitem ettirmeden
o belgeseli bende izlemiştim 1 ay kadar önce, eşim o belgeselden sonra nekadar zor birşey olduğuna karar verdi, gözü korktu ayy nasıl tutturacağız biz bu işi diye hatta hakkaten mucize bişey yani, ama rahime ulaşmaları okadar zor olmasaydı bu seferde milyonlarca bebeğimiz olurdu düşünsenize

bende benn kısırım bım cok ıstıyorum esım psklojımı bozdu 1 senedır duzenlı adet olurdum 3 aydır felegım sastı bızım 1sene 3 ay esım benım cocugum olmuyo dıye dıye cunku benım ılk essımden var.esım cok fazla sıgara ıcıyo ve psıkolojı hap kullanıyo ve dayısının cocugu olmuyo ve işte ama ben ınanıyorum RABBIMe zamanını saatını o bılıyo cunku olmasada RABBIMDEN dıyorum

canım ben bu adetlerimizin düzeninin şaşmasını vucutlarımızın bebeğe hazırlık yapması olarak yorumluyorum, ve birçok kişide öyle söylüyor, korunmuyoruz ya, en sonunda artık vucut pes etmeye başlıyor, istediğimizi verecek bize inşalah hayırlısı ile
senin eşin psikolojisini kötü etkiliyor ama asıl senin psikolojin önemli bence, aman sen bozma he he de geç, olur ALlahın izniyle

saol cnm esımde o yuvarlaklar olduruyo hepsını bı sey bırakmıyo 6tane bıle dıyor

zaten oyle yapıyorum cnm evet kaynanamda oyle soyluyo eskıler rahım bebek ıstıyo derlermış.gecen kaynanam da oyle dedı ınsallah RABBIM BENLE BERABER TUM NERDE VARSA BEBİŞ ISTEYEN NASIP EDER INSALLAH.YASEMIN SENDE OLMASAN BEN NAPARDIM BILMEM

ayy canım benim, birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz
bak kaynananda öyle diyormuş, hakkaten ben çok inanıyorum bu düzensizliklerimizin hayırlısı ile bebişe hazırlık olduğuna. Allahım bizleri üzmeyecek onada inanıyorum, duaları geri çevirmez rabbim, sadece en uygun zaman için bekletiyor bizleri, bizde paşa paşa bekliyoruz

arkadaşlar bu arada bugün benim galiba 14. günüm yine ovulasyon testi yaptım ama hala diğeri kadar kırmızı değil çizgim, eşimde şimdi tutturdu o çizgi kırmızı olana kadar bekliyor, boşa harcamayalım gücümüzü diyor, heran için hazır bekleyelim diyoır alem yaaişi bulduk yani. ama dün yaptığım testte bugünkünden daha koyu idi, keşek bi deneme çalışması yapsaydım diyorum şimdi, ama dediğim gibi diğer çizgi kadar kırmızı daha hiç olmadı.

Rabbim isteyen herkese versin diyorum ben kimselere aratmasın olmayacak falan die de bir daha senden duymuyayım tamam mı umutsuzluk yok olacaktır ama zamanı var tamam mı arkadaşım
aminn diyorum bende inş. canım inş. en hayırlısından ve saglıklısında rabbim bizlerede nasip etsin

inş. canım sağlıkla al bebeğini kucagına elbette vardır bundada bir hayır bekliyorum umut ediyorum evvel allahın izniyle

sağolun kızlar allah binkere razı olsun sizlerden

Melekcim Allah senden de razı olsun, biz burda birbirimize moral vermesek kendi içimize kapanır depresyona gireriz, biz birbirlerimizin antidepresanıyız bence bu konudaki güzel yorumu bizim psikolojiğimiz buket iyi yapardı ama yok bugün ortalıklarda kendisi, üst düzey yönetici oldu heralde işleri yoğunlaştı kızın
şimdi yemeğimi yedim ve tekrar aranıza ilişiverdim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…