Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim de midem bulanıyor napatım burcu hanım...

eveeeet bunun için önce alttan muayne etmek lazım , yatın şöyle...zaten doğuma 233 gün kalmış, ondan 33 çıkar 200, böl ikiye 100, çarp 9 la, 900, demekk ki çok normal

işte reçeteniz

1. Yağlı, kokulu, baharatlı yiyecekleri (yağlı etler, yağlı soslar, kaymak, krema, yağda kızartılmış besinler, vb.) tüketmeyin.
2. Yemekle beraber su ve sulu gıdaları tüketmemeye özen gösterin. Su ihtiyacınızı, yemeklerden 30 dakika önce veya sonra giderin.
3. Çok sıcak öğünler tüketmeyin. Daha az yağlı ve soğuk besinler bulantıyı biraz daha azaltırlar.
4. Yemekten sonra, eğer reflü sıkıntınız yoksa 20 dakika sırt üstü uzanın.
5. Sabah yataktan kalkmadan önce bir dilim ekmek, peynir, kraker veya yağsız tost yiyin.
6. Öğünlerinizde kolay sindirilebilir karbonhidrat kaynağı besinleri tercih edin (sade makarna, kraker, patates, pirinç, meyve, sebze, vb).
7. Gün boyunca azar azar ve sık sık besin tüketin.
8. Gece yatmadan önce kraker, kuru yiyecekler veya meyve ile bir gece ara öğünü tüketin.

canım benimde senin gibi kaygılarım olur ders boş gececek cocuklara gunah falan diye, ama senin evladın en önemli olanı bence, idareye söylesen hamile olduğunu anlayış göstermez mi acaba?? ben direk söylemiştim nöbet tutamam diye isterseniz rapor getireyim demiştim, yok hocam halinizden belli tamam demişlerdi, belki seninkilerde anlayış gösterir, hem bu 12. haftaya kadar sürebilir biliyorsun, bide bulantının en önemli nedeni beta hcg değerinin çok yüksek olması o yüzden çok bulantın oluyor canım ( tabiki bazılarında böyle olmaz aman bedriye sen bundan kendine pay çıkarma lütfen)

oyy senin aşermeni yerim ben, tabiki kocan maraşı dağıtır gerekirse

ama idareye mutlaka görüş canım bilsinler hamileliğini ona göre insafa gelirler belki, branşın neydi kuzum senin

et ekmek süt yumurta dan tiksinmiş bulunmaktayım...eti görünce tekrardan midem havalandı...görme değil duyma bile beni kötü ediyor...

Maşallah sana aman Allahım ne kadarda şuurlu bir anne adayı, inşallah en kısa zamanda kendinede uygularsın bunları canım

Şuurlu olduğunuz kadar çokda duyarlısınız burcu hanım Bir arkadaşımızı cevabıyla teselli ederken diğer arkadaşımızıda uyarmayı ihmal etmiyor

sınıfçıyım canım ben..idarenin haberi var..müdürümüz dört dörtlük insan...zaten adam çıkıp benimle nöbet tutuyordu o şekildeydi...ama müdür yardımcımızdan korkuyorum...Birazcık hemşehri ayağı yapıyor ve ben buna sinir oluyorum maraşlı öğretmenler iyi ama dışarıdan gelen öğretmenlerin burnundan döküyor işte...ne yapayım eğer yazarsa tekrardan rapor alıp götürecem dün rehber hocamız diyo ki hocam ben konuşayım adamcağız...ya bunlara gerek yok hocam ben kaç kere söyledim bakalım beklemedeyim eğer yazarlarsa resmiyete dökecem...bunlardan eşimin haberi yok olsaya ortalığı yıkar...

canım o minik şişeyi elime alıyorum ağzını açıp tek seferde kafama dikiyorum, istersen kaşığa döküpte iç, ama tek seferde iç, benim açmam içmem 2 saniyede oluyordu, çünkü elimde beklettikçe zulüm gibi geliyordu, 9 çok düşük bir değer, kendi tecrübemden biliyorum pekmezden çok yeşil sebze demire çok iyi geliyor canım , beminki 7'lerdeydi ben boğazımada önem verdim duyrulur

et ekmek süt yumurta dan tiksinmiş bulunmaktayım...eti görünce tekrardan midem havalandı...görme değil duyma bile beni kötü ediyor...

oyyi kıyamam ama güzel olan bir yanı var sana her an hamile olduğunu hatırlatıyor, bir hastalıktan değil bebişlerden dolayı midenin bulandığını bilmek çok güzel bir his, böyle düşününce daha çok katlanır hale geliyor, ama bu haftaları evde geçirmeye çalış canım Allah kolalık versin

anlıyorum canım benimde çok yaşadığım şeyler bunlar, bence senin adına başkası konuşmasın, sen önce iyilikle git adamlakonuş , sonunda orası senin sürekli geleceğinbir yer arayı bozmamakta gerek, önce iyilikle bir dene olmazsa kocanı getir bence, belki adam bundan anlar, bide korkma canım Allah var, adam kimmiş, içindeki sıkıntıyı anlat başka çaren olmadığını söyle bide bunları yaparken ne kadar çekinsende güçlü durmaya çalışki ( tabi o anda damın üzerine kusmazsan ) adam da seni ezemesin, ne durumda olduğunu en iyi ben anlarım canım ben başlarda kendimi çok ezdirdim, şimdi hamdolsun bir sıkıntım olunca hemen gidip konuşuyorum tabiki benimde çekindiğim şeyler var, ama diyorum ki Allah var, bu adam Allah'dan daha mı üstün (töbe haşa) böyle düşününce bana bir güç geliyor, ama tabiki de en iyisini sen bilirsin kuzum, Allah her zaman işlerini kolaylaştırsın inşallah

ayy havaya girdim valla, utandırıyorsunuz beni efem

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr,,,

tatlımm takma kafana benim karnımda aşağıda hemede başından beri hiç yukarı çıkmadıki gören banada dio senin karnın aşağıda die ama dr olumsuz bişi demedi karşı komşumuz var 2 yaşında oğlu var hamileyken onunda aşağıdaymış sağlıklı ve gününde doğmuş korkma sen...bişi olmaz ALLAHın izniyle..

Tamam canım, teyzemde 6 ay kullanmıştı oda öyle direk tepesine dikiyomuş. Bende öyle yapayım o zaman, çok sağol yardımların için

Gir şekerim gir gerçekler bunlar

Günaydın adaşım Hoşgeldin

hoşbuldum tatlımm nasılsınız bakalım ne var ne yok..

Ben eşimin kahvaltısını hazırladım o gitti, şimdi kendime bişeyler hazırlıyorum birazdan midemi doyurucam canım :)
Dün şeker testi için kan verirken tepem attı, kan almayı bilmeyen birinin önüne oturmuşum, 2 kolumda mosmor oldu
Sen nasılsın canım bu arada?

afiyet olsun canım ....gecmiş olsun canım MALESEF oluyo arada öyle benimde olmuştu 1 ay gecmedi bide ağrı yaptıki sorma..çok şükür bizde iyiz kahvaltı yaptık oğluşumla :)

yazdıklarınızı kendim için üzüntüyle ööyle dudaklarımı sarkıtmış sizi okuyordum burcum bedriye kendine pay çıkarma demiş.. çok üzülüyorum ya belirtim yok diye.. midem bulanmıyor, tiksinmem yok, koku almıyorum, uykum yok, halsiz değilim bu ctesi hayırlısıyla gideyim doktorada ne dicek bakalım kalbim güm güm çarpıyor.. ama artık ne yapayım yapabileceğim bişey yok olduğunun farkındayım.. belirtisizim işte.. durum bu.. iştahım da değişiklik olmadı.. balık istemiyorum bide alakasız ceviz görmek istemiyorum ama midemi bulandırdığından değil.. ctesi gelince hemen yazarım size.. gerildim iyice.. hayırlısıyla doktor derse ki herşy normal o zaman üzülmücem bu kadar, şu an canım sıkkın.. Allah korusun ters bişey olsa ben hissetmezmişim bide biliyor musunuz vakit çok erken diye.. biraz teselliyi ilk gitmiştim ya doktora o zamanda malum belirtilerim yoktu ama bi mide bulantısı hissi oluyordu şimdi yok.. Allah a tevekkül ediyorum.. ediyorum ama gerçekten ne çıkarcaksa karşıma hayırlısını sağlıklısını versin inşAllah. Bizimde yüzümüzü güldürsün inşAllah. şu bir belirti midir çok üşüyorum.. hiç ısınmıyorum.. ayaklarım üşüyor donuyor.. tek değişiklik bu. aşermede yok..

Bu arada Serapçıımm inşAllah güzel haberlerle dönersin kısmetse sende.. mde bulantıların mutlaka kötüdür ama benim hevesim bol olduğundan üzülemiyorum senin için.. seviniyorum hatta desem kızar mısın acep inşAllah herşey çok güzel olur..

canım seni çok iyi anlıyorum önceki kötü tecrubelerinden dolayı böylesin, haklısında, içindeki korkuyu bastırmak için vaktin olursa git bir acile kan testi yaptır kendin gör beta değerini, belki biraz için ferahlar, ben hamile olduğumu bilmezken bizim ev cok sıcaktı kışın, ama ben donardım, sonra doktor hamilelikten demişti bide yine diyorum Allah esirgesin lekelenme falan olurdu ters bişey olsaydı, sanırım böyle birşey olmadı di mi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…