- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.241
Ben eşimin kahvaltısını hazırladım o gitti, şimdi kendime bişeyler hazırlıyorum birazdan midemi doyurucam canım :)
Dün şeker testi için kan verirken tepem attı, kan almayı bilmeyen birinin önüne oturmuşum, 2 kolumda mosmor oldu
Sen nasılsın canım bu arada?
yazdıklarınızı kendim için üzüntüyle ööyle dudaklarımı sarkıtmış sizi okuyordum burcum bedriye kendine pay çıkarma demiş.. çok üzülüyorum ya belirtim yok diye.. midem bulanmıyor, tiksinmem yok, koku almıyorum, uykum yok, halsiz değilim bu ctesi hayırlısıyla gideyim doktorada ne dicek bakalım kalbim güm güm çarpıyor.. ama artık ne yapayım yapabileceğim bişey yok olduğunun farkındayım.. belirtisizim işte.. durum bu.. iştahım da değişiklik olmadı.. balık istemiyorum bide alakasız ceviz görmek istemiyorum ama midemi bulandırdığından değil.. ctesi gelince hemen yazarım size.. gerildim iyice.. hayırlısıyla doktor derse ki herşy normal o zaman üzülmücem bu kadar, şu an canım sıkkın.. Allah korusun ters bişey olsa ben hissetmezmişim bide biliyor musunuz vakit çok erken diye.. biraz teselliyi ilk gitmiştim ya doktora o zamanda malum belirtilerim yoktu ama bi mide bulantısı hissi oluyordu şimdi yok.. Allah a tevekkül ediyorum.. ediyorum ama gerçekten ne çıkarcaksa karşıma hayırlısını sağlıklısını versin inşAllah. Bizimde yüzümüzü güldürsün inşAllah. şu bir belirti midir çok üşüyorum.. hiç ısınmıyorum.. ayaklarım üşüyor donuyor.. tek değişiklik bu. aşermede yok..
Bu arada Serapçıımm inşAllah güzel haberlerle dönersin kısmetse sende.. mde bulantıların mutlaka kötüdür ama benim hevesim bol olduğundan üzülemiyorum senin için.. seviniyorum hatta desem kızar mısın acepinşAllah herşey çok güzel olur..
canım seni çok iyi anlıyorum önceki kötü tecrubelerinden dolayı böylesin, haklısında, içindeki korkuyu bastırmak için vaktin olursa git bir acile kan testi yaptır kendin gör beta değerini, belki biraz için ferahlar, ben hamile olduğumu bilmezken bizim ev cok sıcaktı kışın, ama ben donardım, sonra doktor hamilelikten demiştibide yine diyorum Allah esirgesin lekelenme falan olurdu ters bişey olsaydı, sanırım böyle birşey olmadı di mi tatlım?
Bende bugün yine dr gidicem 2. kutumda bitti dün vurdum son dozu yeterli olmuş mu diye bakacak eğer yeterli olmadıysa bir doz daha vurlucam yettiyse çatlatma iğnemi vururum bu akşam cuma da aşılama olur. Cumartesiye de kalabilir işte yeterli gelmediyse. Bakalım kısmet 2. aşılamam ama yine de işlem için heyecanlıyım cumaya gelse iyi olur aslında 2.5 gün yatarım evde aşılamadan sonra. Ama c.tesiye glirse 1.5 gün yatabilirim gerçi öyle olursa p.tesi gününe izin alrım belki.
Burcumm çok şükür bir kanama vs yok, üşüme bayağı fazla bak ne güzel buda demek ki gebelikle ilgili belirti,, kan testi şu an verebilecek güçte değilim burcu ya, yüreğim o kadar pırpır ki..ctesi ola hayrola dicemm.. herkesde pek bir umutlu.. etrafımda kimseye göre sorun yok, aslında bazen benimde gönlüme ferahlık geliyor ama kısmet işte. Allah utandırmasın inşAllah.
ay sinir oluyorum işte öylelerine yaa benimde olmuştu bana fazla bastırmamışsınızdır pamukla demişti manyak
canım kendini çok sıkıyorsn ama dua et tevekkül et bir sorun yok ki hem bebeğe birşey olmuş olsa kanaman gelirdi düşme durumu olsa çok küçük şu anda çünkü ve düşer kanaman olur ancak çok büyümesi lazım ki karnında birşey olduğun da kanama olmaz hissetmezsin de ama şimdiden ne bu evham yanii illa aşerme, bulantı falan olacak diye bir kural yok benim annemde hiç olmamış ne kusma, ne aşerme her gebelik birbirinden farklıdır canım. Sen belirti falan arama hiç lütfen yıpratma kendini.
1)
canım şanslısın işte..
bendede hiç bulantı ağrı sızı baş dönmesi vs hiç bişi olmadı
çok hafif iştahsızlık yaşadım
ama çok rahat bi 3 ay qeçirdim
inşallah sende öyle rahat bi hamişlik dönemi qeçirirsin..
korkulcak bi durum yok tamamen bünye meselesi
2)
canım, baş dönmesi vb. kan hacmine vs ye gore degisir illa olacak diye bir sey yok, bende olmadı, bulantıları 11-14. haftalar arası yasadım ben, 6 haftada henuz erken bir ara hormonlar tavan yapacak o ara baslar bulantılar farkedersin zaten bişeylerin değiştiğini, çok acıkma çok yeme sonlara dogru o da kişisine göre olur, başlarda iştahsızlık kilo kaybı vs normal, illa olacak kurallar değil bunlar önemli olan doktor muayenelerinde doktorun ultrasondan gördükleri ve onun söyledikleri,
yoksa çoğu genelleme yanlış benim gördüğüm kadarıyla gebelik ile ilgili, gece yarısı dondurma veya sucuk/ekmek çekti canım diye de uyanmayacaksın baştan söyleyim :) bu arada tebrikler canım, sağlıkla doğar inşallah,
3)
canım benim bak bendede bir belirti olmamıştı.hatta ilk ay üzerine bile görmüştüm.sadece uykuya eğilimim olmuştu tek belirtim buydu işten gelip kendimi yataga atıyordum.midemde hıc bulantım olmadı bak hala da yok.hamile oldugumu ogrendıgımde 10 haftalıktım :)bebegım kendini belli etmedi yan etkı yapmadı yanı sadece şunu hatırlıyorum 2 hafta sonra goguslerımde sızlamalar ve kasıklarımda sancım olmustu 1 hafta boyunca snr bir daha hıc bısı olmadı..aman boyle gecmesı daha ıyı allah zor gecırenlere kolaylık versın sende ıcını ferah tut normal bunlar bunyeden bunyeye gore degısır..bir de oglan olunca mide bulantısı kusma fazla olmaz demişlerdi bana oglum olacagını ruyamda gormustum ztn ama
allah kolaylık versin duyda o minnacık kalpten cıkan gumbur gumbur seslerı rahatla
nick Okunacak tarih Ne için okuyoruz?
Witchhgil01 Gülden 08.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Zakkumx Zeynep 09.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Kevok08- Aylin 10.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Duamnur K. Burcu 11.03.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Seybil Sibel 12.03.2013 Salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Ecrin23 Merve 13.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Btskn Bircan 14.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Mavera49 Merve 15.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Melek2828 Nazan 16.03.2013 cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Serap_serap Serap 17.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Graphicdesigner Yasemin 18.03.2013 pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Buketdemet Buket 19.03.2013 salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik + tayininin çıkması
Dejavu_one Seda 20.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Tb-fb Tuba 21.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik + İstanbula taşınmak
Hayatsultan Kübra 22.03.2013 Cuma Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
Gul1982 Gül 23.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Tmyomr Tümay 24.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Nartanesi Ayşe 25.03.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Hayatumuttur K. Gamze 26.03.2013 Salı Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Suprez Ebru 27.03.2013 Çarşamba Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Ecrinn07 Aslı 28.03.2013 Perşembe Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
Bdroner Bedriye 29.03.2013 Cuma Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
7verengul Gül 30.03.2013 Cumartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Akyuzcıgdem Çiğdem 31.03.2013 Pazar Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik +Kolay Doğum
Burju82 - Burcu 01.04.2013 Pazartesi Sağlıklı Sorunsuz Hamişlik
[
SEdamm ya gerçekten de Allah krousun terslik olsa gelirdi di mi kanama falan.. çok şükür yok.. mantık olarak demek ki benim ki böyle diyorum ama çoğu zaman yeniliyorum kendime.. annene çekmişim ben demek ki..
sEN benim için uğraşmısın ya böyle Allah senden binlerce kez razı olsun.. Çok duygulanıyorum (buda belirti mi)
Aslında rüyalarımda her ne kadar kız isimleri duyup, eşim kız bebek desede ben hep erkek hissediyorum ve genelde erkek bebeklere gebelikler rahat geçiyor diye yazmışlar genelde, ama insan o korkuyu atamıyor, bide önceki gebelikler kısa da sürse gebelikti ya onlarda da yoktu mide bulantısı ama kanamam vardı onlarda.. burcuumm inan annemlerde diyor hayırlısıyla evladımın midesi bulansada yüzü gülse diye..inşAllah hayırlısıyla güzel haberler alalım.. hepimiz alalım..
burjumm yeni listeye başlıcam ama liste cuma gününden başlıyor şimdiden okuyabili miyim muckk
kızlar bu yeni listede hangi duayı okucaz biz
kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hastanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
gözün aydın.. kalp atımını çok şükür duymuşsun ama neden hastaneye yatırmak istedi sonuçlara göre özele mi gidiyorsun canım sen kanamanda yok.. hımm mide bulantısı için serum falann bağlıyacak belki..
canım idrar testinde birşey fazla çıkarsa yatırmam lazım dedi...bulantı o yüzden de fazla olabilir dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?